Nagy szerencséjük van a szkíta lázadóknak
2024. február 04. írta: Dr. Sándor Zsuzsa

Nagy szerencséjük van a szkíta lázadóknak

A társaság még novemberben tett közzé a neten egy videót, amelyben bejelentették: „megalakítják a Szkíta Magyarországot, és megindították a nemzeti szabad katonai csapatok felfegyverzését.” Nem mellesleg közölték, hogy mind a volt, mind a jelenlegi kormánytagokat le fogják tartóztatni, lefegyverzik a rendőrséget, és átállítják a katonaságot. A gyanúsítottaktól lefoglalt fegyverarzenál a többi között maroklőfegyvert, lőszereket, AK gépkarabélyt, gáz- és riasztófegyvert, gumilövedékes és légfegyvereket is tartalmaz. Mindemellett a rendőrök számos hamis dokumentumot is lefoglaltak.

A 24.hu egy nap alatt kiderítette, kik ezek a bátor „szkíták”. Az említett 53 éves férfi, Kötő Gyula a Mi Hazánk Mozgalom volt nagykanizsai vezetője. A 88 éves férfit pedig a 444.hu Szigeti Sándor néven azonosította egy videón, amint kissé nehezen ugyan, de leteszi a „kormányzói esküt”.

szigeti.jpg

Kép: Index.hu

Bár nem akármilyen súlyú bűntettről beszélünk, az emberből csak előbújik a kisördög, amikor „Szkíta Magyarországról” meg „kormányzói esküről” hall.

Az egész teljes nonszensznek tűnik, miközben mégsem az.

Hiába állították a népszámláláskor több ezren, hogy szkíta az anyanyelvük és családi körben is ezt használják. Az a beszélgetés nagyon gördülékeny nem lehetett a vasárnapi ebédnél, hiszen mindössze néhány tucat hitelesnek tekinthető szkíta kifejezést.

 De ha ezek az ex-mihazánkos „mai” szkíták elolvasták volna a Wikipédiában, hogy a Biblia – ugyan nyelvileg rontott alakban – „askenáz” néven említi őket, lehet, hogy már nem is akarnának szkíták lenni.

A továbbiakat lásd ITT

vagyis itt: https://24.hu/belfold/2024/02/03/szkita-magyarorszag-alktomanyos-rend-megdontese-elokeszuletek-jogi-elemzes-velemeny/ 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jog-asz.blog.hu/api/trackback/id/tr6618318517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása