Szent István után Ifj. Lomnici Zoltán is megrendítő üzenetet küldött a magyarokhoz
2019. október 21. írta: Dr. Sándor Zsuzsa

Szent István után Ifj. Lomnici Zoltán is megrendítő üzenetet küldött a magyarokhoz

„Attól, hogy az egyházaknak, elsősorban a római katolikus egyháznak időről időre szembe kell nézni egyes tagjainak súlyos visszaéléseivel, ha tetszik világi törvényszegéseivel, ettől még az apostoli anyaszentegyháznak a hitbeli és evangelizációs legitimációját, az elmúlt kétezer évben betöltött nemes hivatását és a világ számos pontján jelen lévő tevékeny karitatív törekvéseit senki sem tagadja.”- kezdi üzenetét ifj. Lomnici Zoltán.

lomnici_1.jpg

Kép: 888.hu

Igaz. Sőt, az inkvizíció, valamint a keresztes háborúk sem ártottak a római katolikus egyház nemes hivatásának. Bár az egyház kétezer éves karitatív törekvése az utóbbi néhány évben mintha megtörni látszana. Csak egy rövidke idézet a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia Caritas in Veritate Bizottságától: „A befogadó állam mérlegelheti azt, hogy hány olyan bevándorlót tud befogadni, akinek biztonsága és megélhetése nincs közvetlen veszélyben. Joga van arra, hogy a menedékkérőt a határainál megállítsa, és megvizsgálja a kérelmét. A határok megléte és védelme az egyes nemzetek kultúrájának, biztonságának, fennmaradásának eszköze.  A nemzeteket megszüntetni akaró globalizmus nem a Teremtő terve szerint való.” Istenem (hogy stílszerű legyek), honnan is olyan ismerős nekem ez a szöveg?


caritasinveritate_hu.png

Kép: caritasinveritate.hu

De, jaj! Félbeszakítottam ifj. Lomnici gondolatmenetét. A „senki sem tagadja” után rögtön rátér a Fideszre: „Ugyanígy egyértelművé kell tenni, hogy néhány botrányos ügy alapján súlyos hiba lenne a nemzeti-konzervatív oldal megítélése.” Ez is igaz. Néhány botrányos ügy alapján tényleg hiba lenne. De kímélve az olvasó idejét és türelmét, nem kezdenék most bele a botrányos ügyek felsorolásába, no meg matematikailag sem tudom definiálni, hogy a rengeteg hányszorosa a néhánynak. Mert nem csak Borkai-ügy van, amitől e derék ifjú elhatárolódik, hiszen „a jobboldal politikájának prioritásai önmagukban hordozzák az alapvető elhatárolódást a kényes ügyektől a családok, a kereszténység és hagyományos kulturális értékek védelme által”. Bár sem a kereszténység, sem a jobboldal prioritása nem hordozza önmagában a vagyon felhalmozásától történő elhatárolódást. Ebben tényleg hasonlítanak egymáshoz. A priori.

És itt végre eljutott a mi fogadatlan prófétánk a „2006-os szemkilövető, elnyomó, megszorító, hazudozó rezsimhez”. Már nagyon aggódtam, hogy ez kimarad ebből a magasztos írásból. Mert az ugye nyilvánvaló, hogy Borkai azért repked hűbéresei magánrepülőjén, azért tivornyázik kurvák társaságában egy magánhajó fedélzetén, mert az előbb említett hazudozó rezsimmel szemben „a mostani kormányzat valós alternatívát kínált.” Hát ezúton is sokak, sőt egyre többek nevében köszönöm ezt az alternatívát. Gondolni sem mernék ennél jobbra. Egy igazi tahó-buli a  pénzünkön tényleg szívmelengető. Még lyukas zokniban is. Tovább idézem ifjú L.Z.-t: „a legfontosabb, hogy a választók a valós arcát lássák a nemzeti oldalnak…” Megnyugtatom kedves uram: azt látjuk.

borkai.jpg

De jaj, ki ne maradjon ifj. Lomnici írásából a mai ellenzék egyetlen tagja sem, hiszen „nekik nincs jogalapjuk kéretlen tanácsot adni”. Jelzem, meg sem próbáltak semmiféle tanácsot adni, úgyis minek. De azért feltétlenül be kellett szúrni ide egy-két, már unalomig ismételt hazugságot az újságírókat "fizikailag inzultáló" momentumosokról, a kétszázmilliós csalás miatt eljárás alatt álló politikusokról stb. Bár meg kell hagyni, a mi kis alkotmányjogászunk óvatosan fogalmaz - már ha ezzel esetleg a Czeglédy-ügyre célzott – mert így ebből nem lesz nyolcvanadik személyiségi jogi per, amit Czeglédy Csaba megnyerhet. Eljárás ugyanis tényleg folyik. De a végét még nem tudjuk.

Bevallom, csekély értelmű medvebocsként teljesen zavarba hozott e nemes intelmek utolsó bekezdése. Értem én a sejtetést, csak nem szeretem. Íme: „szóba kell hoznunk azoknak a kételyeit, akik meg nem engedett (erkölcstelen, jogtalan?) külföldi eszközök esetleges alkalmazását látják az ellenzék fővárosi sikerei mögött.” Ha szóba kell hozni, miért nem hozod szóba? Újabban tilos lenne leírni Soros nevét? Soros nevét hiába ne vedd a szádra?

soros-szerintem_banan_blog_hu.png

Kép: szerintem banán blog.hu

Micsoda aljas fogalmazás ez? Ha azt akarod mondani, hogy Karácsony azért nyert, mert külföldről erkölcstelenül és jogtalanul támogatták, mondd ki! Azt persze nem mered! Nem csak azért, mert gyáva vagy, hanem azért sem, mert kb. 3 millió magyar röhögne ki. Pillanatnyilag ugyanis ennyi Soros-bérenc van az országban a győztesek oldalán.

És ha már John F. Kennedy gondolatát idézted: „ne azt kérdezd, hogy mit tud érted tenni a hazád, hanem azt, hogy te mit tudsz tenni a hazádért!”, én megmondom neked (szemkilövetős kéretlen tanácsként). Ne szennyezd a levegőt álságos hazugságokkal keresztény erkölcsű jobboldalról, külföldi eszközök esetleges alkalmazásáról, meg arról, hogy a jobboldal az ő fasiszta kirekesztő ideológiájával és módszereivel különb lenne bárkinél is ebben az országban.

És kérlek, tolmácsolj a Borkai-féléknek egy eredeti István királyi üzenetet: „légy szemérmes, hogy elkerüld a bujaság minden bűzét”.

istvan-24_hu.jpg

Kép: 24.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://jog-asz.blog.hu/api/trackback/id/tr4715245508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gandosz 2019.10.22. 14:38:30

@Sir Bates dö Hól: A tény az, hogy egy hulladék vagy, aki mindegy, mit mond, de ezt régóta tudjuk.

nemecsekerno_007 2019.10.22. 14:41:18

@Sir Bates dö Hól: .... és ezektől függetlenül is sokkal jobb az ország gazdasági helyzete... Na akkor, hogy is van ez?!?!

Timmy Burch 2019.10.22. 14:41:37

@Ballib vagyok mert rettegek: Viharbanszületett Turbán Viktor, első ezen a néven, az Magyarok, a világ és a galaxis királya, a birodalom védelmezője, sárkányok atyja, a láncok leverője, Erdogan heremelegítője, Putyin pincsije megvéd minket a nem létető migránsáradattól :D

nemecsekerno_007 2019.10.22. 14:42:24

@Ballib vagyok mert rettegek: Lazujjá... és lehetőleg olvasd végig azt amit írtam...

nemecsekerno_007 2019.10.22. 14:43:35

@Timmy Burch: Soros György meg egy kedves, filantrop bácsi... Hát persze... Szerintem meg létezik a Télapó...

ZON 2019.10.22. 14:46:00

Ezeket a fidesznyaloncokat (lomnici, bajer, bencsik, spöttle,nógrádi, stefka) egy speciális laborban állítják elő ?

Ekrü 2019.10.22. 15:07:48

@nu pagagyí:
"úgymint rendszerszintű korrupció, hatalmi visszaélések, mocskos beszéd, koholt vádakkal történő lejáratás, gátlástalan hazudozás, valamint közérdekű adatok eltitkolása. "-Gondolom itt a kispesti korrupciós ügyekre,a Tóth Csabákra,a "tudom hova jár a gyereked óvodába" való zsarolásra,az elásással való fenyegetésre,a "Zuglóról nem kérdezhettek"-re no meg Blanka és Hadházy megnyilvánulásaira (csak ,hogy a mocskos beszédet se hagyjuk ki ) gondoltál.

rasztaszív 2019.10.22. 15:18:26

@ZON: Orbánhegyi út 30,Kökörcsin utca 7

sas70 2019.10.22. 15:45:44

A szentkeresztény erkölcsök nevében: Gruppen morgen, kedves Lomnici úr!

inteligencs elenzeki 2019.10.22. 16:04:46

@nemecsekerno_007:

"A Soros hálózatok folytonos emlegetése például kontraproduktív, pedig a létezésük nem összeesküvés-elmélet, valós problémát jelentenek bármely szuverén országnak..."

Így van.
Soros egy fifikás üzletember. Ki ne gondolkozna el az ő helyében azon, hogy "vajon a piaci növekedést hogyan lehetne fokozni ?"
Nyilván, fogyasztókat importálni, (vagy exportálni mindegy) fogyatkozó lakosságú jóléti államokba.
Járulékos haszon: Potenciális ballibsi szavazókat importálni, (vagy exportálni mindegy) fogyatkozó lakosságú jóléti államokba.
Amúgy a gazdasági "előnyöket" az öreg már ecsetelte.
A robotizálódó modern gazdaságokban nem munkáskézre van már szükség, hanem fogyasztóra.
A Gyuribá-nak meg a piac növekedésére.
Q.va egyszerű.
Az hogy európában no go zónák alakulnak ki, ki nem sz.rja le ?

inteligencs elenzeki 2019.10.22. 16:09:04

Amúgy érdekes, hogy leállt a ballibsi kommunikációban a hülyemagyarozás, meg a diktatúrázás.

(Jó, a hülyemagyarozás nem teljesen, felváltotta a hülyevidékizés.)

Kampfer 2019.10.22. 16:38:45

@Dr. Sándor Zsuzsa: "De, sajnos ő is jogász."

Bírónő! Miért 'sajnos'??? Miért ne lehetne jogász Lomnici is? Nem végezte el az egyetemet? Nem diplomázott? Vagy mert nem ballib érzelmű? Nem progresszív?

Én is idéznék bírónőnek egy 'klasszikust' az ön oldaláról:

"...teljesen nyilvánvaló volt, hogy amit mondunk, az nem igaz!"
"...hazudtunk reggel, délben és este..."
Ha már morál és erkölcsök... (politikai felelősségről ne is beszéljünk)!

Etc.
Kamp.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.10.22. 17:04:31

@Kampfer: Látom öccse,erre gurult a gyógyszered!
De ne aggódj!A gazdád azért egy zárt körű rendezvényen mond majd beszédet!:))
Az majd talán fellelkesít titeket!:))

kiskutyauto 2019.10.22. 17:17:32

Aha persze. Hazugságra alapulva, hazugságokat zengve... a fél világ kiirtása és kirablása 1000 év inkvizítor keresztényterror korszakban... milliárdnyi kínhalott, milliárdnyi megnyomorított ártatlan, milliárdnyi megerőszakolt gyerek... milliónyi korrupt ügy, konspiráció, csalás, rablás, háborúzás... ez a kereszténység története... ezzel vállal közösséget ez a sok szánalmas arrogáns agyhalott patkány.....

morph on deer 2019.10.22. 17:34:50

@nu pagagyí:
“... valamint közérdekű adatok eltitkolása.”

Hát ha sikerül.
De ha mégsem, akkor ilyesmik látnak napvilágot:
“ Magáncégeken keresztül török fegyvereket vesz Magyarország”

Nyilván véletlenül...
És mit tippelsz, kiknek van köze a magáncégekhez?

index.hu/gazdasag/2019/10/22/magancegeken_keresztul_torok_fegyvereket_vesz_magyarorszag/

Timmy Burch 2019.10.22. 17:40:40

@Kampfer: Most már jó lenne valami 13 évesnél fiatalabb dolgot felhoznod, ennek már lejárt a szavatossága. A morálról, meg erkölcsről majd megkérdezzük Borkait, köszi :D

Npisti01 2019.10.22. 18:08:50

@Timmy Burch: Wittinghoff-ot nem kerdezed meg, esetleg a kispesti szocikat, akik bevallottak, ha evente nem nyul le valaki 100 milliot, az hulye?A kokos partikrol megkerdezheted a kispestieket is!!Moral, erkolcs, 2006 utan nem letezik a balosoknal!!

Npisti01 2019.10.22. 18:09:38

@Timmy Burch: Wittinghoff-ot nem kerdezed meg, esetleg a kispesti szocikat, akik bevallottak, ha evente nem nyul le valaki 100 milliot, az hulye?A kokos partikrol megkerdezheted a kispestieket is!!Moral, erkolcs, 2006 utan nem letezik a balosoknal!!igaz , elotte sem nagyon volt, az osszes balos eladna az anyjat 2 forintert!

