Szegény Varga Judit, szegény Gulyás Gergely! Ez nem lesz könnyű!
2021. augusztus 29. írta: Dr. Sándor Zsuzsa

Szegény Varga Judit, szegény Gulyás Gergely! Ez nem lesz könnyű!

Mármint végrehajtani azt a feladatot, hogy jogi úton vegyünk elégtételt Norvégián.

gulyas_varga.jpg

Az EFTA-államok működtetik a civil társadalmi alapot, és ők felelősek annak végrehajtásáért, ideértve az irányítást és a kontrollt is.

A miniszterelnök mérhetetlen haragjában most augusztusban alá is írt egy kormányhatározatot. Mint arról már többször is szó esett, a kormányhatározat – ellentétben a már idézett kormányrendelettel – még csak nem is jogszabály. 

Az „egyéb utat” ugyan nem értem,de őszintén remélem, hogy nem akarjuk magyar katonákkal lerohanni Norvégiát. Pláne nem a tőlük kapott pénzen vett fegyverekkel.

A részleteket lásd ITT

azaz itt: https://24.hu/belfold/2021/08/28/norveg-alap-okotars-77-milliard-kormanyhatarozat-jogi-eljaras-sandor-zsuzsa-velemeny/

A bejegyzés trackback címe:

https://jog-asz.blog.hu/api/trackback/id/tr9616673960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

evilwolf 2021.08.29. 15:47:50

Ezekben semmi szégyenérzet nincs, a nép szégyenkezeik miattuk.

Kampfer 2021.08.30. 16:11:35

"Akad-e bárki a híreket olvasó emberek közül, aki ne emlékezne arra a jelenetre, amikor Móra Veronikát, az Ökotárs Alapítvány vezetőjét vezetőszíjon vitte el a rendőrség..."

Tisztelt bírónő!

Hogyne emlékeznénk? Egy nagyon szép és reményteli pillanat volt. Sajnos ezt követően a tag nem kapta meg, ami járna neki! Ahogy azok a pardavimárták és ivánjúliák sem... Ettől még legalább az a pillanat szép és tovább gondolható volt!

"Az amúgy alaptalan, sőt törvénytelen eljárás vége az lett, hogy az alapítványnál sem jogi, sem pénzügyi szabálytalanságot nem találtak."

Attyaég! És ez a sajnálatos eset hogyan történhetett meg egy diktatúrában, egy jogállami hullaságba dermedt, nácifasiszta hűbérállamban??? Valami zavart érzek a balliba erőben, bírónő!

"Innen, vagyis 2014-től datálódik a konfliktus a Norvég Alap és a magyar állam között."

Ekkor vált világossá mindaz, mit is pénzelnek a norvégok (is) és mit művel az a brigád (ahogy a többi '(ál)civil' aknamunkás is)!

"A magyar kormány 2021 januárjában... ...azt is tudomásul vette – ugyancsak kötelező hatállyal –, hogy ebből az összegből 4 milliárd forintot a civil szervezetek kapnak."

Nem is ezzel volt a bajuk, hanem azzal, hogy milyen civil szervezetek!

"A pályázatok érdemi, tartalmi elbírálását követően a bizottság a már gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező Ökotárs Alapítványt választotta ki."

És ezt a magyar kormány teljes joggal elutasította. És jól tette!

"Na, ettől aztán Orbán Viktor még durcásabb lett, és az a döntés született, hogy a kormány semmiképpen nem járul hozzá, hogy a 77 milliárdból 4 milliárdnak – vagyis az összeg alig több mint 5 százalékának – az elosztását egy valóban független civil szervezetre bízza."

Hazugság, tisztelt bírónő! A valóban független? Gondolom ez a móraveronika is épp úgy 'függetlenojjektív', mint az a kálmánolga nevezetű, aki első alkalommal befarolt a dobrevné csótánypatkány alsónacijába! Vagy az a nemesgábor nevű lény, aki annyira független szakszervezetis volt, hogy szintén a csótány popsijába fúrta magát az első adandó alkalommal! Független...? Ezt már ismerjük, bírónő! :-)

"Manapság a Fidesz politikai kinyilatkoztatásokat írogat ebben a formában, így a Magyar Közlöny kezd emojis óriásplakátokhoz hasonlítani. Igaz, végül is mindkettőt mi fizetjük."

Ahogy Önt mi is fizettük! És az Ön barátait is mi fizettük és fizetjük most is! No és a Magyar Közlöny most legalább magyar és nem valami balliba szennytömeg, mint ami a ballibsi vezetés alatt volt!

"Egyszóval ebben a semmire se jó kormányhatározatban kukoricára térdepelteti a Norvég Királyságot..."

Hatásvadász a hasonlat, de ez legalább egyedi és értékelhető. Mellesleg nyilván tisztában van a kormány a hatáskörökkel.

Emellett „rögzíti, hogy a Norvég Királyság tartozik Magyarországnak.”

