Magyarország legnagyobb ökológiai katasztrófája
2014. június 18. írta: Dr. Sándor Zsuzsa

Magyarország legnagyobb ökológiai katasztrófája

A 168 óra online könyvajánlója az "Elsodortak" című könyvemről.

Pásztor Magdolna műsorvezetővel beszélgettünk magáról a katasztrófáról, és arról, hogyan folyt a nyomozás és mi zajlik a büntető perben. Arról is szó esett,vajon a politika befolyásolta, avagy befolyásolja-e a büntetőeljárást.

[caption id="attachment_4402" align="alignleft" width="211"]Könyvajánló: Elsodortak Beszélgetés Pásztor Magdolnával[/caption]

[caption id="attachment_4403" align="alignright" width="199"]168 óra online - könyvajánló 168 óra online - könyvajánló[/caption]

Hogy kiknek ajánlom ezt a könyvet, melynek alcíme: "A vörösiszap-katasztrófa utóélete: a per"?

Azoknak, akik elszenvedték ezt a tragédiát, azoknak, akiket érdekel, hogy miért és hogyan ment tönkre 2010 októberében az ajkai vörösiszap tározó, és azoknak is, akik arra kíváncsiak, hogyan működik ma Magyarországon az igazságszolgáltatás.

Egyszóval mindenkinek.

A beszélgetésből Láng András készített videót, amelyben saját fotói mellett MTI fotók is szerepelnek.

Nézzétek meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://jog-asz.blog.hu/api/trackback/id/tr577443034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása