Rogán Antal emberei döntik el, melyik film számít melegpropagandának
2021. szeptember 25. írta: Dr. Sándor Zsuzsa

Rogán Antal emberei döntik el, melyik film számít melegpropagandának

Mindenekelőtt köszönettel tartozom a Médiatanácsnak (Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság). Jóvoltukból olyan kiváló filmeket nézhettem meg, amelyek valahogy kimaradtak nekem az eddigi hosszú életem során. A hatóság ugyanis volt szíves közzétenni azokat az „elvi szempontokat”, amelyek „segítenek” a médiaszolgáltatóknak, hogy egyes filmeket, sorozatokat milyen korhatár-besorolással lássanak el. Pontosabban: a „gyermekvédelmi” törvény betűjének és eléggé el nem ítélhető homofób szellemének megfelelően kiegészítették a korábbi ajánlásukat.

its-a-sin.jpeg

"Ez bűn"  Kép: 24.hu

Ja, és majd elfelejtettem, senki nem lesz sem homoszexuális, sem leszbikus attól, hogy megnézi ezeket az alkotásokat.

A részleteket lásd ITT

Vagyis itt: https://24.hu/belfold/2021/09/25/rogan-antal-mediatanacs-meleg-leszbikus-film-korhatar-besorolas-velemeny/ 

A bejegyzés trackback címe:

https://jog-asz.blog.hu/api/trackback/id/tr1316700318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kampfer 2021.09.27. 10:32:25

"Rogán Antal emberei döntik el, melyik film számít melegpropagandának"

Mert, ha a dobrevné, a kis kamugeli vagy hasonló képződmények 'emberei' döntenék el, akkor az rendben lenne bírónő szerint?

"Mielőtt bármiféle jogászkodásba kezdenék, hadd szögezzem le, alapos a gyanúm, hogy a Médiatanácsnak fogalma sincs arról, valójában miről szólnak az általa „V. kategóriába” sorolt, azaz a 18 éven aluliak számára nem ajánlott filmek."

Mert nem is ez a kérdés, bírónő, hanem az, hogy mit és hogyan jelenítenek meg! Hátha segítettem... :-)

"A 11. osztályos (17 éves) unokám tökéletesen megértette – persze a magyartanára nem a Médiatanács tagja volt – hogy ez a mű arról az álszent, ostoba társadalomról szól, amely eltiporja a szelídeket és honorálja az erőszakosokat."

Persze-persze, bírónő! Ezt már ismerjük. A ballibák óvodás kisunokája is körökkel okosabb, eszesebb, értelmesebb, mint a komplett magyar kormányoldal! Nyilván. Ja, nem... Csak a szokásos ballib hatásvadász nagyotmondásának és máskor 'magyarozásának' újabb példája.
Mellesleg, ha az ilyen társadalmak ennyire fölháborítanák a kisunokát, akkor mit gondolt volna Önökről? A dobrevné és fajtájának kormányáról és arról a társadalomnak sem nevezhető beteg szeméthegyről, amit ők társadalomnak neveznek és favorizálnak??? Mert annál álszentebb, ostobább és undorítóbb képződményt nehéz elképzelni, mint amit azok akartak!

"Nem számít, hogy a cannes-i filmfesztiválon Aranypálmát kapott, nem számít, hogy Franciaországban aligha jelent problémát..."

Nem számít! Kit érdekel, hogy valaki ezek miatt átadott egy díjat valakinek? És kit érdekel, hogy a franciáknál mi jelent problémát? A franciáknál az legyen probléma, hogy tanárokat fejeznek le az utcán, hogy templomokban vágják el papok és hívek torkát, hogy zsidókat dobálnak ki a lakásuk ablakán és hogy több a mecset, mint a keresztény templom! Ez legyen a problémájuk és akkor bőven van mivel foglalkozniuk! Szerintem...

"Vagyis: óvjuk meg gyermekeinket a művészi értékektől, nehogy bajuk essék!"

Pontosan! Van olyan 'művészi érték' (értsd: értéktelenség, beteg és libbant gondolkodás), amitől indokolt megvédeni nem csak a gyermekeket, hanem egész tásradalmakat is! Amit Önök képviselnek, nagyrészt ilyenek.