Mert ez így is van. Rögzítsük a jegyzőköny kedvéért!

"Én pedig ezúton rögzítem, hogy az Orbán-kormány több millió forinttal tartozik nekem és adózó polgártársaimnak az ellopott nyugdíjpénztárban volt befizetéseinkért..."

Téved vagy hazudik, bírónő! Semmivel nem tartozik a kormány sem Önnek, sem nekem! Nem loptak el Öntől semmit, mert az nem az Öné volt! A magánnyugdíjrendszer nem tett mást, mint egy állami elvonás adott részét magánpénztárakba irányította át. Ön azt választhatta meg, hogy MELYIK pénztárba irányítsa át és a jövőben Öntől az ÁLLAMI ELVONÁS mértékének megfelelő összeget hová utalja el. Továbbá Ön választhatta meg az adott pénztár által kínált portfoliók közül, hogy melyikben tartsa az elvont befizetéseket. És ennyi! Ezzel Ön NEM formálhatott TULAJDONJOGOT az adott összegre! Ergo el sem lophatták. Akkor lett volna igaza bírónőnek, ha azt sérelmezte volna, hogy a visszarendezést követően miért nem valósult meg az ígért egyéni számlák rendszere a nyugdíjkasszán belül!

"Végre egyenlőnek érezhetem magam a miniszterelnökkel, hiszen mindkettőnk „rögzítése” pontosan ugyanannyit ér."

Téved, bírónő! Több értelemben is. Egyrészt fentiek szerint a ME rögzítése megalapozott. Az Öné alapjaiban téves és nem is megalapozott. Továbbá az ön érdekérvényesítő képessége nem mérhető a kormányéhoz. És abban is téved, hogy NEM EGYENLŐ a miniszterelnökkel! Alapvető tévedésben vannak önök, ballib ellenzékiek! Az emberek ugyanis NEM EGYENLŐEK, hanem EGYENRANGÚAK! Nem lep meg, hogy ezt nem értik.

"Varga Judit igazságügyi miniszter feladata: neki meg kell vizsgálnia „miként lehet Magyarország igényét a Norvég Alapból járó támogatások kapcsán jogi és egyéb úton érvényesíteni”."

Ez nagyon pozitív! Alapvetés, hogy ha a norvégok át akarnak verni minket, akkor minimum dobjuk föl őket, mint akna a gyeptéglát!

"Az „egyéb utat” ugyan nem értem..."

Nem is Önnek kell ezt értenie, bírónő! Elég, ha az illetékes miniszterek és szakértők értik! :-)

"...de őszintén remélem, hogy nem akarjuk magyar katonákkal lerohanni Norvégiát."

Ez viszont gyenge és fantáziátlan, ám mégis hatásvadász humor...

Nem, nem fogjuk! A migrik azt megoldják majd helyettünk! :-)

==>

Kampfer 2021.08.30. 16:32:06

==>

"Pláne nem a tőlük kapott pénzen vett fegyverekkel."

Nagyon jó kis fegyverüzletet kötöttek velünk, bírónő! Fontosabb nekik az az együttműködés, mint a móraveronikák! És még fontosabb lesz, ha átrendeződik az európai gázpiac!

"De az sem világos számomra, hogy milyen „jogi útra” gondolhat Orbán."

Ezen nem kell aggódnia, bírónő! Ön már annyi mindent nem értett itt az évek során! És annyi mindent kijelentett, ami utána nem úgy lett! :-) Ugye a drót előtt ácsorgó migri magyar területen van, tehát felelünk érte ostobaságtól kezdve a tranzitzónában ügyeskedő migriken át a visszatoloncolásra váró migriktől kezdve a cigányok ötezredik megsegítésén át a fegyencek délutáni pihikéjéig... És mindegyik egy jogi abszurd és lehetetlenség volt, hogy aztán szerencsére azóta sem úgy működnek, ahogy azt Ön és a sorosista árulók elképzelik! :-) És jól is van ez így!

"Ezt a szerződést nem az egyes tagállamok kötötték egymással."

És itt a kulcs, bírónő! Ezért kell elvetni ezt a semmirevaló, unionista közös ostobaságot! Nincs olyan, hogy európai entitás. Nemzetállamok vannak, akik egymás között intézik el a jogi és egyéb ügyeiket. Közös lónak túros a háta, ezt már a régi bölcsek is bölcsen felismerték! Ezt a nagy európai baromságot csak az ilyen csótányné dobrevklára és hasonló képződmények erőltetik, nyilván jól felfogott önös érdekeik mentén.

És bőven megér 77 milliárd buktát az, hogy az ilyen móraveronkák és hasonló áruló paraziták ne kaphassanak állam- és magyarellenes aknamunkára ingyenpénzt a koszhadék norvég ballib idiótáktól! Egyszerűbben: a norvégok nagyjából azt művelik, mintha a magyarokat megsegítenék pénzzel a törökök ellen, de kikötnék, hogy azt kizárólag a Hegedűs hadnagy kezelheti!

