Elbújtak a paragrafusok mögé a „bátor alkotmánybírák”
2022. január 23. írta: Dr. Sándor Zsuzsa

Elbújtak a paragrafusok mögé a „bátor alkotmánybírák”

A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem.

Nem járunk messze az igazságtól, ha valami hasonlót vélünk felfedezni az Alkotmánybíróságnak a „menekültügyben” hozott határozatában. Nem véletlen, hogy az érintettek megpróbálják a döntést úgy értelmezni, ahogyan az a politikai érdekeiknek megfelel. Igaz, ehhez csak annyit kell tenniük, hogy kiragadják a szövegből a számukra kedvező mondatokat, a többiről pedig hallgatnak.

Mivel a bizottság figyelmeztetése itthon süket fülekre talált, az Európai Bizottság a luxemburgi székhelyű Európai Unió Bíróságához fordult azt kérve, hogy a bíróság ítéletével állapítsa meg Magyarország kötelezettségszegését.

Magyarország a pert elvesztette.

menekultek.jpg

Kép: 24.hu

Az AB nem foglalkozott, mert nem is foglalkozhatott azzal a konkrét kérdéssel, ami miatt hozzá fordultak. Nem vizsgálhatja az unió bíróságának ítéletét, mert az nem az ő dolga. (Mint korábban utaltunk rá, épp emiatt kellett volna egyszerűen visszautasítania az indítványt.)

A részleteket olvashatod ITT

vagyis itt: https://24.hu/belfold/2022/01/23/alaptorveny-menekultek-alkotmanybirosag-varga-judit-sandor-zsuzsa-velemeny/

A bejegyzés trackback címe:

https://jog-asz.blog.hu/api/trackback/id/tr1016821986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kampfer 2022.01.24. 18:11:24

Elbújtak a paragrafusok mögé a „bátor alkotmánybírák”

Dehogy bújtak el! Csak elővették a ballibák egyik szívesen használt fegyverét, vagyis a 'jogászkodást'! A sunyi kis csúszómászást a jogszabály szavai között!!!

Tisztelt bírónő!

Végre az Alkotmánybíróság is elkezdett az ország és a magyarság érdekében működni. Egy picit okosabban, körmönfontabban tette, mint a lengyel és a német társai, de éppolyan hatékonyan. És érthető, ha ez nem tetszik a söpredék ballibeknek és az undorító 'ajrópéereknek'! Ajvékolnak és ez a legjobb jele annak, hogy jól van ez így!

"Nem véletlen, hogy az érintettek megpróbálják a döntést úgy értelmezni, ahogyan az a politikai érdekeiknek megfelel."

Tényleg, bírónő??? Nos, pontosan úgy, ahogy azt Ön, önök, a ballib oldal, a hungarofób '(ál)civilek' és persze a söpredék 'unijó' taláros cerkófmajom jogbitorlói ezt már hosszú évek óta teszik. Ilyen az, amikor az önök fegyverét elkezdi használni a másik oldal is! Jól is teszik!!!

"Igaz, ehhez csak annyit kell tenniük, hogy kiragadják a szövegből a számukra kedvező mondatokat, a többiről pedig hallgatnak."

Pontosan úgy, ahogy azt a sorosisták és a 'zunijó' jogbitorlói is tették/teszik!

"Magyarország kötelezettségszegést követett el azzal, hogy nem tette lehetővé a menekültek számára a szabályos eljárások lefolytatását..."

Vagyis a sok kis 'homo sorosensus' HAZUDOTT!!! Mert közönséges hazugság volt minden koszos szavuk! Lefolytathatták az eljárást, a sok kis hazug buckalakó elhazudozhatta minden fájdalmát, csak ott lettem megfogva, hogy addig nem jöhettek ki a tranzitból MAGYARORSZÁG FELÉ! A szerbek felé bármikor elhagyhatátk azt!

"...hogy a tranzitzónákban gyakorlatilag őrizetbe vette őket..."

Vagyis HAZUDOTT a testület! Nem vette őket őrizetbe senki! A sok taláros majom értelmezhette volna az őrizet fogalmát!

"...azokat, akik jogellenesen léptek be az országba, úgy kísérték át egy határsávba, hogy nem tartották be a kiutasítási eljárás jogi garanciáit."

HÜLYESÉG!!! SEMMIFÉLE GARANCIA nem jár olyanoknak, akik illegálisan, bármiféle igazolvány és az együttműködés legkisebb szándéka nélkül lógott be az ország területére! Ezeket semmiféle jog nem illeti meg, mivel egy biztonságos ország területéről lógtak át! Senki és semmi nem fenyegette a migriket létükben, biztonságukban.

"A tranzitzónákat időközben a kormány megszüntette..."

Jól tette! A 'zunijónak volt baja a zónákkal, így most már nem lehet baja velük.

"Az Európai Bizottság már 2015-ben, majd 2017-ben is közölte Magyarországgal, hogy az említett törvények több szempontból is korlátozzák a menedékkérők jogait, és ily módon nem egyeztethetők össze az uniós joggal."

Vagyis az a 'bizottság' kőkeményen hazudozott akkor is és azóta is! Nem beszélhettünk és most sem beszélhetünk menedékkérőkről, mert ezek NEM AZOK! Ezek közönséges határsértő bűnözők! Nem működnek együtt, nem is igazolják magukat és a rájuk vonatkozó, a befogadó állam által rendelt kötelmeiket sem teljesítik! Nem felelnek meg a koszhadék 'bizottság' megállapításainak, vagyis ezek NEM MENEDÉKKÉRŐK, csak közönséges határsértők.

"Az EU kiutasítással kapcsolatos irányelve garanciális előírásokat tartalmaz."

Látjuk. Vagyis a 'zunijó' gyakorlata egy nagy rakás szart se ér, a 'bizottsághoz' hasonlóan. A kitoloncolás nem működik, jogászkodó '(ál)civilek' hada dolgozik az államok ellen és a migrik érdekében. Ezt kiküszöbölendő a kormány egyszerűen visszadobálja a buckalakókat a szerb tarlóra. Ez MŰKÖDIK és jogszerű is. A 'zunijó' rendszere működésképtelen, nem szolgálja a tagállamok érdekeit, ezért a tagállamok egy működő rendszert dolgoztak ki a helyzet megoldárása. A söpredék 'unijó' erre képtelen volt, így nincs semmi alapjuk kritizálni vagy vitatni a tagállami megoldásokat.

"Ezekkel összeegyezhetetlen az a magyar gyakorlat, hogy az országban jogellenesen tartózkodókat kényszerrel egy határmenti puszta földsávra rakják ki."

Ez a magyarság érdeke! A 'zunijó' ezt hagyja figyelmen kívül, ezért a kormány helyesen hagyja figyelmen kívül a 'zunijó' tehetetlenségét és ostoba hülyeségét.

"Az sem egyeztethető össze az uniós irányelvekkel, hogy Magyarország gyakorlatilag szinte mindenkitől konkrét vizsgálat, szabályos eljárás és jogorvoslati lehetőség nélkül tagadja meg a menedékjogot."

Ez hazugság, bírónő! Sokadszorra kérem, valami 'unijós' vadbarom ugyan írja már le, mi elől kell bármilyen koszos migrinek menekülnie Szerbiából vagy Horvátországból??? Milyen üldöztetést vagy életveszélyt kell maguk mögött hagyniuk, ha ott dekkolnak...??? Hazudik a 'zunijó' és ez a szarházi 'bíróság' is, minden tagja!!!

"Magyarország a pert elvesztette."

Egy raklapnyi kis 'homo sorosensus' szépen felmondta a gazdái leckéjét és fröcsög a magyarokra! Ez nem bíróság, ezek nem függetlenek és nem is 'ojjektívek'!!! Ezek közönséges részrehajló, sorosista megvett liboldó kis taláros senkiháziak. Dicséret, ha ezek a véglények gyaláznak minket. Akkor lehet tudni, hogy jó úton járunk és még van gerincünk és tartásunk!!! Mert nekik semmi...!

==>

Kampfer 2022.01.24. 18:13:14

==>

"Az unió bírósága kimondta, hogy Magyarország többszörösen megsértette az EU irányelveit."

Nos, nem Magyarországon randalíroznak koszos migrik a köztereken, hanem a söpredék 'unijóban'. Nem Pesten kúrogatják és taperolják végig a nőket mindenféle buckalakók, hanem a koszos 'unijóban'! Nem a magyarokat gázolták le kamionokkal, lövöldözték halomra a bárokban és az utcákon, robbantottak a metróban, hanem a nyomorult 'unijóban'! Nem Magyarországon alakítottak azok a 'menedékkérőknek' hazudozott koszos bűnözők, hanem az ostoba 'unijóban'!

Bírónő! Nagyjából kinyalhatja a hátsónkat az ostoba unijó minden ostoba bírája, de akár egymást is kinyalhatják, ha az kellően 'ajrópéer' és 'pc'! Ha a 'zunijó' irányelvei mindazt lehetővé tették, ami ott folyik, akkor azok az 'irányelvek' annyit se érnek, mint a papír, amire firkálták őket! És az egész kis 'unijós' bíróság minden taláros bonobó majma elmehet a francba és jogászkodhatnak tovább a 'pardavimártákkal' együtt, de lehetőleg a dróton túl!

"Egyebek között azzal, hogy a magyar–szerb határon már a menedékjog iránti kérelem beadását is lehetetlenné tették."

A 'zunijónak' volt baja a tranzitzónákkal. Ha vannak, az a baj, ha nincsenek, az is baj? Ez mutatja a söpredék 'unijó' igazi valóságát.

"De azzal is, hogy a határhoz érkezőket rendőri erővel egy infrastruktúra nélküli földsávra kényszerítették."

KÖZÖNSÉGES HAZUGSÁG! Megakadályozták őket a jogsértésben! Közönséges bűnözőket nem engedtek át a katonák és rendőrök, akik pedig átjutottak, azokat visszazavarták, azaz megszüntették a jogellenes állapotot.

"Ez nem kiutasítás, ez kitoloncolás, ráadásul ez utóbbinak is szabályai vannak, amelyeket be kell tartani."

AHOGY EGY ÁLLAMHATÁR ÁTLÉPÉSÉNEK IS, bírónő! Vagyis jó szokásához híven kettősmércét alkalmaz, mégpedig a magyarság és Magyarország kárára! Ez immár sajnos nem meglepő.

"Mindemellett Magyarország felrúgta a védelmet kérelmezőknek azt az alapvető jogát, hogy mindaddig az ország területén maradhassanak, amíg ügyükben a jogorvoslati eljárás be nem fejeződik."

Hazugság, bírónő! Nem tett ilyet az ország. A 'zunijónak' volt baja a tranzitzónákkal, ezért lettek bezárva! A jogorvoslati eljárás pedig onnantól kezdve egy sunyi jogi trükközés, hogy egy biztonságos állam területéről érkező sunyi kis hazug bűnöző bármiféle dokumentum híján menekülőnek hazudja magát! Egy ilyennek nem jár sem jogorvoslat, sem bármiféle jog!!!

"A luxemburgi döntés miatt Varga Judit igazságügyi miniszter – a kormány nevében – a magyar Alkotmánybírósághoz fordult."

Nagyon jól tette!

"Érvelésének lényege az volt, hogy ha senkit nem lehet simán áttenni a határon, hanem mindenkivel szemben le kell folytatni a menekültügyi vagy kiutasítási eljárást, akkor az oda vezethet, hogy ezek az idegenek meghatározatlan ideig Magyarország területén maradhatnak, ezáltal de facto az „ország népességének részévé válnak”."

Tűpontos érvelés és kristálytiszta levezetés. Ezúton is köszönet ezért miniszterasszonynak!

"Mindez pedig azért történhet, mert nem garantált az uniós szabályok hatékonysága."

Ezt maga az ÉLET bizonyítja minden nap. Bírónőre nézve kellemetlen, ha ez nem nyílvánvaló számára.

"Ha Magyarország végrehajtja az EU bíróságának ítéletét, az a magyar népesség megváltoztatásához vezet, ez pedig közvetlenül érinti Magyarország Alaptörvényben rögzített szuverenitását, a történeti alkotmányon alapuló önazonosságát és a népességére vonatkozó elidegeníthetetlen rendelkezési jogát."

