Utolsó kommentek:

Kampfer 2021.09.15. 21:14:11

Bírónő!

Én pedig a norvégokat nem irigylem...! :-)

www.origo.hu/itthon/20210914-a-volt-norveg-miniszterelnok-tamogatast-kapott-a-muszlim-vilagszovetsegtol.html

Mázli, hogy úgy akartak 'oktatni' minket korrupcióból, hogy ők mentesek mindettől. Ja, nem...! Ők ebben is tanítómesterek! Szarházi népség!

Bírónő! Sajnálom picit, nem lehet egyszerű újra és újra beleszaladni egy a valóság kemény falába újra és újra! :-) Szerintem a bölcsesség itt is a csönddel kezdődött volna! :-/
Kamp.

Bejegyzés: Szegény Varga Judit, szegény Gulyás Gergely! Ez nem lesz könnyű!

Diorella Queen 2021.09.14. 17:18:51

Norvégia sem a Gyűrűk ura, ezek szerint.
Már ha érti valaki a célzást.

Bejegyzés: Szegény Varga Judit, szegény Gulyás Gergely! Ez nem lesz könnyű!

Kampfer 2021.08.30. 16:38:38

@evilwolf: "Ezekben semmi szégyenérzet nincs, a nép szégyenkezeik miattuk."

A móraveronikákban, pardavimártákban és a kis kamug*cikben, csótánynékban? Ezt nagyon jól látod, egyetértünk.
Nem szégyenkezni kell miattuk, hanem rájuk mutatni, megnevezni őket, kirekeszteni, megvetni és a politika és közélet szemétdombján tartani, beletaposni őket a gyurcsányszagba. És akkor nem kell szégyenkeznie a népnek!
Kamp.

Bejegyzés: Szegény Varga Judit, szegény Gulyás Gergely! Ez nem lesz könnyű!

Kampfer 2021.08.30. 16:32:06

==>

"Pláne nem a tőlük kapott pénzen vett fegyverekkel."

Nagyon jó kis fegyverüzletet kötöttek velünk, bírónő! Fontosabb nekik az az együttműködés, mint a móraveronikák! És még fontosabb lesz, ha átrendeződik az európai gázpiac!

"De az sem világos számomra, hogy milyen „jogi útra” gondolhat Orbán."

Ezen nem kell aggódnia, bírónő! Ön már annyi mindent nem értett itt az évek során! És annyi mindent kijelentett, ami utána nem úgy lett! :-) Ugye a drót előtt ácsorgó migri magyar területen van, tehát felelünk érte ostobaságtól kezdve a tranzitzónában ügyeskedő migriken át a visszatoloncolásra váró migriktől kezdve a cigányok ötezredik megsegítésén át a fegyencek délutáni pihikéjéig... És mindegyik egy jogi abszurd és lehetetlenség volt, hogy aztán szerencsére azóta sem úgy működnek, ahogy azt Ön és a sorosista árulók elképzelik! :-) És jól is van ez így!

"Ezt a szerződést nem az egyes tagállamok kötötték egymással."

És itt a kulcs, bírónő! Ezért kell elvetni ezt a semmirevaló, unionista közös ostobaságot! Nincs olyan, hogy európai entitás. Nemzetállamok vannak, akik egymás között intézik el a jogi és egyéb ügyeiket. Közös lónak túros a háta, ezt már a régi bölcsek is bölcsen felismerték! Ezt a nagy európai baromságot csak az ilyen csótányné dobrevklára és hasonló képződmények erőltetik, nyilván jól felfogott önös érdekeik mentén.

És bőven megér 77 milliárd buktát az, hogy az ilyen móraveronkák és hasonló áruló paraziták ne kaphassanak állam- és magyarellenes aknamunkára ingyenpénzt a koszhadék norvég ballib idiótáktól! Egyszerűbben: a norvégok nagyjából azt művelik, mintha a magyarokat megsegítenék pénzzel a törökök ellen, de kikötnék, hogy azt kizárólag a Hegedűs hadnagy kezelheti!

"Feltételezve, de meg nem engedve, hogy az igazságügyi miniszter (ki)találna valamilyen ürügyet valamilyen jogi eljárás kezdeményezésére, vajon hová nyújtana be egy ilyen keresetet?"

Az tény, hogy ebben a jogi bűvészkedésben, az angolnaszerű manőverezésben és a sunyiskodásban a 'zunijó' és ezek az álcivil jogászkodók profik. Ezért kell idejekorán és erővel föllépni ellenük! Minden eszközzel! Hogy ez Önnek vagy más ballib ellenzékieknek, hungarofóboknak és a csótánynénak nem tetszik? Az a legjobb jele, hogy helyes az út. Mi lehet a legrosszabb? Elbukjuk a 77 milliárdot. Majd túléljük. A cél az volna, hogy az ökotársféleségek ne éljék túl! Mellesleg mefkérdezném azért a nagy 'ajrópéer' és jogászkodó szarházi norvégokat, hogy mi kifogásuk volt pl. a Magyar Vöröskereszttel szemben??? Biztos tudnának valami pofátlan szarságot hazudozni, ahogy azt eddig is tették!

"Szegény Gulyás Gergely vajon hogyan tudja teljesíteni ezt a meglehetősen ködös feladatot?"

Én nem aggódnék sem Gulyás Gergelyért, sem Varga Juditért! Mindkettő talpraesett és rátermett szakember, nem mellesleg ők magyarok is és föltörölték már néhányszor a követ a söpredék ballib ellenzék legótvarabb senkiházijaival! És mellesleg legalább tudnak írni és beszélni magyarul. Ez általában sem a kis kamug*cinek, sem a dobrevné csótánynak és annak a bolgár libának sem szokott sikerülni. Persze én azokért nem aggódom, sőt!

"Mi viszont beleestünk Orbán csapdájába, már percek óta arról beszélünk, amiről nem is kéne."

:-D Ezt már leszögezték néhányszor '14-ben és '18-ban is! :-) És akkor is utána jött az éjszakai bambulás...! ;-)

Ja, ha már 24.hu! Bírónő! Kérem szóljon már annak a nagyjózsef nevezetű nagyon (nem?) intelligente szerencsétlen liboldónak, hogy a légierő gépei épp Taskent és Kabul között forgolódtak, ezért a Wizz gépek hozták haza a kimentetteket! Ugyanis Kabulba a 'civil' gépek nem léphettek be! :-) Csak, mert nem értette az a nagyeszű a pénteki műsorban a Hír Tv-ben! Hátha megvilágosodik a kis 'tájékozott' ostoba hungarofób!!!

"Egy propaganda értékű nem-jogszabályt próbálunk „jogilag” értelmezni. Akkor már inkább az emojik."

Mi nem, bírónő! :-) Csak Ön. Számunkra világos a helyzet és az is, hogy a jog állhat a norvég ballibák és a 'zunijó' csúszómászói mellett! De az igazság...? Anno a svédek kis nyomorult főnökének is mindenben igaza volt, ugye? Most pedig nem tudja, hogy hogyan takarodjon el a porondról! De ez legyen a svédek problémája... Az a 77 milliárd pedig a miénk! Szerintem bőven mi jártunk jobban! ;-)
Üdvözlettel:
Kamp.

Bejegyzés: Szegény Varga Judit, szegény Gulyás Gergely! Ez nem lesz könnyű!

Kampfer 2021.08.30. 16:11:35

"Akad-e bárki a híreket olvasó emberek közül, aki ne emlékezne arra a jelenetre, amikor Móra Veronikát, az Ökotárs Alapítvány vezetőjét vezetőszíjon vitte el a rendőrség..."

Tisztelt bírónő!

Hogyne emlékeznénk? Egy nagyon szép és reményteli pillanat volt. Sajnos ezt követően a tag nem kapta meg, ami járna neki! Ahogy azok a pardavimárták és ivánjúliák sem... Ettől még legalább az a pillanat szép és tovább gondolható volt!

"Az amúgy alaptalan, sőt törvénytelen eljárás vége az lett, hogy az alapítványnál sem jogi, sem pénzügyi szabálytalanságot nem találtak."

Attyaég! És ez a sajnálatos eset hogyan történhetett meg egy diktatúrában, egy jogállami hullaságba dermedt, nácifasiszta hűbérállamban??? Valami zavart érzek a balliba erőben, bírónő!

"Innen, vagyis 2014-től datálódik a konfliktus a Norvég Alap és a magyar állam között."

Ekkor vált világossá mindaz, mit is pénzelnek a norvégok (is) és mit művel az a brigád (ahogy a többi '(ál)civil' aknamunkás is)!

"A magyar kormány 2021 januárjában... ...azt is tudomásul vette – ugyancsak kötelező hatállyal –, hogy ebből az összegből 4 milliárd forintot a civil szervezetek kapnak."

Nem is ezzel volt a bajuk, hanem azzal, hogy milyen civil szervezetek!

"A pályázatok érdemi, tartalmi elbírálását követően a bizottság a már gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező Ökotárs Alapítványt választotta ki."

És ezt a magyar kormány teljes joggal elutasította. És jól tette!

"Na, ettől aztán Orbán Viktor még durcásabb lett, és az a döntés született, hogy a kormány semmiképpen nem járul hozzá, hogy a 77 milliárdból 4 milliárdnak – vagyis az összeg alig több mint 5 százalékának – az elosztását egy valóban független civil szervezetre bízza."

Hazugság, tisztelt bírónő! A valóban független? Gondolom ez a móraveronika is épp úgy 'függetlenojjektív', mint az a kálmánolga nevezetű, aki első alkalommal befarolt a dobrevné csótánypatkány alsónacijába! Vagy az a nemesgábor nevű lény, aki annyira független szakszervezetis volt, hogy szintén a csótány popsijába fúrta magát az első adandó alkalommal! Független...? Ezt már ismerjük, bírónő! :-)

"Manapság a Fidesz politikai kinyilatkoztatásokat írogat ebben a formában, így a Magyar Közlöny kezd emojis óriásplakátokhoz hasonlítani. Igaz, végül is mindkettőt mi fizetjük."

Ahogy Önt mi is fizettük! És az Ön barátait is mi fizettük és fizetjük most is! No és a Magyar Közlöny most legalább magyar és nem valami balliba szennytömeg, mint ami a ballibsi vezetés alatt volt!

"Egyszóval ebben a semmire se jó kormányhatározatban kukoricára térdepelteti a Norvég Királyságot..."

Hatásvadász a hasonlat, de ez legalább egyedi és értékelhető. Mellesleg nyilván tisztában van a kormány a hatáskörökkel.

Emellett „rögzíti, hogy a Norvég Királyság tartozik Magyarországnak.”

Mert ez így is van. Rögzítsük a jegyzőköny kedvéért!

"Én pedig ezúton rögzítem, hogy az Orbán-kormány több millió forinttal tartozik nekem és adózó polgártársaimnak az ellopott nyugdíjpénztárban volt befizetéseinkért..."

Téved vagy hazudik, bírónő! Semmivel nem tartozik a kormány sem Önnek, sem nekem! Nem loptak el Öntől semmit, mert az nem az Öné volt! A magánnyugdíjrendszer nem tett mást, mint egy állami elvonás adott részét magánpénztárakba irányította át. Ön azt választhatta meg, hogy MELYIK pénztárba irányítsa át és a jövőben Öntől az ÁLLAMI ELVONÁS mértékének megfelelő összeget hová utalja el. Továbbá Ön választhatta meg az adott pénztár által kínált portfoliók közül, hogy melyikben tartsa az elvont befizetéseket. És ennyi! Ezzel Ön NEM formálhatott TULAJDONJOGOT az adott összegre! Ergo el sem lophatták. Akkor lett volna igaza bírónőnek, ha azt sérelmezte volna, hogy a visszarendezést követően miért nem valósult meg az ígért egyéni számlák rendszere a nyugdíjkasszán belül!

"Végre egyenlőnek érezhetem magam a miniszterelnökkel, hiszen mindkettőnk „rögzítése” pontosan ugyanannyit ér."

Téved, bírónő! Több értelemben is. Egyrészt fentiek szerint a ME rögzítése megalapozott. Az Öné alapjaiban téves és nem is megalapozott. Továbbá az ön érdekérvényesítő képessége nem mérhető a kormányéhoz. És abban is téved, hogy NEM EGYENLŐ a miniszterelnökkel! Alapvető tévedésben vannak önök, ballib ellenzékiek! Az emberek ugyanis NEM EGYENLŐEK, hanem EGYENRANGÚAK! Nem lep meg, hogy ezt nem értik.

"Varga Judit igazságügyi miniszter feladata: neki meg kell vizsgálnia „miként lehet Magyarország igényét a Norvég Alapból járó támogatások kapcsán jogi és egyéb úton érvényesíteni”."

Ez nagyon pozitív! Alapvetés, hogy ha a norvégok át akarnak verni minket, akkor minimum dobjuk föl őket, mint akna a gyeptéglát!

"Az „egyéb utat” ugyan nem értem..."

Nem is Önnek kell ezt értenie, bírónő! Elég, ha az illetékes miniszterek és szakértők értik! :-)

"...de őszintén remélem, hogy nem akarjuk magyar katonákkal lerohanni Norvégiát."

Ez viszont gyenge és fantáziátlan, ám mégis hatásvadász humor...

Nem, nem fogjuk! A migrik azt megoldják majd helyettünk! :-)

==>

Bejegyzés: Szegény Varga Judit, szegény Gulyás Gergely! Ez nem lesz könnyű!

evilwolf 2021.08.29. 15:47:50

Ezekben semmi szégyenérzet nincs, a nép szégyenkezeik miattuk.

Bejegyzés: Szegény Varga Judit, szegény Gulyás Gergely! Ez nem lesz könnyű!

Diorella Queen 2021.08.15. 09:13:37

@Kampfer: Beteg vagy te. Ez a lóarcú bohóc, sosem fog börtönbe kerülni.

Bejegyzés: Jól számolt-e Berki Krisztián, amikor elutasította a két és fél év börtönt?

evilwolf 2021.08.06. 17:54:18

Az meg külön tetszik, hogy erről kérdezni felbujtás.

Bejegyzés: Legálisan is be lehet vetni a Pegasust

evilwolf 2021.08.06. 17:52:15

Azt elismerem, hogy védelemre szükség van, de ahogy és ahányszor már visszaéltek vele, az gyalázatos és elfogadhatatlan. És persze, időnként törvénytelen, mint utólag, évtizedek múltán, napvilágra kerül.

Bejegyzés: Legálisan is be lehet vetni a Pegasust

evilwolf 2021.07.19. 16:32:32

Lesz-e magyar Watergate-ügy, vagy hamvába hól? :DD
Most mindennek nagy jelentősége lesz, s számomra nem kétséges a kimenetel.

Bejegyzés: „Kedves magyar bírák, ne higgyétek, hogy függetlenek vagytok!”

Kampfer 2021.07.07. 08:27:36

==>

"Igaz, csakhogy ennek a gyakorlati ellehetetlenítést nem ez, hanem egy másik törvény tartalmazza."

Tehát bírónő is elismeri Áder érvelésének hitelességét. Ez korrekt és örvendetes.
A második tagmondata ellenben téves, bírónő! Ismét: nem tiltja törvény a felnőttek nemváltó kezelését és a műtét elvégzését sem! Nincs ilyen törvény Magyarországon. A születési nem változtatása nem lehetséges, ami indokolható és teljesen korrekt rendelkezés. De a nemváltoztatás lehetősége nem tiltott!

"A törvény szövegének ismeretében az az érvelés is értelmezhetetlen, amire, mások mellett Kovács Zoltán is hivatkozott. Szerinte a törvény arról szól, hogy „a 18 év alatti gyermekek szexuális nevelése a szülők felelősségi körébe tartozik”."

Így van. Mi ezzel kapcsolatban bírónő kifogása?

"De akkor hogyan kerültek bele a salátába azok a szakaszok, amelyek szerint csak az oktatásért felelős miniszter rendelete szerint nyilvántartásba vett szervezetek tarthatnak foglalkozásokat a szexuális kultúrával, nemi élettel, nemi irányultsággal, szexuális fejlődéssel kapcsolatos témákban."

Úgy, bírónő, hogy a jogalkotó bölcsen látta azokat a fejleményeket, melyeket nyugaton már évek óta lehet tapasztalni, vagyis mindazt, amit az ún. 'civil' szervezetek 'érzékenyítés' címén művelnek a nevelési intézményekben. És ezt már preventív jelleggel is meg kívánta tiltani. És ez helyes, üdvözlendő és politikailag is korrekt húzás volt. Nevelési intézményekbe csak olyan személyek, szervezetek léphessenek be oktatási, nevelési célból, akiket az erre hivatott hatóságok validáltak. Nyilván az olyan személyek és szervezetek, akik pedofil, nőnek és egyebeknek öltözött 'férfiakat' alkalmaznak 'érzékenyítésre', ilyen engedélyt nem fognak kapni és ez nagyon helyes! A törvény ezt teljesen korrekt módon rendeli. A szülő persze dönthet úgy, hogy elviszi szerencsétlen gyermekét ilyen betegbogár szervezetekhez, de ez az ő döntése, ahogy az ő (büntetőjogi?) felelőssége is. De NEM A NEVELÉSI INTÉZMÉNYEKBEN!

"Noha az én doktorátusom nem orvosi kérdésekről szól, azért azt senki nem tilthatta meg nekem (eddig), hogy orvosi cikkeket olvassak, vagy azt, hogy néhai barátom, professzor Nagy M. György SOTE-n tartott előadásait hallgassam."

Ezt bölcsen teszi, bírónő!

"Mind a professzor, mind az általam olvasott (orvosi) szakirodalom szerint „elsöprő bizonyíték van arra, hogy a szexuális orientáció biológiai alapja a születés előtt az agyba van beprogramozva a genetika és a prenatális állapot keveréke alapján, amelyek közül a magzat egyiket sem választja.""

Bírónő! Megtenné, hogy ezt esetleg konkrétumokkal alá is támasztja? Bár, nekem nincs doktorátusom, de validált személyektől azért én is érdeklődtem, illetve nem egy ezzel foglalkozó műsorban utaltak is már a kérdésre. Vagyis Ön és az Ön által hivatkozott szakemberek állítják, hogy a homoszexualitás genetikusan kódolt, ahogy az eltérő viselkedés is, illetve neurológiai okai is vannak. Ok.

Az emberi genom lassan 20 éve föltérképezett. Már azt megelőzően is hivatkozták és azóta is ezerrel kutatják a homoszexualitás genetikai okait. Nos, mindezidáig nem találták sem az ún. 'homoszexuális gént', sem olyan génkombinációt, ami ezt eredményezné. A neurológiai eltéréseket kutatók sem találtak még arra utaló összefüggést, ami az ilyen irányultságot valamely genetikai és/vagy neurológiai sajátossággal magyaráznák. Ergo a kijelentést mindössze feltételezésként lenne érdemes megtenni, nem elsöprő bizonyítékként! Ugyanis egy tárgyaláson ezt bírónő sem fogadhatná el 'bizonyítékként'! Vagy tévedek?

"A bölcs professzorok elméletét maguk a „comingoutolt” melegek is alátámasztják, méghozzá saját tapasztalataik alapján."

Akik esetleg neurológusok, genetikusok? Vagy talán kényelmesebb így magyarázni az eltérő mivoltukat? Nem valami külső trauma, vagy aberráció eredményének betudni mindazt?

"A bölcs professzorok elméletét maguk a „comingoutolt” melegek is alátámasztják, méghozzá saját tapasztalataik alapján."

És pontosan definiálni tudják az 'úgy született' fogalmát? Orvosi, embertani hivatkozásokkal, vagy ismét csak a 'kényelmes fedezék' keresése mondatja ezt velük?

„Megjeleníthet, elérhetővé tehet, népszerűsíthet” számukra bárki bármit.

Elismernék mind, ha így történt volna? :-)

Köszönöm, ha elolvasta bírónő, és ha a tévedéseimben pontosít!
Üdvözlettel:
Kampfer

Bejegyzés: Hogy kerülhetett ennyi rohadt levél egy salátába?

Kampfer 2021.07.07. 08:09:08

==>

Ezt nem értem. A törvény szövegét beterjesztették, a módosítókat vagy elfogadták, vagy elvetették, de a szöveget véglegesítették és azt az Országgyűlés elfogadta. Az Országgyűlés legitimitása adott, a törvényt gondolom a házszabály szerint nyújtották be és tárgyalták végig, majd fogadták el. Bírónő szerint mi lett volna a szabályszerű és vitathatatlan eljárás ebben a kérdésben?

"Nézzük meg közelebbről azt az érvelést is, amire a Fidesz oly előszeretettel hivatkozik – hisz még a törvény címébe is beleszuszakolta –, miszerint ez a törvény a „gyermekek védelmének érdekében” született."

És ez miért nem valid? Hiszen a gyermekek védelmét szolgálja a pedofilok elleni védekezés is és a különböző 'önjelölt' civil- és egyéb melegjogi szervezetek 'érzékenyítő' tevékenységétől való védekezés lehetősége is. És csak lehetőségről írok, mert a szülő határozhat úgy, hogy konzultál ilyen szervezetekkel, azok a nevelési intézményekbe nem juthatnak be és ez így is van jól. Ettől még a szülő lehetőségei adottak!

"A pedofília, a nemi bűncselekmények szigorúbb megítéléséhez, avagy a gyermekek fokozottabb védelméhez logikailag hogyan kapcsolódik a „születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérés, a nem megváltoztatása, a homoszexualitás”?"

Úgy, tisztelt bírónő, hogy az ismert példák szerinti törekvések folytán (gyermekek 'érzékenyítése' már kisiskolás korban), bizonyítottan beteg és pedofil személyek jutottak gyermekek közelébe az ilyen tevékenységek során. Ami tevékenységeket egyébként hazai és 'ajrópéer' '(ál)civil' szervezetek is szorgalmaznak. Továbbá a jogalkotó simán gondolhatja úgy, hogy a pedofilok által jelentett veszéllyel összemérhető az a veszély is, amit az ilyen szervezetek és az 'érzékenyítő' személyek iskolákon belüli tevékenysége jelent. Ezen lehet vitatkozni, de ez egy valid jogalkotói vélemény.
És észszerűsége igazolására azonnal jó példákat szolgáltatnak azok az amerikai és nyugat-európai esetek, amikor pedofil személyek (is) bejuthattak nevelési intézményekbe 'érzékenyítés' céljából.

"Végül nézzük a rendszertani értelmezést. Magyarán azt, hogy ez a törvény beleillik-e a Fidesz-féle jogrendszerbe. Bizony, sajnálatos módon nagyon is beleillik."

Az Ön és barátai szemszögéből nézve ez nyilván sajnálatos, azonban egy nagyon jelentős tömeg szempontjából nézve örvendetes. Közvetlen környezetem egy része nagyon nem mondható kormánypártinak, de 1-2-3 gyermeket nevelő szülők. És elmondhatom, hogy bár nagyon nem hívei a kormányfőnek, nem is szavazói, de ezt a törvényt megelégedéssel, egyetértéssel és támogatással fogadták. Természetesen ez nem reprezentatív, mivel egy adott társadalmi közegben mozgok, de értelmiségi, szakmunkás, tanár, mérnök, illetve vállalkozó, államigazgatásban és versenyszférában dolgozók is vannak közöttük. Olyanról nem tudok, aki emiatt jövőre Orbánt támogatná, de olyanról igen, aki a megnyilvánulásaik miatt a 'zellenzéket' már bizonyosan nem!

"Kezdve az Alaptörvénytől: „az anya nő, az apa férfi”, „Magyarország védi a gyermekek születési nemének megfelelő önazonossághoz való jogát”..."

Ezek alapvetések, bírónő! Fölösleges is vitatni őket. Az apa valóban férfi, az anya pedig valóban nő. Ezt nem törvény mondja ki, hanem az értelem. És ezt vitatni nem alapjog, hanem szimpla hülyeség.

"...folytatva az örökbefogadás szabályainak módosításával, ami gyakorlatilag lehetetlenné teszi a meleg párok részére való örökbeadást..."

Teljesen korrekt, ha egy jogszabály a normalitás és a természetes nevelési közeg megteremtését célozza egy gyermek számára. Ebbe az ún. 'szivárványcsaládok' nyilván nem férnek bele. Ez is alapvetés.

"...az anyakönyvi eljárásról szóló törvénnyel, amely ellehetetleníti a nemváltást azzal, hogy a kromoszóma szerinti biológiai nemet egy életen át kitörölhetetlenül rögzíti az anyakönyvben."

Ez is alapvetés. Ha valaki nőként születik meg, miért lehetne csak úgy változtatgatni az alapvetést az anyakönyvben? Valótlanságot állít, bírónő! Ugyanis a nemváltást nem tiltja semmilyen törvény. Az csak annyit mond ki, hogy a születési nemet nem lehet a nyilvántartásban megváltoztatni. Ez pedig egyéb jogokat garantál. Pl. egy férfi hadd tudja már a leendő párjáról, hogy az nem valami átműtött 'kiméra' hanem egy valódi, született nő! Ez lehessen már normális elvárás és ne az, hogy mindenki úgy íratja át a nemét az anyakönyvi nyilvántartásban, ahogy épp a kedve tartja!

"Lehet, hogy Áder János nem olvasta volna ez utóbbi törvényt?"

Ő biztosan elolvasta, bírónő! De ha egy nyomorult kunhalmi ezt is úgy olvasta el, ahogy az MT '18-as módosítását, akkor nem meglepő az ostobasága és a butasága ebben a témakörben sem! :-)

"...indokolva a megindokolhatatlant, a pedofiltörvény aláírását –, hogy „arról, hogy valaki felnőttként miként változtatja meg születési nemét, a törvény semmiféle rendelkezést nem tartalmaz”."

Igazat mondott és valid az érvelése. Tehát Áder jogosan írta alá.

==>

Bejegyzés: Hogy kerülhetett ennyi rohadt levél egy salátába?

Kampfer 2021.07.07. 07:43:14

"Hogy kerülhetett ennyi rohadt levél egy salátába?"

Tisztelt bírónő!

Nincs abban a 'salátában' semmiféle 'rohadt levél'! Friss, ropogós és üde zöld mind. Csak némely száj nagyon büdös, amelyik majszolja!

"Bizonyára sokan látták az Alan Turing életéről szóló filmet."

Megtévesztő és igazi 'uszító', hangulatkeltő utalás. Az elfogadott törvény még csak utalást sem tartalmaz arra, hogy a homoszexuálisokat a mivoltuk okán bárki számonkérhetné!

"Magyarországon nekünk voltaképpen szerencsénk van. Főként azért mert olyan miniszterelnökünk van, aki a jogok harcosa..."

Még lehet is benne igazság. Az bizonyos, hogy a migrik által jelentett veszélytől sikeresen megkímélte az országot, ahogy a szocdem és liberális politika ámokfutásától is.

"Vajon mikor, kivel, kik ellen harcolt, kik ellen védte „a homoszexuális fickók jogait” a két évvel később, 1963-ban született Orbán Viktor?"

Vagy szövegértési problémákat, vagy ismételt hangulatkeltő, uszító szavakat vélek fölfedezni bírónő mondataiban. Nem utalt rá a ME, hogy a melegjogokért harcolt volna, általános jogokról ellenben nyugodtan beszélhetünk. És ez minden polgárra vonatkozott, így beleértve a homoszexuális polgárok jogait is.

"Mindenekelőtt szögezzük le, hogy ismét egy salátatörvénnyel van dolgunk."

Ahogy ezt már az Ön barátaitól is megszokhattuk az ámokfutásuk idején.

"Létezik-e Magyarországon olyan javaslat, program, terv, amely azt célozná, hogy emberek, gyerekek változtassák meg a nemüket? Akik beleírták a törvénybe ezt a marhaságot, egyáltalán felfogták, hogy mit írtak?"

Még nem. És ez a kulcs, bírónő, de ezt szerintem Ön is pontosan tudja! A kulcs a 'még' szó használatában rejlik. Ugyanis pontosan látható, hogy az Ön barátainak nyugati szövetségesei milyen módon erőltetik akár már ezt is. Egyelőre kis 'mesekönyvek' formájában, majd eu-s 'jelentések', 'ajánlások' formájában. Amire majd később jogszabályi hivatkozások születnek, majd alapvető jogként kívánják elfogadtatni (hasonlóan a migrációs 'joghoz'), míg a legvégső lépés az ezt el nem fogadók szankcionálása. Ezt már ismerjük, bírónő, pontosan tudjuk, hogy az Ön barátai hogyan tennék kötelezővé az elmebetegséget! Láttunk már óvodában mesélő 'betegbogarakat' és gyermekműsorokban 'érzékenyítő' bizonyítottan pedofil ösztönlényeket is. Vagyis akik ezt a bölcsességet beleírták a törvénybe, pontosan tudták, fölfogták, hogy milyen veszélyeket rejt az, amit Ön is képvisel!

"A „megjelenítés” pedig olyan tág fogalom, amelynek nem lehetne helye egy jogszabályban."

Itt fölmerül bennem egy szakmai jellegű kérdés, bírónő. Talán tud segíteni. A törvényben sok részletkérdés nem tisztázott. Ez valid. Anno, mikor oktatást kaptunk az MVT-ből (1993 évi XCIII. tv.), nem kevesen tettünk föl kérdéseket az abban foglaltak részleteiről, betartásával kapcsolatban. Erre volt válasz az, hogy a részletekről valami 'VHR' rendelkezik, ami a 3/2002-es kormányrendelet volt. A napokban hallottam egy műsorban hivatkozást arra, hogy a végrehajtási rendeletek (gondolom ez lehetett a VHR) szabályoznak olyan részletkérdéseket, amelyekre a törvényben csak iránymutatások vannak. Mivel ez az Ön területe, így kérdezem, hogy nem lehetséges, hogy az Ön által is említett részletkérdésekben egy jövőbeni végrehajtási rendelet fog majd konkrétumokat tartalmazni? Az alanynélküliséget magam sem értem egyébként...

"Vagyis nincs külön hetero- és homoszexuális emberi méltóság. Emberi méltóság van."

Ez valid. De komolyan érdekelne, hogy a törvény mely rendelkezése sérti a melegek bármilyen jogát? Nem is vonatkozik rájuk, hanem a 18. életévét be nem töltött személyek szexuális nevelését célozza. A gyakorlatban épp azokat az anomáliákat tiltja meg, amelyekre fentebb utaltam és amit bizonyára bírónő is ismer. Ez miért sérti a melegek bármilyen jogát vagy méltóságát?

"A mindenki az mindenki: hetero-, homo, LMBTQI és az ő összes kapcsolatuk. Legyen az a mindenki kis- vagy nagykorú."

A törvény tartalmaz bármilyen tiltást az ő kapcsolatukat illetően? Az továbbra is csak a 18. életévét be nem töltött személyek nevelésére vonatkozik.

"A Charta védi a gondolat-, a lelkiismeret- és a vallásszabadságot, a véleménynyilvánítás és a tájékozódás szabadságát."

És ezek közül melyeket sérti a törvény? A törvény szövegéből következik, hogy nem gondolhat, vallhat bárki azt, amit akar? Nem tájékozódhat úgy, ahogy akar?

"...amelybe sok más mellett a szexuális irányultság alapján történő megkülönböztetés is beletartozik."

A törvény különbséget tesz a hetero- és homoszexuális irányultság között? Ahogy én olvastam, a nemváltás és a nemi identitás kérdéskörét tárgyalja, ami nem kifejezetten a homoszexualitást érinti, hiszen ez a biszexualitás és a heteroszexualitás területét is ugyanúgy érintheti. A kulcs azokban a tevékenységekben van, amit az ún. 'civil' szervezetek kívántak volna végezni a gyermeknevelő intézményekben, ahogy anno a BV intézetekben és a bíróságokon is 'érzékenyítettek'. Azt szerencsére már megtiltották. És ezt tette a törvény az iskolákban is.

==>

Bejegyzés: Hogy kerülhetett ennyi rohadt levél egy salátába?

Kampfer 2021.06.25. 06:31:56

"Jól számolt-e Berki Krisztián, amikor elutasította a két és fél év börtönt?"

Tisztelt bírónő!

Szívből remélem, hogy nagyon elszámolta magát ez a tag és a középmérték fölötti ideig fog a sitten rohadni ez a söpredék! Ahogy azt is remélem, hogy a vezetéstől is eltiltják, ameddig csak lehet. Az ilyen áramot vezessen évekig, ne autót! Szerintem...
Üdvözlettel: Kamp.

Bejegyzés: Jól számolt-e Berki Krisztián, amikor elutasította a két és fél év börtönt?

Kampfer 2021.06.15. 11:01:23

@birka menet: Tehát érdemben ugye ismét nem mondtál semmit, csak fröcsögtél, ahogy azt egy liberrált ellenzéki génhulladéktól elvárja a kultúrember. Értjük.

"...tudnád, hogy az összefüggö mondatok a valódi közlés, mondanivaló és a vita alapjai, abban van az üzenet..."

Bírónő esetében épp maga az 'üzenet' a probléma. De neki legalább van üzenete. Esetedben üzenet nincs, csak óbégatás, fröcsögés. A mondataid pedig még üzenet nélkül, pusztán formailag nézve is épp annyira értelmetlenek és közröhej számba menőek, mint te magad. Jól bizonyítod, miért kell tiltani a testvérek közti szexuális kapcsolatot! Mert ilyen eredményük lesz, mint amilyen te vagy. :-)

Egyetlen értelmes megnyilvánulásod talán csak a halálhörgésed lenne! Persze, liboldóként nyilván közben is hazudnál, biztosítékként azért egy acélhurok kéznél lenne...! ;-)
Kamp.

Bejegyzés: Az én nemzeti konzultációm

birka menet 2021.06.15. 10:21:20

@Kampfer:

Na kisfidernyák, csak elolvastam 4 bekezdést az elmebajos ömleményedböl, de a szellemi nyomorodat nem hazudtoltad meg. Szegény elhülyült Meinkampfer, ez itt nem a bíróság ahol neked minden magánhangzóba bele kellene kötönöd, mert az agyi kényszered nem hagy téged nyugton, hogy nehogy má egy darab magánhangzó is ellenvélemény nélkül maradjon.

Ha nem lennél pszichopata elmebeteg, akkor tudnád, hogy az összefüggö mondatok a valódi közlés, mondanivaló és a vita alapjai, abban van az üzenet, nem pedig az egymondatos A helyett B-t mondok! öncélú rájszolásban, Ezt is ismerjük, ez a 4-5 éves óvodás gyerekek szellemi színvonala, amin a te szellemi szinted nem jutott tovább, de ezt te magad is tudod.

Viszont azt legalább jól illustrálod, hogy orbánnak pont a te fajtád a célpontjai, a befogandó birkák, akik agyilag fel se fogják a világot maguk körül, csak nyomják az elborult agyrémeiket 50 éven át, 50 Gigabájt mennyiségben megszólalásonként. Na ezért nem olvas réged senki, mert az egyéni elme- és szocproblémáid ebben a tengernyi terjedelemben még egy szakorvost se érdekelnek.

Bejegyzés: Az én nemzeti konzultációm

arthurthedent 2021.06.15. 09:58:48

Jó kis törvényeket írkálnak a keresztények. Az alapelgondolás az, hogy ha a pap bácsi azt mondja, hogy a homoszekszuálisokat isten szerint meg kell gyilkolni, akkor ez törvényes. Ha azonban a homoszekszuális ember azt mondja, hogy "ne gyűlölj már, én is ugyanolyan ember vagyok mint te", akkor ez már törvénytelen, ezt már büntetni kell.

Kíváncsi vagyok az inkvizíciót mikorra tervezik visszahozni...

Bejegyzés: Az én nemzeti konzultációm

Kampfer 2021.06.15. 09:41:53

@birka menet: Mindig megnyugvással tölt el, amikor egy söpredék ellenzéki balliba újra és újra bizonyítja, hogy miért lehet ostoba nyomorultnak tekinteni. Nem meglepő módon ismét hoztad az elvárt formát.

"Annyira bírom, hogy még a bloggazda se olvassa el a tengernyi elmebajodat, mások meg pláne nem."

Egyrészt ezt nyilván bizonyítani is tudod. Ja, nem... :-)
Másrészt ez miért frusztrál téged? Neked nem tökmindegy...?

"Oszt szóljál majd ha meglesz a jogerős ítélet, ogy melyikőtök nyerte meg a blogharcot."

Alapvetéseket nem értesz, ami nem meglepő az evolúció azon szintjén, ahol anyáddal megrekedtetek. Jogerős ítélet pert feltételez. Ilyenről itt nincs szó. Továbbá a vélemény kinyilvánítása nem harc. Persze, nem meglepő, ha egy 'csótányista' fonalféreg így látja... :-/
Továbbá miért szólnék? Szerinted érdekel, mit akarsz?

@Bambano: "a tasz illetékese szerint több, mint 50 ezer migránst toloncolt ki a rendőrség illegális módszerrel az országból. ezt a klubrádióban nyilatkozták."

Idén eddig kb. 38-39000 körüli illegális határátlépést és annak kísérletét regisztrálták. Azok a sorosisták azokat számolták össze több évre visszamenően, amikor a már átjutott koszhadékokat visszatuszkolták a szerb tarlóra. Emiatt ajvékolt anno a 'zunijós' határvédelem is.

"szóval abban a kérdésben, hogy van-e migráncs, érdemes lenne egyeztetni, hogy egyforma vélemények jelenjenek meg."

Jól látod!

@midnight coder: "Mind a kettõ lehet igaz, egyrészt ha nem toloncolták volna ki õket, akkor lenne itt 50 ezer, de mivel kitoloncolták a nagy részüket, így nincs csak 103."

Pontosítanám. Idén 38-39000 körüli illegális határátlépés vagy annak kísérlete történt meg. A 103 koszos leadta a menedékkérelmét (határátkelőn, vagy az akkor még működő tranzitzónában). Ebből 4-et fogadtunk el. Hogy miért, azt nem tudom, de sajnos elfogadtuk.

"Ha meg Gyurcsi bohóc lenne hatalmon akkor jönne még 150 ezer..."

Ezt és a továbbiakat teljesen jól látod! Az Isten óvjon attól, hogy itt balliba nyomorultak, 'ajrópéerek' és hasonló demokrata agyhalottak mondják meg az irányt! Mert akkor itt vége a történetnek.

@konrada: "Azért tegyük hozzá, az 50 ezer úgy 50 ezer, hogy sokuknak ez napi program, így nagyon sokuk már önmagában is több tucatot tesz ki az 50ezerből."

Kb. 38-39000 az idei eddigi 'termés'. És jól látod, sok koszhadék pár nap különbséggel ismét próbálkozik. Családtagom lent szolgál, egyre jobban frusztrálja a rendőröket és katonákat, hogy láthatóan pontosan tudja az a sok ótvaros migri koszlidérc, hogy nem lehet bajuk. Egy módon lehet kicseszni velük, ha a horvátok felé terelik őket. Azok nagyon durván elverik mindet, nem véletlenül igyekszik a sok poloska elkerülni őket! Szerintem érdemes volna ezen elgondolkodni! :-/

@Dan da Man: Mi is sajnáljuk, hogy magadfajták kommentelgetnek. Ez ilyen.

"A kérdések tök jogosak, és el kéne gondolkodni a relevanciájukon."

Megtörtént. És láthatóan nem értünk veled egyet. Mellesleg: kifejtenéd, miben valós és miben téves a veled egyet nem értők felvetése, érvkészlete? Vagy te is csak annyira vagy képes, mint a 'zellenzéki' agyalapok általában?

"A kommentelők 90%-át meg ki kéne vágni, mert trollok, vagy ostoba mantrázók..."

Tehát a brendelmatyit kivágnád? Ő nem 90%, csak a kommentek 90%-át tolja ide. Vagy a figyelmeddel van gond, vagy a fogalmazásoddal! :-) Vagy mindkettővel...

"akik nincsenek birtokában annak a képességnek, hogy bármin elgondolkozzanak, nem hogy érdemben válaszoljanak."

Ezt te nem tudod megítélni!
Kamp.

Bejegyzés: Az én nemzeti konzultációm

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.06.15. 09:37:33

@birka menet:

A gerinces kisembert egyedül az Isten által vezérelt lelkiismerete irányítja.

Bejegyzés: Az én nemzeti konzultációm
süti beállítások módosítása