"Feltételezve, de meg nem engedve, hogy az igazságügyi miniszter (ki)találna valamilyen ürügyet valamilyen jogi eljárás kezdeményezésére, vajon hová nyújtana be egy ilyen keresetet?"

Az tény, hogy ebben a jogi bűvészkedésben, az angolnaszerű manőverezésben és a sunyiskodásban a 'zunijó' és ezek az álcivil jogászkodók profik. Ezért kell idejekorán és erővel föllépni ellenük! Minden eszközzel! Hogy ez Önnek vagy más ballib ellenzékieknek, hungarofóboknak és a csótánynénak nem tetszik? Az a legjobb jele, hogy helyes az út. Mi lehet a legrosszabb? Elbukjuk a 77 milliárdot. Majd túléljük. A cél az volna, hogy az ökotársféleségek ne éljék túl! Mellesleg mefkérdezném azért a nagy 'ajrópéer' és jogászkodó szarházi norvégokat, hogy mi kifogásuk volt pl. a Magyar Vöröskereszttel szemben??? Biztos tudnának valami pofátlan szarságot hazudozni, ahogy azt eddig is tették!

"Szegény Gulyás Gergely vajon hogyan tudja teljesíteni ezt a meglehetősen ködös feladatot?"

Én nem aggódnék sem Gulyás Gergelyért, sem Varga Juditért! Mindkettő talpraesett és rátermett szakember, nem mellesleg ők magyarok is és föltörölték már néhányszor a követ a söpredék ballib ellenzék legótvarabb senkiházijaival! És mellesleg legalább tudnak írni és beszélni magyarul. Ez általában sem a kis kamug*cinek, sem a dobrevné csótánynak és annak a bolgár libának sem szokott sikerülni. Persze én azokért nem aggódom, sőt!

"Mi viszont beleestünk Orbán csapdájába, már percek óta arról beszélünk, amiről nem is kéne."

:-D Ezt már leszögezték néhányszor '14-ben és '18-ban is! :-) És akkor is utána jött az éjszakai bambulás...! ;-)

Ja, ha már 24.hu! Bírónő! Kérem szóljon már annak a nagyjózsef nevezetű nagyon (nem?) intelligente szerencsétlen liboldónak, hogy a légierő gépei épp Taskent és Kabul között forgolódtak, ezért a Wizz gépek hozták haza a kimentetteket! Ugyanis Kabulba a 'civil' gépek nem léphettek be! :-) Csak, mert nem értette az a nagyeszű a pénteki műsorban a Hír Tv-ben! Hátha megvilágosodik a kis 'tájékozott' ostoba hungarofób!!!

"Egy propaganda értékű nem-jogszabályt próbálunk „jogilag” értelmezni. Akkor már inkább az emojik."

Mi nem, bírónő! :-) Csak Ön. Számunkra világos a helyzet és az is, hogy a jog állhat a norvég ballibák és a 'zunijó' csúszómászói mellett! De az igazság...? Anno a svédek kis nyomorult főnökének is mindenben igaza volt, ugye? Most pedig nem tudja, hogy hogyan takarodjon el a porondról! De ez legyen a svédek problémája... Az a 77 milliárd pedig a miénk! Szerintem bőven mi jártunk jobban! ;-)
Üdvözlettel:
Kamp.

Kampfer 2021.08.30. 16:38:38

@evilwolf: "Ezekben semmi szégyenérzet nincs, a nép szégyenkezeik miattuk."

A móraveronikákban, pardavimártákban és a kis kamug*cikben, csótánynékban? Ezt nagyon jól látod, egyetértünk.
Nem szégyenkezni kell miattuk, hanem rájuk mutatni, megnevezni őket, kirekeszteni, megvetni és a politika és közélet szemétdombján tartani, beletaposni őket a gyurcsányszagba. És akkor nem kell szégyenkeznie a népnek!
Kamp.

Diorella Queen 2021.09.14. 17:18:51

Norvégia sem a Gyűrűk ura, ezek szerint.
Már ha érti valaki a célzást.

Kampfer 2021.09.15. 21:14:11

Bírónő!

Én pedig a norvégokat nem irigylem...! :-)

www.origo.hu/itthon/20210914-a-volt-norveg-miniszterelnok-tamogatast-kapott-a-muszlim-vilagszovetsegtol.html

Mázli, hogy úgy akartak 'oktatni' minket korrupcióból, hogy ők mentesek mindettől. Ja, nem...! Ők ebben is tanítómesterek! Szarházi népség!

Bírónő! Sajnálom picit, nem lehet egyszerű újra és újra beleszaladni egy a valóság kemény falába újra és újra! :-) Szerintem a bölcsesség itt is a csönddel kezdődött volna! :-/
Kamp.
süti beállítások módosítása