"De „tilalmi listára” ajánlott a Fiúk a klubból sorozat is, hiszen nyolc meleg barát életét mutatja be."

Nagyon helyesen! Nagykorúként úgy nézi meg, ahogy akarja.

"...a fiúk egy felháborító, ráadásul visszamenőleges hatályú homofób törvénytervezet ellen tiltakoznak, amely számos emberi joguktól – házasság, örökbefogadás, öröklés – akarja megfosztani a melegeket. "

Mert a fiúk szarházi kis hazudozók! Az örökbefogadás nem emberi jog! Házasodni pedig házasodhatnak, senki sem tiltja nekik. Egymással érthető okokból nem tudnak, de ez a saját döntésük. Örökölni pedig simán tudnak. Végrendeletnek hívják, évezredek óta ismert jogintézmény. Ha ehhez hülyék, akkor tiltakozzanak. De akkor a sztori inkább szatíra vagy kabaré. Ehhez pedig nincs szükség buzikra!

"...amelyről csak Pavlics Tamás filmkritikus ajánlását idézem: „Kinek ajánljuk ezt a filmet:"

Ő annak ajánlhatja, akinek csak akarja, de nem az ő döntése. Véleménye lehet, ahogy bárki másnak. Hogy mindezeket az érzéseket mindenáron két vagy több buzi sztoriján keresztül tudja valaki elmesélni, akkor az legyen az ő baja! A célközönség így beszűkül és ez jól is van így.

"Hiszen mind a Médiatörvény módosítása, mind a Médiatanács „állásfoglalása” nem csupán jogi, hanem alapvető erkölcsi kérdés is."

Ezért helyes ez a döntés!

"...a fiatalok manapság 15–16 éves korban kezdik a szexuális életüket, akár tetszik ez a „keresztény-konzervatív” kurzusnak, akár nem."

Ezért lehet tenni vagy beletörődni, de lehet ellene tenni is. Nem bonyolult!

"A példaként említett filmek éppen azok, amelyek megvédhetik őket a szexuális élettel járó valós veszélyektől, és elfogadóbbá tehetik őket a másság iránt."

Francokat! Hazugság, bírónő! Látjuk, hogy hová vezet az Önök 'elfogadása'! Pontosan látjuk, hogy miként lopják be a betegségüket már a kisgyerekek lelkébe is! Ezért ez ellen, Önök ellen háborúzni kell kímélet és megalkuvás nélkül! Szerintem mindenkinek jobb, ha ez szabályokkal és törvényekkel történik! A 'nemproblémás' franciáknál ez már késekkel, bombákkal és lőfegyverekkel folyik!

"Ja, és majd elfelejtettem, senki nem lesz sem homoszexuális, sem leszbikus attól, hogy megnézi ezeket az alkotásokat."

Ön nem szakember, hogy ezt így kijelentse!

"De most már tényleg foglalkozzunk magával a jogszabállyal."

Tehát irány a sunyi kis ballib 'jogászkodás'! Mondjuk, ebben Önök tényleg jók, ezt el kell ismerni! Az a pardavimárta nevű lény is ügyesen műveli!

"Betűről betűre azt a zagyvalékot tették bele a Médiatörvénybe, amit már a „pedofilnak” vagy újabban „gyermekvédelminek” nevezett törvénybe beleírtak..."

Ez pozitív. Ha ez Ön szerint 'zagyvalék', akkor jó eséllyel tűpontos leírás! Ez így korrekt. Ha önök ajvékolnak miatta, akkor helyes a megfogalmazás! Maradjon is így!

==>

Kampfer 2021.09.27. 10:46:47

==>

"Ne csodálkozzanak hát, ha „nagyjaink” közül többen is, így például Varga Judit és Hidvéghi Balázs kiakadt az Európai Parlament legutóbbi állásfoglalásán."

Az nem állásfoglalás, hanem egy sunyi kis ballib és 'ajrópéer' lopakodó jogalkotás első lépése. Olyanba pofáznának bele a betegbogár 'ajrópéer' senkiháziak, amihez küzök sincs! Nem az ő döntésük, hogy itthon ki és mit tekint jogilag elismert házasságnak. Ez az Alaptörvény és a magyar jogrend határozza meg és nem egy szarházi belga/holland/álnémet és egyéb képződmény.

