Haláli gumicsont
2015. május 06. írta: Dr. Sándor Zsuzsa

Haláli gumicsont

"A politikának kötelessége beszélni arról, ami az embereket érdekli, mert ha nem hallgatja meg őket, elveszíti kapcsolatát a realitással – mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő az M1 aktuális csatornán péntek reggel.  A kormányszóvivő elmondta: amikor egy brutális és értelmetlen gyilkosság után a közvéleményt foglalkoztat egy kérdés, a politikának muszáj róla beszélnie."

[caption id="attachment_5950" align="alignleft" width="201"]Kovács Zoltán szóvivő Kovács Zoltán szóvivő Kép: vastagbor.atlatszo.hu[/caption]

Nem Kedves Kovács Zoltán, egyáltalán nem muszáj! Ez megint a te főnökeidnek: Orbánnak, Szijjártónak, Lázárnak (a három csapás) egy ostoba, a zsigeri indulatokra alapozó rohadt gumicsontja. Kettős céllal dobták be a közbeszédbe: ne beszéljünk már a brókerbotrányokról - ami persze igazi Fidesz-botrány, no meg hátha ezzel el lehet szipkázni néhány jobbikos szavazót.

[caption id="attachment_5951" align="alignright" width="273"]Kövezzük meg a házasságtörőket! Kép: kolozsvaros.ro[/caption]

 

Orbán már másnap meaculpázott az EU-nál. Tényleg egyszer kihúzza a gyufát. De akkor lóvé sincs, se stadionra, se budai várra, se Orbán királyságra!

 

Persze, csak úgy beszélni bele a világba, értelem nélkül, mindenről lehet. Kedves Viktor! Mit szólnál például a házasságtörők nyilvános megkövezésének alapos megvitatásáról? Ne kezdjünk erről is "nemzeti konzultációt"?

Az ATV-ben Rónai Egonnal a kérdést szakmai szempontból beszéltük meg.

Nézzétek meg itt!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jog-asz.blog.hu/api/trackback/id/tr227443240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása