Utolsó kommentek:

Kampfer 2019.02.16. 16:39:49

@anonymand: Csak egy ostoba akar kérdéssel válaszolni egy kérdésre. Vagy olyan valaki, akinek nincs válasza. Esetleg nem akarja vállalni a válaszát...
Nos...? Te melyik vagy?
Kamp.

Bejegyzés: Handó újabb frontot nyitott

anonymand 2019.02.16. 14:52:32

@Kampfer:

Ha részleteznéd, hogy mit is értesz ez alatt:
"Mert ilyesmi szerintem nekünk is van a 'tarsolyunkban'."
Milyesmi?

Bejegyzés: Handó újabb frontot nyitott

Kovacs Nocraft Jozsefne 2019.02.16. 13:43:13

@Szóra kész Szókratész:

Egy tisztességes ember vállaja a kihívást, a szar alak (=math0=Brendel Matyó) ezzel szemben gyáván elhúz a sunyiba, hagy meghalni százezreket, csak hogy menthesse a soha nem volt becsületét.

Bejegyzés: A képembe hazudott a TV2

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.16. 13:17:55

@Szóra kész Szókratész: nem alkalmazzuk, ha lemond, a lemondást soha nem tekintjük bűnnek. Idióta vagy. Elmebeteg. Ezért vagy náci.

Horthy a valóságban tette azt, hogy volt hatalma, de nem élt vele, és utólag mosta kezeit azzal a hazugsággal, hogy nem volt hatalma, pedig volt.

"Semmilyen valós hatalma nem volt a német megszállást követő hónapokban."

De volt. Hazudsz, idióta vagy, Elmebeteg vagy. Ezért vagy náci.

" A zsidók deportálásának leállítását, pedig tekintélyénél fogva tehette meg"

Látod, hogy volt hatalma. Pofán szartad magad. Hazudsz.

"egy olyan pillanatban (partraszállás), amely következtében erősen lecsökkent a lehetősége, hogy a németek fegyveres konfliktust vállaljanak a további deportálásokért."

Totálisan idiótaság tőled, ha azt hiszed, hogy a partraszállás determinálta Horthy Miklós lehetőségeit.

" Ha akkor nem Horthy a kormányzó még 200 ezren meghalnak."

Ez idióta hazugság. Nem igaz. Nem is tudod igazolni, értelmes ember a történelmi kérdésekben soha nem is jön ilyen "mi lett volna ha" állításokkal. Ilyenekkel csak az olyan elmebeteg idióták jönnek, mint te.

"ennek következtében néptelenedett el az alföld majdnem teljesen. "

Megint egy hasból hazugság, amit nem tudsz igazolni.

"Az ellenállással kapcsolatban meg láthatóan azzal sem vagy tisztában, hogy Horthyt kihívta tárgyalni Hitler Klessheimbe, és csak akkor engedték vissza, amikor már a megszállás lezajlott, valamint több száz olyan embert letartóztatott a Gestapo az első 1-2 napon, akik az esetleges ellenállás megszervezésében részt vehettek volna ."

Érdekes módon később eszébe jutott, hogy ellen is állhatna.

"'48-'49 kapcsán sem ismered rendesen a részleteket. A magyar kormány azért indította meg a tavaszai hadjáratot(úgy egy évvel március 15-e után), mert a Habsburgok az olmützi alkotmány keretében felmondták a korábban szentesített áprilisi törvényeket ."

És? Horthynak sokkal jobb oka lett volna. Mégse tette. Nincs érved.

Te egy idióta faszbarom vagy, olyan dolgokkal jössz, amik hazugságok, nem tudod igazolni őket, sok esetben tök nyilvánvaló, hogy nem is lehet igazolni őket. Továbbá olyan dolgokkal, am nem érv semmire. Például 48 49 esetében.

Olyan elmebeteg dolgokat hiszel, hogy lemondani egy tisztségről kézmosás, hogy ellenállni háborús bűn.