Ekrü 2019.10.22. 18:11:33

@Timmy Burch: Szerintem azért ne hagyd ki a kispestieket,a Tóth Csabákat,a Horváth Csabákat és persze a Wittinghoff Tamásokat se. :))))

Npisti01 2019.10.22. 18:13:23

@Timmy Burch: A nemletezo migransaradatrol kerdezd meg az olaszokat, ok kicsit bovebben tudnanak meselni, hiszen a belpesti romkocsmak drogos es alkoholmamoros gozen nem jut at a valosag..Neha ki nezhetnel a ballib kodon at a valosagra es akkor nem irnal ilyen baromsagokat!!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.10.22. 18:16:25

@Kampfer: Vagy csak egy ócska seggnyaló,mint te?:))

Npisti01 2019.10.22. 18:34:14

@kiskutyauto: A bibliahu keresztenyseget ne keverd ossze a katolikus egyhazzal!Ja es a keresztenyseg 2000 ev alatt se okozott akkora kart az emberisegnek mint a judeo-bolsevik voros terror, a liberalizmussal egybekotve!!Az nemzetellenes es magyarellenes cselekedeteitek okoztak mindazokat a karokat, amit a magyarsag elszenvedett az elmult evszazadban.Csak a vorosok legalabb 100 millio ember halalert felelosek!!Ez nektek nem fontos?Vagy csak bizonyos kivalasztottak veszetesegei a fontosak?

Npisti01 2019.10.22. 18:54:03

@Finomliszt Ferenc: “A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja.”

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.10.22. 19:20:42

@Finomliszt Ferenc:
@Npisti01:

Még pár nicket csináljál már mert még a végén hiteles leszel!XD

gyedmaróz 2019.10.22. 19:37:54

Ez a Zoli gyerek szokott a Kossuth Rádióban reggelente értekezni,
de egy idő után feltűnt, hogy a valóság szele nem nagyon túr a hajába.
Ritka elvtelen, gerinctelen seggnyaló. ( A segg hovatartozának megítélését a nyájas olvasókra bízom.)

Bambano 2019.10.22. 19:49:56

Összekeveri azt a két számot, hogy x darab disznóság történt azzal, hogy x darab disznóság került napvilágra. Ha tényleg csak pár disznóságot követtek volna el a kormánypártiak 2010 óta, akkor itt nagyon vidám világ lenne. De mindenki hozzá tud tenni a publikus listához még n darab mocsokságot a saját életéből.

" ettől még az apostoli anyaszentegyháznak a hitbeli és evangelizációs legitimációját": vót' ez a Luther gyerek, meg itt van ez a reformáció nevű dolog... szóval ha apostoli anyaszentegyház alatt Rómát érti, akkor bizony nem csak az a rengeteg ateista kérdőjelezte meg a hülyeségeiket, hanem egy csomó keresztény hívő is, akik most reformátusok.

tökre frankó lenne, ha minden nyilatkozatában lenne legalább egy igaz mondat a bemutatkozásán túl.

"Megnyugtatom kedves uram: azt látjuk.": lol :)

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.10.22. 19:53:54

@nemecsekerno_007: "Nem különb, de ha a "csodálatos haladó" politikai erők mondjuk elkezdenek adót emelni, hogy finanszírozni tudják a szociális demagógiájukat akkor egyből látszik majd a különbség..."

Te faszkalap!
nepszava.hu/1144182_kaosz-van-az-adorendszerben
"A tény az, hogy míg 2010 előtt a bruttó hazai termék (GDP) arányos adóterhelés 37,5 százalék volt, addig a legutóbbi teljes évben, 2016-ban ez az arány már elérte a 39,8 százalékot. Az emelkedés magyarázata részben új adónemek meghonosításában, részben az adóalapok szélesítésében rejlik. Sokat mondó adat az is, hogy míg kormányváltás előtt 60-62 adónem létezett Magyarországon, addig napjainkban 82 féle közteherviselési jogcímet tart számon az adóstatisztika."

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.10.22. 19:55:17

Korunk politikai zsenije. :-))
Ez a külföldi vélemény róla.

index.hu/kulfold/eurologus/2019/10/22/brexitrol_es_bovitesrol_volt_szo_az_ep-ben/

"Tusk szerint amit Orbán képvisel kurd-ügyben, az az iszlám terrorizmus győzelmét jelenti"

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.10.22. 19:56:36

@Gandosz: idézzél egy mentegetéstét az iszlám terrorizmusnak! Simán csak hazudsz.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.10.22. 19:59:41

@Comte de Gippaud: "Jó, a hülyemagyarozás nem teljesen, felváltotta a hülyevidékizés." - így téged duplán érint.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.10.22. 20:00:39

@Kampfer: Látom még mindig nem heverted ki az Örs vezér téri blamázst.

Timmy Burch 2019.10.22. 20:25:40

@Npisti01: @Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Az olasz migránsok, ha jól látom, Olaszországban vannak, 1000 km-re tőlünk, de javíts ki, ha tévedek... De valahogy hibázik nekem a logika, most akkor Turbán Viktor megvédte Európát a migránsoktól, vagy nem? Ha meg megvédte, akkor az olaszoknál azok kik? Vagy nem védte meg, csak kamuzik? Nem vagyok ideológiailag elég képzett, csak ilyen földi paraszt módjára a szememnek hiszek, nem annak, amit senkiházi politikusok, és féregfattyú kis követőik mondanak. :D :D :D

Bambano 2019.10.22. 20:26:16

"néhány botrányos ügy alapján súlyos hiba lenne a nemzeti-konzervatív oldal megítélése.": ne aggódjon, a fidesz botrányai miatt nem a nemzeti-konzervatív oldalt ítéljük el.

komolyan hiszek benne, hogy igazi konzervatívról nem fog találni nemhogy kurvázós videót, de még olyat se, amin lyukas a zoknija.

_Ske_ 2019.10.22. 20:30:57

@Ballib vagyok mert rettegek: Te súlyosan beteg vagy. És megpróbálod másokra aggatni a betegséged. Szegény, még sajnállak is.

Bambano 2019.10.22. 20:36:57

@nemecsekerno_007: "Nem különb, de ha a "csodálatos haladó" politikai erők mondjuk elkezdenek adót emelni, hogy finanszírozni tudják a szociális demagógiájukat akkor egyből látszik majd a különbség...": mer az ugye sokkal jobb, hogy a rezsiharcos agyhalott az üzembezárási pont alá csökkentette törvényileg a szolgáltatók bevételeit (ami önmagában is egy vicc, hogy egy magánvállalat árazási rendszerét a kormány felülírja), ettől az infrastruktúra elkezdett tönkremenni. Már akkor mondtam, sok éve, hogy ebből baj lesz. Mostanra baj is lett.

tehát normális országban most díjat emelnének, nem azért, mert jobbos vagy balos, hanem azért, mert idióta volt, aki csökkentette és azt korrigálni muszáj, mielőtt felrobbanna fél pest a gázvezetékek bajai miatt.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.10.22. 20:38:33

"Rétvári Bence: Magunkra vagyunk utalva
Az államtitkár az 56-ra emlékező fáklyás felvonulás végén beszélt a Bem téren arról, hogy az ország nem kap segítséget szabadság törekvéseihez."

Kezdődik az "ostromlott vár vagyunk" propaganda.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.10.22. 20:40:40

@Bambano: Na azért az ELMŰ sem kijavította az olaj szigetelésű földkábeleket, hanem töltötte bele az elfolyt olaj pótlását még a fidesz előtt. A leszerelt órákat meg kivitte az országból, majd visszahozta mintha újak lennének.

Kampfer 2019.10.22. 21:07:14

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: "Látom öccse,erre gurult a gyógyszered!"

Na, mi van te kétbites ostoba lumpencigány? Újabb fronton kívánsz egy pofáraesést, te nyomorult aluliskolázott? Látom, továbbra sem tudsz normálisan írni. És még te bőgsz, mert minimálbéres vagy... Lol!

"De ne aggódj!A gazdád azért egy zárt körű rendezvényen mond majd beszédet!:))"

Ezen nem aggódom. Nem vagyok a zártkör tagja, ergo nem is érint.

"Az majd talán fellelkesít titeket!"

Engem már az is lelkesít, hogy a 'zellenzék' egyik szavazójáról már bizton tudhatom, hogy egy retardált. Ha téged olvaslak, egyszerre fog el a szánalom és a nevetés.

"Ja és....Deagyurcsány....!"

Ez már örök. Amíg magyar él a földön, addig az a dobrevné csótánypatkány egy örök átok, dögvész és romlás lesz! Az is, aki egyáltalán mellé áll, aki együttműködik azzal a szarral! Te is!

"Vagy csak egy ócska seggnyaló,mint te?"

És mégis az én bérem miatt aggódtál folyamatosan, te kis vérfertőzött selejt! Majd jól elveszik tőlem a karigeriék és a csótányék, hogy aztán odaadhassák neked és a hasonszőrű komcsi proli söpredéknek... A fajtád sosem tudott különbséget tenni seggnyalás és teljesítmény között. Nem is csoda, hisz a kettő egyet jelent a fajtátoknál már nemzedékek óta.

@Timmy Burch: "Most már jó lenne valami 13 évesnél fiatalabb dolgot felhoznod, ennek már lejárt a szavatossága."

Sosem jár le. A dobrevné csótánypatkány egy örök átok, örök példa arra, ami megvetendő és kitaszítandó! 13 év? Ugyan már. Az ilyeneket ezer éve kutyák elé vetették, ötszáz éve kerékbe törték, kétszáz éve fölakasztották, nyolcvan éve legéppuskázták, majd ismét akasztották... Most pedig szelfiket lövöldöz magáról és a retardáltjairól a balliba neten.

"A morálról, meg erkölcsről majd megkérdezzük Borkait, köszi"

Kérdezgesd, nagyjából leszarom. De ne csodálkozz, ha csalódni fogsz! Én szóltam! És nincs mit.

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "Látom még mindig nem heverted ki az Örs vezér téri blamázst."

Miről álmodozol még mindig, te nyomorult kúrnagép...? Nem baj, talán egyszer majd felnősz. Vagy nem... Ostoba csikóhal...
Kamp.

Harari 2019.10.22. 21:26:11

A posztoló narratívája (pl: ...3 millió magyar röhögne ki ... ugyanis ennyi Soros-bérenc van az országban a győztesek oldalán....) egyszerre aljas, hazug és nagypofájú, valami beteges pszichés torzultság kényszeres böffenete (bár nyilván ez a leírás számára értelmezhetetlen és azonnali kognitív disszonanciát okoz), képzett ember létére delirál győzelemről, miközben egy elemi relációt sem képes értelmezni (esetleg csak félreértelmezni: ugyanis 3<"a többi"), és lesz majd csodálkozás és az ittenihez hasonló, felsőbbrendűség érzetből fakadó kioktatás, amikor a "maradék" 6,5 millió nem Soros-bérenc majd emlékeztetni fogja a valódi győztesek kilétére, valamint a wishful thinking valósághoz igazítására.

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2019.10.22. 21:28:31

@Kampfer:

tetves fideszpöcsi, megvan már a foglalásod a Moszkvai járatra? Ne késlekedj, mert mire rájössz hogy nektek hazaáruló nemzet rablóknak menekülni kell a magyar emberek elől, akor már nbem fogsz tudni felférni a gépre a sok fideszestől.

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2019.10.22. 21:39:19

@Harari:

hehe NER cseléd, neked nem is Moszkva hanem az elmeorvos felé kell venned az irányt!

Timmy Burch 2019.10.22. 21:49:50

@Kampfer: Hu, micsoda poszt, legalább megdolgozol a baksisért, szolga :D

enrikokaruszo 2019.10.22. 22:06:24

Lomnicinak igaza van, a hörgők hörögjenek leszarom

László Hevesi 2019.10.22. 22:19:25

Nincs még egy akkora szervilis barom a CÖF-ben, mint ez a szerencsétlen Lomnici. Már-már sajnálom, hogy megélhetési Orbán-csicskává vált egy jogász ember. (Igaz, olyan jogi végzettségű ember seggét nyalja, aki egy percet sem dolgozott a szakmájában, és mégis milliárdos, köszönhetően politikusi mivoltának...azaz egy húron pendülnek.)

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.10.22. 23:32:02

@Kampfer: A haverjaid is vonalkódot préseltek az alsódba, vagy csak te?

kvadrillio 2019.10.23. 00:38:58

EBBŐL MEG AZ DERÜL KI, hogy a Fidesz vagy kurvára összejátszott/szik az új székfoglaló polgimesterekkel, vagy kurvára spórolni akar (válság gyön ???) VAGY MINDKETTŐ !!! :o)))))))))

Váratlanul gyors kormányhatározat jött ki a fővárosi nagyberuházásokról

A határozat értelmében a kormány a jövőben a konfrontáció helyett a kompromisszumra törekszik a nagyberuházásoknál.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2019.10.23. 04:25:56

római katolikus egyház" csak a felmuvelt marxista agyatokban van. meg a judeo krisztian agyremben amit ma keresztenysegnek hazudnak.
a katolikus azt jelenti egyetemes, ha egyetemes, nem lehet egy varosé...
nem baj. nyomjad nagyon kifizetődő

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2019.10.23. 04:34:59

@kiskutyauto: ez a kereszténység története.."
ez a judeo krisztianizmus tortenete.
Jézusnak azon tul hogy ra hivatkoztak, ehhez nem sok koze van.
ellenben az ószövetség...hmmmm telis tele nepirtassal. igazi csemege volt a konkvisztádor bandanak..pl.
Ha tobb isten imadnak, old meg oket...mondja Jehova. s mentek.

Európai téridő 2019.10.23. 08:07:35

Ha a rövidség, tömörség a tehetség édes testvére Csehov szerint, akkor Ön tehetségtelen. Ezt a rizsálást !...

illiberális 2019.10.23. 08:40:57

@kvadrillio: Ez semmi más mint taktikázás, ezzel akarja bebizonyítani majd 2 év múlva a FIDESZ hogy amíg Taplós volt a polgi addig minden fejlődött, és jött KariGeri aki meg minden beruházást leállított. Azt nem fogja fel a FIDESZ hogy attól hogy megépül a153-ik stadion az országban még nem lesz jobb a foci és nem lesz egészségesebb az átlagmagyar (ehhez a tömegsportot kellene támogatni) és nem biztos hogy a budapestiek annyira vágynak egy atlétikai vagy úszó vb-re. Így is tele van már turistával Budapest értem én hogy ez mennyi bevétel és bizonyos érdekcsoportoknak turizmusból élőknek ez nagy lóvé, de nekem aki nem a turistákból él, és nap mint nap közlekedek meg élek Budapesten már idegesítő és zavaró. Nem vagyok ballibsi mégis Karigeri-re szavaztam annak ellenére hogy egyáltalán nem vagyok biztos abban hogy ő jobb polgi lesz.

nemecsekerno_007 2019.10.23. 09:32:12

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Az adóéket nézd te faszkalap, már sokszor mondtam.

nemecsekerno_007 2019.10.23. 09:35:00

@Bambano: És akkor mi van azzal, hogy a világpiacon olcsóbb a gáz, mi többet fizetünk érte?!?! Az hova tünik?!?! A patás ellopja?!?!

Sir Bates dö Hól 2019.10.23. 11:24:39

@nemecsekerno_007: pontosan miben is jobb? a bankoligarchia által kiválasztott mutatók alapján? az komolyan befolyásolja a mindennapokat. ha moot egy cégnek tekintjük, akkor nagyságrenddel jobb állapotban van hitelnyfelvétel szempontjából. de mo nem egy zrt....

Kampfer 2019.10.23. 17:11:53

@Orbánék Moszkva fele menekülnek!: "tetves fideszpöcsi, megvan már a foglalásod a Moszkvai járatra?"

Nincs. Miért lenne? Nem megyek Moszkvába.

"Ne késlekedj, mert mire rájössz hogy nektek hazaáruló nemzet rablóknak menekülni kell a magyar emberek elől, akor már nbem fogsz tudni felférni a gépre a sok fideszestől."

Nos, ha a rablók menekülni akarnak, tőlem meneküljenek, majd elkapja őket az Interpol. Mivel egy centet-fillért sem raboltam senkitől, így ez a kérdés számomra irreleváns akár fideszes a rabló, akár valami más.

Egyébként pedig a tetves qrvaanyádat, azt! Te patkány...

@Timmy Burch: "Hu, micsoda poszt, legalább megdolgozol a baksisért, szolga"

Szerintem elég komoly zavar van az agyhelyeden, te kis elmebeteg. Nem poszt volt, hanem komment. Tudod: a poszt az, amit a blog gazdája írt. Mi kommentelők vagyunk és kommenteket fűzünk a poszt témájához (jó esetben). Örülök, ha segíthettem! Egyébként nem tudom, mi ez a beteges ragaszkodásod a szolgaságért, nyilván saját szánalmas sorsod formálja a gondolkodásod, de ez a te problémád, engem nem frusztrál.

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "A haverjaid is vonalkódot préseltek az alsódba, vagy csak te?"

Mi a bajod, kis retardált??? A cimboráim és én is qrvajól éreztük magunkat. Minden tuti volt. Nem volt okunk tartani bármitől. Kellemes este volt. Azóta is volt néhány. Sajnálom, ha te szarul érzed magad, illetve végülis nem. Csak leszarom, a te problémád. :-) Engem nem érint.
Kamp.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.10.23. 18:21:07

@Kampfer: Haver!Én annyira irigylem azt a lenézéssel irigységgel és gyűlölettel teli életedet!XD

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.10.23. 18:27:05

@Kampfer: Namost valaki aki egy kicsit felkészültebb,mint én,lemosott valahol?:)) Olyan vagy mint a gazdád!XD
Azé gerinced még megvan.....valahol....XD

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.10.23. 18:44:37

@Kampfer: Hát a gazdádék ámokfutása után már fecóné is simán elfogadhatóbb.
De amúgy te is elvagy,ők is elvannak,mi a gond?:))

Kampfer 2019.10.23. 18:46:16

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: "Haver!Én annyira irigylem azt a lenézéssel irigységgel és gyűlölettel teli életedet!"

Továbbra sem vagy a haverom, te kis retardált vérfertőzött, ostoba lumpenproli!
Pár napja ezt írtad egy kommentedben (téged idézlek):

"Ha megint lesz kétkulcsos adó,talán visszakapjuk az elvett pénzünket!"

Nos, hogy mit irigyelsz és mit nem, nagyjából pont leszarom, de azt nem egyszer kifejtetted, hogy visszavennék másoktól a tőled elvett pénzt és ezt te mennyire várod és támogatod. Ahhoz persze tehetségtelen, hülye selejt vagy, hogy ne minimálbérért kelljen dolgoznod! Se szándékod, se önigényed, sem tehetséged nincs egy jobbhoz, versenyképesebbhez, te pusztán azt várod, hogy a karigeriék és a lumpenkomcsi balliba brigádja végre ismét a te adódat csökkentse (sőt: engedje el) mások kontójára. Ha már irigység... Olvasd vissza magad, te idióta iskolázatlan proli!

"Namost valaki aki egy kicsit felkészültebb,mint én,lemosott valahol?"

