"Reggeli személy"
2014. május 15. írta: Dr. Sándor Zsuzsa

"Reggeli személy"

Hétfőn  - május 12-én - jártam a Klubrádióban, úgyis mint a "reggeli személy". A műsort egyik kedvencem, Szénási Sándor vezette. Volt témánk bőven, de hisz manapság tényleg az utcán hevernek a témák. Alig van olyan nap, hogy ne történne valami.

Klubrádió

[caption id="attachment_4289" align="alignright" width="185"]Szénási Sándor Szénási Sándor
Kép: klubradio.hu[/caption]

A műsor első felében beszélgettünk arról, mennyivel több ma az élettársi-, mint a házastársi kapcsolat, és vajon a politika, vagy az ország konzervatív-e.

Kell-e félnünk egy III. világháborútól a krími események miatt?

Megbeszéltük, mi történt Kishantoson, mi az a birtokháborítás és milyenek a rendőreink. Erről persze rögtön Pásztor István Kossuth téri bántalmazása is eszünkbe jutott. Értékeltük Orbán Viktor beszédét is, no meg azt, hogy továbbra sem óhajt vitatkozni semmiről senkivel.

Az Eurovíziós dalfesztivál győztese nem váltott ki belőlem különösebb izgalmat.

Nézzétek meg a beszélgetés első részét, aztán, ha kihevertétek, jöhet a második rész is.

 

A második részben már inkább a hozzám közelebb álló hírek kerültek terítékre. Elsőként dr. Mucsi Erika, a gyulai bírónő esete, aki rasszista megállapításokat írt az ítéletébe. Természetesen elmondtam, mit gondolok erről. Szóba került Bajnai Gordon és az, vajon hogyan küzdötte le magát 14 %-ról alig négyre. Beszéltünk az értelmiségi szerepvállalásról, szóba került a Mihancsik - Sándor pengeváltás és persze azok az írások, amelyek Hellert és Konrádot próbálják támadni.

Nézzétek, hallgassátok meg a második részt is!

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jog-asz.blog.hu/api/trackback/id/tr167443002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása