Indokolatlan a válsághelyzet, de így megúszható a menekültek ellátása
2019. június 11. írta: Dr. Sándor Zsuzsa

Indokolatlan a válsághelyzet, de így megúszható a menekültek ellátása

A francia forradalom után, 1789-ben lépett életbe az Emberi és Polgári Jogok Nyilatkozata, amely e szavakkal kezdődik:

"Minden ember szabadnak és jogokban egyenlőnek születik és marad; a társadalmi különbségek csakis a közösség szempontjából való hasznosságon alapulnak."

menekult.jpg

A törvénysértések részleteit olvasd el ITT

vagy akár így: https://24.hu/kozelet/2019/06/08/emberi-jogok-europa-tanacs-jogallam-menekultek/

A bejegyzés trackback címe:

https://jog-asz.blog.hu/api/trackback/id/tr5914889754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kampfer 2019.06.18. 07:22:24

"Indokolatlan a válsághelyzet, de így megúszható a menekültek ellátása."

Tisztelt bírónő!

Sajnos már a címben is tévedés található. Egyrészt semmiféle menekülteket nem kell ellátni! Közönséges migrik próbálnak besunnyogni, akikkel szemben semmiféle kötelme nincs az országnak. Nincs ok, ami miatt Szerbiából vagy Horvátországból menekülnie kellene bármely migrinek! Tehát ha nem menekült, akkor ellátni sem kell. Akkor csak egy bevándorló, akiről mi döntünk. Ha nem kívánjuk a társaságát, akkor a dróton kívül kell maradnia ha tetszik neki, ha nem! Ez ilyen. Nem ő dönt, hanem mi (illetve a legitim kormány). Tehát ha ezt tisztáztuk, akkor máris adódik a kérdés, hogy miről szól maga a 'válsághelyzet'. Ismét épp a címhez térek vissza. A célt teszi elérhetővé. Vagyis azt, hogy ne kelljen migrihordákat eltartani, beengedni vagy komolyabban védekezni ellenük. Nem kapnak semmit, nem ígérgetnek nekik semmit, egyszerűen csak olyan körülményeket teremtenek, hogy eszükbe se jusson ide bejönni. Ennek törvényi alapjait hivatott megteremteni a válsághelyzet, ha jól értelmeztem a kormány szavait.

"A jelentés számon kéri a magyar kormányon a menekültügyi válsághelyzet fenntartását..."

És milyen alapon? Egyrészt működő megoldásról vitatkoznak. Másrészt nyomorult szervezetek nem rendelkeznek semmiféle jogkörrel ahhoz, hogy számonkérhessék a kormányzatot a választók által egyértelműen támogatott intézkedések meghozataláért. Lehet ajvékolni, de csak ők fognak hülyének tűnni! Ez persze a maguk problémája.
Másrészt az is egyértelmű, hogy a vitatott jogszabály alkalmazása is feltétele volt annak, hogy itt lehetőleg ne legyen valóban az a válsághelyzet, ami a bosnyákoknál vagy a görögöknél van jelenleg.

"...és azt is, hogy a hazai jogszabályokat sok év alatt sem sikerült harmonizálni a nemzetközi elvárásokkal."

Talán azért, mert azok a 'nemzetközi elvárások' (valójában a nemzetközi hálózattal rendelkező széllibbant és nemzetellenes 'álcivil' brigádok elvárásai) teljesítése totális káoszt, fertőt és erőszakhullámot generálna, illetve azokat az áldatlan állapotokat, amelyek a jelenleg is migrikkel fertőzött területeken tapasztalhatóak. Épeszű kormányzat az ilyen 'elvárásokat' kiröhögi, elveti, szükség esetén harcol ellenük! Maradjon is ez így itthon mindörökre!

"Azonban úgy tűnik, a magyar kormánynak sokkal inkább érdekében áll a szabályozatlanság fenntartása, mint a megoldás."

Ez a mondat ostobaság úgy, ahogy van. Szabályozottság van. Hoztak egy jogszabályt, azt alkalmazzák. Pont. Továbbá nem a kormánynak az érdeke, hogy ne kelljen itt migrikkel foglalkozni! Az a magyarság és a társadalom elemi érdeke, hogy itt ne rontsák migrik a levegőt!

"minden ember szabadnak és jogokban egyenlőnek születik és marad"

Blabla... Bullshit! Ostobaság! Azok sem hiszik el, akik leírják. És mindenki, akinek van agya, képes gondolkodni, az pontosan tudja, hogy ez a gyakorlattól nagyon távolálló elmélet. Annak is idealista. Továbbá állampolgárként én itthon visszautasítom azt, hogy egyenlőként kezeljék velem, a családommal azokat, akik az Isten se tudja honnan, de idevergődtek, csak mert ők úgy gondolták, hogy megtehetik! Hát nem! Nem egyenlőek velünk! Nem azért, mert többek vagyunk, hanem azért, mert itt mi vagyunk itthon, ez a mi földünk és nekik itt semmi keresnivalójuk nincs! Ez ilyen egyszerű.

"Dunja Mijatovic, az Európa Tanács emberi jogi biztosa ez év februárjában személyesen vizsgálta az emberi jogok érvényesülését Magyarországon."

Egy újabb ostoba balliba 'ajrópéer' liba. Semmi meglepő, a timmerbarom és az avrabarma mellett nem volt elég a mogherini, még ezt is ide kellett hogy fújja a szél. Remek! Ja, nem az... Egyébként mit keres az eu tisztségviselői között egy boszniai...? Tagállam lett? Vagy elég annyi, hogy a 'muznieks' vagy mi a franc után ez is 'homo sorosensusokat' akar nevelni??? Mindegy is, a lényeg, hogy eleve elfogult, nem lehet tárgyilagos a véleménye, továbbá köze nincs ahhoz, hogy Magyarország kit és hogyan enged vagy nem enged be! A migriket illetően pedig egyértelműen semmi köze hozzá.

"Márpedig az emberi jogi biztos jelentése első helyen foglalkozik a menekülttörvénnyel, illetve azzal a retorikával, amelyet a magyar állam a menekültek, illetve a menedékkérők ellen folytat."

Ez az ostoba liba egyszerűen valótlanságokat állít. Közönséges migrikkel kapcsolatban nyilatkozott meg a kormány és nem menekültekkel kapcsolatban. A migrikkel szemben viszont semmiféle kötelezettségünk nincs. Az, hogy a sok kis pardavimárta és timmerbarom ezt nem képes megemészteni, az nem a kormányzatról szól, hanem ezekről. Nem kell velük foglalkozni semmilyen szinten, esetleg nevetségessé tenni őket.

Egyszerű hasonlattal élve, ha a szúnyogháló és Chemotox hatására nincs a szobában szúnyog, akkor annak örülünk és nem kezdjük el lebontani a szúnyoghálót és kidobni a rovarirtót, mondván: semmi értelme ennek a sok kacatnak, hisz egy darab szúnyog nincs a szobában! Ok és okozat közti összefüggés... Ballibáék és 'ajrópéerék' nem értik... :-)
Kamp.
süti beállítások módosítása