Érdemes újra felidézni 2021 jogi disznóságait
2022. január 09. írta: Dr. Sándor Zsuzsa

Érdemes újra felidézni 2021 jogi disznóságait

Kezdjük azzal, hogy tavaly is kétféle veszélyhelyzet volt hatályban, méghozzá minden törvényes alap nélkül. Egyfelől az immáron több mint négy éve kihirdetett és rendszeresen meghosszabbított „tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet”, noha a „tömeges bevándorlás” törvényben definiált kritériuma az elmúlt évben sem valósult meg.

A másik jelenleg is fennálló veszélyhelyzet indoka a pandémia. Járvány ugyan tényleg van, csak a leküzdéséhez nem volna szükség arra a kormány számára biztosított rendkívül széles felhatalmazásra, amellyel vissza lehet élni, és amellyel vissza is éltek.

Arra már bizonyára nem jutott idő és energia, hogy a tesztelést, uram bocsá’ még a maszkokat is ingyenessé tegyék, hogy a kontaktkutatást és az oltások felvételét normálisan megszervezzék, és az idősek jó részét ne egy olyan mindennél drágább, ám esetükben nem sokat érő kínai vakcinával oltsák be. Igaz, az erre fordított milliárdok sorsának ellenőrzése mindeddig lehetetlennek bizonyult. Olyat se látott még a világ, hogy egy külügyminiszter döntse el, hogy ezt az oltást engedélyezni kell.

szijjarto_hvg.jpg

Kép: HVG

A többi disznóságot részletesen olvashatod ITT

vagyis itt: https://24.hu/kozelet/2022/01/09/sandor-zsuzsa-velemeny-2021/ 

A bejegyzés trackback címe:

https://jog-asz.blog.hu/api/trackback/id/tr7416808116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kampfer 2022.01.11. 09:10:16

"...érdemes újra felidézni az elmúlt esztendő jogi disznóságait."

Valahogy kimaradt a felsorolásból a kis 'kamug*ci' hátán végigkarcolt kis városházi mutyi, a balliba oldal összejátszása a külföldi multikkal, a nagyikerű (ja, nem) 444 pervesztései és hazudozásai, az önök mély kussolása akkor, amikor a holland renndőrök kutyákkal és viperákkal szedték szét az ottani tüntetőket, az önök elmaradt tiltakozásai a 'zellenzéki' söpredék megnyilvánulásai akár Novák Katalin ügyében, akár a mély hallgatásai a zárkimaj(om) ámokfutásai miatt! De ugye ez nem lehet meglepő egy akkora kettősmércés brigád esetében, mint önök, tisztelt birónő!

"Kezdjük azzal, hogy tavaly is kétféle veszélyhelyzet volt hatályban..."

Nagyon helyesen!

"...az immáron több mint négy éve kihirdetett és rendszeresen meghosszabbított „tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet”, noha a „tömeges bevándorlás” törvényben definiált kritériuma az elmúlt évben sem valósult meg."

Köszönhetően a válsághelyzet törvényi fennállásának és a kormányzat határozott intézkedéseinek. Már ezerszer elmagyarázták itt birónőnek, eddig sem fogta föl, jó eséllyel ezután sem fogja.

"A másik jelenleg is fennálló veszélyhelyzet indoka a pandémia. Járvány ugyan tényleg van, csak a leküzdéséhez nem volna szükség arra a kormány számára biztosított rendkívül széles felhatalmazásra..."

Az élet nem önt igazolja, birónő! :-)

"...az ENSZ bírák és ügyvédek függetlenségével foglalkozó különleges előadója..."

Persze-persze! Tudjuk. Ja, nem! Aki birói függetlenségről és objektivitásról hablatyol, az egy közönséges hazudozó senkiházi! NINCS és soha nem is volt birói függetlenség! Egy papiron rögzitett definiciója létezik, aminek köze nincs a valósághoz! SEHOL ÉS SOHA! A 'zunijóban' pedig végképp semmi! Vagyis a kis hangember hazudik! Ennyi.

"Orbán Viktor már az évindító sajtótájékoztatóján új ellenségképet talált: az elítélteket."

Hazugság! Egy valós jelenségre hivta föl a figyelmet. És teljes joggal. Amiről birónő itt elmélkedik, az a ballibák biznisze volt, ami ellen föl kellett lépni! Hogy ez fáj a ballibáknak? Remek! Annál jobb!

"És Varga Judit „rendbe tette”."

Jól tette! Áldassék a neve!

"Egyiküket, Szabó Gabriellát a bírói pályára alkalmatlannak nyilvánították, mert megkérdezte, vajon a „Stop Soros”-törvény összhangban van-e az uniós joggal."

Jól is tették! Ez a nő szépen eltakarodhat a pardavimárták mellé és ápolgassa a migrijeit a drót túloldalán! És lehetőleg soha ne lássuk itt többé!

"A bírónő olyannyira „alkalmatlan” volt, hogy a luxemburgi bíróság igazat adott ebbéli kételyeinek, mi több az EU Bizottsága kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen..."

Nyilván egy balliba nem fog egy balliba ellen itélni, a 'zunijó' eljárásai pedig elmehetnek a pokolba magával a 'zunijóval' és a söpredék talárosaival együtt!

"Másikuk, Vasvári Csaba ellen nemcsak fegyelmi eljárást kezdeményeztek..."

Kivágni kellett volna azt a nyomorultat, nem 'fegyelmiket' inditani ellene!

"Ezzel a bravúros fordulattal sikerült elérniük azt a szégyent, hogy az EU Bírósága Polt és a Kúria döntését minősítette törvénysértőnek nem pedig Vasváriét."

A 'zunijó' birósága egy rakat taláros sorosista majom, ahogy azt anno az a 'muznieks' nevű képződmény már elböffentette. Vagyis egy rakat homo 'sososensus'! Nyilván a fajtájuk mellett itélnek, bármit is művelnek azok! Meglepő? Nyilván nem az.

"A függetlenül gondolkodó bírák elleni belső támadások pillanatnyi eredménye: Szabó Gabriella már nem bíró..."

Hála az égnek! Továbbá hazugság, hogy ezek függetlenek! Nem azok! Sosem voltak azok.

"Vasvári még állja a sarat..."

Remélem nem sokáig és megkapja, ami jár neki!!!

"...sikerült „a pedofil bűnelkövetőkkel szembeni szigorúbb fellépésről, valamint a gyermekek védelme érdekében egyes törvények módosításáról” szóló törvényt megalkotnia, amely mind az Európai Parlamentben, mind az Európai Bizottságban kiverte a biztosítékot."

Nagyon helyes! Ha ezek a képződmények ajvékolnak, akkor tudhatjuk, hogy jó az irány, helyes a döntés! Egyik barom sem adott értelmes indokot és az a fonderlejen már akkor ugatott, mikor még a törvény szögevét sem ismerhette! Vagyis birónő vadul csúsztat, az a nyomorult pedig hazug senkiházi '(ál)civilek' hazugságait böfögte vissza! Ennyit ezekről és önökről!

"A törvény gyakorlatilag egy kalap alá veszi az LMBTQ embereket a pedofilokkal."

Hazudik, birónő vagy valótlanságot állit! Nem tesz ilyet a jogszabály. Korlátozza az ilyen szervezeteket abban, hogy a gyermekekre hatást gyakoroljanak. Ez a gyermekek és családok érdekét szolgálja.

"Nem kell tehát meglepődni azon, hogy Magyarország ellen egy újabb kötelezettségszegési eljárás indult."

Azon sem, hogy kinyalhatják a seggünket!

"Nézzék el nekem, ha a 2021-es év jogsértéseinek felsorolását itt most abbahagyom."

Pedig folytathatta volna birónő! Ezer balliba jogsértés, hazugság és csúsztatás, aknamunka volt 2021-ben is, ahogy 'rendesen'! Előre a 'zárkimajommal' együtt! :-)
Ja, nem...

Boldogat!
Kamp.
süti beállítások módosítása