Tényleg a magyarokra támadt Tóta W. Árpád?
2021. április 10. írta: Dr. Sándor Zsuzsa

Tényleg a magyarokra támadt Tóta W. Árpád?

Kik nevezték 1. számú ***-nak a „kalandozó” magyarokat? Azok akik elszenvedői voltak a kalandozásoknak. Kik tartották 2. számú ***-nak az őket fosztogató magyarokat? Azok, akiket kifosztottak. Akkor kik „sértették” meg a 900-as években élt magyarokat? Az itáliaiak, bajorok, svábok és egyéb akkor már Európában letelepült népek. Vagyis ebből erősen úgy tűnik, hogy nem a beperelt és a Kúria által elmarasztalt HVG és Tóta W. Árpád.tota_w.jpg

Meglepne, ha például Joe Biden megsértődne azon, ha valaki az amerikai polgárháború idején harcoló rabszolgatartókról mondana dehonesztáló jelzőket. Valószínűleg nem érezné őket a saját személyisége lényeges vonásaival azonosnak....

A részleteket lásd ITT

vagy itt: https://24.hu/belfold/2021/04/10/tota-w-arpad-kuria-itelet-hvg-magyar-migransok/

A bejegyzés trackback címe:

https://jog-asz.blog.hu/api/trackback/id/tr4316496816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

evilwolf 2021.04.11. 11:32:22

Én még mindig azt kérdezem, hogy kik a magyarok?
Ki volt anno a magyar, és ki most?
Azt látom, hallom, hogy ezt leginkább azok akarják meghatározni, akik a NER-ben vannak, vagy azok seggnyalói néhány csepp morzsa juttatásának reményében.
Főleg az tetszik a legjobban, amikor olyan echte "magyar" nevű írja a másikról, hogy az nem magyar. Főleg, ha még be is mondja a származását, ami tényleg nem magyar.
És ha már ó itt van, akkor meg a migránsok még csak át se vonuljanak az országon. Ez tetszik a legjobban. :D
Ahogy tanították, összeállt törzsek itt honfoglaltak. Mentek volna tovább is, de Augsurgnál kaptak egy kokit meg sallert, és erre azt mondták, hogy jó, akkor ez itt a mi hazánk. Nagyjából üres volt a terület, azt a pár szlovákot meg nem volt nehéz elzavarni. Oszt jöttek a törökök, utána meg be kellett telepíteni.
Államnál is meglévő családi történetünk igazolja, hogy én is echte magyar vagyok. Mégpedig úgy, hogy az Ural vidékéről csatangoltunk ide.
Erre a XXI. században, a 3. évezredben eljutottunk oda, hogy egy sváb nevű jelenti ki a kommentben egy kazah-orosz területről ide bóklászott család sarjának, hogy te nem vagy magyar. OK, de az én őseim egy kicsit mégis korábban gyüttek ide. :DD Ez ugyanúgy vicces, mint szomorú.
Szóval, itt mindenki egy magyarsághatározó.
Értem én, hogy Tóta W. Árpád úgy fogalmazott, hogy azt így nyilvánosan nem illik, de már annyira tele a tökünk egymással, hogy már így jött ki belőle. Nekem sokkal rosszabb a meglátásom, de itt nem szeretik, ha az ember kimondja, leírja. És ahogy látom, sokan vagyunk így, mindkét oldalról. Attól, mert nem mondjuk ki, mert baj lehet belőle, attól azt még úgy gondoljuk. És előbb-utóbb úgyis kitör mindig valakiből. Ha meg egyszerre tör ki sokakból, akkor baj lesz.

Kampfer 2021.04.11. 17:59:26

Tisztelt bírónő!

A Kúria ítéletét meglepve, de elégedetten olvastam, az Ön cikkét azonban sajnos már nem meglepve és szomorúsággal vegyes haraggal.

"Tényleg a magyarokra támadt Tóta W. Árpád?"

Igen, egyértelműen. Közönséges primitív, ballib 'magyarozás' volt, gyűlöletbeszéd a javából.

"Magyar ember nem lop, csak kalandozik címmel..."

Nos, ez olyan, mintha azt írnám, hogy egy ballib nem véleményt nyilvánít, hanem csak hungarofób módon gyűlölködik.

"Kik nevezték 1. számú ***-nak a „kalandozó” magyarokat? Azok akik elszenvedői voltak a kalandozásoknak. Kik tartották 2. számú ***-nak az őket fosztogató magyarokat? Azok, akiket kifosztottak."

Tisztelt bírónő! Csak remélni merem, hogy Önnek jóval több esze és belátása van, mint ennek a 'tótavé' nevezetű képződménynek, akivel megverte az Isten ezt az országot! Szeretném jelezni, hogy a vitatott korban a portyázás és a fosztogatás nagyjából annyira volt általánosan bevett tevékenység, mint száz éve a hadüzenetek küldözgetése, vagy napjainkban egy ostoba szankció kiszabása. Ez a koszhadék szerencsétlen a huszonegyedik század elejéről kíván megítélni egy tizedik századi eseménysort, természetesen kiragadva belőle a magyarságot (amit ő szándékoltan gyalázni kívánt), mintha egyedüli népcsoportként űztük volna ezt a harcmodort és ezt a tevékenységet Európában. Nos, nem! Ez a söpredék primitív módon hazudozott, gyűlöletbeszédben szított a magyarság ellen!

"Akkor kik „sértették” meg a 900-as években élt magyarokat? Az itáliaiak, bajorok, svábok és egyéb akkor már Európában letelepült népek. Vagyis ebből erősen úgy tűnik, hogy nem a beperelt és a Kúria által elmarasztalt HVG és Tóta W. Árpád."

Tisztelt bírónő! Felhívom figyelmét, hogy az ezer évvel ezelőtt élt svábokra, bajorokra NEM vonatkozik a jelenleg hatályos magyar jogszabály! Ellentétben ezzel a 'tótavé' nevezetű humanoidra igen!

"De milyen jogi alapja van egyáltalán egy ilyen pernek?"

Teljesen megalapozott és indokolt volt végre precedenst teremteni és jogilag is számonkérni egy magyargyalázót!

"Egyértelmű, hogy ez a szabályozás korlátozza a véleménynyilvánítás szabadságát."

Ez közönséges hazugság!

"Ráadásul én erősen kétlem, de legalábbis furcsállom, hogy dr. Dégi Zoltán I. rendű és Rácz Szabó Zoltán II. rendű felperes úgy érzi, hogy az ő személyiségük lényeges vonása azonos a honfoglaláskori, fél Európát feldúló magyarokéval."

Az, hogy Ön miben kételkedik és miben nem, ez az Ön dolga, bírónő, de senkit sem kell érdekeljen! Rajtuk kívül még milliók vettek volna elégtételt azon a 'tótavé' nevezetű tagon. Én is! Jobban járt a Kúria ítéletével, mint velünk!

"Meglepne, ha például Joe Biden megsértődne azon..."

Blablalba... :-) Bírónő! Az az elmeroggyant bádogember még egy nyomorult lépcsőn is meglepődik! Sőt, akár háromszor is! Nem túl szerencsés példaként idézni egy egyébként józanul is fullidióta, szélballiba demens szerencsétlent. Szerintem.

"ha az önmagában sértő közlés nem öncélú és az szorosan kötődik egy közügy megvitatásához, úgy még a durva közlések sem lépik túl a véleménynyilvánítás elfogadott határait"

Helyesen ítélte meg a kúria, hogy ez nem ez az eset volt!

"Azt meg már említeni is szégyellem, hogy a Kúria egy jelzős szerkezet egyik szavát – a migránsokat – elfogadhatónak tartja, ám ennek a szónak a jelzőit már nem."

Nyilván magánemberként vitatható az is, de jogilag nem (ugye ezzel önök is éltek nem is kevés alkalommal '15 óta)! A társadalom ítélete ezért is elővenné a tagot, a jog nem.

"Nem bocsátkoznék bele abba a jogászok közt zajló vitába, hogy vajon az idézett jogszabály célja a kisebbséghez tartozók méltóságának védelme-e, vagy ugyanezzel a szabállyal kell-e, lehet-e védeni a társadalom többségét is..."

Ne is tegye, bírónő! Ami egy cigánynak kijár, az egy magyarnak is jár alapesetben is! Magyarországon!!! Igenis a többséget is védenie kell a jogszabálynak! Aki nem így gondolja, az egy közönséges hungarofób, aki diszkriminálni kívánja a magyarságot saját otthonában!

"...de annyit azért elárulok, hogy szerintem az ilyen típusú szabályokat normális esetben a kisebbségek védelme érdekében kell(ene) alkalmazni."

Ön szerint. Ami nem kell érdekeljen senkit sem! A Kúriát sem. És szerencsére már nem az Ön véleménye a mérvadó!

"A közbizalmat ki kell érdemelni."

Ezt önöknek és az Ön barátainak is meg kellett volna már tanulniuk! Nem sikerült.

"A bíróságok függetlenségét korrekt ítéletekkel be kell bizonyítani."

Ez épp egy ilyen volt!

"Ellenben biztosan nem erősíti a bíróságok függetlenségébe vetett hitet az, hogy a minap szép csendben a Kúria elnökhelyettesévé nevezték ki Patyi Andrást..."

Ó, dehogynem! Az, hogy a 'tótavék' és a 'dobrevnék' ettől rosszabbul érzik magukat, csak erősíti a hitet, hogy jó irányba változik végre valami! Régi bölcsesség, hogy ha egy hungarofób balliba hangosan ajvékol, akkor tudhatja a magyarság, hogy végre valami pozitív irányba változik! Már, ami a magyarok sorsát illeti és nem a magyargyűlölőkét, liberálokét, szocdemekét! Jó ez így!
Kamp.

Kampfer 2021.04.11. 18:16:52

@evilwolf: "Azt látom, hallom, hogy ezt leginkább azok akarják meghatározni, akik a NER-ben vannak..."

Tehát a valóság egy szűk szegmensét látod, vagy csak azt a részét, amit látni akarsz.

"Főleg az tetszik a legjobban, amikor olyan echte "magyar" nevű írja a másikról, hogy az nem magyar."

Jól látod, ha nem is tetszik. Egy sváb származású is lehet akár ezerszer különb ember és magyar, mint egy magyar nevű (jó példa erre az ún. 'magyargyörgy' nevű tag)!

"Főleg, ha még be is mondja a származását, ami tényleg nem magyar."

Tehát akkor kijelenthető, hogy befogadó, 'sokszínű' nemzet vagyunk? Ok.

"És ha már ó itt van, akkor meg a migránsok még csak át se vonuljanak az országon."

Nos, ez független attól, hogy ő itt van-e vagy sem! A migráns egyáltalán ne vonulgasson itt se át, se keresztül! Szépen pattanjon le a drótról és húzzon vissza oda, ahonnan a szél idefújta vagy mehet a belgrádi német követségre menekültvízumért. Ha megkapja, már át is UTAZHAT és LEGÁLISAN. Ha nem, akkor pedig miért kellene engedni, hogy itt átgyalogoljon tökön-babon keresztül? Tehát a vélemény legitim.

"Ahogy tanították, összeállt törzsek itt honfoglaltak. Mentek volna tovább is..."

Vagy rosszul tanították, vagy te tanultad ostobán. Nem mentek volna! A nyugatiak ugyanúgy zsoldba fogadták őket egymás ellen, mint a Honfoglalás előtt! Ezt a területet már szállásterületként foglalták el, nyugatra fosztogatni és zsoldban harcolni jutottak el.

"Erre a XXI. században, a 3. évezredben eljutottunk oda, hogy egy sváb nevű jelenti ki a kommentben egy kazah-orosz területről ide bóklászott család sarjának, hogy te nem vagy magyar."

Mert simán elképzelhető, hogy az a fajta 'magyar' vagy, akit ezer éve simán a kutyák elé vetettek volna! Nem tudom, csak lehet. Ha egyetértesz, ezzel a 'tótavé' nevezetűvel, akkor esélyesebb, hogy az a fajta vagy. Vagyis egy söpredék. Nem állítom, csak egy gondolatszálat követek. Ezt akár egy sváb származású is simán megállapíthatja rólad!

"Értem én, hogy Tóta W. Árpád úgy fogalmazott, hogy azt így nyilvánosan nem illik, de már annyira tele a tökünk egymással, hogy már így jött ki belőle."

Ne aggódj! Nekünk is tele van a tökün azokkal úgy, hogy másként nem is jöhetne ki! Egy forintot nem adnék se az egészségéért, se az életéért! Vagyis ez az érzés nem az ő kiváltságuk! Itt is jelen van, nagyon erősen.

"Nekem sokkal rosszabb a meglátásom, de itt nem szeretik, ha az ember kimondja, leírja."

Ebben picit korrigálnálak! Bírónőt többek között az emeli ki a többi ballib meggyőződésű blogger közül, hogy megtűri az ellenvéleményt és egy erősebb nyelvezet miatt nem töröl. Továbbá vannak gondolatai, amivel magam is egyetértek. Ergo ha a véleményével nem is értek egyet, de van tisztelhető benne, ami becsülendő! A kevesek közé tartozik ezzel.

"És ahogy látom, sokan vagyunk így, mindkét oldalról."

Ezt jól látod.

"Attól, mert nem mondjuk ki, mert baj lehet belőle, attól azt még úgy gondoljuk. És előbb-utóbb úgyis kitör mindig valakiből. "

Ez is valid. Nincs közös gondolkodás és közös nyelvezet. Az ellentétek kibékíthetetlenek.

"Ha meg egyszerre tör ki sokakból, akkor baj lesz."

Szerintem azt hívják polgárháborúnak.
Üdv: Kamp.

bankvezér 2021.04.13. 10:10:59

@Kampfer: "Szerintem azt hívják polgárháborúnak."

Ha kérhetem, ebben csak a liberális és a fasiszta elit vegyen részt. (Ketten együtt a népesség 10 % -át teszik ki.)
Aztán ha ők laposra verték egymást, akkor a baloldaliak - a népesség 90 % -a) egyszerűen hatalomra kerülhet. :)

Kampfer 2021.04.13. 12:28:40

@bankvezér: "Ha kérhetem, ebben csak a liberális és a fasiszta elit vegyen részt."

Kérni bármit lehet. Más kérdés, hogy az a te személyes butaságod, ha a liberális és fasiszta 'elitet' 10%-ra teszed. Az kb. 1%. A többi a hasonló világnézetet valló tömegek aránya, ami bőven nem 10%.
Ebből az következik, hogy sanszos, hogy te sem úszod meg, bármennyire is kényelmes volna ez neked. Valószínűbb, hogy nem a liboldók intéznének el... :-/ Persze ez csak tippelgetés a részemről.
A további nem gyenge ostobaságod, hogy a baloldal szerinted 90%. Nekem nem fáj a hülyeséged, ez a te kritikád, de azért szerepeljen itt, hogy a magukat annak vallók támogatottsága karcolja alulról a 10%-ot. Ha az a söpredék népség kerül hatalomra, akkor sem fog váratlan dolog történni. Csak az, ami 1919-ben és '47-ben. Szerintem már önmagában ezért érdemes ellenük (ellenetek) küzdeni!
Kamp.

bankvezér 2021.04.13. 15:41:30

@Kampfer: Ohh, istenem, mennyire képzett vagy te társadalomtudományban! És csak úgy "parlagon heversz"?
Miért nem lököd ki az MTA éléről azt az agykutató Freundot, hogy elfoglald a helyét? Aztán ha már te vagy az MTA elnöke, ne felejts el köszönetet mondani Gyurcsánynak, hogy kormányzása idején bezáratta az OPNI-t és téged szabadon engedtek.

Kampfer 2021.04.13. 19:51:55

@bankvezér: "Ohh, istenem, mennyire képzett vagy te társadalomtudományban!"

Túl sokat gondolsz magadról, csikóhal! A te égbekiáltó ostobaságaid megkérdőjelezése (kiröhögése) nem igényel doktori képzést! Talán még diplomát sem... Aki azt a képtelen baromságot képes lekaparni, hogy a lakosság 90%-a végülis szocdem, az nagyjából annyira potens, mint egy Dacia egy Indycar futamon. Vagy akár az a nevesincs 'maszopos' (társelnök - 'innováció' - lol) szürkeegér az előválasztáson... :-D

"És csak úgy "parlagon heversz"?"

Természetesen nem. Van munkám, egzisztenciám, kapcsolati tőkém, pénzügyi tőkém is, családi háttér, barátok és jövő. Ennyi épp elég. További részletek számodra már nem nyilvánosak.

"Miért nem lököd ki az MTA éléről azt az agykutató Freundot, hogy elfoglald a helyét?"

Ha képes vagy az értő olvasásra (kérdőjeles...), akkor fentiekből is kiderülhet számodra. További lényeges körülmény, hogy nem vagyok a fajtád... ;-) A leglényegesebb ok pedig az, hogy jó eséllyel nálam sokkal alkalmasabb az adott posztra, lévén elismert tudós.

"Aztán ha már te vagy az MTA elnöke, ne felejts el köszönetet mondani Gyurcsánynak..."

A dobrevné csótánypatkánynak én semmiért nem mondanék köszönetet! Istennek adnék hálát, ha az a lény és a sleppje végre végre statisztika lenne az Operatív Törzs asztalán! Ennyi pont elég lenne számomra is és a magyarság számára is! Szerintem...

"...hogy kormányzása idején bezáratta az OPNI-t és téged szabadon engedtek."

Összekeversz anyukáddal! A félhomályban láthattad rosszul, vagy akut volt már a hályogod, kisautó! Tudod, ott azoknak tartottak fenn szállást, akik szerint pl. a népesség 90%-a balliba. :-) Persze, ezt te is pontosan tudod, nem véletlenül égett annyira bele a retinádba a sztori! ;-) Ugye, te kis szocdem 'elmebajnok'!? (Spoiler: irónia!)
Jó számolgatást, te diplomavirág! :-D
O.m.g.!
Kamp.

bankvezér 2021.04.13. 23:31:15

@Kampfer: Te trollok gyöngye.... :DDDDD
Azt a helyzetet, amikor a hülyeséghez buzgó szorgalom is társul, azt Kampfer mutatja be.

Kampfer 2021.04.14. 07:16:58

@bankvezér: "Te trollok gyöngye..."

Mondom, hogy anyáddal keversz, génhibás kis szocdemegér! Elhiszem, hogy ő így becézgetve próbált némi önbizalmat csepegtetni reménytelen kis buksidba, de ez tényleg legyen már a te szánalmas problémád, te kis 'maszopos'!

"Azt a helyzetet, amikor a hülyeséghez buzgó szorgalom is társul, azt Kampfer mutatja be."

Azt ellenzéknek hívják jelen pillanatban, csikóhal! :-)
Én csak rámutatok az ostoba hülyeségedre és arra, miért van a helyed a szeméttelepen, ahogy az imádottjaidnak is! Ez nem szorgalom kérdése. Egyébként van rá módom, ingyen van és még szórakoztat is az ostoba primitívséged. Amit te csinálsz, az csak a nyomorult kis vergődés, amit a ponty is csinál a karácsonyi mosogatóban! 90% szocdem... :-D Édes Istenem...! Te egy igazi nyomorult kis gyógyegér vagy! :-D
Kamp.

bankvezér 2021.04.14. 14:16:12

@Kampfer: Rólam teljesen lepereg a mocskolódásod. :DDD
Neked már nem sok tanulnivalód van attól a Bayertől, aki egyedülálló módon a saját testsúlyának többszörösét képes a száján át kiüríteni a végbeléből. Ezt már még a kormány is kitüntetéssel ismerte el.
Ami a népesség 90 százalékát illeti, - hozzávetőleg ennyi azok aránya, akik nem mások munkájából, hanem a saját munkájukból, nyugdíjukból, vagy segélyen élnek. Ennek a 90 százaléknak az az érdeke, hogy a tőke uralma korlátozva legyen. Remélhetőleg hamarosan felismeri a saját érdekét a 90 % tévelygő és az MSZP végre a baloldali tömeg érdekét fogja képviselni.
A gyurcsányok, lendvaik, kovácsok, felcsúti péterek, stb. - a baloldal elárulói - pedig végleg eltűnnek a fenében.

Kampfer 2021.04.14. 17:34:05

@bankvezér: "Rólam teljesen lepereg a mocskolódásod."

Hidd el, nyalkalegény, a mocskolódásom nem így néz ki! :-) Amit eddig írtam neked, rólad, azok csak a tények este hétkor! Továbbá a 'mocskolódásom' az egyetlen, ami 'lepereghet' rólad! Minden más, amit én adnék neked, simán átmenne rajtad...! ;-)

"Neked már nem sok tanulnivalód van attól a Bayertől..."

Mivel nem vagyok publicista, újságíró és politikai elemző sem, így valóban nem sok tanulnivalóm van tőle. Ezt jól látod! Ami viszont egyértelmű, hogy tűpontos és kristálytiszta elemzést szokott adni a fajtádról (és így rólad is)! Szerintem nem téved abban, hogy ti (és te magad is) egy valódi söpredék és undorító népség vagytok. Ez harmonizál a saját véleményemmel is, ergo egyetértek a megállapításaival.

"Ezt már még a kormány is kitüntetéssel ismerte el."

Ez örömhír. Tehát a kormányzat hasonló módon vélekedik, mint én. Ez remek hír számomra! :-) Érdemes továbbra is támogatnom őket.

"Ami a népesség 90 százalékát illeti, - hozzávetőleg ennyi azok aránya, akik nem mások munkájából, hanem a saját munkájukból, nyugdíjukból, vagy segélyen élnek."

Ugyan sehol nem idéztél erről hivatalos statisztikai adatokat, de legyünk megengedőek és -5% tűréssel fogadjuk el.

"Ennek a 90 százaléknak az az érdeke, hogy a tőke uralma korlátozva legyen."

Amennyiben ennek a népességnek van saját megtakarítása (tőkéje), amivel szabadon gazdálkodhat, úgy ez a tételed egy igazi egetverő baromság. Bizonyítéka a te idióta, nyomorult balliba gondolkodásodnak és hülye mivoltodnak. Nagyjából 10-11 évnyi nettó jövedelmemnek megfelelő összeg van megtakarításokban, különféle pénzügyi eszközökben. Amiről te firkálsz, az nekem qrvára nem érdekem. Ergo a nézeteid szerint ellenségem vagy, tehár érdekem, hogy a nézeteiddel együtt kerülj az Operatív Törzs statisztikái közé. Lapozzunk!

Továbbá ez a megállapításod (ha igaz volna egyáltalán) sem jelentené azt, hogy ez a népesség megfertőzhető a szociáldemokrácia ocsmány, undorító és embertelen, baromacrúakra szabott nézeteivel.

"Remélhetőleg hamarosan felismeri a saját érdekét a 90 % tévelygő és az MSZP végre a baloldali tömeg érdekét fogja képviselni."

Nos, ez a reményed bizonyítja, hogy hiba a magadfajtákat szabadon hagyni felügyelet nélkül és választójoggal fölruházni. Az OPNI bezárása valóban bűn volt. Persze a fajtád hozta össze azt is... Rólad egyértelműen látható de legalábbis erősen feltételezhető, hogy egy szellemi fogyatékos és/vagy egy álomvilágban leledző kattant idióta vagy (sértés szándéka nélkül, pusztán ténymegállapítás). Mert ilyen reményeket csak egy agytumorban szenvedő végstádiumos szerencsétlen, vagy egy gyakorló elmeháborodott írhat csak le komolyan. :-)
Az a 90% döntő többségében a maszopot, téged és a hasonlókat, a programnak nevezett marhaságaikat és persze azt a nevet se nagyon érdemlő 'társelnökét' (innováció bazdmeg... lol) is vagy leszarja, vagy a pokolba kívánja mindenestől! Egy nagyon jelentős része pedig a kormányt támogatja. Szokd az érzést, mert ha nem öl meg valami hamarosan, akkor ezzel még sokáig együtt kell élned! ;-)

Remélem nem okozok traumát azzal, ha leírom neked: a 'maszop' támogatottsága kb. 5-6% a jelen mérések szerint (együtt a tordaibence jellegű parazitákkal a nemi szervükön)! Persze, innen szép a fejlődés... Vagy fejlövés??? Hm...

"A gyurcsányok, lendvaik, kovácsok, felcsúti péterek, stb. - a baloldal elárulói - pedig végleg eltűnnek a fenében."

Bízzunk benne, hogy ők lesznek az a horgony, amelyik ezt az egész undorító balliba kísértethajót a politika mélységes és sötét fenekére húzza veled és a hozzád hasonlókkal együtt, hogy ott poshadjatok mindörökké és még az ítéletnap se hozzon rátok fényt! Hazátlan, gerinctelen, jellemtelen, agyatlan és embertelen söpredék vagytok! Szerintem... A ti választásotok volt, hogy ezek lesztek, hát viseljétek, ami ezért jár!
Üdv!

@quercuserdész elkötelezett populista: Korrekt vélemény!!! +1
Kamp.

bankvezér 2021.04.17. 13:00:10

@Kampfer:
@quercuserdész elkötelezett populista:
Nem tudom, hogy ti képviseltek-e valakit, vagy valamit.
Az tény, hogy kiválóan tudjátok a legotrombább, legdurvább, legmocskosabb módon kifejezni azt a vágyatokat, hogy egy békés, normális ember unszimpatikusnak tartson benneteket és undorral nézzen rátok.
Így aztán egyre csökkenni fog azon emberek száma, akik a politikához nem értenek, csak a külsőségek és a látszat alapján döntenek a politikusok között. A rátok jellemző stílus miatt nyilván nem fognak veletek közösséget vállalni.
Hajrá, csak így tovább! :))

Kampfer 2021.04.17. 19:19:50

@bankvezér: "Nem tudom, hogy ti képviseltek-e valakit, vagy valamit."

A magunk véleményét mindenképp. És azon százezrekét, akik jobban érzik magukat, ha a fajtád undorral tekint rájuk. Mondhatnám azt is, hogy a 'rémisztő képződmények' táborából vagyunk.
Tudod: akiket a fajtád legutóbb így bélyegzett meg sokadszorra. A fehér, keresztény, heteroszexuálisokat, akik eléggé el nem ítélhetően még magyarok is!

"Az tény, hogy kiválóan tudjátok a legotrombább, legdurvább, legmocskosabb módon kifejezni azt a vágyatokat, hogy egy békés, normális ember unszimpatikusnak tartson benneteket és undorral nézzen rátok."

Ne csúsztass 'maszopos' kisegér! Békés és normális ember...? Rátok mindent lehet mondani, de hogy békések volnátok, azt semmiképp. A 'normális' jelző pedig az utolsó, amit rátok tekintve bárki is komolyan venne, már aki nem egy gyakorló elmebeteg.

"Így aztán egyre csökkenni fog azon emberek száma, akik a politikához nem értenek, csak a külsőségek és a látszat alapján döntenek a politikusok között."

Sokadik bizonyítéka annak, hogy egy tudatlan vagy. Gőzöd sincs a belpolitikai viszonyokról! A legtöbb ember a látszat és az egyértelmű választási lehetőségek alapján dönt. Tudom, szomorú tény, de ez van. Ezt nem ismeri föl néhány politikus, többek között az általad szénnéfavorizált 'tótbertalan' nevű szerencsétlen sem! De nem ez a legnagyobb hibája, hanem az, hogy tényezőnek képzeli magát, miközben egy tehetségtelen, karizmát nélkülöző, hiteltelen és nevetséges kis senkiházi, aki méltán tart az 5%-os küszöb környékén a szeméttelep pártocskájával együtt!

"A rátok jellemző stílus miatt nyilván nem fognak veletek közösséget vállalni."

Ostoba vagy, kicsirigó! Ahogy a szocdem potenciális térfoglalását is egy idióta módjára ítéled meg, úgy ebben a kérdésben is naiv és buta vagy. Nem gond, ha a fajtád nem vállal velünk közösséget. A titeket rühellő és gyűlölő társadalmi szegmens támogatása épp elegendő! Ti pedig maradjatok a pocsolyában, ahová azzal az analfabéta kunhalmival és a söpredék kóroslajosokkal eveztetek! ;-)

Ti vagytok a hungarofóbia, a devianciák legitimálása, a multikulturalizmus, a 'nyílt társadalom' (phejjjj...), a libaralizmus és a szociáldemokrácia fertőjének ocsmány letéteményesei! És veled együtt maradhattok is a pokol mélyén mindörökké! Addig jó a magyarságnak, amíg ti labdába nem rúghattok, mert ti vagytok a romlás, a pusztulás és a sorvadás maga! A hungarofóbiát rólad/rólatok mintázta Isten! Örök küldetés ellenetek háborúzni és megtenni mindent, hogy soha többé ne tehessetek semmit!

"Hajrá, csak így tovább!"

Ez az egy, amiben egyetértünk. Így tovább. Titeket a szemétre, a nemzetieket pedig a hatalomba!
Ámen!
Kamp.

bankvezér 2021.04.17. 19:54:02

@Kampfer:
"Titeket a szemétre, a nemzetieket pedig a hatalomba!"

Amíg a híg fekáliában lubickolsz, biztosan egy használt wc-papír került a szemedre, azért nem látod, hogy az MSZP nemzeti párt. Már a nevében is benne van, - Magyar Szocialista Párt.
A liberálisok ellen indulj csatába, te agyrokkant fasiszta!
Gyengítsétek meg egymást, amennyire csak lehet! :)

Kampfer 2021.04.17. 21:39:29

@bankvezér: "Amíg a híg fekáliában lubickolsz, biztosan egy használt wc-papír került a szemedre..."

Mi van szocimanó? Ennyire életszerűen vizualizálsz ilyeneket? :-) Megértelek. Te és a féreg szoci fajtátok születésetek óta ezt teszitek. Magatok is azok vagytok, ezért nem tűnik föl a fajtádnak, hogy a színetek, szagotok, állagotok és a fizikai valótok is a pöcegödörrel megegyező. Ezért vagytok oda valók mind!

"...nem látod, hogy az MSZP nemzeti párt."

Egyrészt annak fényében, hogy egy teljesen elmeroggyant, agyamputált szerencsétlen képződmény benyomását kelted, így nem meglepő tőled és a fajtádtól az ehhez hasonló égbekiáltó ostoba baromság! :-) Az egész lényetek az ostobaság, butaság és sötétség. Ez a hülyeséged is ékes bizonyítéka ennek. Nemzeti...? Azt se tudjátok, hogy az mit jelent, te kis szerencsétlen tudatlan! A ti nemzetetek a nemzetköziség, a hazátok a párt, a himnuszotok az internacionálé... Hazátlanok, fajtalanok, gerinctelenek, jellemtelenek, hiteltelenek és embertelenek vagytok! Mind! Te is. Egy söpredék. Nemzeti...? Előbb a fogalmat ismernétek meg, te ostoba balliba!

"Már a nevében is benne van, - Magyar Szocialista Párt."

HAZUDSZ! A neve egy névbitorlás! A szátokra se vehetnétek a magyarság nevét! Minimum ezért megérdemelnétek a legsúlyosabb büntetést, ha az még megváltás is volna a fajtádnak és neked is! A maszop, ahogy a neve is mondja, egy ostoba gyökerek által összetákolt, néhány idióta által képviselt sunyi kis gittegylet. Magyarországi, tehát itteni, de nem magyar! Az lehet, hogy szoci, de nem párt, hanem csak egy pereputty. Mint egy söpredék brigád a grundon! Útonállók, tolvajok, hazátlanok és semmirekellők. Amit eddig műveltek, mind pontosan ezt bizonyítja!

"A liberálisok ellen indulj csatába, te agyrokkant fasiszta!"

Ne gondold, hogy ha velük leszámoltunk, ti nem kerültök sorra! ;-) Pontosan ugyanott van a helyetek, ahol a liboldóknak! A szemétben, mert azok vagytok és oda is valók vagytok!

"Gyengítsétek meg egymást, amennyire csak lehet!"

Mindig lesz erőnk, hogy elbánjunk veled is és a fajtáddal is! Emiatt ne aggódj, a liboldók nem mentenek meg titeket!
És ismét csak megbújnál a háttérben, igaz? Te undorító jellemtelen kis senkiházi! Ezek vagytok mind, ezt bizonyítjátok minden alkalommal! A viselkedésetek, retorikátok, politikátok is undorító! Szívből remélem, hogy ez a nyomorult fertőzés megtalál titeket, ahogy azt a pár 'dékást' is megtalálta! Jobb világ köszöntene a magyarságra nélküled és a fajtád nélkül! Szerintem... És még százezrek, milliók szerint is!
Kamp.

bankvezér 2021.04.18. 09:23:01

@Kampfer: Gondolkodás nélkül (!) ontod magadból az agresszív mocskot.
Sokat ártasz vele a kormánynak.
Csak így tovább! :)))

Kampfer 2021.04.18. 10:11:45

@bankvezér: "Gondolkodás nélkül (!) ontod magadból az agresszív mocskot."

Hogy egy fajtádbéli a tények ismerete mögött nem látja a gondolkodást, ez értelmes embert nem lep meg. Nagyjából annyi eszed sincs, mint egy kunhalminak, egy bingónénak vagy annak a söpredék kóroslajosnak. Az újhülyét már nem is említve. Hulladékok egytől-egyig. És amíg egy ezekhez mérhető ütődött mocskolódásnak éli meg a tényeket, illetve a róluk kialakult közvélekedést, az teljesen rendben is van. :-)

"Sokat ártasz vele a kormánynak."

Tehát az intelligenciádhoz, logikádhoz és hitelességedhez hasonlóan a realitásérzékelésed is konvergál a nullához. Remek! :-D

"Csak így tovább!"

Én is így gondolom. A kormány a hatalomban, ti pedig a pöcegödörben (esetleg az Operatív Törzs napi statisztikáiban)... Mindenki az őt megillető helyen! ;-)
Kamp.

bankvezér 2021.04.18. 10:48:58

@Kampfer:
Folyamatosan öntöd itt a mocskot, rágalmazol engem, miközben egyáltalán nem ismersz.
Én elsőgenerációs értelmiségi, középkorú férfi vagyok, és a saját munkámból élek, - nem a máséból, mint a kormány vállalkozói!
Nem tudom te ki lehetsz, - az alapján amit itt mutatsz magadról, úgy gondolom, hogy egy nagyon súlyos elmebeteg! Valami poszttraumás szerencsétlen, akit korábban sérelem ért és a mai napig nem tudta kiheverni, ezért mindenkiben ellenséget lát, mindenkit gyűlöl, mindenkit halottan látna szívesen. Kivéve az idealizált kormányoldalt, mert elmeháborodottságában nem képes a legkisebb mértékben sem objektíven látni.
Cinikusan megjegyzem, kár hogy nincs belőled vagy ezer példány, mert ha legalább ennyien lennétek, elárasztanátok az internetet a rátok jellemző írásokkal, sokkal több emberhez jutna el a véleményetek és stílusotok. Sokkal több ember gondolná azt, hogy a kormányoldal tele van elmebeteg veszett állatokkal, - márpedig az ilyen lényeket nem szabad hatalomban tartani.
Úgy, hogy tartsál toborzást, hozzál létre troll-hadsereget, aztán mindent bele, - az itteni írásaid legyenek az etalonok.
Ehhez kívánok neked kitartást és jó egészséget! :)

Kampfer 2021.04.18. 14:57:44

@bankvezér: "Folyamatosan öntöd itt a mocskot, rágalmazol engem, miközben egyáltalán nem ismersz."

Folyamatosan ostobaságokat irkálsz. Hülyeségek a következtetéseid, a politikai folyamatokat pedig képtelen vagy reálisan értelmezni. Te bajod, nem az enyém. Ehhez nem kell ismerjelek!

"Én elsőgenerációs értelmiségi, középkorú férfi vagyok, és a saját munkámból élek..."

Irreleváns. Ettől függetlenül folyamatosan ostobaságokat írsz. Ergo a papír mellé nem osztottak számodra kellő mennyiségben észt és józan belátást.

"Nem tudom te ki lehetsz..."

Ez nem véletlen. És a körülmények tekintetében nem is lényeges.

"...az alapján amit itt mutatsz magadról, úgy gondolom, hogy egy nagyon súlyos elmebeteg."

Ez pedig csak üres és ostoba fröcsögés a részedről. Helyén kezelem, vagyis teszek rá.

"Valami poszttraumás szerencsétlen, akit korábban sérelem ért..."

Blablabla... Nagyjából ennyi az értelme és a valóságtartalma. Érvet nem cáfol, új információt sem hordoz. Hozzáadott értéke nulla. Lapozzunk!

"...mert elmeháborodottságában nem képes a legkisebb mértékben sem objektíven látni."

Írod ezt úgy, hogy szerinted a lakosság 90%-a szocdem kell legyen, mert a melójából él, szerinted a 'maszop' egy nemzeti párt (megalol...), az a tótberci nevű szerencsétlen pedig egy meghatározó politikus, ideális ME-jelölt. ÉS te kéred számon rajtam az objektivitást??? Látod? Ez a tökéletes ismérve az elmebtegnek! ;-)

"Cinikusan megjegyzem, kár hogy nincs belőled vagy ezer példány..."

Én pedig elégedetten jegyzem meg, hogy van! Több tízezer, százezer és millió! Szokjad!

"Sokkal több ember gondolná azt, hogy a kormányoldal tele van elmebeteg veszett állatokkal..."

Ezt épp ti és a fajtád oldjátok meg zseniálisan az utóbbi időben! Az a márkizaj nevű, a kóroslajos, a kunhalmi, az újhülye, a bingóné, a szaros-kappan bendegúz, a fegyőr, az a rikácsoló timike, a jakobinus petike, a tordaigyík és a sok hasonló semmirekellő elmebeteg épp azt bizonygatja minden nap, hogy körökkel hülyébb, veszélyesebb és kártékonyabb, mint a legostobább fideszes! Az, hogy egy magadfajta ostoba is ezeket sztárolja, a legjobb bizonyítéka annak, hogy csak a komplett idióták képesek azokat támogatni!

"...márpedig az ilyen lényeket nem szabad hatalomban tartani."

Jól látod! Ezért lettetek '10-ben a szemétre hajítva és ezért kell ott megrohadnotok az ítéletnapot követő hajnalon is!

"Úgy, hogy tartsál toborzást, hozzál létre troll-hadsereget..."

Nem szükséges. Aki téged és a fajtádat egyszer megismeri, rájön, hogy miért kell mindent megtenni ellenetek!

"Ehhez kívánok neked kitartást és jó egészséget!"

Előbbi garantált, az utóbbit majd az Égiek adják vagy veszik el.
Kamp.

bankvezér 2021.04.18. 15:26:34

@Kampfer: Te agyrokkant! Attól, hogy te azt állítod, még nem lesz lapos a Föld.
Itt éled ki ferde hajlamaidat Sándor Zsuzsa blogján.
Közben ahol tengeted életedet valami tökéletes papucs lehetsz, még a kóbor kutyáknak is előre köszönsz az utcán.
Amikor majd elvisznek kényszerzubbonyban, a környékbeli Idős nénik azt fogják mondani . " Hát én nem tudom, pedig ez egy olyan rendes ember volt..."

Kampfer 2021.04.18. 18:48:06

@bankvezér: "Te agyrokkant! Attól, hogy te azt állítod, még nem lesz lapos a Föld."

Azt nem is állítottam sosem. Azt állítom, hogy te egy idióta vagy, a politikai nézeteid és azok hirdetői pedig a szemétrevaló söpredék. Olvasd vissza, szerény képességű polgártárs!

"Itt éled ki ferde hajlamaidat Sándor Zsuzsa blogján."

Elég érdekes fogalmaid vannak a 'ferde hajlamról'... Persze, ismerve a nézeteid, ez nem is meglepő.

"Közben ahol tengeted életedet valami tökéletes papucs lehetsz, még a kóbor kutyáknak is előre köszönsz az utcán."

Ez ismét csak egy üres fröcsögés egy pihentagyú maszopos kis nyomorulttól (igen, tőled). Nyilván információd semmi, bizonyítékod semmi, csak a frusztrált fröcsögés...

"Amikor majd elvisznek kényszerzubbonyban..."

Miért vinnének el? Ez nem az a társadalom, ballibám! Nem ti fújjátok a passzátszelet! ;-) Ez még mindig jogállam, nem a fajtádbéliek által vágyott vörösterror... :-)
Érdekes, hogy a fajtád valahogy mindig elszólja magát! De te ugye demokrata vagy... :-D
Mindenesetre az ő szintjüket hozod.
Kamp.

bankvezér 2021.04.18. 20:27:13

@Kampfer: " De te ugye demokrata vagy... :-D"
Igen, az vagyok.
A demokráciában is bezárják a közveszélyes elmebetegeket, hogy megvédjék a normálisokat.
Tudom, hogy ez rossz hír neked. :)

Kampfer 2021.04.18. 20:33:42

@bankvezér: "Igen, az vagyok."

Ez világos. Az a 'bádogember' is az. Állítólag a 'fegyőr' is és a 'dobrevné' is az. A 'kóroslajos' is annak mondja magát. Mit mondhatnék? Illesz a képbe.

"A demokráciában is bezárják a közveszélyes elmebetegeket, hogy megvédjék a normálisokat."

Ez teljesen valid. Persze érdekes, hogy itthon épp ők engedték szabadon őket... :-/

"Tudom, hogy ez rossz hír neked."

Számomra miért lenne az? Épp az a rossz hír, hogy egy hozzád hasonló szerencsétlen idióta (aki szerint 9 millió szocdem él az országban, illetve aki szerint a 'maszop' egy néppárt) választójoggal rendelkezik. Toleráns egy társadalom ez a jobboldali Magyarország...!

Sajnost továbbra is nulla a fröcsögéseid hozzáadott értéke. Ostoba primitív vagy. Ezen nincs mit ragozni.
Kamp.

bankvezér 2021.04.18. 22:15:49

@Kampfer: Csináld azt, amit korábban javasoltam , - állíts fel mocskolódó, hazudozó, rágalmazó kommentár-hadsereget és nyomjátok teljes erőből!
Erőt, egészséget hozzá! :)

Kampfer 2021.04.19. 17:41:33

@bankvezér: "Csináld azt, amit korábban javasoltam..."

Értelmes ember első kijelentésre is fölfogja, hogy nem határoz be nekem semmit. És nem, nem fogom az tenni, amit akar. Sajnálom, hogy egy ilyen egybites függvény is ki tudott fogni rajtad. Persze, nem lep meg...

"állíts fel mocskolódó, hazudozó, rágalmazó kommentár-hadsereget és nyomjátok teljes erőből!"

Nem szükséges. Ezt a fajtád már hosszú évekkel ezelőtt megtette. Minek a szarházi vesztesek útját követni???

"Erőt, egészséget hozzá!"

Emiatt ne aggódj, az megvan!
Kamp.

bankvezér 2021.04.22. 18:58:27

@Kampfer: Te ennyire eccerű primitív vagy, hogy ha azt mondom neked, csináld továbbra is azt, amit eddig, akkor te dacból inkább abbahagyod?
Na persze, Orbán is ilyen, emlékszem amikor azt mondta, hogyha tovább támadja az ellenzék a felcsúti kisvasutat, akkor meghosszabbítja Bicskéig. :)))
Csúnya vége lesz a hülyék hatalmi tobzódásának.

Kampfer 2021.04.23. 19:45:22

@bankvezér: "Te ennyire eccerű primitív vagy..."

Ha figyelmesen olvasod a fentebbi és az alábbi sorokat és még józan belátásod is van (nincs), rá fogsz jönni, hogy az egyszerű primitívség a fajtád sajátja és a te egyik legfőbb tulajdonságod is, ballibám!

"...ha azt mondom neked, csináld továbbra is azt, amit eddig, akkor te dacból inkább abbahagyod?"

Tehát a szövegértésed is konvergál a nullához, ahogy az intelligenciád is. Érthető és nem meglepő.
Ezt írtad nekem (idézet tőled):

"...állíts fel mocskolódó, hazudozó, rágalmazó kommentár-hadsereget és nyomjátok teljes erőből!"

Erre írtam, hogy minek, ezt ti már megtettétek. Továbbá utaltam rá, hogy nem állítottam föl eddig sem ilyen brigádot és ezután sem fogok.
Erre a te egyszerű és ostoba lényed ezt tudta írni:

"...csináld továbbra is azt, amit eddig, akkor te dacból inkább abbahagyod?"

Mit hagynék abba, te ostoba 'maszopos' gyökér, amit el se kezdtem? Eddig sem szerveztem semmilyen csapatot (ahogy ezt már írtam is), ezután sem fogok. Akkor mit hagynék abba, te szerencsétlen? Az, hogy egy fajtádbéli ostoba nyomorultat lekapcsolok, mint a villanyt, ez alap. Nem kerül erőforrásomba, ingyen van és egy szintig még szórakoztat is. A te hülyeséged is szórakoztat, de a mértéke sem lep meg.

"Na persze, Orbán is ilyen, emlékszem amikor azt mondta, hogyha tovább támadja az ellenzék a felcsúti kisvasutat, akkor meghosszabbítja Bicskéig."

Nos, ezt vele beszéld meg, ne rajtam kérd számon! Mellesleg, ha ezzel pofán tud verni titeket, tőlem akár tegye! Nekem nem fog fájni.

"Csúnya vége lesz a hülyék hatalmi tobzódásának."

Ezt már tudjuk. Amikor a fajtád okosította a népet, ezt bizony jól megtanulhatta a magyarság! Egy életre.

Az a mulatságos az egyszerű kis ostoba fajtádban, hogy tökéletesen illetek abba a közegbe, amelyben fetrengtek.

"Én elsőgenerációs értelmiségi, középkorú férfi vagyok..."

Értem. Ehhez képest a szövegértésed és gondolkodásod harmonizál az alábbiakhoz:

- kunhalmi 'írástudásához'
- a tótbertalan nevű szerencsétlen politikai képességeihez
- a bingónő kollaborálást illető képességeihez (és szintén analfabétizmusához)
- a kóroslajos matematikai képességeihez (és hitelességéhez)
- a gurmaizita nevű ostibenkó fizikai állóképességéhez
- a juhászferenc nevű retek magyarságtudatához

Azon túl, hogy egyszerű vagy, mint a félfamentes rajzlap, tökéletesen megfelelsz ennek a nyomorult söpredéknek a 'tömegbázisának' lenni! :-)
Kijelented, hogy a népesség 90%-a szocdem kell legyen, mert szerinted ez így van. Persze épp a fasorban sincs az ezt képviselők tábora (szerencsére), de a valóság a fajtádat nem szokta zavarni. Majd kijelented, hogy a 'maszop' egy nemzeti párt. Ezt csak egy igazi elmebeteg tudja kijelenteni. De ez benne van a te maga valójában, ez vagy. Ok.
Számomra ez mulatságos, mert amíg ezeket a koszhadékokat a magadfajták ajnározzák, addig két eset lehetséges:
a: a Fidesz továbbra is győz és a híg sárba tapossa a fejeteket
b: a Fidesz távozását követően a dobrevné csótánypatkány és a klientúrája tapossa bele a híg sárba a fejeteket.
Bár mindkettő mulatságos, én azért inkább az előző megoldást favorizálom! Az emberek és a magyarság és Magyarország érdekében. Hogy veletek mi lesz, az természetesen nem paraméter! ;-)
Kellemeset!
Kamp.

bankvezér 2021.04.23. 21:10:25

@Kampfer: Úgy tudom, te nagyra értékeled a Fidesz-kormányt, - így aztán nem lep meg hogy mocskolod az ellenzékét.

Kampfer 2021.04.23. 22:53:45

@bankvezér: "Úgy tudom, te nagyra értékeled a Fidesz-kormányt..."

Rosszul tudod. A lehetséges legkisebb rossznak tartom. 'Veszteségminimalizálás', ami mégis a legvállalhatóbbá teszi őket jelenleg. Ezerszer kitárgyaltuk már itt is többekkel, miért őket támogatjuk, nem ismétlem magam. Egyik legnagyobb erényük éppen az, hogy ilyen hatékonyan tudnak ütni-vágni, taposni titeket.

"...így aztán nem lep meg hogy mocskolod az ellenzékét."

Nagyon hosszú idő óta az egyetlen logikus következtetésed. Kevered az okot az okozattal. Nem azért rühellem a 'zellenzéket', mert támogatom a kormányt. Azért támogatom a kormányt, mert rühellem a 'zellenzéket', minden tagját, mint a szart! Ennyit kell(ett volna) megértened. Örülök, ha összejött végre.
Kamp.

bankvezér 2021.04.24. 09:08:27

@Kampfer: Mi vagy te, nihilista, hogy mindent tagadsz?
Vagy valami eszméletlen diktatúra vágysz, ahol nincs kilógás a sorból, mert azonnal kíméletlenül levágják?

Kampfer 2021.04.24. 13:48:20

@bankvezér: "Mi vagy te, nihilista, hogy mindent tagadsz?"

A fogalmat se és az általam írottakat se vagy képes értelmezni, te szerencsétlen balfasz!

"Vagy valami eszméletlen diktatúra vágysz, ahol nincs kilógás a sorból, mert azonnal kíméletlenül levágják?"

A fajtád számára a REND már önmagában is diktatúra! Mellesleg épp te nem kérhetsz rajtam számon semmit sem! Hisz épp a fajtád és a gusztustalan pártmaradékod elődei voltatok a diktatúra hazai kiépítői! Tehát ha nem akarsz még az eddigieknél is nagyobb hülyét csinálni magadból, akkor szerencsésebb, ha kussolsz! Te idióta...
Kamp.

bankvezér 2021.04.25. 00:45:41

@Kampfer: "A fajtád számára a REND már önmagában is diktatúra!"
Mi az én fajtám???
Én egy átlagosnak tekinthető, alsó középosztálybeli magyar ember vagyok.
Mi nem tetszik ezen neked, te anyagyilkos, náci, vadbarom szörnyeteg?
A te pusztulásodnak sokan fognak örülni.
Itt vége!

Kampfer 2021.04.25. 14:34:32

@bankvezér: "Mi az én fajtám???"

Ezt már nyilvánvalóvá tetted. Egy balfasz 'maszopos' kis nyomorult balliba. Szövegértésből elégtelen, realitásérzékelésből elégtelen. Érvelésed közröhej, ellenben érveket képtelen vagy értelmezni. Kb. az 'átlag' maszopos...

"Én egy átlagosnak tekinthető, alsó középosztálybeli magyar ember vagyok."

Hazudsz! Aki szerint a 'maszop' nemzeti párt, illetve a népesség 90%-a szocdem értékrendet valló kell legyen, az semmiképp nem átlagos. Az átlag mindkét állításod veled együtt röhögi ki és küld a pokolba.

"Mi nem tetszik ezen neked, te anyagyilkos, náci, vadbarom szörnyeteg?"

Mondjuk, ez is csak egy frusztrált balliba fröcsögése, így a helyén kezelendő. Megjegyzem, a monitor mögött legalább attól nem kell tartanod, hogy ezért a szádba lépjek! Egyetlen anyát sem bántottam soha! De hogy válaszoljak a kérdésedre is, nem az a lényeg, hogy nekem mi tetszik. Nekem az tetszene, ha a fajtád már csak a tankönyvek lapjain lehetne tananyag, hogy a jövőben sose fertőzhessétek a közéletet és a politikát. Még nem tartunk itt. Sajnos. De talán idő kérdése...

"A te pusztulásodnak sokan fognak örülni."

Nyilván. Ahogy a tiédnek és a fajtádénak is. Ez tiszta helyzet és így van rendjén.

"Itt vége!"

Majd a gyászjelentéseddel, ballibám! Majd a gyászjelentéseddel...
Kamp.

bankvezér 2023.04.11. 10:07:05

Azt ilyen Kampfer féle elmeháborodott szörnyetegeket nem szabad megtűrni egy blog alatt.
"Ős patkány terjeszt kórt miköztünk.." - Írta József Attila. Talán a szüleit ismerhette ennek a Kampfernek.
süti beállítások módosítása