Kikényszeríthető-e Völner Pál letartóztatása?
2022. február 06. írta: Dr. Sándor Zsuzsa

Kikényszeríthető-e Völner Pál letartóztatása?

Vajon jogos-e, helyes-e, hogy Völner Pál volt igazságügyi államtitkár az őt terhelő súlyos vádak – valójában súlyos bűncselekmények megalapozott gyanúja – ellenére szabadlábon védekezhet. Az, hogy ez így nem helyes, szerintem aligha lehet kétséges. De vajon igaza van-e a DK-nak, amikor emiatt büntető feljelentést tett az ügyben eljáró ügyész és annak felettese ellen, majd a feljelentését elutasító határozat ellen panasszal élt.

volner_1.jpg

Kép: 24.hu

Tényleg nem kíváncsiak az ügyészek például Völner és miniszter főnöke, Varga Judit kapcsolatára, sem az Emmiben és az ITM-ben megkeresett személyekre, a pályázati kiírás ügyére és még annyi minden másra? Nem is tudnám felsorolni, hány olyan ember lehet, akiket a szabadlábon védekező Völner befolyásolni tud, vagy hány olyan, eddig elő nem került bizonyíték lehet, melyeket érdemes még idejekorán eltüntetni. 

Ez alapján Völner Pálnak legkésőbb 2021. december 14. óta (ekkor jelent meg a Magyar Közlönyben az Országgyűlés mentelmi jogot felfüggesztő határozata) letartóztatásban kellene lennie.

A részleteket lásd ITT

vagyis itt https://24.hu/belfold/2022/02/06/volner-pal-hivatali-vesztegetes-letartoztatas-dk-feljelentes-sandor-zsuzsa-velemeny/

A bejegyzés trackback címe:

https://jog-asz.blog.hu/api/trackback/id/tr2217241930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kampfer 2022.02.07. 22:02:02

"Kikényszeríthető-e Völner Pál letartóztatása?"

Ez a vonat már elment, kedves csótányisták! ;-) Bármennyire is toporzékoltok...!

Tisztelt bírónő!

Emlékszem, anno mekkora szájhabzást váltott ki, amikor azt a söpredék 'ceglédicsabát' lekattintották! Akkor volt ám ellene hőbörgés, bőven! Akkor most ho a hiba a képen...? Mert az a senkiházi már akkor is egy elítélt bűnöző volt! A Völnert ellenben korábban még nem ítélte el senki semmiért.

Mellesleg ismét érdekes az önök kettősmércéjének megnyilvánulása és a rendszerük működésének lelepleződése.

index.hu/kulfold/2022/02/07/brusszel-europai-bizottsag-orban-viktor-levaltasa-dalibor-rohac/

index.hu/belfold/2022/02/03/megvesztegethetik-a-magyarorszagrol-tudosito-ujsagirokat-az-ngo-k/

Nem is olyan rég ezért idiótáztak le mindenkit, aki ezeket vélelmezte!

index.hu/kulfold/2022/02/06/a-soros-alapitvany-volt-vezetoje-szerint-fico-rosszabb-volt-mint-orban-megse-kritizaltak-igy-a-mediaban/

Szándékosan idéztem baloldali híroldalt! Nos, bírónő, ez az eklatáns példája annak, amikor végre egy ballibát 'akasztanak'! (Na jó, sajnos csak jelképesen...)

Mellesleg egy hétköznapi átlag (egyébként fehér, heteroszexuális és keresztény szocializációs hátterű, autótulajdonos és munkavállaló) állampolgárként és választópolgárként azt gondolom, hogy akár 80 misit simán megér az, hogy egy balliba/ajrópéer/szocdem/sötétzöld ellenzéki söpredék soha többé ne kerülhessen döntési helyzet közelébe sem Magyarországon!!! Ez a nemes cél akár 800 misit is vagy 8 milliárdot is simán megér! Ha önök még pár évtizedig csak a partvonalon túlról ajvékolhatnak a fájdalmuk miatt, akkor jó úton leszünk és tudjuk, hogy jól tesszük a dolgunkat. 80 misi ide vagy oda...
Üdvözlettel:
Kamp.
süti beállítások módosítása