Nagyon jól esett!
2015. január 05. írta: Dr. Sándor Zsuzsa

Nagyon jól esett!

Tisztelt Sándor Zsuzsa!

Azért jelöltem ismerősnek, mert nagyra becsülöm és tisztelem a bátorságáért, és az igazság feltárása érdekében végzett munkájáért. Eddig (sajnos) csak az Elsodortak című könyvét olvastam, de ez számomra szinte - lehet, hogy ez egy kicsit furcsán hangzik - felszabadító élmény volt. A média ugyanis annyira alárendelt ma a politikának, hogy sajnos bárkiről képes elhitetni, hogy bűnös már akkor, amikor még a büntetőeljárás meg sem kezdődött.

Szerintem a MAL Zrt. vezetői is lejárató kampány áldozatai lettek, mert a kormány célja az volt, hogy a céget államosítsa, ehhez pedig hatékony eszköznek bizonyult a bűnbakgyártás. Úgy látom, hogy a vádlottak közül ez leginkább Bakonyi Zoltán ellen irányul valamiért. A közvéleményben igyekezett a média gyűlöletet szítani ellene.

Szeretnék még egyszer gratulálni a könyvéhez, amely tárgyilagossága, elfogulatlansága mellett nem utolsó sorban nagyon érdekes olvasmány is!

 Elsodortak

Sz. M.

A bejegyzés trackback címe:

https://jog-asz.blog.hu/api/trackback/id/tr307443156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Irén Horváth 2015.01.06. 10:10:22

Mélyen Tisztelt Dr.Sándor Zsuzsa Úrhölgy! Mindenek előtt engedje meg,őszinte nagyra becsülésemet fejezem ki,eddigi munkássága,mostani cikkei,és igazság érzetének bátor megmutatása,és nem utolsó sorban,csodálatos könyvének,a valóságot hűen bemutató írása miatt! Teljes szívemből GRATULÁLOK ÖNNEK! Tiszteletteljes Kézcsókom: Varju István Zoltán Varju

Zsuzsa Sandor 2015.01.06. 10:47:22

Nagyon szépen köszönöm.

Tibor Borda 2015.01.06. 11:47:39

Kedves Sándor Zsuzsa mindenek előtt kívánok Boldog újévet önnek is ! Nagyra értékelem azokat a tetteket amit ön vállalt bátran szembe nézve a kihívásokkal ! Gyakran olvasom jegyzeteit írásait amik nekem nagyon tetszenek Csak bátorítani tudom önt és sok sikert a munkájához ! Maradok tisztelettel hű olvasója ::Borda Tibor

Zsuzsa Sandor 2015.01.06. 12:02:29

Nagyon szépen köszönöm. Én is kívánok Önnek boldog(abb)új évet!
süti beállítások módosítása