Színész, újságíró, békefenntartó, bankár
2015. július 30. írta: Dr. Sándor Zsuzsa

Színész, újságíró, békefenntartó, bankár

ivanyi2.jpg

"A XXI. század valószínűleg azzal telik el, hogy a nemzeti elitek, akik az elmúlt ezer évben megszokták, hogy szabadon szívathatják a saját honfitársaikat, azok itt utóvédharcokat folytatnak, hogy ezt a pozíciót meg tudják őrizni. Eközben hatalmat szereznek, és megszerzik azok támogatását, akiknek ez igazán pusztító. Akik számára a „miénk” egy olyan zavaros fogalom, amit azok találtak ki, akiknek van valamijük, azok számára,akiknek nincs semmijük. Hogy azok is úgy gondolhassák, hogy nekik is van valamijük."

Ezt mondta egyebek közt Iványi György a legutóbbi „Médiaestén”, a PR Herald szakmai önképzőkörében.

Nézzétek, hallgassátok meg! Érdemes.

 

És a hallgatóság:

 

A videókat Láng András készítette.

A bejegyzés trackback címe:

https://jog-asz.blog.hu/api/trackback/id/tr457665580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

legeslegujabbkor 2015.07.30. 21:05:31

Hát ezzel nagyjából minden józanul gondolkodó ember egyetért. Főleg azokkal a megállapításokkal, amik kis hazánkra vonatkoznak. Egyszerűen nem tehetjük meg, hogy az elit monopóliumainak megőrzése érdekében bezárkózunk. (itt most nem a menekülők, hanem a tőke, szabad verseny elől)
Érdekes volt még, hogy a nemdolgozó tömegekre a megoldás az állampolgári alapfizetés lehet, de nem így és nem most.
süti beállítások módosítása