Te alap szinten elmebeteg vagy ezért vagy náci. Az IQ-d, a műveltséged a béka segge alatt van. Te selejt vagy. A magyar népesség legaljához tartozol.

És sorozatban, hasból hazudozol. Semmit nem tudsz igazolni, azt hiszed, hogy a hasból hazudozás érvelés. Nem az.

Bejegyzés: A képembe hazudott a TV2

Szóra kész Szókratész 2019.02.16. 10:34:44

@math0: De alkalmazzuk, csak épen nem tudsz magyarul. Lemond arról, hogy a helyzetet a továbbiakban érdemileg befolyásolja, másra bízza a dolgok további alakulását. És ezt nem tette meg Horthy, hanem vállalt egy erősen korlátozott pozíciót, hogy a későbbiekben be tudjon avatkozni, így menekülhetett meg a 200 ezer budapesti zsidó, akiket TE a halálba küldtél volna, csak hogy menthesd a mocsok arcodat.

" És egyébként is volt hatalma. "

Semmilyen valós hatalma nem volt a német megszállást követő hónapokban. Úgy tarthatta meg korlátozott pozícióját, hogy kinevezte a németek által elvárt kormányt. A zsidók deportálásának leállítását, pedig tekintélyénél fogva tehette meg, egy olyan pillanatban (partraszállás), amely következtében erősen lecsökkent a lehetősége, hogy a németek fegyveres konfliktust vállaljanak a további deportálásokért. Ha akkor nem Horthy a kormányzó még 200 ezren meghalnak.Ezt azért nem vagy képes felfogni, mert nem ismered a magyar történelmet.

"Hazudsz, ezt nem tudod igazolni. Mármint, hogy a törökök elleni háború közül ez, és csak ez jelentett nagy pusztulást. Eleve idióta egy feltételezés."

Nemcsak ez jelentett pusztulást ,de ennek következtében néptelenedett el az alföld majdnem teljesen. Számos érintett település helytörténetében is megjelenik ezt a tény.Persze erről sem hallottál mert egy műveletlen buta segg vagy. Többek között azért okozott mérhetetlen katasztrófát az alföld népessége tekintetében, mert-ahogy a neve is mutatja 15 évig tartott, és bizony nemcsak a török, hanem a nyugati zsoldosok is fosztogattak ,erőszakoskodtak. A korábbi törökhöz kapcsolható harci cselekmények meg se közelítették ennek az időszaknak a pusztulását.Az egész török kor Habsburg-Oszmán relációjának alapvető elemeivel sem vagy tisztában Bizony, nem amőbázni, meg aludni kellett volna töri órán a mocsok kurva anyádat!

Az ellenállással kapcsolatban meg láthatóan azzal sem vagy tisztában, hogy Horthyt kihívta tárgyalni Hitler Klessheimbe, és csak akkor engedték vissza, amikor már a megszállás lezajlott, valamint több száz olyan embert letartóztatott a Gestapo az első 1-2 napon, akik az esetleges ellenállás megszervezésében részt vehettek volna .
'48-'49 kapcsán sem ismered rendesen a részleteket. A magyar kormány azért indította meg a tavaszai hadjáratot(úgy egy évvel március 15-e után), mert a Habsburgok az olmützi alkotmány keretében felmondták a korábban szentesített áprilisi törvényeket .

Olvass többet, írj kevesebbet..!;)

Bejegyzés: A képembe hazudott a TV2

Kampfer 2019.02.15. 08:09:33

@anonymand:

"Több kell!
Sokkal több."

Hűha!!! Na, mesélj? Mi többet tudsz elképzelni a 'jelzésnél'? Be szeretnéd hívni a szov... akarom mondani a 'zunijós' csapatokat??? Vagy hazai 'csapatokkal' szeretnéd elérni a céljaidat?

Egyszerűen csak érdekel, mit értesz a 'sokkal több' alatt. Mert ilyesmi szerintem nekünk is van a 'tarsolyunkban'.
Kamp.

