Hát aláírtad János!
2018. december 20. írta: Dr. Sándor Zsuzsa

Hát aláírtad János!

Aláírtad a „rabszolgatörvényt”, mert abban, gondos vizsgálódásod ellenére sem találtál semmi kivetnivalót. Minden alkotmányos, minden törvényes, minden a dolgozó nép érdekeit szolgálja.

ader-24_hu.jpg

Kép: 24.hu

Eddig sem voltak kétségeim arról, hogy az országnak nincs köztársasági elnöke. Igaz, az ország sem köztársaság, hogyan is lehetne akkor? Ez a szerencsétlen ország a Fidesz hűbérbirtoka, már nevéből is kiirtották a „köztársaságot”.

Te, János, meg a Fidesz leghűségesebb hűbérese vagy. Annyi önállóságod sincsen, mint szegény Isaurának, a rabszolgalánynak. De neki az önfeláldozó magyar nép legalább pénzt gyűjtött, hogy felszabadítsák. A te felszabadításodra senki sem fog gyűjtést rendezni. Legfeljebb – ha minden jól megy – egyszer az országot fogják tőled megszabadítani.

isaura-moly_hu.jpg

Kép: moly.hu

Én még emlékszem, amikor „hősiesen” nyilatkoztál arról, hogy ha egyszer egy törvény meghozásának mikéntje alkotmányellenes, vagy akár csak szabályellenes lesz, azt te biztosan nem fogod aláírni. De ugye az, hogy az ellenzék csaknem háromezer indítványát egyetlen aktussal utasította el a kétharmad, ahelyett, hogy egyenként megtárgyalták volna, ahogy kell, szóval az szerinted teljesen szabályos. Meg persze az is teljesen szabályos, hogy a képviselők beazonosítás nélkül nyomogathatták a gombokat a szavazáskor. Az egész szerdai parlamenti ülés is teljesen szabályosan zajlott. Meséld már el, mi kell még neked ahhoz, hogy egy törvényhozásban felfedezzél némi szabálytalanságot?

parlament-index.jpg

Kép: index.hu

Elolvastad valaha ezeket a sorokat: „Magyarország államfője a köztársasági elnök, aki kifejezi a nemzet egységét, és őrködik az államszervezet demokratikus működése felett.”?

Persze, hogy elolvastad, csak teszel rá – hogy eufemisztikusan fogalmazzak. Még hogy te fejeznéd ki a nemzet egységét? Nem néztél televíziót az elmúlt napokban? Nem néztél ki egyszer sem felséges köztársasági elnöki ablakodon? Vagy te is azt hiszed, hogy az utcákon csak Soros-ügynökök „randalíroznak”? Csöppet sem zavar, hogy parlamenti képviselők ellen fizikai erőszakot követnek el? Még hogy te védenéd „az államszervezet demokratikus működését”? Nem kellett volna megszólalnod, amikor holmi biztonsági őrök döntenek arról, hogy mire terjed ki egy képviselő jogosítványa? Nem veszed észre, hogy megint „házmester ország” lettünk? És nem szégyelled el magad olykor, amikor kackiás bajuszodat igazgatod a tükör előtt?

hadhazy-blikk.png

 Kép: Blikk

Persze már azt is elfelejtetted, amit 2017-ben, az újraválasztásodkor mondtál. Hogy ugyanúgy kiegyezésre van szükség, mint 1867-ben. Három dologban konszenzus kell: "mindannyian európai polgárok vagyunk, a magyar nemzethez tartozunk, és tisztességes becsületes életre vágyunk." Isten téged úgy segéljen!

ader_esku.jpg

Kép: Index.hu

Nézel tükörbe egyáltalán? Rajtad is múlik, hogy a haverjaid hová züllesztették ezt az országot. Benne vagy te is, nyakig.

Méltatlan vagy a hivatalodra, méltatlan vagy a köztársasági elnök megnevezésre is. Szégyelld magad, de nagyon erősen, ha még tudod egyáltalán, mit jelent ez a szó. Mert azt, hogy mit jelent köztársasági elnöknek lenni, azt bizonyosan nem tudod. Vagy ha igen, annál rosszabb.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jog-asz.blog.hu/api/trackback/id/tr3714503922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jakab.gipsz 2018.12.22. 19:31:46

@Orbán veje: Lebontani egy ateista jog államot, azt is jelenti, hogy 56-ot be kell fejezni. És nem csak a telefon könyveket kell átírni hanem az összes tankönyvet és húzni egy vörös vonalat.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.22. 19:38:43

@math0: Ez akkor lenne érdekes, ha ellenzéki pártok bizonyos képviselőinek helyeiről igen szavazatok érkeztek volna, pláne ha csak ezekkel együtt ment volna át a törvény. Ez ellenőrizhető. Sőt a kamerafelvételek is megtekinthetők, hogy nem ólálkodtak e gonosz fideszesek az ellenzéki padsorok környékén..

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.22. 19:43:39

@Janossz: @math0: Miért, Tordai Bence, vagy Vadai Ágnes mennyi ideig dolgozott a versenyszférában..?

Jakab.gipsz 2018.12.22. 19:44:48

@math0: Beszűkült a történelmi látóköröd, a feudális városi polgárság is önellátó volt, munka megosztás és a szakmai tudása révén, nem csak a "buta" parasztok.

Aztán jöttek a jakobinusok, majd a marxisták, és most ismét a neomarxisták döngetik az értelem utolsó bástyájának kapuit.

Nem árt ha tudod, Matyi!

Az értelem és az igazság tudása, soha sem okoz gyűlöletet, sem szitkozódást, sem kétséget.

Az ideák világának is van bölcselete, és csak ez lehet az ami, fel emel és megnevettet.

LebensraumamOsten 2018.12.22. 19:55:19

Így-vagy úgy, de a fideszesek és pártjuk örökre el fog tűnni a történelem színpadáról. Az már rajtunk és felebarátainkon múlik, hogy írmagostul kiirtsuk szennyes ideológiájukat tűzzel-vassal. De nem fogunk csalódást okozni. 1945-től eltérően ezúttal nem végzünk félmunkát. Meglehet ez sokaknak fog fájni, de tudomásul kell venniük, hogy a nagy szenvedés hozza el a nagy békességet. Mi kéjes örömmel fogjuk tenni erkölcsi kötelességünket.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.22. 19:59:54

@Jakab.gipsz: lehetsz te is, ma is önellátó, nyugodtan kapáld odakint magadnak a krumplit egész nap! mindenki jobban jár, mi is, mert addig se írsz baromságokat, meg te is, mert önellátó leszel, és te azt szereted.

ulpius66 2018.12.22. 20:01:20

@LebensraumamOsten: "Mi kéjes örömmel fogjuk tenni erkölcsi kötelességünket."

Hát akkor tedd az erkölcsi kötelességedet!

Mire vársz?
(én alig várom, hogy eleget tegyél az erkölcsi kötelességednek....... minden perc késés több száz millió ember életét könnyebbítené meg ......)

HAJRÁ!!! Hajrá!!!! és még egyszer Hajrá!!!!!!!
(mondjuk rám ne számítsatok, én erkölcstelen vagyok.....)

ulpius66 2018.12.22. 20:03:07

@LebensraumamOsten:

Itt van a Brendel Matyó!

Ő is például szívesen akasztgatná a hideszeseket a Körúton!

Látod, pl. rá számíthatsz!!!!!!!!!!!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.22. 20:03:33

@Jakab.gipsz: "húzni egy vörös vonalat"

a múltat végképp eltörölni, mi, te kis komcsi!

Etniez 2018.12.22. 20:05:17

@torró: a vasárnapi munka mióta volt túlóra, te agyhalott? Sima 40 órában volt benne, dupla, bérrel. Úgy volt szervezve a munka.
Fasznak kell idejönni és hazudni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.22. 20:06:05

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: nekünk elég lenne, ha az 52% többségnek számítana, és a 48% kisebbségnek. és az MTVA például ne a 48%-os kisebbséget szolgálja ki 100%-osan. tehát, hogy az ellenzéki szavazatok egyenként érjenek annyit, mint a Fideszes szavazatok egyenként.

meg a 48%-ból ne csináljon kétharmadot Orbán diktatórikus választási rendszere.

Etniez 2018.12.22. 20:07:18

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: mennyit lehet túlórázni Csehországban és Írországban?

ulpius66 2018.12.22. 20:15:34

Brendel Mátyás!

Szóval te még mindig itt tartasz, hogy a "meg a 48%-ból ne csináljon kétharmadot Orbán diktatórikus választási rendszere."

Húúúúúúú.... akkor nagy bajok vannak!!!!!!!

pereld be az EU Bíróságán, hogy Magyarországon "diktatórikus a választási rendszer"......

AZON AZÉRT NE NAGYON CSODÁLKOZZ, HA EZEK UTÁN MINDENKI TÖK HÜLYÉNEK NÉZ!!!!!!!!

ulpius66 2018.12.22. 20:18:56

BRENDEL MÁTYÁS!

SEGÍTEK!
(bár ez rajtad mán nem segít....)

A magyar választási rendszer egy az egyben megfelel, német választási rendszernek, hiszen szinte szó szerint abból fordították....

Egyfordulós, vegyes választási rendszer (HA TUDOD EGYÁLTALÁN, HOGY MI AZ...) KOMPENZÁCIÓVAL, ÉS 5%-OS BEJUTÁSI HATÁRRAL....

Kérdés?

ulpius66 2018.12.22. 20:20:30

Brendel Mátyás!

A kérdés most mán csupán az, hogy a német választási rendszer is diktatórikus-e?

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.22. 20:23:03

@math0: És, befolyásolta a végeredményt egyetlen ellenzéki igen szavazat? Miért nem nézték vissza a felvételeket, hogy ki nyomott a csótány helyett? Lehet, hogy azért nem erőltette ezt a csótány, mert túl sok whiskyt reggelizett, és ő nyomott mellé? :)

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.22. 20:25:37

@math0: A brit választási rendszer szerint április 8-a után kb. 20 ellenzéki képviselő ülne a kétszáz fős magyar parlamentben..

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.22. 20:27:46

@math0: De nekik mégse rovod fel.. A jó öreg kettős mérce..?

Etniez 2018.12.22. 20:28:23

@Etniez: Elolvastam gyorsan az ír jogszabályt, hazudsz. Nem meglepő, mivel fideszes vagy.

Szóval átlag heti 48 órát engedélyeznek, maxium 4 hónapos elszámolási keretben. Speciális munkahelyeken lehet hat hónap (pl egészségügy).
A maximális idő 12 hónap, de ezt már a munkaügyi bíróságnak jóvá kell hagynia.

www.citizensinformation.ie/en/employment/employment_rights_and_conditions/hours_of_work/working_week.html

Ezzel ellentétben a magyar 400-at enged és 36 órás elszámolási keretet. Durvább, mint az ír.

Mindjárt megkeresem a csehet is. Internet korában már nehezebb hazudozni...

Etniez 2018.12.22. 20:30:39

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: a brit parlamentáris rendszer közel 400 éves, nem kéne a magyarhoz hasonlítani. Ott van független bíróság és ügyészség és egy aránylag korrekt BBC. Bónuszként egy királynő + kétkamarás parlament.

Jakab.gipsz 2018.12.22. 20:30:41

@math0: Matyi ne Mutyizz.

A vörös vonalat, az ateisták marxisták és a neomarxisták köré kell húzni, azért hogy többé ne léphessék át, a saját ostobaságuk határait.

Etniez 2018.12.22. 20:32:35

@Etniez: 36 hónapos elszámolási kerettel. Ilyen csak Németországban van, de ott csökkenti a nyugdíjbameneteli időt... Ilyen népnyúzó rendszer nincs az EU-ban. Egy-egy részlet talán, de egy törvényt összességben kell nézni.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.22. 20:35:36

@Etniez: A választási rendszerük szerint viszont alig jutott volna be képviselő a parlamentbe 8-án. Egyébként meg ne csináljunk már úgy, mintha csak Magyarországon lenne vegyes rendszer Európában. Tisztán listás rendszerrel meg a területi képviselet elve sérülne.

"Ott van független bíróság és ügyészség és egy aránylag korrekt BBC."

És ennek mi köze van a választási szisztémához?

Etniez 2018.12.22. 20:37:57

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: nah, elolvastam a cseh törvényt is, milyen meglepő, megint hazudtál.

www.jobspin.cz/2016/07/working-time-and-remuneration-of-overtime-work-in-the-czech-republic/

26 hétig lehet max 8 órát túlóráztatni.
Ezt fel lehet vinni maximum egy évig, ha a KOLLEKTÍV szerződés megengedi.

Barátom, ha nem akarod ezt a nicket is lejáratni, fejezd ezt be.

Etniez 2018.12.22. 20:39:20

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: nem ragadunk ki egy-egy nekünk tetsző részletet a nagy egészből. Te azt csinálod. Régen a Népfront 95%-ot kapott...

Jakab.gipsz 2018.12.22. 20:42:48

@Etniez:

Az szerencsés fordulat ha példákat keresgélsz és megosztod velünk. Az viszont kevésbé, ha azt gondolod, hogy a brit parlamentáris rendszer, a demokrácia csúcsa és a történelem vége.

A brexittel elhagyták a bolond brüsszeli bürokraták hajóját, nem kértek a Strasbourgi ateista-zsidó inkvizícióból, ezek a bírák érthetően sértették a méltóságuk maradékát.

Mi a magyarok ezt a kilépést nem tehetjük meg, mert nincs hova hátrálnunk.

maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.12.22. 20:45:04

@Jakab.gipsz: Te féreg fideSS bérenc gecizacskó ! Lógni fogsz a lámpavason a dagadt lopós cigánnyal együtt !
@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: Te féreg fideSS bérenc gecizacskó ! Lógni fogsz a lámpavason a dagadt lopós cigánnyal együtt ! Új nicked van szarházi gecievő ? Rohadtál volna anyádba....

Etniez 2018.12.22. 20:45:36

@Jakab.gipsz: én nem keresgélek semmit, csupán cáfolom a cimbid hazug állításait.
Holnap szerintem nyitok egy blogot, ahol összeszedem a sok fideszkamu cáfolatát, mert tényleg kezd tele lenni veletek a hócipőm.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.22. 20:51:18

@Jakab.gipsz: a múltat végképp eltörölni, mi, te kis büdös komcsi?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.22. 20:52:54

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: a dolgot nemecsekerno_007 kezdte, a kettős mérce nála van. náci elvtársadnál. neki hisztizz, kis büdösnáci!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.22. 20:54:01

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: a brit rendszer szerint a Fidesz soha nem írhatta volna át az alkotmányt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.22. 20:55:18

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: a csalás miatt az a szavazás érvénytelen. ennyikeh.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.22. 20:56:13

@ulpius66: a német rendszer sem tökéletes, de sokkal jobb. és nem angela Merkel csinálta magának, mint a csutigeci.

törppicur 2018.12.22. 20:57:38

@math0:
www.valasztas.hu/ogy2018

Fidesz 49,27% listásan

Még vedd hozzá, hogy néhány egyénit is sikerült nyerniük.

Van kérdés?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.22. 21:01:16

@ulpius66: faszt, te idióta barom! a német rendszer egy kurva fontos elemében más, ami miatt arányos.

ertelemblog.wordpress.com/2018/05/01/egy-majdnem-tokeletes-valasztasi-rendszer/

ti Fidióták tudatlan kis faszok vagytok.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.22. 21:02:06

@Etniez: Ha a magyar választási szisztémát antidemokratikusnak tartod, akkor jó néhány európai választási szisztémát is annak kell tartanod.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.22. 21:02:40

@math0: A brit rendszer szerint Gyurcsány nem ülne a parlamentben. Vezessük be !

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.22. 21:05:04

@math0: Nem, mert így is szabályos volt. De majd az erről ítélő fórum döntését is láthatod.ÉS ha esetleg mégse lett volna szabályos? Na und? Megismétlik és úgy megy át.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.22. 21:06:48

@math0: Ha Orbánnál problémázol azon, hogy nem dolgozott a versenyszférában, akkor Vadainál, Tordai Bencusnál miért nem problémázol ugyanezen büdös libsi?

Etniez 2018.12.22. 21:07:38

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: a magyar szisztéma azért antidemokratikus, mert nincsenek szétválasztva már a hatalmi, ágak. A 2010-es rendszerben ma már nem lenne 2/3. Az volt az utolsó szabad és igazságos választás.
Akkor úgy éreztem, hogy a fidesz jól fogja használni a kapott hatalmat. Azóta kiderült, hogy csak szétbaszni tudják a jogállamot. Eltakarításuk után majd kezdhetjük megint elölről,mint '89-ben. Gyurcsány miatt vagyunk ma ekkora szarban...

Etniez 2018.12.22. 21:08:43

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: de te inkább arról beszélj, miért kamuztál az ír és cseh példával...
Mikor küldte ezt le Rogán?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.22. 21:11:51

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: a dolgot nemecsekerno_007 kezdte, a kettős mérce nála van. náci elvtársadnál. neki hisztizz, kis büdösnáci!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.22. 21:13:29

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: csalás volt. a törvény érvénytelen. az egy diktatúra, amely érvénytelen törvényt fogad el.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.22. 21:14:45

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: a brit rendszer szerint a Fidesz soha nem írhatta volna át az alkotmányt.

ulpius66 2018.12.22. 21:18:00

Brendel Mátyás!
"@ulpius66: faszt, te idióta barom! a német rendszer egy kurva fontos elemében más, ami miatt arányos.

ertelemblog.wordpress.com/2018/05/01/egy-majdnem-tokeletes-valasztasi-rendszer/

ti Fidióták tudatlan kis faszok vagytok."

TUDTAM, HOGY TE MINDENT IS JOBBAN TUDSZ!!!!!!!!!
(mink meg csak egy kis tudatlan fidióta faszok vagyunk....... mán ehhez hozzá vagyunk szokva.....)

Egyebekben meg, ha ennyire eltér a magyar választási rendszer a némettől ezt mért nem teszitek szóvá az EU Bíróság előtt, elvégre nálatok van az ész.......

Ha csak ennyin múlik a patás rendszere, akkor mért nem buktattátok meg emiatt?

ulpius66 2018.12.22. 21:20:18

Brendel Matyó!

Ha csalás volt, mért nem fordulsz az EU Bírósághoz, ennyi ésszel?

maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.12.22. 21:49:19

Bajszos Szar ! Bajszos Szar ! Bajszos Szar ! Bajszos Szar ! Bajszos Szar ! Bajszos Szar ! Bajszos Szar ! Bajszos Szar ! Bajszos Szar ! Bajszos Szar !
Utáljuk a nagy hasút : bassza el a kisvasút !
Utáljuk a nagy hasút : bassza el a kisvasút !
Utáljuk a nagy hasút : bassza el a kisvasút !
O1G O1G O1G O1G O1G !

ulpius66 2018.12.22. 21:51:11

@maxval bircaman szeredőci anyabaszó: "Bajszos Szar ! Bajszos Szar ! Bajszos Szar ! Bajszos Szar ! Bajszos Szar ! Bajszos Szar ! Bajszos Szar ! Bajszos Szar ! Bajszos Szar ! Bajszos Szar !
Utáljuk a nagy hasút : bassza el a kisvasút !
Utáljuk a nagy hasút : bassza el a kisvasút !
Utáljuk a nagy hasút : bassza el a kisvasút !
O1G O1G O1G O1G O1G !

MEGSZÓLALT A BALLIBSI KULTÚRA!

ulpius66 2018.12.22. 21:53:14

HÁT MIT MONDJAK?

A BALLIBSIK SZÍNVONALÁT BEMUTATTA A FENTEBBI HOZZÁSZÓLÁS!
(és akkor ez még az értelmesebb ballibsi szavazók közé tartozik, mert a többség még írni-olvasni sem tud.....)

ulpius66 2018.12.22. 22:05:27

@maxval bircaman szeredőci anyabaszó: " A tüntetésről idéztem..."

Bocsánatot kérek!

Nem tudtam, hogy ez volt a "színvonal" a tüncikéken!
(csak sajnálni tudom, hogy ez a ballibsi "tüncike" színvonal.....aztán meg csodálkoznak, hogy nő a Fidesz támogatottsága.......)

ulpius66 2018.12.22. 22:08:23

Szerintem a Fidesz szervezte a tüncikéket is, hogy előbuggyanjon a ballibsikből az "értelmi színvonal" aztán meg könnyen tudja mondani a Fidesz, hogy íme ez a ballibsi csőcselék!!!!!

EZEKRE PEDIG ÉRTELMES EMBER NEM SZAVAZ!

Bambano 2018.12.22. 23:03:43

én nem vagyok jogász, úgyhogy csak kérdezek: a közérdekű üzem megzavarását a btk melyik paragrafus minősíti?

mivel csoportosan mentek be a székházba, ezért minősített eset, btk. 323. paragrafus 2. bekezdés.

jóreggelt Szél Bernadett, 94783. számú rab.

Bambano 2018.12.22. 23:15:09

@Etniez: "Ott van független bíróság és ügyészség és egy aránylag korrekt BBC.": aránylag korrekt bbc... ez elég jó poén lenne egy ludas matyiba.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.23. 00:54:06

@Bambano: a kurva anyád se zavart meg közérdekű üzemet.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.23. 00:55:17

@Bambano: "jó poén lenne egy ludas matyiba."

Ragozni nem tanítottak meg a Habony Művekben, te Fidióta?!

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.23. 10:41:58

@math0: A rendszerváltás alapítóatyái(pl. Kis János) fontosnak tartották, hogy az alkotmány ne legyen kőbe vésve, hanem kétharmados többséggel módosítható legyen (amely alkotmány egyébként is a komcsi alkotmány toldozott foldozott módosítása volt). Ezenkívül az alapítóatyák döntöttek a vegyes választási rendszer mellett is..

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.23. 10:43:27

@math0: Nem volt csalás. A csalásra milyen bizonyítékod is van egyébként? Semmilyen ide vágó törvényi részletet nem linkeltél.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.23. 10:47:56

@Etniez: "a magyar szisztéma azért antidemokratikus, mert nincsenek szétválasztva már a hatalmi, ágak"

Választási szisztémáról beszélek. Miért keversz össze mindent mindennel? Az alkotmánymódosítás pedig a 2010-es választási győzelem következménye.
A Fidesz pedig jól használta választási győzelmét: a történelem szemétdombjára küldte a ballib mocskot ! :)

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.23. 11:06:18

@Etniez: Idézek az elnöki indoklásból, vele vitatkozz.

"Másodszor összevetette az új túlóra-szabályozás rendelkezéseit más európai országokéval és megállapította, hogy számos országban - például Egyesült Királyság, Dánia, Írország, Csehország - a túlóra mértéke a magyarországival megegyező vagy azt meghaladó mértékű."

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.23. 14:14:10

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: a brit rendszer szerint a Fidesz soha nem írhatta volna át az alkotmányt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.23. 14:16:11

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: "Nem volt csalás. A csalásra milyen bizonyítékod is van egyébként? "

ezt már egyszer megbeszéltük, megkaptad a bizonyítékot. most kezded újra, mert egy szenilis, igénytelen, elmebeteg Fidióta vagy. mint a többi. ti vagytok a magyar selejt, a legalja.

Bambano 2018.12.23. 14:29:41

@math0: bár alpári hsz-ekre nem szoktam válaszolni, most megteszem: ha a tv-ben engedtek volna a követeléseknek, és beolvassák az 5 pontot, akkor azzal megzavarták volna a közérdekű üzemet. emiatt nem áll meg a védekezés, hogy a képviselők jogszerű cselekedetét akadályozta a tv székház őrsége. az őrség bűncselekmény elkövetését akadályozta meg, így a fellépésük többnyire jogszerű volt. ettől még a törvény ellen felhozott kifogások zöme megáll, de legyünk pontosak.

ezt azért fontos leírni és hangsúlyozni, mert addig itt nem lesz kormányváltás, amíg a fidesz helyett csak ez a választási lehetőség, amit látni lehet. egy csomó választó úgy van vele (én nem), hogy az ellenzékhez képest a fidesz kisebb probléma. akkor lesz kormányváltás, ha az ország szavazóinak többsége orrbefogás nélkül tud egy másik pártra szavazni. és ha valaki azt hiszi, hogy átlag szavazó szavazni fog egy olyan alakulatra, akiket hozzád hasonló alpári bunkók, "magyar selejet, legalja" képviselnek, akkor szintén téved. ha még nem jöttél volna rá, a saját elveidnek teszel keresztbe ezzel a stílussal.

egyébként nem vagyok fideszes.

Bambano 2018.12.23. 14:30:54

@math0: " Ragozni nem tanítottak meg a Habony Művekben, te Fidióta?! ": de, megtanítottak, az úgy helyes.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.23. 14:38:25

@Bambano: "a a tv-ben engedtek volna a követeléseknek, és beolvassák az 5 pontot, akkor azzal megzavarták volna a közérdekű üzemet."

ez miféle idióta elmebetegség?! pont ezzel teljesítették volna az objektív tájékoztatás törvényes előírását.

" emiatt nem áll meg a védekezés, hogy a képviselők jogszerű cselekedetét akadályozta a tv székház őrsége. "

de megáll. a képviselők ugyanis nemhogy nem zavarták a közüzemet, de nem olvashattak fel semmit. miféle cselekedetről beszélsz, tehát, te Fidióta barom?!

"az őrség bűncselekmény elkövetését akadályozta meg, így a fellépésük többnyire jogszerű volt."

a képviselők semmiféle bűncselekményt nem akartak elkövetni, még kevésbé követtek el. az őrségnek eleve nincs joga ahhoz, hogy erőszakkal kitoloncoljon bárkit. semmilyen esetben nincs ehhez joga.

csak azt demonstrálod, hogy a Fidióták micsoda elmebeteg emberek. mennyire nem ismerik a törvényt, a logikát, hogy össze-vissza hazudoznak, hogy selejtesek, hogy a társadalom legaljából kerültök ki.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.23. 14:39:47

@Bambano: "nem vagyok fideszes. "

hazudsz. ennyi baromságot, ennyi hazugságot csak Fidiótaként követhetsz el. másnak hülyeként sem volna indoka ennyit hazudni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.23. 14:40:48

@Bambano:
Ragozni nem tanítottak meg a Habony Művekben, te Fidióta?!

Bambano 2018.12.23. 15:08:03

@math0: "a képviselők semmiféle bűncselekményt nem akartak elkövetni, még kevésbé követtek el.": az 5 pontos álláspontjuk erőszakos beolvastatása az bűncselekmény, fentebb leírt paragrafus szerint minősül.

a vagyonvédelemről szóló törvény szerint a biztonsági őröknek joga és kötelessége bűncselekmény megakadályozása.

ezt a két jogszabályt neked nem kötelező tudni, de egy bírónak igen.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.23. 15:51:15

@Bambano: @Bambano: " az 5 pontos álláspontjuk erőszakos beolvastatása az bűncselekmény, fentebb leírt paragrafus szerint minősül."

faszt. akkor minősülne annak, ha géppuskával tették volna.

"a vagyonvédelemről szóló törvény szerint a biztonsági őröknek joga és kötelessége bűncselekmény megakadályozása."

1) de nem volt bűncselekmény, bűncselekmény elkövetésének megkezdése sem történt, de még szándék se volt ilyenre

2) a megakadályozásba a kidobás már nem fér bele, az túlmegy ezen. tehát ha Hadházyék például gépfegyverrel követelték volna, hogy olvassák be az 5 pontjukat, akkor Orbán csicskásainak az lett volna a feladata, hogy ezt megakadályozzák, lefegyverezzék őket, ez esetben lefoghatták, és fogva tarthatták volna őket, de pont, hogy nem kidobni kellett volna őket, hanem átadni a rendőrségnek. a kidobás nemcsak bűncselekmény volt Orbán csicskásaitól, hanem tökéletesen az ellentéte volt annak, ami a kötelességük lett volna ebben az esetben. a valóságban azonban ennek előfeltételei sem voltak meg.

csak azt demonstrálod, hogy a Fidióták micsoda elmebeteg emberek. mennyire nem ismerik a törvényt, a logikát, hogy össze-vissza hazudoznak, hogy selejtesek, hogy a társadalom legaljából kerültök ki.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.23. 15:52:18

@Bambano: Orbán csicskásainak a bűnözőket fogva ellett volna tartaniuk, és átadniuk a rendőrségnek. nem ezt tették, ami szintén annak elismerése, hogy a képviselők semmi törvénytelent nem követtek el.

Bambano 2018.12.23. 16:14:14

@math0: "Orbán csicskásainak a bűnözőket fogva ellett volna tartaniuk, és átadniuk a rendőrségnek. nem ezt tették, ami szintén annak elismerése, hogy a képviselők semmi törvénytelent nem követtek el. ": vagy arra, hogy a biztonsági őröknek sincs fogalma arról, hogy mihez van joguk és mi a kötelességük.

egyébként pedig az állításom az volt, hogy a beolvasás a törvénytelen, tehát ezt megakadályozták, ennek következtében nem követtek el bűncselekményt, max. szándék volt rá, ezért nem tartóztatták fel őket.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.23. 16:24:54

@math0: Nem kaptam meg. Hol írja bármi is, hogy csak a képviselői kártya betétele mellett lehet szabályos a szavazás? Linket !

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.23. 16:25:51

@math0: A brit rendszer szerint Gyurcsány, Vadai, Szél és a többiek nem ronthatnák a levegőt a parlamentben.. Vezessük be!

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.23. 16:27:44

@math0: Hol írja a mentelmi jogi törvény, hogy biztonsági őr nem intézkedhet egy képviselővel szemben?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.23. 17:33:37

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: miért intézkedhetne? i a faszom az a biztonsági őr? egy alkalmazott senki. ahhoz, hogy bármit csinálhasson, pozitív felhatalmazás kell neki. tehát a bizonyítás terhe rajtad van. mi engedné meg neki ezt?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.23. 17:51:15

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK:

itt a mentelmi jog leírása:

www.parlament.hu/fotitkar/kepv/ogy_kepv.htm

hol van ebben bárhol arról szó, hogy a biztonsági őr bármit tehet a képviselővel szemben, ami sérti a mentelmi jogát?!

Itt egy másik leírás:

hu.wikipedia.org/wiki/Mentelmi_jog#1990._%C3%A9vi_LV._t%C3%B6rv%C3%A9ny,_7._%C2%A7

sehol nincs olyan, hogy a BKV ellenőr, a bakter, vagy a biztonsági őr erőszakot alkalmazhat a képviselővel szemben.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.23. 17:52:10

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: a brit rendszer szerint a Fidesz soha nem írhatta volna át az alkotmányt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.23. 17:52:51

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: a brit rendszer szerint a Fidesz soha nem írhatta volna át az alkotmányt.

ennek megfelelően pedig ma Magyarországon nem Orbán rendszere volna a választási rendszer, és nem lenne kétharmada.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.23. 17:54:53

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: a brit rendszerben Gyurcsány skót képviselő lenne.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.23. 19:15:35

@math0: Per pillanat tök lényegtelen a kétharmad, amikor fontos volt,, az még a régi választási szisztéma szerint született.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.23. 19:17:13

@math0: Nincs benne erre vonatkozó tiltás, tehát kidobhatja. A törvény kizárólag az igazságszolgáltatás viszonyát szabályozza a parlamenti képviselőhöz, mást nem.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.23. 19:25:07

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: nem, a törvény kimondja, hogy a rendőr mikor intézkedhet a képviselővel szemben. értelemszerűen mások meg még akkor sem. és ennek a rendőri intézkedésnek sem voltak meg a feltételei.

Orbán csicskásai bűnt követtek el.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.23. 19:27:46

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: a brit rendszer szerint a Fidesz soha nem írhatta volna át az alkotmányt.

ennek megfelelően pedig ma Magyarországon nem Orbán rendszere volna a választási rendszer, és nem lenne kétharmada.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.23. 19:28:19

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: az hol van megtiltva, hogy a biztonsági őr seggbe bassza a kurva anyád?!

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.23. 21:51:45

@math0: A választási rendszer módosításához nem kellett átírni az alkotmányt te balfasz. Ez két külön dolog.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.23. 21:53:21

@math0: Nemi erőszak.,Mint ahogy az is, hogy anyád hátán kúrjanak seggbe ,aztán leszopassák apádat aki sajnos megcsinált valamikor,és ezért megérdemelné..

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.23. 21:54:31

@math0: Nem is skót te balparaszt, nincs ilyen állampolgársága.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.23. 22:08:07

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: de. például ezt:

"A Magyar Köztársaság területén lakóhellyel rendelkezõ minden nagykorú magyar állampolgárt megillet az a jog, hogy
az országgyûlési képviselõk választásán választó és választható legyen, valamint országos népszavazásban és népi
kezdeményezésben részt vegyen."

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.23. 23:05:47

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: ha nálunk brit rendszer lenne, akkor lennének skótok is, miféle brit rendszer az skótok nélkül?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.23. 23:07:12

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: "Nemi erőszak.,"

na látod, a nem nemi erőszak ugyanúgy tilos, te Fidióta faszfej!

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.27. 10:36:18

@math0: A választási szisztéma módosításához nem az alkotmányt kellett átírni te balfasz, hanem a választójogi törvényt

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.27. 10:38:22

@math0: Ettől még a mentelmi jogi törvény nem foglalkozik azzal, hogy mit tehet egy biztonsági őr egy képviselővel, hanem az igazságszolgáltatás és a képviselő viszonyával foglalkozik, és ez akkor is így lesz, ha belezöldülsz.:)

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.12.27. 10:48:52

@math0: ?? A brit rendszerben nincsenek listás helyek, hanem lizárólag egyéni körzetekből kerülnek be a képviselők. Eszerint kb. 20 ellenzéki képviselő ülne a kétszáz fős magyar parlamentben, mert kb. ennyi egyéni körzetet voltak képesek megszerezni mindössze legutóbb.