Fogalmam sincs, miről hadoválsz, a mondandód értelme épp annyi, mint a helyesírásod és a mondatszerkesztésed. Persze, tudom én, hogy a hat általános eddig terjed, megértő kellene legyek. De valahogy képtelen vagyok rá, annyira nem tudom komolyan venni gyermeteg és ostoba személyed. Szerintem adj hálát a nemzet kegyelméért (és meggondolatlanságáért?), amiért egy magadfajta őssejtnek is választójogot adtunk!
Kamp.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.10.23. 18:46:23

@Kampfer: De szerintem nem fogok mégegyszer fecóékra szavazni!
Klárikát meg majd meglátjuk!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.10.23. 18:47:59

@Kampfer: Na,ki ne találd,hogy te 4-esnél jobb voltál helyesírásból!XD

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.10.23. 18:49:38

@Kampfer: XD
Baszod még a végén összeköpködöd a monitort!XD

Kampfer 2019.10.23. 18:51:01

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: "Hát a gazdádék ámokfutása után már fecóné is simán elfogadhatóbb."

A fajtádnak biztosan. A tehetségtelen, ostoba gyökértelen gyökereknek, a minimálbérükön siránkozó, magadfajta semmirevaló buta lumpenproliknak egyértelmű, hogy elfogadhatóbb. Nem vár el sem tehetséget, sem teljesítményt, csak ugatérozik és a markát tartja. És erre noszogat téged is. Nem meglepő, hogy számodra ő az etalon.

"De amúgy te is elvagy,ők is elvannak,mi a gond?"

Jah... 2006-ban is 'elvoltunk'. És 2009-ben is 'elvoltunk'. Eltarthattuk a fajtádbéli semmirekellőket, mert a dobrevné nyalta a seggeteket, ti pedig az övét. Soha többé ne kerüljön bármiféle döntési helyzetbe! Ez a gond!
Kamp.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.10.23. 18:51:20

@Kampfer: Ja és képzeld vazeg!
Az ország olyan 50-80%-a akkora kretén,mint én vagyok:))
(tuuudom,nem is vagyunk annyian)

Kampfer 2019.10.23. 18:54:09

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: "De szerintem nem fogok mégegyszer fecóékra szavazni!"

Ez a te dolgod. Leszarom.

"Klárikát meg majd meglátjuk!"

Csak egy hülye nem tudja, mire számíthat attól az ocsmány bolgár szövettenyészettől!

"Na,ki ne találd,hogy te 4-esnél jobb voltál helyesírásból!"

Tényeket nem szükséges kitalálni, azok tények.

"Baszod még a végén összeköpködöd a monitort!"

Miért tenném? Ne magadból indulj ki, te betegbogár! Itt nyugi van, tisztaság és rend. Ez nem putri, nem a te szobád, te igénytelen retek.
Kamp.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.10.23. 18:54:13

@Kampfer: Azért európában csak lett valaki.
(persze ők a hülyék)

Kampfer 2019.10.23. 18:56:37

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: "Ja és képzeld vazeg!
Az ország olyan 50-80%-a akkora kretén,mint én vagyok:))
(tuuudom,nem is vagyunk annyian)"

Tény, hogy a magadfajta szarházi kretének népessége elég nagy. Felülreprezentált a balliba közösségben, ez nem vitás. De az 50-80% erősen 'wishful thinking'! Ha a béred után fizetendő közterheket is így számoltad ki, nem csodálkozom, hogy boldog és boldogtalan átbaszott téged mindenhol! Nem is beszélve a munkáltatóidról (már, ha volt olyan egyáltalán...)!
Kamp.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.10.23. 18:57:32

@Kampfer: Ja bocs te fideszes vagy (ááá neeem) tehát szupermen!
Majd elfelejtettem!:))

Kampfer 2019.10.23. 19:00:24

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: "Azért európában csak lett valaki."

Ott is csak ugyanaz, mint ami itthon. Egy semmirekellő, undorító, hazátlan és gyökértelen ballibsi patkány. Ezen nem változtat az a tény, hogy kitelepült Brüsszelbe. Ha te egy utcával lejjebb költözöl, akkor is csak az az agyatlan ostoba lumpenproli leszel, mint most.

"(persze ők a hülyék)"

Nem! Nem hülyék. Sosem írtam azt, hogy azok volnának! Nagyon jó taktikával tolták előre azt a szart a pozíciókba, jól jött nekik a lendület, amit vettek májusban. A helyükben én is ezt tettem volna. Nem voltak hülyék, valaki lett belőle, mégpedig az elszánt Orbán-ellenessége okán. Ez volt a legfőbb oka a pajzsra emelésének. De ez nem változtat azon, hogy az a bolgár retek egy hazátlan patkány, egy hungarofób féreg. Szerintem...
Kamp.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.10.23. 19:04:58

@Kampfer: Ne kerüljenek döntési helyzetbe?
Ezt a gazdádékkal tárgyald meg.Mondjuk ellenzékinek is hülye volt.
Kormányon is az!
És nem érti meg.

Timmy Burch 2019.10.23. 19:43:24

@Kampfer: Ez így kevés lesz, ha ilyen későn válaszolsz tegnapi posztokra... Hogy lesz meg így a lóvé a nyári borkaizáshoz?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.10.24. 10:15:48

@Kampfer: "Csak egy hülye nem tudja, mire számíthat attól az ocsmány bolgár szövettenyészettől!" - te sem szereted bircát?

Kampfer 2019.10.24. 19:59:56

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: "Ja bocs te fideszes vagy (ááá neeem) tehát szupermen!"

Látod, lumpencigány? Az alapvető összefüggéseket sem tudod értelmezni. Nem az határozza meg a képességeket, a műveltséget és/vagy a tudást, hogy mely tábor szavazója vagy. Az nem a kormány támogatásának eredője, hogy képes vagyok normálisan írni, veled ellentétben. Te sem azért vagy egy retardált idióta, mert a dobrevnére szavazol, hanem azért, mert iskolázatlan, buta és ostoba gyökér vagy. Nyilván lehet valamilyen ok-okozati összefüggés, de nem ez a meghatározó. Te akkor is egy ostoba hülyegyerek volnál, ha a KDNP-re szavaznál! Van ilyenből ott is elég!

"Majd elfelejtettem!:))"

Ismerve a képességeid, az volna a meglepő, ha nem így volna...

"Ne kerüljenek döntési helyzetbe?"

A ballibák? Szerintem semmiképp! Ártalmas, veszélyes, ostoba és undorító, inkorrekt banda, a hozzád hasonlóan egyszerű és kártékony 'értékrenddel' és politikai törekvésekkel. Épeszű ember és normális közösség sosem támogat ballibsi patkányokat.

"Ezt a gazdádékkal tárgyald meg.Mondjuk ellenzékinek is hülye volt."

Ez így értelmetlen. Mivel már többször is leírtam, hogy nincs gazdám, nem értelmezhető a fogalom, így ezt nem tudom értelmezni. Ellenben a dobrevné csótánypatkány valóban ellenzékinek is egy szarevő kis hülye féreg, de kormányon sem volt más. Akkor is csak egy abortuszmaradék volt, ahogy ma is az.

"És nem érti meg."

Értelmes ember értelmes és logikus okfejtéseket ért meg, normális retorikát nyújt és vár el. Te nem ütöd meg ezt a szintet, téged nem érteni nem ostobaság, hanem a te szöveged és ostoba gondolkodásod szintjének kritikája. Egyszerűen értelmezhetetlenül buta, primitív és tapló vagy. Ezért nem is meglepő, hogy egy adórendszert és egy 'tagdíjat' sem vagy képes megkülönböztetni.

"Na végre!szerinted!"

Mi lepett meg, te kis lapostetű? Szerinted hivatalos véleményt fogalmaztam meg egy kommentben? Téged sem az eszedért hagytak életben a szülőszobán. Az, hogy ostoba és buta vagy, tény. Az, hogy a csótányné és a dobrevné egy megosztó és hungarofób, szélliberális demagóg, ez is tény. Az, hogy szerintem ezek undorító hazátlan retek patkányok, ez pedig a magánvéleményem. Remélem segítettem!

@Timmy Burch: "Ez így kevés lesz, ha ilyen későn válaszolsz tegnapi posztokra... Hogy lesz meg így a lóvé a nyári borkaizáshoz?"

Jövő nyárra már rendelkezésre áll a szükséges keret, amiatt ne aggódj! Én sem aggódom. És akkor válaszolok neked, amikor időm, késztetésem, energiám és kedvem is van. Egyébként simán torkonszarom a problémád és a véleményed is. Veletek ellentétben én nem a neten élek!

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "te sem szereted bircát?"

Mit szeressek rajta? Nem ismerem, nem foglalkozom vele. Volt vele néhány vitám, többek között ezen a blogon is. Mélyebben nem foglalkoztat a személye. A csótánypatkányné és a dobrevné sajnos körökkel komolyabb tényezők. Ha végre meghalnának, akkor még szimpatikusak is lehetnének...! Számomra. ;-)
Kamp.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.10.26. 10:51:30

@Kampfer: Ááááh baszod nagyokos!
Te még mindig itt tartasz!XD

Viszont a felejtős poén legalább jó volt!XD

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.10.26. 10:56:00

@Kampfer: Hidd el barátocskám,az őszödi beszéd nélkül,viki sohasem jutott volna hatalomra.
Lehet tagadni de fölösleges.
Ezért mondom,hogy ellenzékinek is hülye volt.
2002-ben kormányról elbaxták,akkor miről beszélünk.

Kampfer 2019.10.27. 18:53:10

@Timmy Burch: Te tévedésben vagy, retardált kis vérfertőzött! Mivel nagyjából pont leszarom, hogy te ki vagy, mi vagy és mit hiszel vagy gondolsz, így hazudoznom is teljesen értelmetlen. Persze, megértem, ha a te szinteden az általam írottak földöntúli dolgoknak tűnnek, de ez a te bajod, engem nem frusztrál. Fajtád nagyon világosan elkülöníthető jellemzője a folyamatos 'szolgázás'... Pontosan tükrözi ostoba és primitív gondolkodásotokat. A jó hír az, hogy te sem okoztál csalódást! ;-)

" Ááááh baszod nagyokos!
Te még mindig itt tartasz!"

Ez az origo, te kis kétütemű! Deklaráljuk ismét, hogy egy ostoba primitív jószág vagy, nem meglepő, ha a balpatkányokra vársz, hogy végre ismét kedvezzen a magadfajta hasznavehetetlen parazitáknak.

"Viszont a felejtős poén legalább jó volt!"

És tudod mi a szörnyű (rád nézve)? Az, hogy azt nem poénnak szántam. Az, hogy akként értelmezted, csak további bizonyítéka a véleményem megalapozottságának. ;-)

"Hidd el barátocskám,az őszödi beszéd nélkül,viki sohasem jutott volna hatalomra."

Feltételezés, találgatás. Lényegtelen. A csótány balfasz volt (mindamellett, hogy egy büdös hungarofób patkány és egy széllibbant szarházi is). Viktorék pedig kiválóan használták ki a politikai esélyt. Tudod, már vagy negyedszer említed velük kapcsolatban a szerencsét és külső körülményeket. Nos, ha valaki ki tudja használni a politikailag releváns fejleményeket, illetve ilyen gyakran van 'szerencséje', az talán azt is jelenti, hogy van politikai, stratégiai érzéke és élni is tud azokkal. A libajnainak és a dobrevné csótánynak ez nem jön össze. Nyilván ennek is jó oka van.

"Lehet tagadni de fölösleges."

Elmélkedni is lehet rajta, az éppen annyira fölösleges.

"Ezért mondom,hogy ellenzékinek is hülye volt."

Elverték. Majd visszatért és három ciklusban is hatalmon maradt. Biztos azért, mert ellenzékiként hülye volt. És nem azért, mert ellenzékben jól kalkulált, kormányon pedig kormányzott. Ennek a megítélését inkább nem rád bíznám, ahhoz te tényleg nagyon egyszerű egy képződmény vagy.

"2002-ben kormányról elbaxták,akkor miről beszélünk."

Arról, hogy ezt követően 8 évre rá visszakerült a hatalomba és jelenleg a harmadik ciklusát tölti a visszatérése óta. Erről!
Kamp.

Timmy Burch 2019.10.27. 19:52:28

@Kampfer: LOL, látom, hogy annyira leszarod, hogy napok után is visszajársz a pofonért, büdös kis csicska. :D

Kampfer 2019.10.27. 20:02:19

@Timmy Burch: Tehát valóban fogalomzavar uralkodik a génhibás agyhelyeden. Jól sejtettem, valódi retardált vagy. De, így jár az, akinek a szülei édestesók. Nem véletlenül tiltott az ilyesmi, az olyan balesetekhez vezet, amilyen te magad is vagy. De erről inkább anyádat faggasd! ;-) Ő, vagy a faterod volt ekkora szánalom??? Vagy mindkettő kellett ahhoz, hogy te legyél a 'végeredmény'??? :-D
A pofon az nem az, amikor böfögsz valami hülyeséget, aminek sem értelme, sem jelentősége, hanem az, ha érdemben rá tudsz mutatni a másik ostobaságára, vagy gondolatainak hülyeségére. Esetedben ez utóbbi ugye esélytelen, mert létezésed alacsony fokának köszönhetően egy libbant kis papucsállat maradtál, értelem és kombinatorika nélkül. :-) Jókat lehet röhögni a fajtádon és azon, hogy belőletek áll a 'zellenzék'! :-) Szánalmas egy jószág vagy, anyád biztos örült neked ott, a szülőszobán... Vagy nem.
Kamp.

Timmy Burch 2019.10.27. 20:16:17

@Kampfer: Gyere, nyomjad még, ez egyre jobb :D Nem kell itt nekem érdemben mutogatni "a másik ostobaságára, vagy gondolatainak hülyeségére", leírod te magadtól is, te bántóan egyszerű, ostoba cseléd :D

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.10.28. 18:40:12

@Kampfer: Ááááá de te nem vagy fideszes!
Áááááááh neeem!XD

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.10.28. 18:42:12

@Kampfer: Mindjárt gondoltam,hogy nem poénnak szántad!XD

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.10.28. 19:10:46

@Kampfer: Mondom,hogy a kis nímand haverod sehol sem lett volna 2006 után.
Az őszödi beszéd meg az azt követő balfaszkodás után kötelező volt nyernie!
Mondjuk tényleg gondoltam rá,hogy ekkora szerencse ellen nincs mit tenni és nem is kellene!XD
Az ország meg majd kiheveri olyan száz év múlva!XD

Kampfer 2019.10.28. 21:35:06

@Timmy Burch: Sajnos nem vagy az a szint, amivel érdemes foglalkozni egy gyors gerincroppantáson túl. Ostoba és primitív vagy. Ennyi. Hogy ez az iskolád bűne, vagy anyádé, tökmindegy... Ez van, élj a tudattal!

- IGNORE -

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: "Ááááá de te nem vagy fideszes!"

Nem vagyok a párt tagja, tisztségviselője és képviselője sem. Tavaly először szavaztam rájuk. Ennyi.

"Mindjárt gondoltam,hogy nem poénnak szántad!"

Ettől nem tűnsz sem értelmesebbnek, sem okosabbnak.

"Mondom,hogy a kis nímand haverod sehol sem lett volna 2006 után."

Teória. Az egy másik idősík. Senkit sem érdekel, mi vagy mi nem lett volna, ha... Megtörtént, jól kalkulált és okosan gondolkodott előre. Ezek tények. Amiről te álmodozol, az teória.

"Az őszödi beszéd meg az azt követő balfaszkodás után kötelező volt nyernie!"

És ezt meg is oldotta. Majd utána még kétszer.

"Mondjuk tényleg gondoltam rá,hogy ekkora szerencse ellen nincs mit tenni és nem is kellene!"

Ha valakinek ennyi alkalommal és ennyi idő alatt van ilyen 'szerencséje', az már a pókerben is gyanús, te idióta! A szerencsével tudni is kell élni. Vagy ezt nem mondták el neked??? Te szegény.

"Az ország meg majd kiheveri olyan száz év múlva!"

Az a 100 év talán épp elég lehet arra, hogy örökre immunis legyen a nemzet a liberalizmus és a szocdem métellyel szemben. Titeket is évtizedekbe tellett kiheverni, te szarevő!
Kamp.

Tekintsa Vakumba 2019.10.29. 11:02:00

@Kampfer: Pedig mégis az vagyok, akivel foglalkozol, hiszen válaszolgatsz napok óta, csak annyi agyad sincs, hogy felfogd, ezért is vagy csak egy szerencsétlen büdösbúvár segédmunkás a NERben. :D

Viszon nagyon rá vagy fixálva a szüleim szexuális életére, te kis huncut gerontofil. Igaz, ez nem gyógyítható, de vannak rá módszerek, hogy hogy lehet együtt élni vele frusztráció nélkül, a szakember segít.

Gandosz 2019.10.29. 11:21:04

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Az iszlám terrorizmust (ha egy iszlám fanatikus az elkövető) személyes frusztrációval és rossz gyerekkorral magyarázzák ugyanazok, akik Borkai miatt a kereszténységet en bloc ítélik el. Ez tény.

Kampfer 2019.10.29. 19:54:22

@Tekintsa Vakumba: Te meg ki a rántott qrvaanyád vagy...??? Melyik balfasz ostoba pótnickje?
Kamp.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.11.04. 18:40:47

@Kampfer: Jaa peerszeee.
3 -szoros kétharmad!XD
Soha nem látott mértékű összefogás.
Mint az önkormányzati választáson.
Ja,ott nem!XD

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.11.04. 18:47:36

@Kampfer: Ja,és nem vagy fideszes de aki báncsa viktorkát az mindjárt ballib,ugye Istenbarma?XD

Kampfer 2019.11.05. 06:56:41

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: "3 -szoros kétharmad!"

Talán te más csatornát néztél...??? Ezek a tények, kicsirigó.

"Soha nem látott mértékű összefogás.
Mint az önkormányzati választáson.
Ja,ott nem!"

Hm... Ismét sikerült bizonyítanod, hogy gyengeelméjű kis retekcigány vagy. Nos, de. Épp az önkormányzati választásokon volt jelentős összefogás. Tudod: a jobbiktól a bolsikon át a szivárványos libsikig mindenki összefogott a csótányistákkal. És végre bejött nekik a fővárosban és pár nagyvárosban. De szerinted épp itt nem volt összefogás...

Tudod, amikor azt írtam, hogy a munkáltatók beárazzák a tudást és a képességet, akkor erről (is) írtam. Láthatóan ostoba, igénytelen gyengeelméjű tudatlan cigány vagy. A minimálbérrel is fölüláraztak téged.

"Ja,és nem vagy fideszes de aki báncsa viktorkát az mindjárt ballib,ugye Istenbarma?"

Teljesen lényegtelen, hogy mi vagyok vagy mi nem vagyok. Az is lényegtelen, hogy te mit gondolsz. Hogy megértsd a lényeget, némi halmazelméleti ismeretekre volna szükséged, de ilyesmivel nem fárasztalak, teljesen fölösleges.

Viktorékat támadják sokan. Értelmes és művelt, okos emberek is és értelmes, valid és pontos érvekkel, nagy igazságokkal. Nem is velük van a baj, hanem a fajtáddal. Tudod, akik úgy és olyan érvekkel támadják, mint te és az imádott csótányistáid, na AZOK valóban hozzád hasonló ostoba, semmirevaló hungarofób büdös patkányok. Sejtem, hogy nem érted, de ez nem is baj. A képességeid alapján ez a plafon. Ezért szívsz a jelenlegi adórendszerrel is. Egyszerűen szar vagy. Buta és értéktelen. Bármiben is téved vagy esetleg van igazsága a Viktornak és a kormánynak. A te életed azon dőlt el, hogy egy selejt vagy. Ezen leginkább magadnak, anyádnak és az iskoládnak kell gondolkodnia!
Kamp.
süti beállítások módosítása