Tényleg az óvodai LMBTQ-aktivistákért kampányoltak a LIBE-delegáltak?
2021. október 09. írta: Dr. Sándor Zsuzsa

Tényleg az óvodai LMBTQ-aktivistákért kampányoltak a LIBE-delegáltak?

Hazudni „csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes.”

Csak Orbán Viktor nem fogadta a delegációt, nyilván az ő programja még a bizottságénál is sűrűbb volt.

Az talán nem is érdemel külön magyarázatot, hogy az áruk szabad mozgásának biztosítása nem azonos a kisebbségi jogok védelmével vagy az igazságüggyel. Aki ezeket összekeveri, az körülbelül olyan, mintha nem tudná, hogy a lábtörését nem egy fül-orr-gégész fogja meggyógyítani. Arra meg kár is szót vesztegetni, hogy senki, de az égvilágon senki sem akarja, hogy „Magyarország engedje be az LMBTQ-propagandistákat az óvodákba és iskolákba.”

varga_judit_2.jpg

Varga Judit igazságügyminiszter  Kép: 24.hu

Az pedig a demokrácia lényegéhez tartozik, hogy egy bizottság feladatának meghatározását többségi szavazattal döntik el. Értem én, hogy ezt a Fidesz nem szereti, hiszen a számos jogászból álló Fidesz-kormány még mindig azon rugózik, vajon mit is jelenthet az a „képlékeny” fogalom, hogy jogállam. Nos, egyebek között ezt is.

Erős a gyanúm, hogy a LIBE tagjai elmulasztották elolvasni azt az augusztus 3-án megjelent kormányhatározatot, amely szerint „Magyarországon hatékony az antikorrupciós fellépés, független az ügyészség és az Alkotmánybíróság, a kormány hatalmát jól működő fékek és ellensúlyok korlátozzák, és a média nagyon is sokszínű az országban”.

Ha ezeket a „meggyőző” szavakat elolvasták volna, nem mondanák, hogy veszélyben látják a jövő évi választások tisztaságát és tisztességességét.

A teljes cikket olvasd el ITT

Vagyis itt: https://24.hu/belfold/2021/10/09/libe-bizottsag-vizsgalobizottsag-varga-judit-jelentes-sandor-zsuzsa-velemeny/

A bejegyzés trackback címe:

https://jog-asz.blog.hu/api/trackback/id/tr8816715908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

evilwolf 2021.10.10. 11:57:29

"a kisebbségi jogok védelme"
Ez nálunk okafogyott és értelmezhetetlen.
Mitől lenne kevesebb joga egy kisebbségnek?
sőt, több joga is van, mivel arra hivatkozva megtehet olyat, amit az állítólagos többség nem.
Csak egy példa: A gyerekének adhat olyan nevet, amit a többségi nem. Vagy eredeti írással írhatja a nevét, amit a többségi nem.
Kinek van kevesebb vagy több joga?
Ebben az országban mindig túlzásokba esünk.

Kampfer 2021.10.10. 14:40:20

"Tényleg az óvodai lmbtq aktivistákért kampányoltak a libe-delegáltak?"

Igen! Értük IS kampányoltak. Értük IS!!!

Tisztelt bírónő!

Nem kizárólag azoknak. De kampányoltak a kormány ellen, az ország szuverenitása ellen és a hungarofób, gerinctelen és szélballibbant hazai ellenség mellett is!

"Hazudni „csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes."

Ezt már régóta meg kellett volna tanulnia az 'unijónak' is, az 'ajrópéereknek' is és a hazai ballib ellenségnek is.

"...hiába sulykolja a mindent elárasztó kormánysajtó csak és kizárólag annak a két küldöttnek a véleményét, akik a kabinet szíve szerint szólnak, hamar ki fog derülni, hogy a delegációban ők vannak kisebbségben."

Épp úgy, ahogy maguk pedig az Országgyűlésben!!! Továbbá nem nehéz úgy többségben lenni, hogy ilyen 'donátanna' jellegű képződményekkel önkényesen és minimum pofátlan módon teletömik ezt a közröhej gittegyletet, amit libének (vagy libának?) neveznek azok a bafasz unijó-hívők.

"Ez a bizottság felelős a polgári szabadságjogokért, a kisebbségi jogokért, az igazságügyért és a belügyekért."

Közönséges hazugság, bírónő! Pofátlan hazudozás, semmi más. Ez a liba-bizottság kussolt 2006-ban, kussolt 2015-ben, mikor uniós polgárok életét tették tönkre a migrik és akkor is kussolt, amikor a katalánoknál a hajuknál fogva húztak ki nőket a szavazóhelyiségből! Tehát az állítása közönséges hazugság, bírónő.

"Hogy a LIBE miért került most Magyarországra, annak hosszú előtörténete van."

Persze-persze... Sok volt a vírus, kevés a benzin és hideg az idő... Ezt már ismerjük.

"Az EP megbízásából készült el 2018-ban az emlékezetes Sargentini-jelentés, melyet mind az Európai Bizottság, mind az EP elfogadott."

Persze-persze, bírónő! Ezt is ismerjük. Az 'elfogadás' körülményeit is és a tartalmát is, ami gyakorlatilag tucatszámra ismételgetett pofátlan hazugság! Amit többek közt Ön is rendszeresen ismételget!

"Nem tétlenkedtek az itt töltött három nap alatt... ...lehet, hogy még így is kihagytam valakit a felsorolásból."

Nos, azt mindenképp, hogy gyakorlatilag 'prompt' módon megtagadták a találkozást kormánypárti civil szervezetekkel az utolsó utáni pillanatban - indoklás nélkül. Ezt azért egy 'független-ojjektív' írás megemlítette volna. :)

"Amikor az elején a hazugságot említettem, nem csak arra céloztam, hogy a Fidesz „elhallgatja” az igazság egy részét."

A nagyobb részét Ön és önök, az Ön 'barátai', a hazai ballib ellenség hallgatja el! Többek között, ahogy azt az a kis nyomorult kamugeri már nyáron is kikotyogta! Igazságról önöktől hallani erős önellentmondás, bírónő!

"Vagyis szerintük a LIBE vizsgálatának ez az oka és a célja. Ezt kommunikálta Varga Judit is: az ide érkező bizottság nem titkolt szándéka, „hogy újabb támadást indítsanak a gyermekvédelmi törvény miatt”."

Annyiban volt pontatlan miniszterasszony, hogy ez IS célja ennek a brigádnak. Nyilván a migriket is pátyolganunk kellene, nem csak a homoklobbi védenceit.

"Ráadásul ugyanerre hivatkozik a kabinet akkor is, amikor az uniós pénzek visszatartásának indokáról beszél."

És nem csak a kormány, hanem a valóságot érzékelő politikai elemzők is, akiket nem homályosít el az ostoba és jellemtelen ballibák lila ködfelhős lázálma.

"Az a kormány és benne az az igazságügyi miniszter, amely és aki pontosan tudja, hogy mindezektől egy teljesen független eljárás folyik az úgynevezett pedofiltörvény, valamint a Meseország mindenkié című könyv kapcsán."

Ne röhögtesse már ki magát, bírónő! :-) Egy ilyen 'független' (felröhögés a sorok közt) vizsgálat mióta gátolta meg a söpredék unió ballib senkiházijait bármiféle egyéb aknamunkában??? Ezt bírónő képes volt érvként idepötyögni??? O.m.g.! Röhej...

"Egy olyan eljárás, amelyhez nincs köze a LIBE delegációjának, a megbízatásuk erre nem vonatkozik."

Ugyanakkor tökéletesen tudja egymást erősíteni a két 'eljárás'. Muníciót ad az érveléseik során, illetve a sajtójuk is megteheti és meg is teszi a szokásos 'kereszthivatkozásokat'! Jó lenne, ha bírónő nem térne ilyen könnyen napirendre e kulcsfontosságú részlet fölött!

"Az talán nem is érdemel külön magyarázatot, hogy az áruk szabad mozgásának biztosítása nem azonos a kisebbségi jogok védelmével vagy az igazságüggyel."

Ugyanakkor semmi köze hozzá! Ez a ballib 'ajrópéer' söpredék sunyi kis 'jogászkodása' volt amiatt, mivel a 'zunijónak' semmi köze a gyermekvédelemhez, a gyermekek oktatásához és a családpolitikához! Ha valaki a 'zunijóban' ír és nyomtat egy olyan szemetet, mint a 'meseország' nevű mocskos kis buzipropaganda, akkor tudomásul veszi azt is, hogy azt az egyes országokban érvényes törvények szerint tudja értékesíteni. Ahogy dohányárut, pornófilmet, kannabisz-származékot és akár Göbbels-beszédeket sem lehet a tagállamokban ugyanazon törvényi feltételek szerint terjeszteni, forgalmazni és/vagy hozzáférhetővé tenni! De ezt bírónő is pontosan tudja, ahogy az a söpredék 'unijó' is alkalmaz sunyi és gerinctelen jogászokat ezeknek a kérdéseknek a tisztázására és kijátszására!

==>

Kampfer 2021.10.10. 15:03:26

==>

"Aki ezeket összekeveri, az körülbelül olyan, mintha nem tudná, hogy a lábtörését nem egy fül-orr-gégész fogja meggyógyítani."

Ostoba csúsztatás, bírónő! Aki ezeket 'összekeveri' (pontosabban: rámutat az összefüggésekre), az tűpontosan rámutat arra, hogyan működik a ballib propaganda sunyi jogászkodása, hogy működik a 'zunijó' sunyi terjeszkedése és a jog talaján álló lopakodása és hogyan nyomul be olyan területekre, amelyek vegyisztán nemzetállami hatáskörök! Ez a ballib politikai söpredék unión belüli nyomulásának az egyik eredménye.

"Arra meg kár is szót vesztegetni, hogy senki, de az égvilágon senki sem akarja, hogy „Magyarország engedje be az LMBTQ-propagandistákat az óvodákba és iskolákba.”"

Közönséges hazugság, bírónő!

mandiner.hu/cikk/20210708_szivarvany_leggombbel_tiltakoznak_ngo_k_a_gyermekvedemi_torveny_ellen

Az a háttér nevű brigád, az amnesty nevű soros-brigád, a 'helsinkiek' és hasonló nyomorultak egytől-egyig ezen dolgoznak! Amikor kijelentik, hogy az ún. 'elfogadás' erőltetése minél kisebb korban szükséges, akkor épp EZT szorgalmazzák! Azt a gusztustalan buzipropaganda 'mesekönyvet' tán iskolásoknak írták, bírónő??? Képes ilyen ordas hazugságot lekörmölni??? Mindezt a tények ismeretében??? A 'zunijós' bírálók talán nem örömködnek tapsikolva, mikor nyugaton ezek a különös lényekké maszkírozott lények olvasgatnak föl hasonló könyveket az óvodásoknak??? Videófelvételek tanúsítják mindezt, bírónő! Akkör Ön hogy képes ilyen ostoba valótlanságot idekörmölni??? Ezt egy kezdő ügyvédpalánta szénnészedné egy eljárás során pusztán az említettek nyilatkozataival és néhány videófelvétellel!

"Milyen hatáskört is lépett át a Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottság?"

Olyan kérdésbe pofáztak bele, amihez SEMMI KÖZÜK SINCS! Általuk önkényesen definiált jogokra hivatkozva léptek át olyan hatáskört, amit alapszerződések rögzítenek. Tehát, ha a 'zunijónak' nincs joga belepofázni a gyermekvédelembe és az oktatásba, akkor a liba-bizottságnak leginkább 'KUSS' a neve! Nos, csak erről van szó, bírónő.

"Európai parlamenti megbízással érkeztek egy, az Európai Parlament által elfogadott jelentésben foglalt feladatok végrehajtásának vizsgálatára."

Ami színültig volt töltve közönséges hazugságokkal. És az elfogadása is nagyjából annyira volt botrányos, mint a tartalma. Persze, nem meglepő, hisz a söpredék 'unijó' két orrtúrás közben nagyjából erre képes.

"Értem én, hogy ezt a Fidesz nem szereti, hiszen a számos jogászból álló Fidesz-kormány még mindig azon rugózik, vajon mit is jelenthet az a „képlékeny” fogalom, hogy jogállam. Nos, egyebek között ezt is."

Vagyis a hazug tartalmak jogsértő módon történő elfogadását? Értjük. Tehát Önnek/önöknek ez a 'jogállam'? Hm... Bírónő! Eddig mi ezt csak sejtettük, de örülök, hogy végre Ön legalább tisztázta. Tehát akkor csak azt a 'formát' hozták, amit vártunk. Megnyugtató. :-)

"a LIBE-delegáció vezetője több nyilatkozatában is elmondta, hogy mind az Alkotmánybíróságon, mind a Kúrián ellenségesen bántak velük."

Mi történt szegény kis ballibával? Nem kapott pogit a kávé mellé? Vagy nem kapott egy fekete legyezgetőt???

"A Kúrián már a megbeszélés elején közölték, hogy az egészet rögzíteni fogják, és „kétszer is a bíróság megsértésével vádolták a delegációt” – mondta."

Korrekt! Egyrészt ballibával tárgyalni rögzítés nélkül nem felelőtlenség, hanem hülyeség! Másrészt egy balliba is megszokhatná végre, hogy nem szent, simán a képébe lehet olvasni vádakat és igazságot is! Akkor is, ha ez neki fáj. Különösen akkor!

"Azt mondta, hogyha a tárgyalóteremben lennének, már megbüntette volta a bizottság tagjait"

Az a felháborító, hogy ez a lény az előzmények után még meglepődik és föl mer háborodni! Tanulja meg, hogy ez Magyarország és nem az ő otthona! Ő itt egy senki, egy nyomorult kis idegen ellenség, nem több!

"Összegezte az „őrült nők delegációjának” tapasztalatait."

Ezek inkább ostoba, kielégítetlen ballibák, nem 'őrült nők'! Én nőnek sem nevezném ezeket! Jobban járna mindenki, ők is, ha egy valódi férfi rendesen 'lekezelné' őket, tuti nem lenne ennyi bajuk a világgal! ;-) Mellesleg, elnézve őket simán lehet értelme a betegbogár holland kormányfő korábbi törekvéseinek, hogy mi mindent legalizálna...! :-/ Így talán ezeknek is juthatna 'valami'... :-)

"Ha ezeket a „meggyőző” szavakat elolvasták volna, nem mondanák, hogy veszélyben látják a jövő évi választások tisztaságát és tisztességességét."

Az a mázli, hogy ami Ön és önök szerint 'tiszta és tisztességes', arról épp mintát vehettünk ezen az 'előválasztásnak' nevezett közröhej bohóckodáson! :-D Lol...
Lezárul a szavazás, majd egy egész éjszakán át nem is foglalkoznak a számolással, valahol 'fektetik' a lapokat. És egy baleset fedte föl igazán a szépségét az egésznek. Szavazólapok ezrei és forintok milliói repkedtek a 'zellenzéki' bömbi roncsai közül a szabadság balliba szélviharában! :-D És még önök mernek írni tisztaságról és tisztességről??? Röhejes, dühítő és undorító is! Szerintem...
Üdvözlettel:
Kamp.

paragrafus 2021.11.24. 10:37:32

@Kampfer:
Nem akarok Önnel vitatkozni, nincs is értelme.
Ön olyan szélsőséges szempontból látja és akarja láttatni a dolgokat, amely szélsőség már szinte leesik a térképről is.
Nem számít Önnek, hogy Önnek nincs igaza, Önnek nem is ez a lényeg.
Az ellenoldalt vádolja, miközben azokat, amiket vádakat megfogalmaz, valójában Ön követi el.
Röhejesnek tartja a jogállamiságot és a jogszerűséget, miközben a megjegyzéseiből világosan kiderül, hogy Önnek sincs ezekről a fogalmakról halvány lila fogalma sem.
Csak kíváncsiságból: mi lenne a véleménye ugyanerről abban az esetben, ha az egész felállás fordított helyzetű lenne és ugyanezek lennének a vádak, csak ellenkező előjellel.
Nem kötelező válaszolnia, hiszen az is csak fröcsögés lenne érdemi érvek helyett.
süti beállítások módosítása