A legfontosabb könyvkritika
2014. július 02. írta: Dr. Sándor Zsuzsa

A legfontosabb könyvkritika

Kolontáriak a könyvről

[caption id="attachment_4489" align="aligncenter" width="300"]Kolontár és környéke egészségéért egyesület Az egyesület logója[/caption]

Varga József, a Kolontár és környéke egészségéért egyesület vezetője írta:

Köszönöm szépen a visszaigazolást, és a könyvek dedikálását is. Mindnyájan várjuk a második kötetet is.

Örülök, hogy sikerül olyan emberekkel találkoznunk akikről elmondhatjuk, hogy szívükön viselik sorsunkat. Igaz mi nem vagyunk igazi károsultak, de itt élünk és a sok közöny mellett ami az itt élő emberekben eluralkodott, (vagy inkább betegséget mondanék a közöny helyett) mi még tenni akarunk. És az olyan emberek mint Ön is adnak erőt, hogy ne fáradjunk bele az egészbe.

[caption id="attachment_4490" align="aligncenter" width="374"]Kolontár Kolontár
Fotó: mandiner. hu[/caption]

Meg az, hogy tárgyilagosan, elfogultság nélkül ír. Van olyan ismerősöm aki már az előszó után azt mondta a könyvre "már itt le van írva a teljes igazság". Tegnap meg azzal fogadott, Józsi megveszem a második kötetet is, mihelyt megjelenik.

[caption id="attachment_4462" align="aligncenter" width="212"]Elsodortak A vörösiszap-katasztrófa utóélete: a per Elsodortak
A vörösiszap-katasztrófa utóélete: a per[/caption]

A bejegyzés trackback címe:

https://jog-asz.blog.hu/api/trackback/id/tr907443048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása