Utolsó kommentek:

Kampfer 2021.10.10. 15:03:26

==>

"Aki ezeket összekeveri, az körülbelül olyan, mintha nem tudná, hogy a lábtörését nem egy fül-orr-gégész fogja meggyógyítani."

Ostoba csúsztatás, bírónő! Aki ezeket 'összekeveri' (pontosabban: rámutat az összefüggésekre), az tűpontosan rámutat arra, hogyan működik a ballib propaganda sunyi jogászkodása, hogy működik a 'zunijó' sunyi terjeszkedése és a jog talaján álló lopakodása és hogyan nyomul be olyan területekre, amelyek vegyisztán nemzetállami hatáskörök! Ez a ballib politikai söpredék unión belüli nyomulásának az egyik eredménye.

"Arra meg kár is szót vesztegetni, hogy senki, de az égvilágon senki sem akarja, hogy „Magyarország engedje be az LMBTQ-propagandistákat az óvodákba és iskolákba.”"

Közönséges hazugság, bírónő!

mandiner.hu/cikk/20210708_szivarvany_leggombbel_tiltakoznak_ngo_k_a_gyermekvedemi_torveny_ellen

Az a háttér nevű brigád, az amnesty nevű soros-brigád, a 'helsinkiek' és hasonló nyomorultak egytől-egyig ezen dolgoznak! Amikor kijelentik, hogy az ún. 'elfogadás' erőltetése minél kisebb korban szükséges, akkor épp EZT szorgalmazzák! Azt a gusztustalan buzipropaganda 'mesekönyvet' tán iskolásoknak írták, bírónő??? Képes ilyen ordas hazugságot lekörmölni??? Mindezt a tények ismeretében??? A 'zunijós' bírálók talán nem örömködnek tapsikolva, mikor nyugaton ezek a különös lényekké maszkírozott lények olvasgatnak föl hasonló könyveket az óvodásoknak??? Videófelvételek tanúsítják mindezt, bírónő! Akkör Ön hogy képes ilyen ostoba valótlanságot idekörmölni??? Ezt egy kezdő ügyvédpalánta szénnészedné egy eljárás során pusztán az említettek nyilatkozataival és néhány videófelvétellel!

"Milyen hatáskört is lépett át a Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottság?"

Olyan kérdésbe pofáztak bele, amihez SEMMI KÖZÜK SINCS! Általuk önkényesen definiált jogokra hivatkozva léptek át olyan hatáskört, amit alapszerződések rögzítenek. Tehát, ha a 'zunijónak' nincs joga belepofázni a gyermekvédelembe és az oktatásba, akkor a liba-bizottságnak leginkább 'KUSS' a neve! Nos, csak erről van szó, bírónő.

"Európai parlamenti megbízással érkeztek egy, az Európai Parlament által elfogadott jelentésben foglalt feladatok végrehajtásának vizsgálatára."

Ami színültig volt töltve közönséges hazugságokkal. És az elfogadása is nagyjából annyira volt botrányos, mint a tartalma. Persze, nem meglepő, hisz a söpredék 'unijó' két orrtúrás közben nagyjából erre képes.

"Értem én, hogy ezt a Fidesz nem szereti, hiszen a számos jogászból álló Fidesz-kormány még mindig azon rugózik, vajon mit is jelenthet az a „képlékeny” fogalom, hogy jogállam. Nos, egyebek között ezt is."

Vagyis a hazug tartalmak jogsértő módon történő elfogadását? Értjük. Tehát Önnek/önöknek ez a 'jogállam'? Hm... Bírónő! Eddig mi ezt csak sejtettük, de örülök, hogy végre Ön legalább tisztázta. Tehát akkor csak azt a 'formát' hozták, amit vártunk. Megnyugtató. :-)

"a LIBE-delegáció vezetője több nyilatkozatában is elmondta, hogy mind az Alkotmánybíróságon, mind a Kúrián ellenségesen bántak velük."

Mi történt szegény kis ballibával? Nem kapott pogit a kávé mellé? Vagy nem kapott egy fekete legyezgetőt???

"A Kúrián már a megbeszélés elején közölték, hogy az egészet rögzíteni fogják, és „kétszer is a bíróság megsértésével vádolták a delegációt” – mondta."

Korrekt! Egyrészt ballibával tárgyalni rögzítés nélkül nem felelőtlenség, hanem hülyeség! Másrészt egy balliba is megszokhatná végre, hogy nem szent, simán a képébe lehet olvasni vádakat és igazságot is! Akkor is, ha ez neki fáj. Különösen akkor!

"Azt mondta, hogyha a tárgyalóteremben lennének, már megbüntette volta a bizottság tagjait"

Az a felháborító, hogy ez a lény az előzmények után még meglepődik és föl mer háborodni! Tanulja meg, hogy ez Magyarország és nem az ő otthona! Ő itt egy senki, egy nyomorult kis idegen ellenség, nem több!

"Összegezte az „őrült nők delegációjának” tapasztalatait."

Ezek inkább ostoba, kielégítetlen ballibák, nem 'őrült nők'! Én nőnek sem nevezném ezeket! Jobban járna mindenki, ők is, ha egy valódi férfi rendesen 'lekezelné' őket, tuti nem lenne ennyi bajuk a világgal! ;-) Mellesleg, elnézve őket simán lehet értelme a betegbogár holland kormányfő korábbi törekvéseinek, hogy mi mindent legalizálna...! :-/ Így talán ezeknek is juthatna 'valami'... :-)

"Ha ezeket a „meggyőző” szavakat elolvasták volna, nem mondanák, hogy veszélyben látják a jövő évi választások tisztaságát és tisztességességét."

Az a mázli, hogy ami Ön és önök szerint 'tiszta és tisztességes', arról épp mintát vehettünk ezen az 'előválasztásnak' nevezett közröhej bohóckodáson! :-D Lol...
Lezárul a szavazás, majd egy egész éjszakán át nem is foglalkoznak a számolással, valahol 'fektetik' a lapokat. És egy baleset fedte föl igazán a szépségét az egésznek. Szavazólapok ezrei és forintok milliói repkedtek a 'zellenzéki' bömbi roncsai közül a szabadság balliba szélviharában! :-D És még önök mernek írni tisztaságról és tisztességről??? Röhejes, dühítő és undorító is! Szerintem...
Üdvözlettel:
Kamp.

Bejegyzés: Tényleg az óvodai LMBTQ-aktivistákért kampányoltak a LIBE-delegáltak?

Kampfer 2021.10.10. 14:40:20

"Tényleg az óvodai lmbtq aktivistákért kampányoltak a libe-delegáltak?"

Igen! Értük IS kampányoltak. Értük IS!!!

Tisztelt bírónő!

Nem kizárólag azoknak. De kampányoltak a kormány ellen, az ország szuverenitása ellen és a hungarofób, gerinctelen és szélballibbant hazai ellenség mellett is!

"Hazudni „csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes."

Ezt már régóta meg kellett volna tanulnia az 'unijónak' is, az 'ajrópéereknek' is és a hazai ballib ellenségnek is.

"...hiába sulykolja a mindent elárasztó kormánysajtó csak és kizárólag annak a két küldöttnek a véleményét, akik a kabinet szíve szerint szólnak, hamar ki fog derülni, hogy a delegációban ők vannak kisebbségben."

Épp úgy, ahogy maguk pedig az Országgyűlésben!!! Továbbá nem nehéz úgy többségben lenni, hogy ilyen 'donátanna' jellegű képződményekkel önkényesen és minimum pofátlan módon teletömik ezt a közröhej gittegyletet, amit libének (vagy libának?) neveznek azok a bafasz unijó-hívők.

"Ez a bizottság felelős a polgári szabadságjogokért, a kisebbségi jogokért, az igazságügyért és a belügyekért."

Közönséges hazugság, bírónő! Pofátlan hazudozás, semmi más. Ez a liba-bizottság kussolt 2006-ban, kussolt 2015-ben, mikor uniós polgárok életét tették tönkre a migrik és akkor is kussolt, amikor a katalánoknál a hajuknál fogva húztak ki nőket a szavazóhelyiségből! Tehát az állítása közönséges hazugság, bírónő.

"Hogy a LIBE miért került most Magyarországra, annak hosszú előtörténete van."

Persze-persze... Sok volt a vírus, kevés a benzin és hideg az idő... Ezt már ismerjük.

"Az EP megbízásából készült el 2018-ban az emlékezetes Sargentini-jelentés, melyet mind az Európai Bizottság, mind az EP elfogadott."

Persze-persze, bírónő! Ezt is ismerjük. Az 'elfogadás' körülményeit is és a tartalmát is, ami gyakorlatilag tucatszámra ismételgetett pofátlan hazugság! Amit többek közt Ön is rendszeresen ismételget!

"Nem tétlenkedtek az itt töltött három nap alatt... ...lehet, hogy még így is kihagytam valakit a felsorolásból."

Nos, azt mindenképp, hogy gyakorlatilag 'prompt' módon megtagadták a találkozást kormánypárti civil szervezetekkel az utolsó utáni pillanatban - indoklás nélkül. Ezt azért egy 'független-ojjektív' írás megemlítette volna. :)

"Amikor az elején a hazugságot említettem, nem csak arra céloztam, hogy a Fidesz „elhallgatja” az igazság egy részét."

A nagyobb részét Ön és önök, az Ön 'barátai', a hazai ballib ellenség hallgatja el! Többek között, ahogy azt az a kis nyomorult kamugeri már nyáron is kikotyogta! Igazságról önöktől hallani erős önellentmondás, bírónő!

"Vagyis szerintük a LIBE vizsgálatának ez az oka és a célja. Ezt kommunikálta Varga Judit is: az ide érkező bizottság nem titkolt szándéka, „hogy újabb támadást indítsanak a gyermekvédelmi törvény miatt”."

Annyiban volt pontatlan miniszterasszony, hogy ez IS célja ennek a brigádnak. Nyilván a migriket is pátyolganunk kellene, nem csak a homoklobbi védenceit.

"Ráadásul ugyanerre hivatkozik a kabinet akkor is, amikor az uniós pénzek visszatartásának indokáról beszél."

És nem csak a kormány, hanem a valóságot érzékelő politikai elemzők is, akiket nem homályosít el az ostoba és jellemtelen ballibák lila ködfelhős lázálma.

"Az a kormány és benne az az igazságügyi miniszter, amely és aki pontosan tudja, hogy mindezektől egy teljesen független eljárás folyik az úgynevezett pedofiltörvény, valamint a Meseország mindenkié című könyv kapcsán."

Ne röhögtesse már ki magát, bírónő! :-) Egy ilyen 'független' (felröhögés a sorok közt) vizsgálat mióta gátolta meg a söpredék unió ballib senkiházijait bármiféle egyéb aknamunkában??? Ezt bírónő képes volt érvként idepötyögni??? O.m.g.! Röhej...

"Egy olyan eljárás, amelyhez nincs köze a LIBE delegációjának, a megbízatásuk erre nem vonatkozik."

Ugyanakkor tökéletesen tudja egymást erősíteni a két 'eljárás'. Muníciót ad az érveléseik során, illetve a sajtójuk is megteheti és meg is teszi a szokásos 'kereszthivatkozásokat'! Jó lenne, ha bírónő nem térne ilyen könnyen napirendre e kulcsfontosságú részlet fölött!

"Az talán nem is érdemel külön magyarázatot, hogy az áruk szabad mozgásának biztosítása nem azonos a kisebbségi jogok védelmével vagy az igazságüggyel."

Ugyanakkor semmi köze hozzá! Ez a ballib 'ajrópéer' söpredék sunyi kis 'jogászkodása' volt amiatt, mivel a 'zunijónak' semmi köze a gyermekvédelemhez, a gyermekek oktatásához és a családpolitikához! Ha valaki a 'zunijóban' ír és nyomtat egy olyan szemetet, mint a 'meseország' nevű mocskos kis buzipropaganda, akkor tudomásul veszi azt is, hogy azt az egyes országokban érvényes törvények szerint tudja értékesíteni. Ahogy dohányárut, pornófilmet, kannabisz-származékot és akár Göbbels-beszédeket sem lehet a tagállamokban ugyanazon törvényi feltételek szerint terjeszteni, forgalmazni és/vagy hozzáférhetővé tenni! De ezt bírónő is pontosan tudja, ahogy az a söpredék 'unijó' is alkalmaz sunyi és gerinctelen jogászokat ezeknek a kérdéseknek a tisztázására és kijátszására!

==>

Bejegyzés: Tényleg az óvodai LMBTQ-aktivistákért kampányoltak a LIBE-delegáltak?

evilwolf 2021.10.10. 11:57:29

"a kisebbségi jogok védelme"
Ez nálunk okafogyott és értelmezhetetlen.
Mitől lenne kevesebb joga egy kisebbségnek?
sőt, több joga is van, mivel arra hivatkozva megtehet olyat, amit az állítólagos többség nem.
Csak egy példa: A gyerekének adhat olyan nevet, amit a többségi nem. Vagy eredeti írással írhatja a nevét, amit a többségi nem.
Kinek van kevesebb vagy több joga?
Ebben az országban mindig túlzásokba esünk.

Bejegyzés: Tényleg az óvodai LMBTQ-aktivistákért kampányoltak a LIBE-delegáltak?

Kampfer 2021.09.27. 10:46:47

==>

"Ne csodálkozzanak hát, ha „nagyjaink” közül többen is, így például Varga Judit és Hidvéghi Balázs kiakadt az Európai Parlament legutóbbi állásfoglalásán."

Az nem állásfoglalás, hanem egy sunyi kis ballib és 'ajrópéer' lopakodó jogalkotás első lépése. Olyanba pofáznának bele a betegbogár 'ajrópéer' senkiháziak, amihez küzök sincs! Nem az ő döntésük, hogy itthon ki és mit tekint jogilag elismert házasságnak. Ez az Alaptörvény és a magyar jogrend határozza meg és nem egy szarházi belga/holland/álnémet és egyéb képződmény.

"Az EP azt mondta ki, hogy az egyik tagállamban kötött házasságot, élettársi kapcsolatot az összes többi tagállamnak is el kell ismernie mind az azonos, mind a különböző neműek esetében."

Réveteg álmaikban! Az, hogy egy holland betegbogár két betegbogarat házasnak tekint, az nem jelenti azt, hogy ezt más, normális embereknek és normális államoknak is meg kell tennie! Ez mindenkinek a szuverén döntése. Ha ez nekik nem tetszik, akkor nem jönnek ide! Ez ilyen egyszerű. Ha nem tetszik nekik a rendszer, akkor takarodjanak innen!

"Ez szinte magától értetődőnek látszik, hiszen azonos klub tagjai vagyunk."

Hazudik, bírónő! Nem, nem vagyunk. Ez nem egy nyomorult 'klub'! Ez világosan körülírt jogkörökkel és szerződésben foglaltak szerint szabályozott együttműködés. A családpolitika és a gyermeknevelés pedig tagállami hatáskör. És pont. A házasság intézménye családpolitikai kérdés, a gyermekvédelem pedig a gyermekek neveléséről szóló kérdés. Vagyis a letárgyalt szerződések szerint a koszos 'unijónak' és betegbogaraiknak semmi közük ahhoz, hogy itt a legitim magyar törvényhozás milyen jogszabályt alkotott erről. Ha nem tetszik, akkor föl kell hívniuk a saját betegbogaraiknak a figyelmét arra, hogy ezekben az államokban ők jog szerint csak élettársak. És ennyi.

"De nem Varga Juditnak, aki szerint

fáj az EP-nek, hogy Magyarország a gyermekvédelmi törvény által semmilyen szexuális propagandát nem enged be a köznevelési intézményekbe, iskolákba, óvodákba. Zavarja őket, hogy ellenállunk a nyomásgyakorlásnak és az LMBTQ-lobbinak."

Minden hangjában igaza van miniszterasszonynak! Tűpontosan látja a koszhadék 'ajróopéerek' problémáját.

"Kedves igazságügy-miniszter asszony! Egyáltalán miről tetszik beszélni?"

A valóságról, bírónő! A valóságról.

"Hogy jön ide a szexuális propaganda, az óvoda meg az LMBTQ-lobbi?"

Ahogy erről már korábban is írtam. Erről szól a törvény és nem másról. Hogy elejét vegye annak, ami már pár országgal arrébb folyik. Persze ezt Ön is nyilván tudja, bírónő! A médiában példák százairól keringenek videók.

"Tizennyolc európai országban elismerik az azonos neműek házasságát. Biztos, hogy nem mi megyünk mindenki mással szembe az autópályán?"

Miután mi tudjuk leolvasni az út melletti tájékoztató táblák feliratait, IGEN, bírónő! MI MEGYÜN a jó irányba.

Mellesleg emlékeztetném bírónőt, hogy alig hat éve ugyanígy oktatott minket arról, hogy a migrikkel kapcsolatban is egyedül mi megyünk szembe mindenkivel! Szeretném a véleményét erről most is megkérdezni! Esetleg a lengyelek, litvánok, szerbek, horvátok, osztrákok, szlovének, görögök mostani gyakorlata Önt igazolja? Hm...? Ja, nem...!

Az állítólagos homofóbtörvény szövegében talál bírónő olyan részt, amely 18 év felettiek életére gyakorolna bármilyen hatást? Mert akkor célszerű volna a kormányzat állításait ilyen konkrétummal is megcáfolnia! Szerintem...

"Vagyis mindannyiunknak Rogán Antalra, a miniszterelnök kabinetfőnökére, pontosabban az általa felügyelt testület intencióira kell hagyatkoznunk."

Inkább, mint bármelyik koszos 'ajrópéer' szervezet vagy hatóság betegbogaraira! Inkább, mint a koszhadék hazai ellenség bármely összetevőjére! És inkább, mint bármely szennyes '(ál)civil' szervezet agybeteg kis pardavimártájára! Tehát jól van ez így.

"Van még kérdés?"

Mikor hal meg a dobrevné...? Most ez jutott elsőként eszembe...
Üdvözlettel:
Kamp.

Bejegyzés: Rogán Antal emberei döntik el, melyik film számít melegpropagandának

Kampfer 2021.09.27. 10:32:25

"Rogán Antal emberei döntik el, melyik film számít melegpropagandának"

Mert, ha a dobrevné, a kis kamugeli vagy hasonló képződmények 'emberei' döntenék el, akkor az rendben lenne bírónő szerint?

"Mielőtt bármiféle jogászkodásba kezdenék, hadd szögezzem le, alapos a gyanúm, hogy a Médiatanácsnak fogalma sincs arról, valójában miről szólnak az általa „V. kategóriába” sorolt, azaz a 18 éven aluliak számára nem ajánlott filmek."

Mert nem is ez a kérdés, bírónő, hanem az, hogy mit és hogyan jelenítenek meg! Hátha segítettem... :-)

"A 11. osztályos (17 éves) unokám tökéletesen megértette – persze a magyartanára nem a Médiatanács tagja volt – hogy ez a mű arról az álszent, ostoba társadalomról szól, amely eltiporja a szelídeket és honorálja az erőszakosokat."

Persze-persze, bírónő! Ezt már ismerjük. A ballibák óvodás kisunokája is körökkel okosabb, eszesebb, értelmesebb, mint a komplett magyar kormányoldal! Nyilván. Ja, nem... Csak a szokásos ballib hatásvadász nagyotmondásának és máskor 'magyarozásának' újabb példája.
Mellesleg, ha az ilyen társadalmak ennyire fölháborítanák a kisunokát, akkor mit gondolt volna Önökről? A dobrevné és fajtájának kormányáról és arról a társadalomnak sem nevezhető beteg szeméthegyről, amit ők társadalomnak neveznek és favorizálnak??? Mert annál álszentebb, ostobább és undorítóbb képződményt nehéz elképzelni, mint amit azok akartak!

"Nem számít, hogy a cannes-i filmfesztiválon Aranypálmát kapott, nem számít, hogy Franciaországban aligha jelent problémát..."

Nem számít! Kit érdekel, hogy valaki ezek miatt átadott egy díjat valakinek? És kit érdekel, hogy a franciáknál mi jelent problémát? A franciáknál az legyen probléma, hogy tanárokat fejeznek le az utcán, hogy templomokban vágják el papok és hívek torkát, hogy zsidókat dobálnak ki a lakásuk ablakán és hogy több a mecset, mint a keresztény templom! Ez legyen a problémájuk és akkor bőven van mivel foglalkozniuk! Szerintem...

"Vagyis: óvjuk meg gyermekeinket a művészi értékektől, nehogy bajuk essék!"

Pontosan! Van olyan 'művészi érték' (értsd: értéktelenség, beteg és libbant gondolkodás), amitől indokolt megvédeni nem csak a gyermekeket, hanem egész tásradalmakat is! Amit Önök képviselnek, nagyrészt ilyenek.

"De „tilalmi listára” ajánlott a Fiúk a klubból sorozat is, hiszen nyolc meleg barát életét mutatja be."

Nagyon helyesen! Nagykorúként úgy nézi meg, ahogy akarja.

"...a fiúk egy felháborító, ráadásul visszamenőleges hatályú homofób törvénytervezet ellen tiltakoznak, amely számos emberi joguktól – házasság, örökbefogadás, öröklés – akarja megfosztani a melegeket. "

Mert a fiúk szarházi kis hazudozók! Az örökbefogadás nem emberi jog! Házasodni pedig házasodhatnak, senki sem tiltja nekik. Egymással érthető okokból nem tudnak, de ez a saját döntésük. Örökölni pedig simán tudnak. Végrendeletnek hívják, évezredek óta ismert jogintézmény. Ha ehhez hülyék, akkor tiltakozzanak. De akkor a sztori inkább szatíra vagy kabaré. Ehhez pedig nincs szükség buzikra!

"...amelyről csak Pavlics Tamás filmkritikus ajánlását idézem: „Kinek ajánljuk ezt a filmet:"

Ő annak ajánlhatja, akinek csak akarja, de nem az ő döntése. Véleménye lehet, ahogy bárki másnak. Hogy mindezeket az érzéseket mindenáron két vagy több buzi sztoriján keresztül tudja valaki elmesélni, akkor az legyen az ő baja! A célközönség így beszűkül és ez jól is van így.

"Hiszen mind a Médiatörvény módosítása, mind a Médiatanács „állásfoglalása” nem csupán jogi, hanem alapvető erkölcsi kérdés is."

Ezért helyes ez a döntés!

"...a fiatalok manapság 15–16 éves korban kezdik a szexuális életüket, akár tetszik ez a „keresztény-konzervatív” kurzusnak, akár nem."

Ezért lehet tenni vagy beletörődni, de lehet ellene tenni is. Nem bonyolult!

"A példaként említett filmek éppen azok, amelyek megvédhetik őket a szexuális élettel járó valós veszélyektől, és elfogadóbbá tehetik őket a másság iránt."

Francokat! Hazugság, bírónő! Látjuk, hogy hová vezet az Önök 'elfogadása'! Pontosan látjuk, hogy miként lopják be a betegségüket már a kisgyerekek lelkébe is! Ezért ez ellen, Önök ellen háborúzni kell kímélet és megalkuvás nélkül! Szerintem mindenkinek jobb, ha ez szabályokkal és törvényekkel történik! A 'nemproblémás' franciáknál ez már késekkel, bombákkal és lőfegyverekkel folyik!

"Ja, és majd elfelejtettem, senki nem lesz sem homoszexuális, sem leszbikus attól, hogy megnézi ezeket az alkotásokat."

Ön nem szakember, hogy ezt így kijelentse!

"De most már tényleg foglalkozzunk magával a jogszabállyal."

Tehát irány a sunyi kis ballib 'jogászkodás'! Mondjuk, ebben Önök tényleg jók, ezt el kell ismerni! Az a pardavimárta nevű lény is ügyesen műveli!

"Betűről betűre azt a zagyvalékot tették bele a Médiatörvénybe, amit már a „pedofilnak” vagy újabban „gyermekvédelminek” nevezett törvénybe beleírtak..."

Ez pozitív. Ha ez Ön szerint 'zagyvalék', akkor jó eséllyel tűpontos leírás! Ez így korrekt. Ha önök ajvékolnak miatta, akkor helyes a megfogalmazás! Maradjon is így!

==>

Bejegyzés: Rogán Antal emberei döntik el, melyik film számít melegpropagandának

Kampfer 2021.09.27. 10:00:43

"Ki fogja kiszámlázni Orbán Viktornak a Falcon-repülés költségeit?"

Tisztelt bírónő!

Majd a választók jövő tavasszal! ;-) Egyébként senki. És ez a betegbogár hadházy-féléken kívül túl sok értelmes ember nem is nagyon érdekel! :-)

"Azt próbáljuk kideríteni, hogy a honvédség egyik gépe miért szállt le kétszer is úgy Horvátországban, hogy a gép jeladói ki voltak kapcsolva."

Bla-bla-blah... Senkit sem érdekel! :-) A horvát hatóságok majd lezongorázzák a magyarokkal, ha egyáltalán őket is érdekli. A többi pedig csak a szokásos balliba jogászkodás bármiféle konzekvenciák nélkül. Lapozhatunk...!

"Az imént említett útvonal alapján következtetett Hadházy Ákos arra, hogy a miniszterelnök és családja a honvédség repülőgépét magáncélra használhatta."

Tételezzük föl, hogy így történt. Nos, a kérdés továbbra is ugyanaz: és ez most kit kellene, hogy meghasson? :-/ Amikor a honvédelmi költségvetés végre érdemben is emelkedik, amikor valódi fejlesztések állnak a költségek mögött, amikor valódi életpályát jelenthet a Honvédség kötelékében szolgálni (konkrét családi példával tudom erősíteni), amikor végre ismét megteremtés alatt áll egy hazai hadiipar. Van a fölmerült költségek mögött fedezet? Persze. Tehát akkor lapozhatunk.

"Látom magam előtt, amint a fideszes Kósa Lajos, a bizottság elnöke kiszámítja, hogy a kétmillió forintos üzemóra összegéből a horvátországi kiérők miatt mennyit kell kicsengetnie az Orbán családnak."

Ez vagy így lesz, vagy nem, bírónő. Az alábbiak megfontolását javaslom Önnek is és a ballibáknak is!
Amikor a végtelenségig 'polkorrekt' és 'ajrópéer' dobrevné csótánypatkány és szeméthegy brigádja pusztította kormányzás néven a magyarságot és Magyarországot, akkor az átlátható és vegytiszta költségvetés és politizálás mentén az alábbiak történtek:
- az a vadai nevezetű képződmény a nagyjavított T-72-eseket 'puszira' odaadta az irakiaknak (ezt is kiszámolhatná, bírónő)!
- a rendszerből kivont 29-eseket félretolták a reptér már nem használt állóhelyeire, ahol a mai napig rohadnak (nullára leamortizálva), eladhatatlanul és (ballibáktól nem meglepő módon) méltatlanul is!
- átlagbéren 36%-ot adóztunk (+ szuperbruttó b+), míg jelenleg a fasiszta kormányzás alatt bőven átlagbér föllött 15%-ot (szuperbruttó nélkül)!
- az államadósság szerkezete fenntarthatatlan volt
- hazudtak reggel, délben meg este.

Tudja mit, bírónő? Tőlem még repkedjenek azzal a Falconnal pár évig, addig sem fogja egy szarházi riporter vagy egy patkány 'ajrópéer' senkiházi feltörölni a követ a magyar külügyminiszterrel! :-)

Természetes, hogy ez fáj a ballibáknak. Nos, fájjon is! Minél jobban és minél tovább! Amíg nekik fáj, addig tudható, hogy a magyarságnak és Magyarországnak jobb lehet és van még jövő! Akkor kell aggódni, ha bármelyik söpredék ellenzéki egy picit is jobban tudja magát érezni! Akkor el kell gondolkodni, de nagyon!

@evilwolf: "Itt nincs számonkérés, nem volt, és nem is lesz."

Tökéletesen egyetértek! Ennek legjobb bizonyítéka, hogy a dobrevné és koszos családja nem került lámpavasra és a szeméthegy brigádja jelenleg a politikai ellenzék része lehet.

"Egyébként Orbánnak a pénz kell, nem a számla."

Ahogy mindenki másnak, többek között neked is! Mert pénzért kapsz bármit és nem számláért! ;-)
Hátha segítettem...
Kamp.

Bejegyzés: Ki fogja kiszámlázni Orbán Viktornak a Falcon-repülés ráeső költségét?

evilwolf 2021.09.17. 10:41:12

Senki,
Itt nincs számonkérés, nem volt, és nem is lesz.
Egyébként Orbánnak a pénz kell, nem a számla.

Bejegyzés: Ki fogja kiszámlázni Orbán Viktornak a Falcon-repülés ráeső költségét?

Kampfer 2021.09.15. 21:14:11

Bírónő!

Én pedig a norvégokat nem irigylem...! :-)

www.origo.hu/itthon/20210914-a-volt-norveg-miniszterelnok-tamogatast-kapott-a-muszlim-vilagszovetsegtol.html

Mázli, hogy úgy akartak 'oktatni' minket korrupcióból, hogy ők mentesek mindettől. Ja, nem...! Ők ebben is tanítómesterek! Szarházi népség!

Bírónő! Sajnálom picit, nem lehet egyszerű újra és újra beleszaladni egy a valóság kemény falába újra és újra! :-) Szerintem a bölcsesség itt is a csönddel kezdődött volna! :-/
Kamp.

Bejegyzés: Szegény Varga Judit, szegény Gulyás Gergely! Ez nem lesz könnyű!

Diorella Queen 2021.09.14. 17:18:51

Norvégia sem a Gyűrűk ura, ezek szerint.
Már ha érti valaki a célzást.

Bejegyzés: Szegény Varga Judit, szegény Gulyás Gergely! Ez nem lesz könnyű!

Kampfer 2021.08.30. 16:38:38

@evilwolf: "Ezekben semmi szégyenérzet nincs, a nép szégyenkezeik miattuk."

A móraveronikákban, pardavimártákban és a kis kamug*cikben, csótánynékban? Ezt nagyon jól látod, egyetértünk.
Nem szégyenkezni kell miattuk, hanem rájuk mutatni, megnevezni őket, kirekeszteni, megvetni és a politika és közélet szemétdombján tartani, beletaposni őket a gyurcsányszagba. És akkor nem kell szégyenkeznie a népnek!
Kamp.

Bejegyzés: Szegény Varga Judit, szegény Gulyás Gergely! Ez nem lesz könnyű!

Kampfer 2021.08.30. 16:32:06

==>

"Pláne nem a tőlük kapott pénzen vett fegyverekkel."

Nagyon jó kis fegyverüzletet kötöttek velünk, bírónő! Fontosabb nekik az az együttműködés, mint a móraveronikák! És még fontosabb lesz, ha átrendeződik az európai gázpiac!

"De az sem világos számomra, hogy milyen „jogi útra” gondolhat Orbán."

Ezen nem kell aggódnia, bírónő! Ön már annyi mindent nem értett itt az évek során! És annyi mindent kijelentett, ami utána nem úgy lett! :-) Ugye a drót előtt ácsorgó migri magyar területen van, tehát felelünk érte ostobaságtól kezdve a tranzitzónában ügyeskedő migriken át a visszatoloncolásra váró migriktől kezdve a cigányok ötezredik megsegítésén át a fegyencek délutáni pihikéjéig... És mindegyik egy jogi abszurd és lehetetlenség volt, hogy aztán szerencsére azóta sem úgy működnek, ahogy azt Ön és a sorosista árulók elképzelik! :-) És jól is van ez így!

"Ezt a szerződést nem az egyes tagállamok kötötték egymással."

És itt a kulcs, bírónő! Ezért kell elvetni ezt a semmirevaló, unionista közös ostobaságot! Nincs olyan, hogy európai entitás. Nemzetállamok vannak, akik egymás között intézik el a jogi és egyéb ügyeiket. Közös lónak túros a háta, ezt már a régi bölcsek is bölcsen felismerték! Ezt a nagy európai baromságot csak az ilyen csótányné dobrevklára és hasonló képződmények erőltetik, nyilván jól felfogott önös érdekeik mentén.

És bőven megér 77 milliárd buktát az, hogy az ilyen móraveronkák és hasonló áruló paraziták ne kaphassanak állam- és magyarellenes aknamunkára ingyenpénzt a koszhadék norvég ballib idiótáktól! Egyszerűbben: a norvégok nagyjából azt művelik, mintha a magyarokat megsegítenék pénzzel a törökök ellen, de kikötnék, hogy azt kizárólag a Hegedűs hadnagy kezelheti!

"Feltételezve, de meg nem engedve, hogy az igazságügyi miniszter (ki)találna valamilyen ürügyet valamilyen jogi eljárás kezdeményezésére, vajon hová nyújtana be egy ilyen keresetet?"

Az tény, hogy ebben a jogi bűvészkedésben, az angolnaszerű manőverezésben és a sunyiskodásban a 'zunijó' és ezek az álcivil jogászkodók profik. Ezért kell idejekorán és erővel föllépni ellenük! Minden eszközzel! Hogy ez Önnek vagy más ballib ellenzékieknek, hungarofóboknak és a csótánynénak nem tetszik? Az a legjobb jele, hogy helyes az út. Mi lehet a legrosszabb? Elbukjuk a 77 milliárdot. Majd túléljük. A cél az volna, hogy az ökotársféleségek ne éljék túl! Mellesleg mefkérdezném azért a nagy 'ajrópéer' és jogászkodó szarházi norvégokat, hogy mi kifogásuk volt pl. a Magyar Vöröskereszttel szemben??? Biztos tudnának valami pofátlan szarságot hazudozni, ahogy azt eddig is tették!

"Szegény Gulyás Gergely vajon hogyan tudja teljesíteni ezt a meglehetősen ködös feladatot?"

Én nem aggódnék sem Gulyás Gergelyért, sem Varga Juditért! Mindkettő talpraesett és rátermett szakember, nem mellesleg ők magyarok is és föltörölték már néhányszor a követ a söpredék ballib ellenzék legótvarabb senkiházijaival! És mellesleg legalább tudnak írni és beszélni magyarul. Ez általában sem a kis kamug*cinek, sem a dobrevné csótánynak és annak a bolgár libának sem szokott sikerülni. Persze én azokért nem aggódom, sőt!

"Mi viszont beleestünk Orbán csapdájába, már percek óta arról beszélünk, amiről nem is kéne."

:-D Ezt már leszögezték néhányszor '14-ben és '18-ban is! :-) És akkor is utána jött az éjszakai bambulás...! ;-)

Ja, ha már 24.hu! Bírónő! Kérem szóljon már annak a nagyjózsef nevezetű nagyon (nem?) intelligente szerencsétlen liboldónak, hogy a légierő gépei épp Taskent és Kabul között forgolódtak, ezért a Wizz gépek hozták haza a kimentetteket! Ugyanis Kabulba a 'civil' gépek nem léphettek be! :-) Csak, mert nem értette az a nagyeszű a pénteki műsorban a Hír Tv-ben! Hátha megvilágosodik a kis 'tájékozott' ostoba hungarofób!!!

"Egy propaganda értékű nem-jogszabályt próbálunk „jogilag” értelmezni. Akkor már inkább az emojik."

Mi nem, bírónő! :-) Csak Ön. Számunkra világos a helyzet és az is, hogy a jog állhat a norvég ballibák és a 'zunijó' csúszómászói mellett! De az igazság...? Anno a svédek kis nyomorult főnökének is mindenben igaza volt, ugye? Most pedig nem tudja, hogy hogyan takarodjon el a porondról! De ez legyen a svédek problémája... Az a 77 milliárd pedig a miénk! Szerintem bőven mi jártunk jobban! ;-)
Üdvözlettel:
Kamp.

Bejegyzés: Szegény Varga Judit, szegény Gulyás Gergely! Ez nem lesz könnyű!

Kampfer 2021.08.30. 16:11:35

"Akad-e bárki a híreket olvasó emberek közül, aki ne emlékezne arra a jelenetre, amikor Móra Veronikát, az Ökotárs Alapítvány vezetőjét vezetőszíjon vitte el a rendőrség..."

Tisztelt bírónő!

Hogyne emlékeznénk? Egy nagyon szép és reményteli pillanat volt. Sajnos ezt követően a tag nem kapta meg, ami járna neki! Ahogy azok a pardavimárták és ivánjúliák sem... Ettől még legalább az a pillanat szép és tovább gondolható volt!

"Az amúgy alaptalan, sőt törvénytelen eljárás vége az lett, hogy az alapítványnál sem jogi, sem pénzügyi szabálytalanságot nem találtak."

Attyaég! És ez a sajnálatos eset hogyan történhetett meg egy diktatúrában, egy jogállami hullaságba dermedt, nácifasiszta hűbérállamban??? Valami zavart érzek a balliba erőben, bírónő!

"Innen, vagyis 2014-től datálódik a konfliktus a Norvég Alap és a magyar állam között."

Ekkor vált világossá mindaz, mit is pénzelnek a norvégok (is) és mit művel az a brigád (ahogy a többi '(ál)civil' aknamunkás is)!

"A magyar kormány 2021 januárjában... ...azt is tudomásul vette – ugyancsak kötelező hatállyal –, hogy ebből az összegből 4 milliárd forintot a civil szervezetek kapnak."

Nem is ezzel volt a bajuk, hanem azzal, hogy milyen civil szervezetek!

"A pályázatok érdemi, tartalmi elbírálását követően a bizottság a már gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező Ökotárs Alapítványt választotta ki."

És ezt a magyar kormány teljes joggal elutasította. És jól tette!

"Na, ettől aztán Orbán Viktor még durcásabb lett, és az a döntés született, hogy a kormány semmiképpen nem járul hozzá, hogy a 77 milliárdból 4 milliárdnak – vagyis az összeg alig több mint 5 százalékának – az elosztását egy valóban független civil szervezetre bízza."

Hazugság, tisztelt bírónő! A valóban független? Gondolom ez a móraveronika is épp úgy 'függetlenojjektív', mint az a kálmánolga nevezetű, aki első alkalommal befarolt a dobrevné csótánypatkány alsónacijába! Vagy az a nemesgábor nevű lény, aki annyira független szakszervezetis volt, hogy szintén a csótány popsijába fúrta magát az első adandó alkalommal! Független...? Ezt már ismerjük, bírónő! :-)

"Manapság a Fidesz politikai kinyilatkoztatásokat írogat ebben a formában, így a Magyar Közlöny kezd emojis óriásplakátokhoz hasonlítani. Igaz, végül is mindkettőt mi fizetjük."

Ahogy Önt mi is fizettük! És az Ön barátait is mi fizettük és fizetjük most is! No és a Magyar Közlöny most legalább magyar és nem valami balliba szennytömeg, mint ami a ballibsi vezetés alatt volt!

"Egyszóval ebben a semmire se jó kormányhatározatban kukoricára térdepelteti a Norvég Királyságot..."

Hatásvadász a hasonlat, de ez legalább egyedi és értékelhető. Mellesleg nyilván tisztában van a kormány a hatáskörökkel.

Emellett „rögzíti, hogy a Norvég Királyság tartozik Magyarországnak.”

Mert ez így is van. Rögzítsük a jegyzőköny kedvéért!

"Én pedig ezúton rögzítem, hogy az Orbán-kormány több millió forinttal tartozik nekem és adózó polgártársaimnak az ellopott nyugdíjpénztárban volt befizetéseinkért..."

Téved vagy hazudik, bírónő! Semmivel nem tartozik a kormány sem Önnek, sem nekem! Nem loptak el Öntől semmit, mert az nem az Öné volt! A magánnyugdíjrendszer nem tett mást, mint egy állami elvonás adott részét magánpénztárakba irányította át. Ön azt választhatta meg, hogy MELYIK pénztárba irányítsa át és a jövőben Öntől az ÁLLAMI ELVONÁS mértékének megfelelő összeget hová utalja el. Továbbá Ön választhatta meg az adott pénztár által kínált portfoliók közül, hogy melyikben tartsa az elvont befizetéseket. És ennyi! Ezzel Ön NEM formálhatott TULAJDONJOGOT az adott összegre! Ergo el sem lophatták. Akkor lett volna igaza bírónőnek, ha azt sérelmezte volna, hogy a visszarendezést követően miért nem valósult meg az ígért egyéni számlák rendszere a nyugdíjkasszán belül!

"Végre egyenlőnek érezhetem magam a miniszterelnökkel, hiszen mindkettőnk „rögzítése” pontosan ugyanannyit ér."

Téved, bírónő! Több értelemben is. Egyrészt fentiek szerint a ME rögzítése megalapozott. Az Öné alapjaiban téves és nem is megalapozott. Továbbá az ön érdekérvényesítő képessége nem mérhető a kormányéhoz. És abban is téved, hogy NEM EGYENLŐ a miniszterelnökkel! Alapvető tévedésben vannak önök, ballib ellenzékiek! Az emberek ugyanis NEM EGYENLŐEK, hanem EGYENRANGÚAK! Nem lep meg, hogy ezt nem értik.

"Varga Judit igazságügyi miniszter feladata: neki meg kell vizsgálnia „miként lehet Magyarország igényét a Norvég Alapból járó támogatások kapcsán jogi és egyéb úton érvényesíteni”."

Ez nagyon pozitív! Alapvetés, hogy ha a norvégok át akarnak verni minket, akkor minimum dobjuk föl őket, mint akna a gyeptéglát!

"Az „egyéb utat” ugyan nem értem..."

Nem is Önnek kell ezt értenie, bírónő! Elég, ha az illetékes miniszterek és szakértők értik! :-)

"...de őszintén remélem, hogy nem akarjuk magyar katonákkal lerohanni Norvégiát."

Ez viszont gyenge és fantáziátlan, ám mégis hatásvadász humor...

Nem, nem fogjuk! A migrik azt megoldják majd helyettünk! :-)

==>

Bejegyzés: Szegény Varga Judit, szegény Gulyás Gergely! Ez nem lesz könnyű!

evilwolf 2021.08.29. 15:47:50

Ezekben semmi szégyenérzet nincs, a nép szégyenkezeik miattuk.

Bejegyzés: Szegény Varga Judit, szegény Gulyás Gergely! Ez nem lesz könnyű!

Diorella Queen 2021.08.15. 09:13:37

@Kampfer: Beteg vagy te. Ez a lóarcú bohóc, sosem fog börtönbe kerülni.

Bejegyzés: Jól számolt-e Berki Krisztián, amikor elutasította a két és fél év börtönt?

evilwolf 2021.08.06. 17:54:18

Az meg külön tetszik, hogy erről kérdezni felbujtás.

Bejegyzés: Legálisan is be lehet vetni a Pegasust

evilwolf 2021.08.06. 17:52:15

Azt elismerem, hogy védelemre szükség van, de ahogy és ahányszor már visszaéltek vele, az gyalázatos és elfogadhatatlan. És persze, időnként törvénytelen, mint utólag, évtizedek múltán, napvilágra kerül.

Bejegyzés: Legálisan is be lehet vetni a Pegasust

evilwolf 2021.07.19. 16:32:32

Lesz-e magyar Watergate-ügy, vagy hamvába hól? :DD
Most mindennek nagy jelentősége lesz, s számomra nem kétséges a kimenetel.

Bejegyzés: „Kedves magyar bírák, ne higgyétek, hogy függetlenek vagytok!”

Kampfer 2021.07.07. 08:27:36

==>

"Igaz, csakhogy ennek a gyakorlati ellehetetlenítést nem ez, hanem egy másik törvény tartalmazza."

Tehát bírónő is elismeri Áder érvelésének hitelességét. Ez korrekt és örvendetes.
A második tagmondata ellenben téves, bírónő! Ismét: nem tiltja törvény a felnőttek nemváltó kezelését és a műtét elvégzését sem! Nincs ilyen törvény Magyarországon. A születési nem változtatása nem lehetséges, ami indokolható és teljesen korrekt rendelkezés. De a nemváltoztatás lehetősége nem tiltott!

"A törvény szövegének ismeretében az az érvelés is értelmezhetetlen, amire, mások mellett Kovács Zoltán is hivatkozott. Szerinte a törvény arról szól, hogy „a 18 év alatti gyermekek szexuális nevelése a szülők felelősségi körébe tartozik”."

Így van. Mi ezzel kapcsolatban bírónő kifogása?

"De akkor hogyan kerültek bele a salátába azok a szakaszok, amelyek szerint csak az oktatásért felelős miniszter rendelete szerint nyilvántartásba vett szervezetek tarthatnak foglalkozásokat a szexuális kultúrával, nemi élettel, nemi irányultsággal, szexuális fejlődéssel kapcsolatos témákban."

Úgy, bírónő, hogy a jogalkotó bölcsen látta azokat a fejleményeket, melyeket nyugaton már évek óta lehet tapasztalni, vagyis mindazt, amit az ún. 'civil' szervezetek 'érzékenyítés' címén művelnek a nevelési intézményekben. És ezt már preventív jelleggel is meg kívánta tiltani. És ez helyes, üdvözlendő és politikailag is korrekt húzás volt. Nevelési intézményekbe csak olyan személyek, szervezetek léphessenek be oktatási, nevelési célból, akiket az erre hivatott hatóságok validáltak. Nyilván az olyan személyek és szervezetek, akik pedofil, nőnek és egyebeknek öltözött 'férfiakat' alkalmaznak 'érzékenyítésre', ilyen engedélyt nem fognak kapni és ez nagyon helyes! A törvény ezt teljesen korrekt módon rendeli. A szülő persze dönthet úgy, hogy elviszi szerencsétlen gyermekét ilyen betegbogár szervezetekhez, de ez az ő döntése, ahogy az ő (büntetőjogi?) felelőssége is. De NEM A NEVELÉSI INTÉZMÉNYEKBEN!

"Noha az én doktorátusom nem orvosi kérdésekről szól, azért azt senki nem tilthatta meg nekem (eddig), hogy orvosi cikkeket olvassak, vagy azt, hogy néhai barátom, professzor Nagy M. György SOTE-n tartott előadásait hallgassam."

Ezt bölcsen teszi, bírónő!

"Mind a professzor, mind az általam olvasott (orvosi) szakirodalom szerint „elsöprő bizonyíték van arra, hogy a szexuális orientáció biológiai alapja a születés előtt az agyba van beprogramozva a genetika és a prenatális állapot keveréke alapján, amelyek közül a magzat egyiket sem választja.""

Bírónő! Megtenné, hogy ezt esetleg konkrétumokkal alá is támasztja? Bár, nekem nincs doktorátusom, de validált személyektől azért én is érdeklődtem, illetve nem egy ezzel foglalkozó műsorban utaltak is már a kérdésre. Vagyis Ön és az Ön által hivatkozott szakemberek állítják, hogy a homoszexualitás genetikusan kódolt, ahogy az eltérő viselkedés is, illetve neurológiai okai is vannak. Ok.

Az emberi genom lassan 20 éve föltérképezett. Már azt megelőzően is hivatkozták és azóta is ezerrel kutatják a homoszexualitás genetikai okait. Nos, mindezidáig nem találták sem az ún. 'homoszexuális gént', sem olyan génkombinációt, ami ezt eredményezné. A neurológiai eltéréseket kutatók sem találtak még arra utaló összefüggést, ami az ilyen irányultságot valamely genetikai és/vagy neurológiai sajátossággal magyaráznák. Ergo a kijelentést mindössze feltételezésként lenne érdemes megtenni, nem elsöprő bizonyítékként! Ugyanis egy tárgyaláson ezt bírónő sem fogadhatná el 'bizonyítékként'! Vagy tévedek?

"A bölcs professzorok elméletét maguk a „comingoutolt” melegek is alátámasztják, méghozzá saját tapasztalataik alapján."

Akik esetleg neurológusok, genetikusok? Vagy talán kényelmesebb így magyarázni az eltérő mivoltukat? Nem valami külső trauma, vagy aberráció eredményének betudni mindazt?

"A bölcs professzorok elméletét maguk a „comingoutolt” melegek is alátámasztják, méghozzá saját tapasztalataik alapján."

És pontosan definiálni tudják az 'úgy született' fogalmát? Orvosi, embertani hivatkozásokkal, vagy ismét csak a 'kényelmes fedezék' keresése mondatja ezt velük?

„Megjeleníthet, elérhetővé tehet, népszerűsíthet” számukra bárki bármit.

Elismernék mind, ha így történt volna? :-)

Köszönöm, ha elolvasta bírónő, és ha a tévedéseimben pontosít!
Üdvözlettel:
Kampfer

Bejegyzés: Hogy kerülhetett ennyi rohadt levél egy salátába?

Kampfer 2021.07.07. 08:09:08

==>

Ezt nem értem. A törvény szövegét beterjesztették, a módosítókat vagy elfogadták, vagy elvetették, de a szöveget véglegesítették és azt az Országgyűlés elfogadta. Az Országgyűlés legitimitása adott, a törvényt gondolom a házszabály szerint nyújtották be és tárgyalták végig, majd fogadták el. Bírónő szerint mi lett volna a szabályszerű és vitathatatlan eljárás ebben a kérdésben?

"Nézzük meg közelebbről azt az érvelést is, amire a Fidesz oly előszeretettel hivatkozik – hisz még a törvény címébe is beleszuszakolta –, miszerint ez a törvény a „gyermekek védelmének érdekében” született."

És ez miért nem valid? Hiszen a gyermekek védelmét szolgálja a pedofilok elleni védekezés is és a különböző 'önjelölt' civil- és egyéb melegjogi szervezetek 'érzékenyítő' tevékenységétől való védekezés lehetősége is. És csak lehetőségről írok, mert a szülő határozhat úgy, hogy konzultál ilyen szervezetekkel, azok a nevelési intézményekbe nem juthatnak be és ez így is van jól. Ettől még a szülő lehetőségei adottak!

"A pedofília, a nemi bűncselekmények szigorúbb megítéléséhez, avagy a gyermekek fokozottabb védelméhez logikailag hogyan kapcsolódik a „születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérés, a nem megváltoztatása, a homoszexualitás”?"

Úgy, tisztelt bírónő, hogy az ismert példák szerinti törekvések folytán (gyermekek 'érzékenyítése' már kisiskolás korban), bizonyítottan beteg és pedofil személyek jutottak gyermekek közelébe az ilyen tevékenységek során. Ami tevékenységeket egyébként hazai és 'ajrópéer' '(ál)civil' szervezetek is szorgalmaznak. Továbbá a jogalkotó simán gondolhatja úgy, hogy a pedofilok által jelentett veszéllyel összemérhető az a veszély is, amit az ilyen szervezetek és az 'érzékenyítő' személyek iskolákon belüli tevékenysége jelent. Ezen lehet vitatkozni, de ez egy valid jogalkotói vélemény.
És észszerűsége igazolására azonnal jó példákat szolgáltatnak azok az amerikai és nyugat-európai esetek, amikor pedofil személyek (is) bejuthattak nevelési intézményekbe 'érzékenyítés' céljából.

"Végül nézzük a rendszertani értelmezést. Magyarán azt, hogy ez a törvény beleillik-e a Fidesz-féle jogrendszerbe. Bizony, sajnálatos módon nagyon is beleillik."

Az Ön és barátai szemszögéből nézve ez nyilván sajnálatos, azonban egy nagyon jelentős tömeg szempontjából nézve örvendetes. Közvetlen környezetem egy része nagyon nem mondható kormánypártinak, de 1-2-3 gyermeket nevelő szülők. És elmondhatom, hogy bár nagyon nem hívei a kormányfőnek, nem is szavazói, de ezt a törvényt megelégedéssel, egyetértéssel és támogatással fogadták. Természetesen ez nem reprezentatív, mivel egy adott társadalmi közegben mozgok, de értelmiségi, szakmunkás, tanár, mérnök, illetve vállalkozó, államigazgatásban és versenyszférában dolgozók is vannak közöttük. Olyanról nem tudok, aki emiatt jövőre Orbánt támogatná, de olyanról igen, aki a megnyilvánulásaik miatt a 'zellenzéket' már bizonyosan nem!

"Kezdve az Alaptörvénytől: „az anya nő, az apa férfi”, „Magyarország védi a gyermekek születési nemének megfelelő önazonossághoz való jogát”..."

Ezek alapvetések, bírónő! Fölösleges is vitatni őket. Az apa valóban férfi, az anya pedig valóban nő. Ezt nem törvény mondja ki, hanem az értelem. És ezt vitatni nem alapjog, hanem szimpla hülyeség.

"...folytatva az örökbefogadás szabályainak módosításával, ami gyakorlatilag lehetetlenné teszi a meleg párok részére való örökbeadást..."

Teljesen korrekt, ha egy jogszabály a normalitás és a természetes nevelési közeg megteremtését célozza egy gyermek számára. Ebbe az ún. 'szivárványcsaládok' nyilván nem férnek bele. Ez is alapvetés.

"...az anyakönyvi eljárásról szóló törvénnyel, amely ellehetetleníti a nemváltást azzal, hogy a kromoszóma szerinti biológiai nemet egy életen át kitörölhetetlenül rögzíti az anyakönyvben."

Ez is alapvetés. Ha valaki nőként születik meg, miért lehetne csak úgy változtatgatni az alapvetést az anyakönyvben? Valótlanságot állít, bírónő! Ugyanis a nemváltást nem tiltja semmilyen törvény. Az csak annyit mond ki, hogy a születési nemet nem lehet a nyilvántartásban megváltoztatni. Ez pedig egyéb jogokat garantál. Pl. egy férfi hadd tudja már a leendő párjáról, hogy az nem valami átműtött 'kiméra' hanem egy valódi, született nő! Ez lehessen már normális elvárás és ne az, hogy mindenki úgy íratja át a nemét az anyakönyvi nyilvántartásban, ahogy épp a kedve tartja!

"Lehet, hogy Áder János nem olvasta volna ez utóbbi törvényt?"

Ő biztosan elolvasta, bírónő! De ha egy nyomorult kunhalmi ezt is úgy olvasta el, ahogy az MT '18-as módosítását, akkor nem meglepő az ostobasága és a butasága ebben a témakörben sem! :-)

"...indokolva a megindokolhatatlant, a pedofiltörvény aláírását –, hogy „arról, hogy valaki felnőttként miként változtatja meg születési nemét, a törvény semmiféle rendelkezést nem tartalmaz”."

Igazat mondott és valid az érvelése. Tehát Áder jogosan írta alá.

==>

Bejegyzés: Hogy kerülhetett ennyi rohadt levél egy salátába?
süti beállítások módosítása