Februárban tényleg Havas a pálya
2015. február 10. írta: Dr. Sándor Zsuzsa

Februárban tényleg Havas a pálya

Szeretek beszélgetni. De főként vitatkozni. Ez utóbbira számos tanúm van. Ezért megyek szívesen Havashoz. Mindig akad olyan vendég, akivel élvezetes egy-egy csörte.

Havas a pályán 2015.02.07.

Legutóbb magától értetődött, hogy beszéltünk az Orbán - Merkel sajtótájékoztatóról, Merkel zsinagóga látogatásáról, Kész Zoltán Veszprém megyei képviselőjelöltről (azt utóbb tudtam meg, hogy szimpatizánsainak száma nagyon, de nagyon közelít a Fidesz jelöltjéhez), Gyurcsányról, a letelepedési kötvényről, Jeszenszky Géza véleményéről az amerikai - magyar viszonyról, és nem utolsó sorban az Országos Roma Önkormányzatnál kirobbant 600 milliós botrányról.

[caption id="attachment_5593" align="aligncenter" width="300"]Orbán Merkel találkozó Fotó: pecsiujsag.hu[/caption]

Amikor a reklámadó került szóba, még nem voltunk minden információ birtokában. A demokráciáért hősként harcoló Simicska sajnos nem a műsorkezdéshez igazította decens és szofisztikált megszólalásait.

De azért érdemes minket megnézni ITT

No meg ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://jog-asz.blog.hu/api/trackback/id/tr747443176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tibor Borda 2015.02.10. 15:19:40

Ha tényleg bele gondolunk a két pénzügyi ász vitájába elképesztő hova tud le süllyedni az ember !Ráadásul még közszereplők lévén ez a hangnem már --már a vidéki kocsma alsó szintjét üti bár senkit sem akarok megbántani ezzel ! Távol álljon tőlem .25 éve segíti a Fideszt Simicska ;Simicskát meg a Fidesz TUDJUK . A pályáztatás nélküli euró milliárdok Simicskának juttatása STB STB Szúval nem is tudom mi minden fog még itt történni de hogy jó nem az biztos .
süti beállítások módosítása