Grafológia, a mostohagyerek
2013. február 07. írta: Dr. Sándor Zsuzsa

Grafológia, a mostohagyerek



A 168 óra „Szerda 11” című interaktív élő internetes adásában beszélgettünk arról, hogy az Országos Képzési Jegyzékből (OKJ) váratlanul kihagyták a grafológus szakmát.
A beszélgetést Pásztor Magdolna vezette és részt vett benne Agárdi Tamás, a Grafológiai Intézet alapítója és ügyvezető igazgatója, dr. Kormos János a rendőrség részéről és én, mint büntetőjogász, kényszernyugdíjazott bíró.
(Fotó: www.168ora.hu)

A téma azért nagyon fontos, mert nem csupán a grafológus szakmát, nem csupán az igazságszolgáltatást, hanem valamennyi, e szakmával kapcsolatba kerülő embert érint. A legnagyobb veszélyt az jelenti, hogy ilyen körülmények között a „piacot” ellephetik a hozzá nem értő kóklerek, akik felmérhetetlen kárt okozhatnak.

A beszélgetést az alábbi linken hallgathatják meg.
Vagy itt: Soundcloud

A bejegyzés trackback címe:

https://jog-asz.blog.hu/api/trackback/id/tr647442570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása