Megőrült a világ
2018. október 12. írta: Dr. Sándor Zsuzsa

Megőrült a világ

Kásler Miklós eddig is a kedvenceim közé tartozott. Végre egy igazi orvos, aki nem aprózza fel magát a részletekben! Tőle tudtam meg, hogy az orvostudomány sokkal egyszerűbb, mint gondoltam. Nem kell az a sok drága vizsgálat, a még több drága gyógyszer, ahhoz, hogy meggyógyulj, elég, ha nem lopsz és tiszteled anyádat és apádat. Na jó, van még néhány kellemetlen követelmény a Tízparancsolatban, például paráználkodni sem szabad. Ennél tényleg elgondolkoztam, mert az tuti, hogy ha nem paráználkodsz, nem leszel aids-es. 

tizparancsolat-mult-kor.jpg

Kép: Múlt-kor

Persze az se baj, ha a kicsit piszkos körmű fődoktor nem nyúl hozzád, ezzel lényegesen lecsökkentve a kórházi fertőzések számát. Ami amúgy is csökkenni fog, hisz a betegségek mindössze 20 százalékán nem segít a Tízparancsolat.

ka_sler_miklo_s_ko_rme-nyf.jpg

Kép: NYF

A fődoktor most úgy döntött, hogy nélkülözhetetlen lenne egy magyarságkutató intézet, hogy „fény derüljön a valóságra a türk-finnugor vitában”.

Namármost én csak azt nem értem, hogy ki vitatkozik itt kivel. A türk eredetet egyszemélyben a mi vezérünk, Orbán Viktor állítja. Igaz, róla köztudott, hogy mindenhez ért. Ő valószínűleg másik jogi egyetemre járhatott, ahol erre is megtanították. Én ugyanis nem emlékszem, hogy a Polgári- meg a Büntető törvénykönyv, és sok más törvény tanulmányozása mellett vizsgáznom kellett volna magyarságkutatásból. Persze, lehet, hogy én jártam rossz helyre.

orban-index_hu_2.jpg

Kép: Index.hu

Van nekem egy igen kitűnő nyelvész barátom. Igaz, fiatalabb, mint én, de szerintem nem ez volt az oka, hogy sohasem láttam őt a jogi kar környékén.

Azzal persze mélyen egyetértek, hogy nem is lehet tehetséges az, akiről ezt csak mások állítják. Ráadásul úgy, hogy meg sem kérdezték a fődoki személyes véleményét, és fittyet hánynak az ő ízlésére.

Hova vezetne, ha ez így maradna? Az ilyenekről biztos kiderülne, hogy nem is igazi magyarok. A leendő unokáikról nem is beszélve. 

Na látják, mekkora szükség van egy magyarságkutató intézetre?

magyarsagkutato-youtube.jpg

 Kép: YouTube

A bejegyzés trackback címe:

https://jog-asz.blog.hu/api/trackback/id/tr1114298247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Éhesló 2018.10.12. 22:16:16

Már csak azért is érdemes létrehozni, hogy a blogger és társai agyvérzést kapjanak.
Sivalkodjatok!

sas70 2018.10.15. 09:32:25

Egy magyarságkutató intézetre biztosan óriási szükségünk van!
Pedig már mindenünk van, minden rendben van, csak még pont egy ilyen intézet hiányzik!
süti beállítások módosítása