Itt a lehetőség bebizonyítani, hogy Szabó Tímea CIA-ügynök
2022. március 21. írta: Dr. Sándor Zsuzsa

Itt a lehetőség bebizonyítani, hogy Szabó Tímea CIA-ügynök

Tálcán kínálta fel a Párbeszéd társelnöke, hogy 36-an – kormánypárti médiumok és megmondó emberek – előálljanak a bizonyítékaikkal, és végre kiderüljön, hogy Szabó egy amerikai ügynök.

Megengedhető-e, hogy egy ilyen ember magyar parlamenti képviselő legyen?” A kérdező válaszlehetőségeket is megadott: igen/nem. És íme, néhány „komolyabb” válasz:

  • Mi az, hogy CIA-ügynök? Nem Soros-ügynök? Már a narancshuszárokban sem lehet bízni.
  • Én is láttam, a békaemberek adtak át neki valamit ürgebőrben.
  • Az a gyanús, aki nem gyanús

szabo_timea.jpg

Kép:24.hu

Ha Szabó Tímeára azt mondanám, hogy „hülye” (nem mondom), az az én véleményem lenne róla (nem az), de ha más előtt azt a „tényt” állítanám, hogy veri a gyerekét (nem veri), akkor már egy, a becsületének csorbítására alkalmas valótlan tényt állítanék, vagyis megrágalmaznám. Éppen úgy, mint akik azt a „tényt” állítják, hogy Szabó Tímea CIA-ügynök. Ráadásul, aki mindezt nagy nyilvánosság előtt teszi, az már nem egy, hanem két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő...

További részleteket lásd ITT

vagyis itt: https://24.hu/belfold/2022/03/20/szabo-timea-parbeszed-cia-ugynok-ragalmazas-per-sandor-zsuzsa-velemeny/ 

A bejegyzés trackback címe:

https://jog-asz.blog.hu/api/trackback/id/tr1817786056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

evilwolf 2022.03.22. 20:54:22

KGBéla még mindig Moszkvában van?

Kampfer 2022.03.23. 16:01:45

Tisztelt bírónő!

Ez a lény minimum ellensége az országnak és a magyarságnak. Az, hogy ezt milyen 'minőségében' teszi, irreleváns.
Elég a parlamenti hozzászólásait, gyalázkodásait, becsületsértéseit és HAZUGSÁGAIT végigszemlézni és már önmagában ez alapot nyújthatna egy gyors és fájdalommentes bűnhődésre!
Állampolgárként ugyan gőzöm sincs, hogy ezt a lényt valójában megbízta-e bármivel a hírszerző szervezet, vagy sem. Akár meg is bízhatta, vagy akár más amerikai/egyéb szervezet is megbízhatta! Tökmindegy. Én azt gondolom, hogy nem magyar érdekeket képvisel.
A tevékenysége, politikai céljai, kommunikációja alapján nyugodtan rásütheti egy egyszerű választópolgár, hogy ez a lény egy ellenség! Mert sokak szerint az! Úgy is viselkedik és úgy is politizál.
A társadalmi támogatottsága konvergál a nullához, a gittegylete egy maréknyi hozzá hasonló, szerintem jelentéktelen, nagypofájú, hungarofób senkiháziból áll (tordai, kocsis-cake, karigeri pl.)!

Nyilván akad majd egy raklapnyi, Ön által is jól ismert korábbi ceu-s taláros cerkóf, aki majd bármiből kimosdatja ezt a parazitát, hiszen ahogy korábban is írtam, a jogászkodásban és a paragrafusok közötti csúszómászásban a ballibák még mindig jobban muzsikálnak. És az is lehet, hogy nyeri a pert, amiért majd 'Marvel-hőst' fognak csinálni ebből a -szeintem- abortuszmenekültből. Ha esetleg bukja a pert, akkor pedig mártír/szabadságharcos/'ajrópa-hőse' lesz a timikéből. Szerintem...

Mindent elmond azonban erről a szerencsétlen ballibáról az a tény, hogy hosszú évek óta a kutya nem kíváncsi rá és a nyomorult gittegyletére! A kutatók mérni sem tudják a támogatottságukat, ugyanakkor szerencsés közutálatnak örvend. És mégis ezen idő alatt a 'zellenzék' egyik nagyhangú megmondóembere, meghatározó volt a kis kamugeri őszi pofára ejtésében is és akkor is a parlamentben fogja mereszteni a segg(fej)ét, ha már a parazita gittegyletének gazdaszervezete is a szemétdombra került! Nos, ha más nem is és ítéletek ezrei bizonygatják azt, hogy timike nem ügynök, a fentiek akkor is némi gondolkodásra adhatnak majd okot. Vagy nem, bírónő...??? Persze ez csak az én magánvéleményem.
Üdvözlettel:
Kamp.

@evilwolf: Ha a 'makizajt' megkérdezed, talán kiderül. Az 'övéi' nagy barátja a tag...! :-/
süti beállítások módosítása