Utolsó kommentek:

DFK 2018.05.22. 16:42:55

Az egész történet bűzlik. MGy, KG, FG aláírtak egy papírt pártfinanszírozás kérdésében; felmerülhet a tiltott pártfinanszírozás esete.
A sunyiság is kivillan, mert a Liberálisok azért nem voltak "hivatalosan" részesei a pártszövetségnek, hogy ne 15 % legyen a küszöb (amin elhasaltak volna).

Bejegyzés: Jellemlovagok

Muad\\\'Dib 2018.05.22. 14:17:16

Azért a cikk szemérmesen megfeledkezik Karácsony Gergelyről, aki szintén alávéste azt a 60 millás papírt...

Bejegyzés: Jellemlovagok

Pilotax 2018.05.22. 13:55:25

@kommentes nikk: A hölgy neve Bősz(!) Anett. Nomen est omen.

Bejegyzés: Jellemlovagok

Pilotax 2018.05.22. 13:32:46

Fodor Gábor egy politikai prostituált.

Bejegyzés: Jellemlovagok

Pilotax 2018.05.22. 13:31:20

@kommentes nikk: A fene az ízlésedet!

Bejegyzés: Jellemlovagok

Pilotax 2018.05.22. 13:30:29

@Index.hu.hazudik: A bírónő nyugdíjas. Már nem kötik a bírói hivatással kapcsolatos (politikai szemponból) jogi és etikai korlátok. Akkor és úgy politizál, vagy mond véleményt, mint bármely más erre jogosult polgártársa.

Bejegyzés: Jellemlovagok

maxval birca szürke balkáni proletár · http://bircahang.org 2018.05.22. 13:12:52

Az igazi kérdés: miért szükséges ennyire Fodor az MSZP-nek?

Bejegyzés: Jellemlovagok

chrisred 2018.05.22. 11:33:56

A liberális pártokkal az az alapvető probléma, hogy a politikusok akarják megtanítani a polgároknak, mi is a liberalizmus. Pedig a liberalizmus lényege, hogy ez pont fordítva történik.

Bejegyzés: Jellemlovagok

simonpali 2018.05.22. 11:05:42

Tisztelt bírónő!Ne játssza már meg kérném szépen a naivat, mert nagyon rosszul áll önnek! Fodor Gábor azon kevés politikus közé tartozik,akik a 90es évek elején be tudtak tekinteni szigorúan titkos ügynökaktákba.Ő ebből él még most is, meglehetősen jól.De ez nyilvános, rajta van a wikin Fodor élet története, semmi sumákolás nincs ezzel kapcsolatban!ÖN meg, megrögzött DK sként, holmi teljesítményt, morális tisztességet kér számon. Na ez a vicc,a köbön!

Bejegyzés: Jellemlovagok

Zsuzsa Szecsenyi 2018.05.22. 10:30:51

ez az ellenzék, úgy ahogy van, ostoba, felelőtlen és politikai analfabéta. a nagyrésze pedig orbánzsoldos. mert azok után, amit fodor művelt 2014-ben, majd pedig a kvótanépszavazáson, mindenki számára világos volt, hogy fodorék a fidesz fizetett ügynökei. csak éppen az ellenzéknek nem esett le a tantusz. most azt kapták, amit megérdemeltek - közröhejt.

Bejegyzés: Jellemlovagok

kommentes nikk 2018.05.22. 10:15:23

Bősz Anettet sunáznám, ennyit tudok hozzátenni.

Bejegyzés: Jellemlovagok

Cycmen 2018.05.22. 09:58:24

"Ugye nem nekem kell levonni a végső következtetést? Ez az egész „paktum”, és annak felbontása csak egyetlen párt érdekét szolgálhatta. És az a párt nem ellenzéki."

Csak az érdekét szolgálta (jól jött neki) vagy a keze is benne volt?
Elég gyáván fogalmaz amikor a következtetést vonja le (fenét, csak sugalmaz).
Na persze ez a jellemző az egész bírói karra.
Itt azért leírhatná egyenesebben is (bár akinek az SZDSZ liberálisnak számít az másban sem túl egyenes) a B1 mindent elbír!

Bejegyzés: Jellemlovagok

Index.hu.hazudik 2018.05.22. 09:53:38

Jó lenne ha a bírók, ex-bírók és hasonszőrüek azzal foglalkoznának amivel kell, és nem politikával.

Bejegyzés: Jellemlovagok

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2018.05.22. 09:24:40

Az SZDSZ soha nem volt valódi liberális párt. A valódi liberalizmus alapértéke a szólásszabadság. Az SZDSZ polkorrekt párt volt, tehát nem liberális. A liberalizmus születése a cenzúra elleni harc volt, ennek megfelelően a mai "liberalizmus" álságos és hazug. A kuruc.info sokkal szabadelvűbb Fodoréknál, mert még meg meri írni, ha a bűnöző cigány.

Bejegyzés: Jellemlovagok

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2018.05.22. 09:09:24

Alaposnak tűnő poszt es egy totál felreertelmezett következtetés.
Magukat adjak.paktumok.titkos szerződések.atjatszott penzrk.ilyen volt az szdsz egy jo nagy zsarolasi potenciával.semmi nem változott az szdsz árvák hazatajan.na ezert lettek elhajt a a pcsaba.
Az meg megmosolyogtató hogy a masik parazita parazitazza le emezt.
Hahahahahhhahhaaa

Bejegyzés: Jellemlovagok

Kampfer 2018.05.22. 06:55:13

Tisztelt bírónő!

Bár jó eséllyel teljesen eltérően látjuk a világot, most egy újabb posztját olvasva tudom azt írni, hogy egyetértek Önnel! Hasonló gondolatok voltak bennem a hétvégén, ahogy olvastam a híreket.

"Tényleg ilyenek vagytok, de nem kéne erre büszkének lenni. Nulla tömegbázis, majdnem nulla párttagság, eredmények nélküli követelőzés, teljesítmény nélküli pénz-szerzés, igen, ti ilyenek vagytok."

Nem is tudok mit hozzáfűzni, magam sem írhattam volna le pontosabban (talán csak vulgárisabb módon)! Korrekt.

"Mert azt ne higgyétek, hogy a liberalizmusra nem lenne igény ebben az országban. Nem állítom, hogy többségben lennének a liberálisan gondolkodók, de azért vannak számosan."

Amennyiben a liberalizmus egyenlő a szadesz képviselte nézetekkel és politikával, illetve a mai EP-ben uralkodó agyrémmel, akkor bízom benne, hogy itthon a liberalizmusra SEMMI igény sincs! Ideális esetben csak az mlp-nek nevezett gittegylet három tagja képviseli ezt az agyrémet!

"Szabó Tímea „politikai élősködőnek” nevezte Fodor Gábort. Korrekt jellemzés."

Szerintem is. Ahogy a Szabó Timike is pontosan ugyanaz (most épp picit más jelmezben)!

"Milyen alapon követelte Fodor, még jóval a választás előtt, hogy egyéni képviselői helyet kapjon az MSZP-től? Mit tett ezért?"

Titkon állapodott meg a 'maszop'-pal, hogy annak ne 15%-ot kelljen ugrania (ami biztos bukó), hanem csak 10-et (még épp megvolt). Hogy ez így legális, jogszerű-e, azt nem tudom eldönteni, de morálisan megkérdőjelezhető. Megvolt a futam, az öltözőben a fodorka odakúszott a molnárhoz a 'kialkudott' zsetonért. De a zseton sokkal kevesebbre sikeredett, egyébként se hallotta senki azt a megállapodást, így a molnár beintett. A gáborunk pedig szólt a nagyon tehetséges (???) egyetemi oktatónőnek, hogy akkor nagy hanggal intsen be a vörösöknek. És ez lett a felvonásból. Zseniális! Ízléses és hiteles. Ja, nem!

"És vajon milyen érdeke fűződött Molnár Gyula, akkori MSZP elnöknek ahhoz, hogy ezt be is ígérje a semmittevőnek?"

Márciusban talán még nem érezte a nagy hevületet, ami fűtötte az ellenzéket április 7-én! És úgy lehetett vele, hogy minden kis morzsát érdemes lehet összekaparni a tányéron... Akkor is, ha az egy 'fodorgábor'. Pánikreakció lehetett, vagy egy oltári méretű ostobaság!

"Ti hány liberális párttagot ismertek?"

Mennyit sejt, bírónő??? ;-)

"Olyan, hogy Magyar Liberális Párt, nem létezik a mai politikai palettán."

Maradjon is ez így az idők végezetéig! Szerintem... :-)

"Fodor már akkor is alkalmatlan volt a feladatára, amikor még tényleg létezett igazi liberális párt. A fiatalok kedvéért: azt a pártot SZDSZ-nek hívták."

Emlékezzünk arra a pártra és arra, milyen pusztítást vitt véghez Magyarországon! Megfertőzte és rombolta az országot, máig ható károkat okozott! Soha ne feledjük el, mit tettek a liberálisok a magyarokkal! Szolgáljon örök mementóként, hogy amíg tágul a Világegyetem, soha, egyetlen libsi ne kerülhessen a hatalomnak még csak a látótávolába sem! Jelenleg a párt egyharmada a Parlamentben ül. Sajnos... Reménykedjünk, hogy '22-ben már annyi sem lesz ott! Ahogy a Timike sem... :-)

"Tudom, én írtam az ítéletem indokolásában."

Bírónő ítélt a liberálisok ellen??? Ma már érdemes volt blogot olvasnom! Respekt!

"Az meg milyen, hogy Szabó Tímea az Országgyűlés hivatalától tudta meg, hogy Bősz Anett kilépett a frakciójukból?"

Milyen lenne? Életszerű. Igazi 'liberális tempó'! Komolyan, az Élet a legnagyobb rendező! Hatalmas...! :-)

"Fodorék magasról tettek arra, hogy a frakció tagjai elveszítik bizottsági tagságukat, Tordai Bence pedig jegyzői posztját. Mit érdekelte őket, hogy mekkora összegtől esik el a felbomlasztott frakció, vagy az, hogy nincs lehetőségük napirend előtti felszólalásokra?"

Ez egyrészt röhejes, másrészt viszont nem aggódnék bármilyen juttatás miatt vagy akár poszt miatt! Ha a Timike, meg az a másik a posztok és 'egyéb' juttatások miatt csücsültek be, akkor keljenek föl és menjenek haza! A fiatalemberre egyébként is ráférne még némi képzés, némi alázat és némi tisztelet! Bevallom, nekem nem fájt volna, hogy ha nincs annyi lehetőségük felszólalni vagy akár csak frakciót alakítani. Tükrözte volna a másik gittegylet társadalmi és politikai támogatottságát is! A Mellár ennek tett keresztbe.

"Cui prodest? Vagyis kinek az érdeke?"

Az országé, bírónő! A magyarságé. (Szerintem.)

"Időközben a frakció újraéledt, mert Mellár Tamás tegnap (május 20-án) volt függetlenként belépett a Párbeszéd frakcióba."

Zseniális a pasi! Kijelenti, hogy ugyan frakcióba ül, de független marad. Továbbá nem tartja a frakciófegyelmet. Ezek után nem tudom, milyen közbizalmat vár el, milyen hitele lehet egy ilyennek??? Ha független, akkor maradjon független. Frakción kívül. Ha frakcióba ül, akkor rá nem vonatkozik a frakciófegyelem??? Fából vaskarika... Igazi 'politikustempó'! Politikus nélkül... Röhej!

"Igazi jellemlovagok."

Vessen követ rám, bírónő! De nekem ezekről csak az igazi 'sz@remberek' kifejezés tud eszembe jutni!
Üdvözlettel:
Kamp.

Bejegyzés: Jellemlovagok

Zola_ 2018.05.22. 00:25:05

@Éhesló: Alaptörvény 26. cikk (1) bekezdés!

Bejegyzés: Autonóm igazságszolgáltatás