Ez is korrekt és tűpontos megállapítás, ezt is bizonyítja az élet minden nap, elég csak a fritzekre vagy a svédekre pillantani. No és persze a franciákra...

"Ne csodálkozzunk tehát azon, hogy az Alkotmánybíróságnak hat teljes ülés kellett ahhoz, hogy a meglehetősen dodonai döntését meghozza."

Legyen akár tíz... Az sem gond, ha a munkájukkal végre az országot tudják védeni és a magyarság érdekeit képviselik és nem a sunyi migrikét és az agyhalott 'unijóét'!

"Nevezetesen azt, hogy kimondják, nincs hatáskörük a döntésre, ezért az indítványt visszautasítják."

Nos, bírónő, ez a különbség egy valódi jogász, egy valódi alkotmánybíró és Ön között! :-/

"A Varga Judit indítványában feltett kérdés pedig az EU bírósága döntésének vizsgálata nélkül nem válaszolható meg."

Dehogynem! Csak egy minimális józan belátás, hazafiság, nemzetben való gondolkodás és következetesség kell hozzá. Nem lep meg, hogy egy balliba és/vagy egy 'ajrópéer' számára mindez olyan, mint a cerkófoknak az egyesített húrelmélet.

"A visszautasítás jogi lehetőségét, illetve annak szükségességét a Magyar Helsinki Bizottság az Alkotmánybírósághoz eljuttatott beadványában részletesen ki is fejtette."

Vagyis a kis 'pardavimárták' a sorosisták leggusztustalanabb zászlóshajói egyike, akik mást sem tesznek, csak a magyarság és az ország ellenében tesznek évtizedek óta. És mindezt büntetlenül tehetik, bírónő! Ez a legjobb bizonyítéka az ország és a magyarság türelmének! És persze a jogállamiság megalapozottságának...

==>

Kampfer 2022.01.24. 18:33:51

==>

"Ehelyett az AB teljes ülése ravasz megoldáshoz folyamodott. A határozat rendelkező részében kizárólag az Alaptörvényt értelmezte, azt is csak elvont, mondhatni feltételes módban."

Vagyis visszanyalt a fagyi, bírónő. Végre elkezdték alkalmazni azt a sunyi és alattomos kis jogászkodást, amit önök hosszú évek óta művelnek az ország és a lakosság ellenében! Végre volt olyan bölcs a magyar jogalkalmazás, hogy meglelje önök ellen azt a fegyvert, ami a legjobban fölháborítja önöket. Mégpedig azt, amit eddig csak önök alkalmaztak a magyarság ellen, a saját kis koszos módszereiket. Tegyék is minéll tovább és lehetőleg minden módon háborítsák csak föl Önt/önöket, akkor lehet tudni, hogy végre az ország érdekében íródik és használtatik a jog fegyvere!!!

"Elvileg megállapította, hogy olyan kérdésben, amely nem tartozik az EU kizárólagos hatáskörébe, Magyarország jogosult szuverenitása védelmében jogot gyakorolni, de csak addig, amíg az EU intézkedései nem hatékonyak."

Tehát a jelen esetre mindez vegytisztán alkalmazható. Helyes!

"Megállapította azt is, hogy ha ilyen esetben felmerülhet a Magyarországon élő személyek önazonosságához való jogának sérelme, a magyar állam gondoskodni köteles e jog védelméről – vagyis ezt is csak akkor, ha a kérdés nem tartozik az EU kizárólagos hatáskörébe."

Ez hosszú évek óta egyértelműen látható, tehát ez a megállapítás is áll. Helyes!

"Végül kimondta, hogy Magyarország területi egységére, népességére, államformájára és állami berendezkedésére vonatkozó elidegeníthetetlen rendelkezési jogának védelme az alkotmányos önazonosság részét képezi."

Ez pedig alapvetés, magyarázni sem kell. Helyes!

"Ahogy mondani szokták: erre varrjál gombot!"

'Jóreggelt' kívánok, bírónő! Hosszú évekig ezt a magyarok gondolták magukban, mikor önöket és a söpredék 'ajrópai' bíróság taláros majmait hallgatták! Most már ideje volt, hogy végre önök is beleszaladjanak ebbe a pofonba! Reméljük lesz még nagyobb is!!!

"Ki gondolná ebből, hogy a „kormány alkotmánybírói”, ha formálisan nem is, de valójában vissza merték utasítani Varga Judit indítványát."

Vagyis Ön és néhány szélsőségesen hungarofób '(ál)civil' taláros ezt olvasná ki mindebből. Más, önhöz hasonlóan képzett jogász pedig épp az ellenkezőjét olvassa ki és végre így alkalmazza a jogot!!!

„az Alkotmánybíróság nem foglalhatott állást abban a kérdésben (…), hogy az EUB ítéletének következményeként idegen népesség Magyarország népességének de facto részévé válhat; ezek megítélése a jogalkalmazó (és nem az Alkotmánybíróság) hatásköre.”

A jogalkalmazó ebben az esetben pedig a magyar kormány. Mert ne gondolja bírónő, hogy egy párezer kilóméterre agyalgó, 'ajrópéer' taláros idióta majd abban a szerepkörben tetszeleghet, hogy ezt eldöntse a magyarok kárára!!! Mert ez egy újabb szög ennek a mocsodék, agyhalott 'ajrópéer' szervezet koporsójába! Ámen!

"...nem az indítványozó által az indítványban kifejtett értelmezés minősítése, kiegészítése, javítása vagy felülvizsgálata a feladata, hanem kizárólag az abban megjelölt alaptörvényi rendelkezések absztrakt értelmezése.”"

Ilyet nem is kért tőle senki.

"de, kedves kormány és Varga Judit, ti is nagyon jól tudjátok, hogy amit az indítványban összelapátoltatok, az ellentétes az uniós jog elsőbbségének szabályával..."

Hazudik, bírónő! A német alkotmánybíróság is hozott ilyen döntést, abba nem mertek belepofázni ugyanezek a szartarisznyák! Ahogy ezer dologban a kettősmérce megtestesítői ezek a galandférgek, úgy ebben a kérdésben is azok. Persze, nincs ebben semmi meglepő, csak a saját formájukat hozzák. Ahogy a hazai balliba ellenség sem tud soha meglepetést okozni, úgy ezek a nyomorultak sem! Épp ugyanazok a fajtalan senkiháziak, mint amiknek tartjuk őket teljes joggal!

Bírónő! Amit önök és ezek az 'ajrópéer' taláros senkiháziak művelnek, a legjobb út ennek a 'zunijónak' a széthullásárhoz és egy elegáns kis polgárháborúhoz. Nem emlékszem, hogy európai ügyekben Ön vagy ezek a nyomorultak valaha is figyelembe vették volna a valóságot, a magyarok érdekeit és a józan ész és belátás követelményét! Ezeknek az 'ajrópéer' bíróknak nevezett szerencsétlenek esetében ez kevésbé kínos, hiszen deklaráltan az ellenségeink, az államiságunkra, szuverenitásunkra, identitásunkra törnek már hosszú évek óta! Tökmindegy, mi a téma, a migrik, az 'álcivilek' vagy a pedofilok és a genderlobbi. Nem emlékszem, hogy bírónő valaha is érvelt volna a magyar kisebbségek jogsérelmei, a 'minority safepack' elkaszálása vagy a hazai, magyarok ellen elkövetett jogsértések, bűncselekmények miatt! Ez pedig egyértelműen mutatja az Ön és ezeknek a fent említetteknek a viszonyulását az országhoz és a magyarsághoz!
Mindez továbbra is csak azt bizonyítja, hogy nincs közös érdek, közös érték, közös nyelv és közös cél önök és a magyarság között! Az évszázadok alatt már sok esetben próbáltak ilyenek a magyarságra törni és a pusztulásunkat előidézni. Talán ez önöknek és 'ezeknek' sem fog sikerülni...! Ámen!
Fentiek magánvélemény!
Üdvözlettel:
Kampfer
süti beállítások módosítása