Egy nagy kamuval akarja megtéveszteni az Európai Bizottságot a magyar kormány
2022. augusztus 21. írta: Dr. Sándor Zsuzsa

Egy nagy kamuval akarja megtéveszteni az Európai Bizottságot a magyar kormány

Akinek pénze van, annak igaza van – akinek azonban igaza van, annak rendszerint nincs pénze.

Erre a szomorú igazságra Aszlányi Károly író, újságíró döbbent rá. Én meg arra, hogy az a törvénymódosítási tervezet, amely azért született, hogy az Európai Bizottság adja oda a helyreállítási alapból Magyarországnak járó, sok-sok milliárd eurót, fabatkát sem ér, ha valakinek nincs sok pénze és legalább annyi türelme. Vagy még akkor sem.

Hogy miért mondom ezt, az rögtön kiderül, amint egy kicsit elmélyedünk a már megnevezésében is szokatlan tervezetben, amelynek címe:„Az Európai Bizottsággal való megegyezés érdekében a büntetőeljárásról szóló 2017. évi XC. törvény módosításáról”.

De mit is jelent ez a „megegyezés érdekében” született módosítás? Egyértelműen azt, hogy már az Európai Bizottságnak is feltűnt, milyen sok, korrupciógyanús ügy nyomozása akad el a rendőrségen, de főként az ügyészségen, különösen akkor, ha az ügyben érintett személy – finoman fogalmazva – közelebb áll a Fideszhez, mint a többi állampolgár.

ftabla.jpg

Kép: 24.hu

Azt a kezdeményezést, amit ön benyújthat, úgy hívja a tervezet, hogy „felülbírálati”, illetve „ismételt felülbírálati indítvány”, avagy – adott esetben – önt egy „vádindítvány képviseletére jogosult személynek” nevezi. És bármelyikről is legyen szó, ön már nyúlhat is a pénztárcájába, mert az ön számára kötelezően előírták, hogy legyen jogi képviselője. Jogi képviselő – gyakorlatilag ügyvéd – nélkül szóba sem állnak önnel, mi több, „költségkedvezmény iránti kérelmet sem terjeszthet elő”. Bármilyen szegény is legyen, nem kaphat pártfogó ügyvédet...

A részleteket lásd ITT

Vagyis itt: https://24.hu/belfold/2022/08/20/buntetoeljaras-europai-bizottsag-felulbiralati-inditvany-sandor-zsuzsa-velemeny/

A bejegyzés trackback címe:

https://jog-asz.blog.hu/api/trackback/id/tr4017912481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kampfer 2022.08.30. 17:35:45

"Egy nagy kamuval akarja megtéveszteni az Európai Bizottságot a magyar kormány"

Helyesen és igaz tartalommal: Egy nagy kamuval TÉVESZTETTE MEG a lengyel és magyar kormányokat az "ajrópéer koszhadék bizottság"!

Tisztelt bírónő!

A lehető legjobb idézettel próbálta meg leírni a valóságot:

"Akinek pénze van, annak igaza van – akinek azonban igaza van, annak rendszerint nincs pénze."

Ez IGAZ! A bizottság és a nyomorult liba-bizottság hazugságok, demagóg politikai közhelyek és bizonyítékokkal nem megtámogatott kifogásokra (vagyis nagy kamukra) hivatkozva tagajda meg a lengyel és magyar kormányoktól a nekik járó juttatásokat. Ehhez asszisztálnak e két ország külső és belső ellenségei a 'zunijó' hivatalaiban és a parlamentnek csúfolt gittegyletben egyaránt. A pénz ott van, az igazság pedig itt! És amit Ön és az Önnel egy követ fújó hazai árulók mondanak és tesznek, az kimeríti a nettó hazaárulás fogalmát!

Szerintem a jogállamiság egyik legkézenfekvőbb bizonyítéka az, hogy az olyan hungarofób áruló senkikkel, mint az a dobrev és a 'felesége', illetve az összes hazai szekértolói publikálhatnak, szabadon tevékenykedhetnek és politizálhatnak! Normál esetben minimum a szabadgásukkal és vagyonukkal (szerencsésebb esetben szánalmas életükkel) kellene fizetniök mindazért a gaztettért, amit folyamatosan elkövetnek.
Ami pedig ezt a koszhadék 'unijót' illeti, egy egyértelműen ellenséges politikai és jogi entitás, a magyarság nettó ellenségei! Semmi szükségünk ellenségekre, ha ilyen 'szövetségeseink' vannak, mint 'ezek'!

A lengyelekkel már EGÁLLAPODOTT ez a senkiházi, koszhadék bizottság! Ennek ellenére hónapok óta nem fizettek nekik semmit! Ennyit a hitelességről, bírónő!

" Én meg arra, hogy az a törvénymódosítási tervezet, amely azért született, hogy az Európai Bizottság adja oda a helyreállítási alapból Magyarországnak járó, sok-sok milliárd eurót, fabatkát sem ér, ha valakinek nincs sok pénze és legalább annyi türelme."

Furcsa ezt épp Öntől olvasni, bírónő! Vajon 2010 előtt mikor lehetett igaza egy nemzeti vagy jobboldali-konzervatív szervezetnek/magánszemélynek??? Ha volt is, azonnal elkezdtek fröcsögni a sorosisták és az Önnel baráti viszonyban pislogó 'atv-s' megmondóemberek azzal a nagyon független-objektív kálmánolga nevű 'dékás' véglénnyel és a simondandrásokkal az élen (aki csak bazsalygott a 'magyarozás' és 'fehérezés' közben!)!!! A jogászkodásban, a szabályok értelmezésében és a kígyóként kimenekülő, vonagló jogi csűrésben-csavarásban sajnos Önök még mindig erősebbek, de talán ez sem lesz így örökké!!!

Szívből kívánom Önnek/Önöknek és a 'barátaiknak', hogy amíg csak élnek, a politikai száműzöttek kenyerén, a partvonalon, ellenzéki nyomorban tengessék az életüket és soha többé, amíg magyar él a földön, ne dönthessenek többé semmiben, a hatalom látótávolába se kerüljenek és az Önöknek leginkább fájó kormány hozza meg a döntéseket!

A 'zunijónak' mosollyal nézném végig az utolsó vergődését és pusztulását! Egy ilyen hazug, undorító és jellemtelen, pofátlan szervezet talán még nem is létezett ezen az átkozott kontinensen! Remélem szétveri ez az agyhalott szankciózás és a nyomorult és megvett balliba vezetőik ámokfutása! Ez az én magánvéleményem. Ha így lesz, örülni fog a lelkem.

A 'mintaszerű' és szénnécsodált 'dobrevné csótányferi' és brigádja pedig legyen statisztika az egészségügy népesedési(halálozási) statisztikáiban, lehetőleg már jövőre...!!!
Szerintem... :-/

Üdvözlettel: Kampfer
süti beállítások módosítása