Bejegyzés: Handó újabb frontot nyitott

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.15. 06:49:55

@Sam Ace:

Erich Von Mansteinnke is van sírköve, pedig elítélt náci bűnös, csak nem halálra ítélték.

a zsidó barátról meg annyit, hogy ha Horthy egy vagy két zsidót hagyott elmenekülni Magyarországról, mert gazdagok voltak, és kapcsolatai voltak vele, akkor azok simán lehetnek személyesen hálásak neki, és ha éppen olyanok, hogy az nem érdekli őket, hogy a többi zsidóval mit tett, akkor olyanok. vannak ilyen emberek zsidók között is, mit akarsz te ezzel bizonyítani?! semmit nem lehet ebből kihozni, erőltetett, idióta marhaság részedről.

Bejegyzés: A képembe hazudott a TV2

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.15. 06:37:03

@Sam Ace: "továbbra is az van, hogy Horthy halálba küldött 400 ezer zsidót. tisztességes, értelmes ember számára ez a tény elég, és semmiféle más dolog nem változtathatja meg, hogy Horthy egy náci, háborús bűnös geci volt. még akkor sem, ha a feleségéhez kedves volt, akkor sem, ha volt 3 zsidó puszipajtása, akkor sem, ha zsidó kisfiúkkal hancúrozott, akkor sem, ha Horthy egyszer azt mondta Hitlernek, hogy "a teremburáját", stb. stb. ezek a kerülő, erőltetett baromságaid nem alkalmasak arra, hogy cáfoljanak egy ilyen erős tényt. legalábbis értelmes embernél."

1) ezt nem cáfolja az, hogy az amerikaiak nem tettek vele kivételt. mert hát nem azt kell megmagyarázni, hogy miért nem tettek kivételt, azt kellene megmagyarázni, ha tettek volna. az sem, hogy a szovjetek nem indítottak ellene koncepciós pert, azt a belső politikai ellenfelek ellen indították. az sem, hogy miért nem tették el láb alól. azt is az olyan ellenségeknél alkalmazták, akik veszélyesek voltak. Horthynak nem volt hatalma, szellemileg nem volt befolyásos ember. szemben Trockijjal.

2) az sem, hogy a vonatvezető miért nem állt ellen, mert az egy másik ember, másik kérdés.

3) az újratemetés sem, ez egy olyan korban történt, amikor éppen a szovjeteket nagyon utálták, és fontosabb volt a szovjeteket utálni, a magyar kormánynak is, meg Nyugatnak is. náci veszély éppen nem volt. azt nem látták előre, hogy itt most micsoda nácizmus lesz.

btw. több német vezető sincs jeltelen sírban, mint Rudolf Hess, Ervin Rommel, stb. igazából, ha valakit nem ítéltek el, nem lőtték agyon a háborúban, akkor nem nagyon lehet kivitelezni, hogy de azért évtizedekkel később lőjék le, és temessék jeltelen sírba. tehát ez a per kérdése amire már adtam választ.

mondom, komoly szellemi sérült vagy, ha azt hiszed, hogy 400 ezer zsidó deportálását ilyen nyakatekert érvekkel lehet cáfolni.

Bejegyzés: A képembe hazudott a TV2

Sam Ace 2019.02.14. 22:59:46

@math0: "linkeltem, hogy az volt az alapelv, hogy ha egy háborús bűnöst egy országhoz lehet kötni, akkor ott kel elítélni. te mit nem fogtál ebből fel, te húgyagyú?!" -Igen,de tehetettek volna kivételt,vagy eltehették volna láb alól.Rákosi idején koncepciós perek sokasága volt,miért ne foghatták perbe?ÉS ők győztek miért így egyeztek meg?Megsíratták Horthyt?Nem.Lelőtte volna titkosszolgálat,és kész.1945-ben el kellett intézni és elintézték az ellenállókat Horthyval vagy anélkül erőből lenyomták."Nincs ember,nincs probléma"-Sztálin

"erre már válaszoltak. voltak zsidó üzlettársai. ahogy Orbánnak is vannak arab terrorista üzlettársai. vannak ilyen gecik, akik még a geciségükben is elvtelenek. "

Hihetetlen,hogy nem válaszolsz értelmesen.Orbán mögött hatalom befolyás van.Horthy nem volt pusztán több mint egy menekült se befolyása se hatalma.Őt eltartani semmi értelme nem volt.

"továbbra is az van, hogy Horthy halálba küldött 400 ezer zsidót. tisztességes, értelmes ember számára ez a tény elég, és semmiféle más dolog nem változtathatja meg, hogy Horthy egy náci, háborús bűnös geci volt. még akkor sem, ha a feleségéhez kedves volt, akkor sem, ha volt 3 zsidó puszipajtása, akkor sem, ha zsidó kisfiúkkal hancúrozott, akkor sem, ha Horthy egyszer azt mondta Hitlernek, hogy "a teremburáját", stb. stb. ezek a kerülő, erőltetett baromságaid nem alkalmasak arra, hogy cáfoljanak egy ilyen erős tényt. legalábbis értelmes embernél."
Ezen az alapon beosztottjai is ellenállhatott volna,mozdonyvezető,rendőr aki összeterelte őket stb-stb.

Másik probléma,hogy akkor miért engedték meg az újratemetését.Miért nem tüntettek?Miért nem állták el Európa nagy demokratái az utakat?Miért nem dolgoznak azon,hogy jeltelen sírba átrakják mint a többit?

Bejegyzés: A képembe hazudott a TV2

Jakab.gipsz 2019.02.14. 21:55:00

Handó újabb frontot nyitott !

És ?

És most egy kicsit komolyabban.

1. A Római jogalkotás szerint, törvényt az alkothat, aki a törvényt képes betartatni.
2, A modern jog-államiság, konszenzusos jog és törvény alkotási folyamata az (ütődött) Habermas szerint, már mentes a morál szubsztancionális és transzcendens, vonatkozásaitól, önmagára vonatkoztatva, körkörös.
Azaz lélektelen biorobotok, "humán erőforrások" számára van megalkotva.

Mi az, hogy nem tetszik Hagyónak ez a remek mű ?

Ennyi.

Bejegyzés: Handó újabb frontot nyitott

anonymand 2019.02.14. 19:30:22

@igazi hős:

"Az eredmény nyilvánvaló, ennek ellenére valami jelzést csak kell küldeni, "mert vétkesek közt cinkos, aki néma". " - majdnem teljes mértékben, egyetértek veled.
A "valami jelzés" ami nálam nem stimmel.
Gondolj az MTA-ra.
Valami jelzés volt a zemútnyócévben.
Is.
És mi lett, lesz a vége.
Több kell!
Sokkal több.

Bejegyzés: Handó újabb frontot nyitott

Killary Fucking Clingon 2019.02.14. 17:26:38

A bírói kar beleértve Handót is persze és az ügyvédség 90%át, en block, fos úgy ahogy van. Tehetségtelen nímandok többnyire, akik a privát szférában megélni képtelenek, mert segg hülyék, ah elmegyünk bírónak..szülünk 2-3 gyereket ószt jó napot.. Élet tapasztalat nuku, gyakorlat nuku, intelligencia többnyire nuku. Na ez a bírói kar. Az ügyvédség meg talán a bíróknál is alább vannak..nem véletlen hogy havonta legalább egy ügyvéd bűnözőről szólnak a hírek.. Nem részletezném, mindenki tudja. Miközben a nemzetközi ügyvédi irodák meg eleve itt sem lehetnének az országban, lopnak és hazudnak. A teljes jogi szakma meg asszisztál ehhez. Gratulálok, hogy rothadnátok meg ahol vagytok.

Bejegyzés: Handó újabb frontot nyitott

AlphaTauri 2019.02.14. 15:22:21

Úgy látszik, nem ugyanazt a nyílt levelet olvastuk. Amit én olvastam, abban egy szó-hang nincs a bírói egyesületről. Sőt, kritikát sem tartalmaz.
Hanem egy felszólítás az összefogásra a közös cél érdekében.

Bejegyzés: Handó újabb frontot nyitott

Iván Gábor IGe · http://egely-wheel-egely-kerek.blog.hu/ 2019.02.14. 14:37:28

A Tisztességes Bírói Magatartásért mozgalom már semmin sem csodálkozik.
Bár meg kell jegyeznem, hogy mi egyik oldalt sem pártoljuk, ha már itt vannak oldalak egyáltalán. Tennivaló meg lenne bőven mindenhol, mert az ország morális, erkölcsi és jogi színvonala lejjebb züllött mint a kádár rendszerben volt.

Bejegyzés: Handó újabb frontot nyitott

Fánkevő Fáncsi 2019.02.14. 13:45:42

@anonymand: "Ez pedig nem más, mint az a javaslat, hogy a parlament Handó Tündét fossza meg hivatalától." - egyetértek ez tényleg elég vad kijelentés. Handó Tünde azért van ott ahol van, mert Orbán Viktor így látja jónak. Addig ott is marad amíg Orbán Viktor ezt így akarja. Azt, hogy ez miért így a jó azt tucatnyi szakember és nem szakember alát tudja támasztani, és fogja is ha éppen kell.
Azok pedig akiknek a véleménye nem egyezik Orbán Viktoréval, azok vagy migránspártiak, vagy sorosbérencek, vagy mindkettő.

Bejegyzés: Handó újabb frontot nyitott

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.14. 13:43:42

@Szóra kész Szókratész: összességében tőled

1) vagy azt az idiótaságot olvassuk, hogy 48-ban ellenállni hülyeség volt, 56-ban ellenállni hülyeség volt, a törökök ellen ellenállni hülyeség volt. nyilván a tatárok ellen ellenállni is hülyeség volt, a németek és habsburgok ellen ellenállni is hülyeség volt.

2) vagy azt, hogy ezek valamiért nem voltak hülyeségek, csak a náci németek ellen állni lett volna hülyeség, ami illogikus

3) a náci németek esete nyilván sok irreleváns részletben más, mint a többi eset, de a kettős mércédet, az idiótaságodat ez nem magyarázza meg. egy elnyomó hatalommal szemben valójában minden esetben helyes, és hősies dolog ellenállni. akkor is, ha állami szinten van, akkor is, ha nem, akkor is, ha sokan halnak meg, akkor is, ha kevesen. persze lehet butábban és okosabban ellenállni, de a legbutább ellenállót is hősnek tekintjük. olyan nincs, hogy az ellenállás nem helyes. nincs erre történelmi példád.

és mivel nincs, ezért ki kell, hogy mondjuk, hogy te egy beteg ember vagy, ezért mosdatod a náci Horthyt, és ezért vagy te magad is náci.

Bejegyzés: A képembe hazudott a TV2

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.14. 13:38:34

@Szóra kész Szókratész: 48-ban nagyon sok magyar halt meg a szabadságharcban, Szerinted ennek a szabadságharcnak a vezetői háborús bűnösök voltak. Szerintünk, értelmes magyarok szerint pedig te egy hazaáruló, ütődött fasz vagy. És pontosan ezért vagy náci.

Bejegyzés: A képembe hazudott a TV2

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.14. 13:37:50

@Dr. Sándor Zsuzsa: nem lehet. Ez a féreg pontosan ezt a stílust érdemli meg. Ez a féreg pontosan azért náci, mert eddig finom stílusban engedték neki. És Magyarországon veszélye van annak, hogy ezek a férgek elhatalmaskodnak, pontosan azért, mert senki nem mond oda nekik keményen. EZek nem értenek a finom szóból.

Bejegyzés: A képembe hazudott a TV2

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.02.14. 13:36:11

@Szóra kész Szókratész:

"De, a felelősségtől való szabadulásra, áthárításra használják te buta segg, csak nem ismered a magyar nyelvet."

Nem, te egy elmebeteg idióta vagy. Lemondás esetében sosem alkalmazzák. Lemondás miatt soha senkit nem tartunk bűnösnek. Legalábbis az értelmes többség. Az olyan selejtes idióták, mint te, lehet.

" Horthynak '44 márciusa után semmiféle valós hatalma"

Ő rendelte el a deportálások elkezdését, és a leállítását is. És egyébként is volt hatalma. Idióta fasz vagy. Ha nem lett volna hatalma, akkor ugyebár az ugyanaz, mintha lemondott volna. Még pofán is szartad magad, te idióta, náci, Fideszes segg!

"Épp arról szól az-általad nem ismert- bibliai történet te szerencsétlen hülye, hogy hogy a jeruzsálemi főpapság ragaszkodik Jézus megfeszítéséhez, de Pilátus nem akarja kivégeztetni, így a tömegre bízza az ítélet kimondását. Vagyis nem állt hatalmában megmenteni Jézust, mert akkor megtette volna,és egyszerűen lezárja az ügyet."

A faszt, te idióta! Pilátusnak módjában lett volna megmenteni Jézust, de nem tette. Pont ez a történet tanulásága, hogy Pilátus egy geci volt. Horthy is az volt, egy náci geci. És te is az vagy, egy náci geci. Selejtek vagytok. IQ-ban is, és EQ-ban is. Azért vagytok nácik, mert idióta betegek vagytok.

"Ezt azért gondolod így, mert nem ismered a magyar történelmet , és nem fogod fel, hogy milyen totálisan más helyzet volt 1848-49, mint 1944."

Vesztettél, nincs érved, marad az érv nélküli kinyilatkoztatás, hazudozás, érvelési hibák sorolása. Idióta vagy, ezért vagy náci.

"Nem, te idióta azt állítom, hogyha Horthy nem marad a helyén,hanem szép kényelmesen lemond, akkor a maradék 200 ezret is deportálták volna. "

Ezt a jó édes kurva anyád se tudja. Te is csak kamuzod. Ezt nem lehet tudni, és szerintem nincs is így. Olyan idiótaságokkal jönni, amit nem tudsz igazolni, amit a kurva anyád seggéből szoptál, az nem érv.

"Az alföld a 15 éves háború idején halt ki majdnem teljesen"

Hazudsz, ezt nem tudod igazolni. Mármint, hogy a törökök elleni háború közül ez, és csak ez jelentett nagy pusztulást. Eleve idióta egy feltételezés.

" és nem szabadságharc volt"

értem, tehát szerinted Balassi Bálint egy háborús bűnös volt. MI, értelmes, hazaszerető, magyar emberek szerint meg nem, és te vagy az idióta, hazaáruló, tudatlan, faszfej, pszichopata beteg.

"Te hülye barom, én a voronyezsi katasztrófáról beszélek"

Hát, az sem a németek elleni lázadás volt, te idióta faszbarom!

"Teljesen irreális elvárás egy ilyen gyenge kivéreztetett hadrővel ellenállni egy olyan hadseregnek, amely képes volt 1-2 hónap alatt megszállni ny-Európa nagy résztét."

Több másik ország megcsinálta. És még ha meg is szállták őket, legalább nem olyan lapostetű férgek, mint Horthy, és te.

Jó lenne, idióta faszbaromkám, ha a jó édes kurva anyádat fárasztanád az ostobaságaiddal, idiótaságaiddal, a tudatlanságoddal, meg azzal, hogy egy olyan beteg pszichopata patkány vagy, mint Horthy maga.

De hogy ezzel senkit nem fogsz meggyőzni ezen a blogon, az is biztos.

Menjél a patkány társaid közé, te selejt!

Azért vagy náci, mert selejt vagy. Genetikai hiba.

Bejegyzés: A képembe hazudott a TV2

igazi hős 2019.02.14. 13:06:43

@anonymand: Az eredmény nyilvánvaló, ennek ellenére valami jelzést csak kell küldeni, "mert vétkesek közt cinkos, aki néma".

Bejegyzés: Handó újabb frontot nyitott