Orbán retteg
2014. július 20. írta: Dr. Sándor Zsuzsa

Orbán retteg

Az Atlatszo hu. videót készített. Ebből következtetek arra, hogy a miniszterelnök - akárcsak a diktátorok általában - retteg az ő "szeretett népétől". Újmagyarul: a zemberektől. Különben miért kellene a Szabadság téri megszállási emlékművet éjjel egykor, sokszoros kordon gyűrűjében, hatalmas rendőri biztosítás mellett  a helyére csempészni?

[caption id="attachment_4552" align="aligncenter" width="300"]megszállási emlékmű Fotó: atlatszo.hu[/caption]

Kitől fél Orbán? Attól a néhány tucat elszánt liberálisan gondolkodó embertől, aki naponta megjelent az emlékmű torzójánál és ott tiltakozott? A halálra ítélt Mécs Imrétől? Vagy feleségétől, Magyar Fruzsinától? Igaz, ők közismerten "agresszív, durva" emberek, van is miért félni tőlük. Vagy a művész Fischer Ádámtól, aki karmesteri pálcájával fogja megbuktatni az Orbán-rendszert? Netán azoktól, akik elpusztított szeretteik emlékére köveket, képeket, és az emlékezés tárgyait helyezték el a kordonon kívül? És vajon mit tesz ezzel az igazi emlékezés emlékművével? Összegyűjteti, eltakaríttatja, kukába dobatja? Anyáink, apáink, nagyanyáink, testvéreink elpusztításának tárgyiasult emlékei a szemétdombon végzik? Avagy majd ő végzi a történelem szemétdombján, ahogy az egyik emlékező táblája írja: "Orbán Viktor, ez az emlékmű lesz a veszted!"

Íme az atlatszo hu. videója:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jog-asz.blog.hu/api/trackback/id/tr487443060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Keszthelyi Gyula 2014.07.20. 18:36:46

A démonok, ugye. Orbán mindmáig titkokba burkolózó feltételezett, de soha meg nem erősített személyiségzavarának egyik markáns tünete lehet a súlyos szorongás, ami nyilvánvalóan nem javult semmit, pedig időnként kemény gyógyszermellékhatások látszanak rajta. Az amerikai elnököt extrém kivételektől eltekintve mindig a marylandi Bethesda katonai kórházban kezelik, állapota, alkalmassága ott közérdekű információ. A mi kiöregedett, már gyerekkorában agyba-főbe vert hungarikumunkat külföldön dugdossák. Elmeállapota hétpecsétes titok. Ez persze sokkal rosszabb, mintha a tényleges diagnózist ismerve biztosak lehetnénk abban, hogy azért nem gyakorló elmebeteg. Így viszont maradnak a találgatások, és a szakmai körökben terjengő pletykák. És a feltűnően bizarr viselkedésminták. Ez a szerencsétlen talán nem is tudja mitől retteg. A szorongásnak nincs tárgya. Azt viszont tudjuk, hogy mitől fél.:-)

Károly Nikovics 2014.07.21. 14:52:05

kötelességük lenne nyilatkozni az esetleges eü. problémáról / ? / igaz-nem igaz a z öszinteség a demokrácia alapja!Mint választó polgár, joggal elvárható lenne!

Sándor László Szentgyörgyi 2014.07.21. 18:52:09

Sokan vannak a közép és az attól idősebb korosztályban tudathasadással élők csak többnyire nincsenek kulcspozícióban. Általában mindenki eredeztetni tudja magát a származását tekintve /melós,értelmiségi vagy mezőgazdasági dolgozó/ és aki ezt felismeri annak nincs indentitási zavara. A most középkorú politikusaink pártállástól függetlenül mivel elfojtják saját maguk előtt is a gyermek és fiatal felnőtt éveiket a tudatuk egy számukra is áttekinthetetlen kotyvasz. Ezért meghökkentő hagymázos ötletekkel állnak elő külső szemlélőként megítélve.

Béla Marsi 2014.07.22. 09:47:28

A lelki ismerete, az az ami nagyon nem hagyja békén. Hogy baszott ki sok magyar családdal, emberrel, és hogy nem tud nyugodtan aludni. Nem is fog soha. Szar egy ember, ez a legjobb kifejezés, egy ilyen senkiházira. Jó most van neki milliárdok de a nép az nem felejti el hogy kibaszott velünk. Ez egy öntelt semmire kelő ember. Pofázni hazudni megtanult (a cigány mind ilyen). Ez egy családi vonás kedves magyar testvéreim. Úgy hogy nagyon sokáig szarban leszünk, mert nincs akit meg lehetne választani, vezető pártnak. Ez a sok nyálverő, semmit nem érő pártnak nevezett szarjankók gyülekezete, kik csak a lóvéért szopnak nyalnak gombokat nyomnak és az adófizetők pénzét lopják, egy repedt fingot nem érnek. Egyenlőre marad a Fidesz nevű rabló horda. Ez van kedves Magyar testvéreim. És szerintem 2018 után is ők fognak diktálni. Mivelhogy oly szeretetre méltók, hogy a sintértelepi kutya is hány tőlük.

Zsuzsa Sandor 2014.07.22. 11:32:20

Megkérem Marsi Bélát, hogy ilyen stílusban ne írjon hozzászólást. Sem a cigányozásnak, sem a durva beszédnek nincs helye ebben a blogban. A blog azért készült, hogy bármilyen nézetet kulturált formában vitassunk meg. Köszönöm.

Emilia Mátray 2014.07.22. 11:54:50

Béla Marsi , Keszthelyi Gyula / Dr ? HŰ ! HA ! Nem hiszem !/ Minősíthetetlen a hozzászólásuk ! Önök hiába is papolnak a hazugságaikkal ! A választásokat elveszítették ! Nem is kicsit ! Nagyon ! A Magyar Nép döntött így ! És az ő akaratuk " szent és sérthetetlen " ! Milyen jogcímen sértik meg a Nép / 2 /3 ! / emberi méltóságát ? Akarva / fizetett prókátorként ? /, vagy akaratlanul ? / nagyon alultápláltak agyilag ? / Önöket még embernek sem lehet nevezni ! Aki embernek meg " silány " ,az magyarnak is alkalmatlan ! A " soviniszta " megnyilvánulásukkal vesztették el a választásokat ! Az Önkormányzati választást is el fogják veszíteni ! Aki / akik ! /nem tanultak / nem tanulnak ! / a saját hibájukból , megérdemlik a sorsukat ! Csak így tovább a lenini úton ! Elvtársak !

Emilia Mátray 2014.07.22. 12:10:02

Kedves Zsuzsa ! Köszönjük a reális alapokon nyugvó vélemény nyilvánítását ! Ön az említett elvtársak szellemi képességét , vélemény nyilvánítását messzemenően ,felülmúlta , intellektuálisan oldotta , véleményezte meg ! Lehet akármilyen dr . diplomája / még ki is hangsúlyozta ! / akkor is egy primitív ember marad ! Az ilyen mentalitású alakoktól / tisztelet a kivételnek ! / nem is várható el , hogy kulturált formában vitassa meg az adott témát ! Csupán , azért , mert más a politikai hitvallásuk ! Ezzel csak ismételten ,saját magukat és pártjukat járatták le ! Üdv : E M .

Jenő Ferincz 2014.07.23. 17:38:35

Már bocsánatot kérek, de én szégyellem magam. Szégyellem magam egyrészt az obszcén, trágár beszéd miatt. OLyan gazdag, változatos a magyar nylev, miért nem lehet szalonképes kifejezést találni ebben a gazdagságban? De azért is szégyellem magam, mert a kommentek nem a fenti pont témájához szólnak hozzá. Mint ahogy azért is szégyellem magam, mert már nem először szembesülök azzal a megjegyzéssel, hogy (idézem): "a magyar nép döntött így!"... Ez nem igaz. A magyar nép nem így döntött. (Én is a magyar nép körébe tartozom, de nem így döntöttem. Mint ahogy velem együtt sokan mások sem) A választásokat elvesztetük ugyan, de ez is csak annak köszönhető, hogy a fidesz trükközött a választási jogszabályokkal. A 2010.-ben alkalmazott normák alapján egyáltalán nem biztos, hogy a fidesz kormányt tudott volna alakítani. Szóval ez a választási vereség azért következett be, mert a fidesz - visszaélve a törvényalkotói jogával - elcsalta a választásokat. ..."Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba"... Én kérek bocsánatot ezért.

dr. Keszthelyi Gyula 2014.07.26. 07:41:00

Ne sértődjön meg kedvesem, de orvosként nem fogok Önnel vitatkozni kristálytiszta tankönyvi tünetekről. Ezen túlmenően rámutatnék, hogy én nem pártcsinovnyikként, hanem orvosként vesztettem választást, valóban vesztettem, az egészségügy összeomlott. A kommunizmus idején politikai menekült voltam Svédországban. Nincs pártkötődésem. Sajnos az országomat már ellopták, ebben a teljes magyar politikai elit benne van, csak vannak, akik nagyobb falatokat haraptak ki a koncból. Lásd 100 leggazdagabb ember.:-) A nép is valóban veszített egy országot, mert már csak a romok között guberál a több millió mélyszegénységben tibláboló, hazájában hontalan magyar. Vagy menekül világgá. Egyébként pontosan tudom, mi a betegsége ennek a szerencsétlennek fiúnak, de akkor is köt a titoktartás, ha nem én kezelem. Félre. Ha Ön legközelebb kórházban lesz fekvőbeteg, és maga alá szárad a faeces, vagy fél napig nem kap inni, akkor gondoljon a "megmentett egészségügyre". Remélem nem kell megtapasztalnia ezt a mindennapos tapasztalatot. A VIP részlegek a hatalom haszonélvezőinek vannak fenntartva.

dr. Keszthelyi Gyula 2014.07.26. 07:50:25

xytp://vimeo.com/69968323 Ez nem élő link, de természetesen mindenki tudja, hogyan kell linkké tenni. Egy súlyos beteg ember látható a videón, amit egyébként a kormány később durván cenzúrázva hagyott csak fent az interneten. Ez az eredeti verzió.

dr. Keszthelyi Gyula 2014.07.26. 08:03:11

cink.hu/cenzuraztak-a-beszpidezett-gyikember-orbant-727810666
süti beállítások módosítása