Handó Tündét el kell mozdítani!
2019. május 11. írta: Dr. Sándor Zsuzsa

Handó Tündét el kell mozdítani!

 

A bírói tanácsnak kötelessége Handó Tünde felmentését kezdeményezni, ha nem akar bűnrészes lenni a Handó által elkövetett törvénysértésekben.

hando.jpeg

Kezdeményezi Handó Tünde felmentését az Országos Bírói Tanács

Az ATV Start vendége Sándor Zsuzsa, volt tanácsvezető bíró.

www.atv.hu/videok/video-20190510-kezdemenyezi-hando-tunde-felmenteset-az-orszagos-biroi-tanacs

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jog-asz.blog.hu/api/trackback/id/tr2014820576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hungry horse 2019.05.13. 19:03:56

Egyetértek.
De nem amiatt, amit írtál, hanem azért, mert téged éa a magadfajtákat nem vágta ki a fenébe sec perc a mai napig.

Már 1990-ben is hiba volt nem kivágni benneteket, a proletárdiktatúra vérbíráit, de az, hogy a magadfajták még 30 év elteltével is tott tombolhatnak hatalmas szégyen.

Dr. Sándor Zsuzsa · http://jog-asz.blog.hu/ 2019.05.13. 20:01:39

@Hungry horse: Tévedésben vagy, igaz, a tények eddig sem zavartak a gyűlölködő trollkodásban, bármilyen nevet is használtál, éhes ló... 2012-ben a te kedvenc rendszered kényszernyugdíjazott több mint 260 bírót, így engem is. Vagyis nem tombol a bíróságon Handó Tündén kívül senki az én generációmból. Mellesleg soha nem voltam vérbíró, soha nem tárgyaltam egyetlen politikai ügyet sem. De persze ez nem számít, az is bűnös, aki már élt annak idején. Akik most tiltakoznak Handó törvénysértései ellen,azok gyerekek voltak a "proletárdiktatúrában". De sebaj, éleslátásodat ne zavarja meg a valóság.

Hungry horse 2019.05.14. 11:26:38

@Dr. Sándor Zsuzsa: a tőled és a magadfajtáktól való undoromat felesleges gyűlöletnek hazudnod.
A szart, hányást nem gyűlöli senki. Eltakarítja, ha a sajátja, elkerüli, ha másé.

Ha pedig már szóba hoztad és rámmaszatolnál holmi gyűlölködést, akkor miként vélekedsz magadról?
"... Nevezett így ír Schifferről: "„Hál’ Istennek nem láttam ezt a kis görényt ma este, de már attól felforr az agyam, amit László Kálmán leírt. Jól emlékszem, amikor talán tavaly, vagy azelőtt nem ment el a hanukagyertya-gyújtásra, mondván, ő nem vesz részt vallási eseményen. Ritka egy aljas kis tetű. Már bocsánat, de mindig felbosszant, hogy még mindig vannak olyan naiv emberek, akik a szavazatukat vesztegetik egy ilyen aljas, sunyi kis mocsokra.”"
Nos, ez a másik toleranciabajnok, amúgy bíró volt egykoron. Aztán bírósági szóvivő. Egy pillanatra képzeljük el, hogyan ítélkezett ez a rohadék, amikor egy „nem elvtárs” került a színe elé. A hanukagyertya ügyébe pedig bele sem mélyedek, mert az nagyon messzire vezetne… "

flagmagazin.hu/jobbegyenes/bayer-zsolt-emesztogodor

www.facebook.com/lkalman2?__tn__=%2CdC-R-R&eid=ARAMhdYmC7s_GNJ6PwZC8iOuOTqioQ2_9noLAOsYcFuQbelBPGOd7AwvMKJBWEvppYReLFQUEtVBSwJW&hc_ref=ARRrWPKkijrco33N9UMqws_jXtZGfjEi5eAlIS-YTwActEM_YXlbT2zIZuncI5_IZuU&fref=nf
2014. április 8.
A pofakönyves link előtalálója anonymand 2018.11.09. 15:43:48-kor

Visszatérve rád és a magadfajta "bírákra":
A bíróságokról nem lettek a diktatúra bírái/káderei eltakarítva. (Máshonnan sem, sajnos). Ezszomoró tény. Te pedig a kommunista terror kádere voltál. Sokszorosan kaserolva a diktatúra mocskos hatalma által.

Ez olyan, mintha 1945 után a náci bírók maradhattak volna beosztásban és válogathatták volna ki azokat, akik melléjük, alájuk kerülnek. Ez i kóser lett volna a fajtádnak, igaz?

Nos, ez nyilvánvalóan képtelenség és nem is történt így.
Aki nácit nem akasztottak fel, börtönöztek be, azt eltakarították a bírói karból, sőt még a jogi pályáról is.
A gyermekeit is.
Sőt.
Az unokáit is megbélyegzik a nagyszüleivel együtt hetente komplett népeket kollektíve bűnösnek nyilvánítva 75 éve.

Nos, ha tény a sértetlenül uralgó káderek tömege - te is egy bizonyítéka vagy ennek - akkor világos, hogy a bíróságokra a sértetlen és hatalmukat megőrző kommunista káderek által kiválasztott utódaik, munkatársaik sem intaktak ideológiailag és ekkor még nagyon eufémisztikusan fogalmaztam.

30 éve még a bírák mindegyikének káderlapját a területi pártbizottság ellenőrizte és a kinevezésüket alacsonyabb szinten a megyei pártbizottság, magasabb szinten pedig az MSZMP KB hagyta jóvá.

Ez azt jelenti, hogy a ma nyögdíj előtt álló (jellemzően magasbeosztású) bírót a proletárdiktatúra 47 éve nevezte ki, 1973-1974 körül és 1990 után még alacsonyabb bírói beosztásban, de ő válogathatott 2003-ig a jelentkezők közül azokkal a főnökeivel, munkatársaival, akit a kommunista hatalomátvételkor - gyakran gyorstalpalón szerzett jogi diplomával még zsidó-kommunista rosenfeldék neveztek ki (1956-ig). A két nemzedék közöttiek pedig csermanek legvidámabb barakkja proletárdiktatúrájának voltak a legválogatottabb káderei.
Pont mint te.

Ez pedig azt jelenti, hogy ti vidáman toltátok a beteg - ereditleg kommunista, majd balodali-liberális-kultúrmarxista, de mindenképp keresztényellenes és magyarellenes - ideológiátokat, válogatjátok a kádereiteket még 2037-ig.
Te ezen felül még cionista is vagy.
Ne legyél rá büszke.

Dr. Sándor Zsuzsa · http://jog-asz.blog.hu/ 2019.05.14. 17:22:37

@Hungry horse: Tudtam, hogy nem lehet veled értelmes vitát folytatni. Sajnálom, hogy megpróbáltam.

Hungry horse 2019.05.15. 07:54:00

@Dr. Sándor Zsuzsa: értelmes vitának tartod azt, amit itt (is) reagálni képes voltál?
Vicces vagy.
Ja.
Nem.
Inkább szánalmas.
süti beállítások módosítása