Csak a jogaival élt a lúgos orvos, viszont alaposan ráfázhat
2019. november 16. írta: Dr. Sándor Zsuzsa

Csak a jogaival élt a lúgos orvos, viszont alaposan ráfázhat

lugos_doki.jpg

 Az eddig megszületett ítéletek szerint Bene Krisztián, a  Budai Irgalmasrendi Kórház volt főigazgatója még 2013-ban maró lúggal öntötte le korábbi barátnője, Renner Erika nemi szervét, ezzel életveszélyt okozó testi sértést okozott az asszonynak. Az öntudatlan sértettet a fürdőszobába vonszolta, rázárta az ajtót, majd magára hagyta, az áldozat telefonját és laptopját magával vitte.

lugdok-fulop_daniel_matyas.jpg

Kép: Fülöp Dániel Mátyás 24.hu

Elképzelhető, hogy hatodszor is bíróság elé áll a lúgos orvosként elhíresült Bene Krisztián. Ez attól függ, miként dönt az Alkotmánybíróság a legutóbbi jogerős kúriai ítélettel kapcsolatban benyújtott indítványról. Egy utolsó kétségbeesett próbálkozásról, vagy egy logikus jogi lépésről van szó? Egyetlen szó sorsa döntheti el az ügy további menetét. A beadványról november 19-én tárgyal az Alkotmánybíróság.

Hogy miért, arról bővebben ITT olvashatsz!

https://24.hu/belfold/2019/11/16/lugos-orvos-bene-krisztian-renner-erika-itelet-alkotmanybirosag-kuria-fellebbezes-jog/

A bejegyzés trackback címe:

https://jog-asz.blog.hu/api/trackback/id/tr2115308932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Radnóti László 2019.12.22. 00:49:55

A sértett jogi képviselőinek médiahadjárata eredményeképp médiaítélet született. A felismerésre bemutatás manipulált volt. A sértett jogi képviselőjének érvénytelen bizonyítása a vádlott bűnösségére teljes egészében a szavahihetetlen Renner Erika vallomásán alapult, aki tanúvallomásában hamisan vallotta érdektelennek magát. Alkotmánybírósághoz intézett nyílt levelem feltárja, hogy Ibolya Tibor főügyész alkotmányellenes koncepciója miként járult hozzá a Fővárosi Ítélőtábla, mint másodfokú bíróság Ujvári bíró elnökletével felállított tanácsának tisztességtelen eljárásához.
three.blog.hu/2019/12/15/kozos_erdekunk_az_igazsagszolgaltatas_torvenyessegenek_helyreallitasa
süti beállítások módosítása