Rádió Bézs
2017. augusztus 11. írta: Dr. Sándor Zsuzsa

Rádió Bézs

"A Rádió Bézs elsősorban a Nőkért szól.Éppen ezért a férfiak is hallgatják. A felnőtt, érett, érző és gondolkodó nőkért. Aki a Bézst hallgatja, igényes, szép zenére és higgadt, okos szóra számíthat. A Rádió Bézs online rádió, napi 24 órában szól! A Rádió BÉZS a finom lágy hangok vonala! Sok szép muzsika, értelmes emberek! Higgadt és mégis szenvedélyes"  

bezs.jpg

Egy rádió, amelyben mindenki hobbiból dolgozik. A szerkesztők, a riporterek, a technikusok. Nem politizál, nem akarja megváltani a világot. Kellemes zene, kellemes beszélgetések, barátok, ismerősök, régi rádiósok, kellemes közérzet, jó hangulat.

Vendég voltam Rékai Gábor "Mozaik" című műsorában. Jót beszélgettünk.

rekai_radio_bezs.jpg

Hallgassátok!

http://www.radiobezs.hu/radiobezs/radiobezs.archivplayer.page?szam=http%3A%2F%2Fwww.radiobezs.hu%2Fradiobezs_files%2FArch%25C3%25ADvum%2F2017%2Fkedd1100.mp3

zsu.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jog-asz.blog.hu/api/trackback/id/tr5212740368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása