Botrány botrány hátán
2013. március 16. írta: Dr. Sándor Zsuzsa

Botrány botrány hátán

[caption id="attachment_458" align="alignleft" width="184"]Orbán index.hu[/caption]

A hét során még „csak” az alkotmányos (?) jogaink megsértése borzolta fel a kedélyeket. Orbán beszólt a bíróságoknak, botrányosnak minősített egy ítéletet, belegázolva ezzel egy független hatalmi ág integritásába, megfélemlítve és fenyegetve a bírákat. Néhány nap alatt új törvényt fogadtatott el a parlamenttel, rendeletalkotási jogot biztosítva az energiahivatalnak. Mindezt tetézte azzal a demagógiával, hogy nem engedi, hogy bárki útját állja az ő rezsicsökkentési programjának. Erről beszélgettem csütörtökön Kuncze Gáborral a Klubrádióban:
Azóta a fél országot betakarta a hó. Tudtuk ezt jó előre, hiszen az időjósok – egyelőre még adómentesen – kellő időben prognosztizálták. Emberek és autók százai akadtak el az autópályákon.

[caption id="attachment_459" align="alignright" width="121"]Havazás hirado.hu[/caption]

Ám nem maradtak segítség nélkül! Igaz, a hóból végeláthatatlan ideig senki sem szabadította ki őket, de a belügyminiszter boldog-boldogtalannak SMS-t küldött. Azoknak is, akik békésen üldögéltek fűtött otthonukban. Fantasztikus éles elmére valló jó tanács érkezett a mi adóforintjainkból szétküldött SMS-ekben: maradjon a kocsijában, és ha kifogyott a benzin, üljön át egy másik autóba. Belátom, ez nem juthat akárkinek az eszébe. Ehhez az ötlethez minimum belügyminiszternek kell az embernek lennie. Én, persze még egy ilyen SMS-t sem kaptam. Hiába, nem érdeklem Pintér Sándort. Remélem, ez így is marad.
Utószó:Azóta én is kaptam SMS-t itthon, a jó meleg lakásban.

[caption id="attachment_460" align="alignright" width="163"]Pintér borsodonline.hu[/caption]

De ami ennél sokkal fontosabb információ: nem a mi pénzünkből mennek az SMS-ek. Azok a szemét multik, a mobil szolgáltatók (Vodafone, Telekom) ingyen vállalták, hogy kiküldik őket. A többi mocskos multi pedig (Tesco, Auchan) kinyitottak éjszaka, hogy az emberek bemehessenek melegedni, enni, vásárolni. Tényleg ki kellene már söprűzni ezeket innen.

A bejegyzés trackback címe:

https://jog-asz.blog.hu/api/trackback/id/tr497442634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zadir 2013.07.15. 18:20:32

Én semmi mást nem szeretnék csak Sándor Zsuzsával felvenni a kapcsolatot.Mivel mindent nagyon őszintén le írt így szeretnék tőle segítséget kérni
süti beállítások módosítása