Rangos, Sándor, Huth, Kuncze Havasnál
2015. november 30. írta: Dr. Sándor Zsuzsa

Rangos, Sándor, Huth, Kuncze Havasnál

Amerika nagyon beszólt

colleen_bell-origo_hu.jpg

Kép: origo.hu

Ha valakiben kétségek lettek volna, vajon André Goodfriend ügyvivő távozása, s az új nagykövet érkezése nyomán maradtak-e washingtoni fenntartások a magyar kormánypolitika bizonyos vonásaival kapcsolatban, Bell beszéde most megerősítette: az amerikai álláspont nem változott.

A gyűjtögetést is megadóztatják

gomba-kertesz_blog_hu.jpg

Kép: kertesz.blog.hu

Magyarország a sor végén (OECD jelentés)

oecd.png

 

Gyurcsány zászlót bontott

gyurcsany-nepszava_hu.jpeg

 

Ausztria is kerítést épít

Mi történt? Sokáig tabu volt a "kerítés" szó a sógoroknál

 

kerites-magyarhirlap_hu.jpg 

TV2: Folytatódik a szappanopera

 

tv2-origo_hu.jpg

Kép: origo.hu

Véső és kalapács vs. sarló és kalapács (Novák Előd akciója)

novak-elod-estiujsag_hu.jpg 

 Kép: estiujsag.hu

Ítélet a 2006-os rendőrperekben

Gergényi és még egy vádlott megrovást kapott, a többit elévülés miatt nem büntették meg. Az ítélet szerint ők is elkövették az elöljárói kötelezettség elmulasztását, de, mert az alapeset 3 évig terjedő, az elévült. Ha minősített eset lenne – súlyos hátrányokkal/ következményekkel járt volna, akkor nem évült volna el.

bene-ugyvedvilag_hu.jpg

Kép:ugyvedvilag.hu

Lázár János visszaszólt  

és "Sem időm, sem kedvem politikai lökdösődéssel foglalkozni"

 

lazar-hellodelsomogy_hu.jpg 

Egy Fidesz-szavazó a kiirtott indiánokkal tette helyre az amerikai nagykövetet

Bár a nagykövet nevét sem tudta leírni. 

Nézzétek meg:

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jog-asz.blog.hu/api/trackback/id/tr478127406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kampfer 2015.12.03. 08:52:19

Bár már régebbi a sztori, de azért mégis aktuális. Személy szerint én teljesen rendjén valónak érzem, hogy az amerikai álláspont nem változott. Miért változott volna?
Változtak az amerikai érdekek? Nem.
Változtak az amerikai politikusok (személyükben)? Csak a nagykövet.
Voltozott az amerikai gazdasági érdek? Nem.
Volt gyökeres változás az amerikai belpolitikában? Nem.
Változott az amerikai mentalitás...? Pfff...! Na ugye!
De azt nemcsak rendjén valónak érzem, hanem örömmel és bizakodással tölt el, hogy a magyar politika ennek hatására SEM változott! Miért is változott volna?
A jenkik valami gyarmattartóink? Nem.
A jenki külpolitikának van valamilyen iránymutató, meghatározó jogköre a magyar külpolitikára nézve? Nincs.
Az itt hozott döntések a jenkik érdekeit szolgálják? A magyar választók szempontjából nézve ez irreleváns.
Kell, hogy tetsszen a magyar irányvonal vagy meghatározó politikai vélemény a jenkiknek? Senkit sem kell, hogy ez itthon érdekeljen!
Hatása van a jenkik véleményének? Mindenképpen.

A leginkább hangoztatott véleménybeli különbségek pedig egyenesen BELÜGYNEK tekinthetőek.
Paks ügye? Egyrészt stratégiai, másrészt pedig gazdasági érdek, amit a jenkiknek minimum el kell fogadnia, ha nem is értik meg vagy nem is értenek vele egyet! Esetleg az Északi Áramlat ügye??? Azért nem akadékoskodik az EU, mert a szállító és kitermelő cég ugyanaz? Persze, mert a szállítás az EU területén kívül történik (tenger alatt)! Míg mi, gaz náci magyarok már az EU területén szállítottuk volna a Gazprom gázát! Na, azt nem lehet! A fritzeknek lehet? Persze, mert ők a tenger alatt szállíttatják a (Gaz)prommal! Csak nekem tűnik ez pofátlan álszent dumának? A szalonhölgynek ez nem furi...?
Civil szervezetek? Na ne röhögtessenek már...! Ezek úgy civilek, ahogy Teréz Anya rúdtáncos! Esetleg bírónő tudná idézni a jenkik külföld által pénzelt szervezetek belföldi (USA-beli) tevékenységének törvényi szabályait? Migráns-ügyben művelt tevékenységükért a minimum a felfüggesztett kellett volna legyen!
Korrupció? Volt, van és lesz is. Igen, a jenkiknél is. Persze, értem én, hogy ebben a magyarok nem profik, sőt kezdő kisiskolások, hiszen ez a patásorbán mégcsak egy nyomorult háborút sem indított gazdasági haszonszerzésért! Sőt! Fogolytábort sem létesített a monacrhia egykori gyarmatán, ahol a magyar irredenták gaz ellenségeit narancsruhába öltöztetve kínozzák! Sőt! A MOL, MVM és a tolvaj közműszolgáltató vezetését sem tartóztatták még le benfenntes kereskedésért és még az MVM vezérnek sem kellett a tükörre loccsantania az agyát, nem úgy, mint szegény ENRON vezérnek! Valóban, a jenkik tényleg joggal szólják le a magyar korrupciót! Kezdők vagyunk még!
Migráns ügy? No, ebben szintén joggal ütnek minket, hisz még egy nyomorult migránst sem tudtunk a drótra géppuskázni! Szarakodtunk itt mindenféle vízágyúval, pajzsokkal meg kerítéssel...! Csináltuk volna úgy, mint ők a mexikói határon! Na, akkor valóban profik lennénk...! De így... csak matőrök!

Bírónő! Nem kell félreérteni! Nagyüzemileg kellene eltakarítani a magyar politikából és a gazdaságból a korrupciót! Nagyüzemileg kellene rendbetenni a magyar egészségügyet, a munkaerőpiacot és az alapszintű oktatást! És nagyüzemileg kellene az ország valódi (katonai, fizikai, energetikai) biztonságát megerősíteni! De erre egy kuncze, bajnai, a gyurcsány (phejjj), sebajtóbiás, fodorgábor, szváriviktor és hasonlí típusú eszközök ugyanannyira tűnnek alkalmasnak és hitelesnek, mint az Orbánék! Annyi különbséggel, hogy a jelen kormány legalább ettől a migráns sáskahadtól megpróbálta megvédeni az országot és a lakosságot! Nekik még mindig többen hisznek, még mindig hitelesebbek, mint a 'másik oldal' szinte bármelyik prominense!

Ami pedig ezt a bell 'asszonyságot' illeti, nos azt hiszem szerencsésebb volna, ha egy pohárka pezsivel elvegyülne valami bálban és addig mosolyogna, amíg még a biológia ad némi fedezetet a 'mosolycsekk' mögé!
És nyugodtan higgye el, Bírónő: a havasék, kunczéék társaságában legalább annyi embert (szavazót) lehetne találni, aki ne tudná leírni ennek a mosolytündérnek a nevét, mint a fidesz szavazói közül! Egyébként erről a pl. kunczéról én is mesélhetnék...!
Üdvözlettel:
Kamp.
süti beállítások módosítása