"Az EP azt mondta ki, hogy az egyik tagállamban kötött házasságot, élettársi kapcsolatot az összes többi tagállamnak is el kell ismernie mind az azonos, mind a különböző neműek esetében."

Réveteg álmaikban! Az, hogy egy holland betegbogár két betegbogarat házasnak tekint, az nem jelenti azt, hogy ezt más, normális embereknek és normális államoknak is meg kell tennie! Ez mindenkinek a szuverén döntése. Ha ez nekik nem tetszik, akkor nem jönnek ide! Ez ilyen egyszerű. Ha nem tetszik nekik a rendszer, akkor takarodjanak innen!

"Ez szinte magától értetődőnek látszik, hiszen azonos klub tagjai vagyunk."

Hazudik, bírónő! Nem, nem vagyunk. Ez nem egy nyomorult 'klub'! Ez világosan körülírt jogkörökkel és szerződésben foglaltak szerint szabályozott együttműködés. A családpolitika és a gyermeknevelés pedig tagállami hatáskör. És pont. A házasság intézménye családpolitikai kérdés, a gyermekvédelem pedig a gyermekek neveléséről szóló kérdés. Vagyis a letárgyalt szerződések szerint a koszos 'unijónak' és betegbogaraiknak semmi közük ahhoz, hogy itt a legitim magyar törvényhozás milyen jogszabályt alkotott erről. Ha nem tetszik, akkor föl kell hívniuk a saját betegbogaraiknak a figyelmét arra, hogy ezekben az államokban ők jog szerint csak élettársak. És ennyi.

"De nem Varga Juditnak, aki szerint

fáj az EP-nek, hogy Magyarország a gyermekvédelmi törvény által semmilyen szexuális propagandát nem enged be a köznevelési intézményekbe, iskolákba, óvodákba. Zavarja őket, hogy ellenállunk a nyomásgyakorlásnak és az LMBTQ-lobbinak."

Minden hangjában igaza van miniszterasszonynak! Tűpontosan látja a koszhadék 'ajróopéerek' problémáját.

"Kedves igazságügy-miniszter asszony! Egyáltalán miről tetszik beszélni?"

A valóságról, bírónő! A valóságról.

"Hogy jön ide a szexuális propaganda, az óvoda meg az LMBTQ-lobbi?"

Ahogy erről már korábban is írtam. Erről szól a törvény és nem másról. Hogy elejét vegye annak, ami már pár országgal arrébb folyik. Persze ezt Ön is nyilván tudja, bírónő! A médiában példák százairól keringenek videók.

"Tizennyolc európai országban elismerik az azonos neműek házasságát. Biztos, hogy nem mi megyünk mindenki mással szembe az autópályán?"

Miután mi tudjuk leolvasni az út melletti tájékoztató táblák feliratait, IGEN, bírónő! MI MEGYÜN a jó irányba.

Mellesleg emlékeztetném bírónőt, hogy alig hat éve ugyanígy oktatott minket arról, hogy a migrikkel kapcsolatban is egyedül mi megyünk szembe mindenkivel! Szeretném a véleményét erről most is megkérdezni! Esetleg a lengyelek, litvánok, szerbek, horvátok, osztrákok, szlovének, görögök mostani gyakorlata Önt igazolja? Hm...? Ja, nem...!

Az állítólagos homofóbtörvény szövegében talál bírónő olyan részt, amely 18 év felettiek életére gyakorolna bármilyen hatást? Mert akkor célszerű volna a kormányzat állításait ilyen konkrétummal is megcáfolnia! Szerintem...

"Vagyis mindannyiunknak Rogán Antalra, a miniszterelnök kabinetfőnökére, pontosabban az általa felügyelt testület intencióira kell hagyatkoznunk."

Inkább, mint bármelyik koszos 'ajrópéer' szervezet vagy hatóság betegbogaraira! Inkább, mint a koszhadék hazai ellenség bármely összetevőjére! És inkább, mint bármely szennyes '(ál)civil' szervezet agybeteg kis pardavimártájára! Tehát jól van ez így.

"Van még kérdés?"

Mikor hal meg a dobrevné...? Most ez jutott elsőként eszembe...
Üdvözlettel:
Kamp.
süti beállítások módosítása